ağlamak istiyorum sayın seyirciler..........
Printable View
ağlamak istiyorum sayın seyirciler..........
Daha ligin başındayız, ama geçen seneye göre daha iyi oynadığımız bir gerçek..
Sen maci izledin mi ? Yoksa ben mi yanlis mac izledim ?
Konya orta sahada top ceviriyordu yahu,Galatasaray macin basindan sonuna kadar inanilmaz istekli oynadi,mücadele etti,pres yapti.Müthis paslasmalar yapti,kanatlardan güzel bindirmelerle golleri bulduk.
Bugün Galatasaray muhtesem top oynadi.Insallah hep böyle oynariz :)
G.Saray topa tuttu: 6-0
Turkcell Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında lider Galatasaray, Konyaspor'u Ali Sami Yen Stadı'ndaki mücadelede 6-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. İlk yarısı da sarı-kırmızılı takımın 6-0 üstünlüğüyle sona eren mücadelede Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 4 ve 28. dakikada Nonda, 32. dakikada Carrusca, 82. dakikada Hakan Şükür, 88. dakikada Ümit Karan ve 90. dakikada Hasan Şaş'tan geldi.
Bu sonuçla Galatasaray puanını 13'e yükseltirken, Konyaspor 3 puanda kaldı.
EL SAKA HAKAN'I DÜŞÜRDÜ, NONDA İLK GOLÜNÜ ATTI...
Maçın 3.dakikasında Konyaspor ceza sahasına giren Hakan Şükür, El-Saka tarafından düşürüldü, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Galatasaray'ın yeni transferi Nonda geldi, kaleci Özden ve topu ayrı köşelere gönderdi. Kongolu oyuncu böylece Galatasaray forması altındaki ilk resmi golünü atmış oldu.
İKİNCİ GOL DE NONDA'DAN...
Galatasaray'ı karşılaşmanın 28. dakikasında 2-0 üstünlüğe taşıyan gol de Nonda'dan geldi. Lincoln'ün ceza sahası dışından vurduğu sert şut, kaleci Özden'den döndü, seken topu ceza sahası içinde Nonda tamamladı, Özden'in müdahelesine rağmen top ikinci kez Konyaspor ağlarına gitti. 2-0...
BİR GOLDE CARRUSCA'DAN...
Galatasaray'da geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan Carrusca, Hakan Şükür'ün sol kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde uçarak kafayı vurdu ve topu üçüncü kez Konyaspor ağlarına gönderdi.
KONYASPOR 10 KİŞİ...
Konyaspor'da karşılaşmanın 27. dakikasında kırmızı kart gören Sabin takımını 10 kişi bıraktı. Hakeme itiraz ettiği için ilk sarı kartını gören Fransız oyuncu Sabin, bu kararı alkışlayarak protesto etti, hakem Bülent Yıldırım bunun üzerine Sabin'e ikinci sarı kartı da göstererek oyun dışına gönderdi.
HAKAN ŞÜKÜR GOLÜNÜ ATTI, OYUNDAN ÇIKTI...
Karşılaşmanın 82. dakikasında ceza sahasına giren Nonda, sağdan kaçan Uğur'un önüne topu bıraktı, Uğur'da penaltı noktası üzerindeki Hakan Şükür'ü çok iyi gördü, Şükür yerden gelen topa gelişene çok iyi vurdu ve topu 4. kez Konyaspor ağlarına gönderdi. Şükür golü attıktan hemen sonra yerini Ümit Karan'a bıraktı.
ÜMİT KARAN'DA BOŞ DURMADI...
Hakan Şükür'ün yerine maçın 82. dakikasında oyuna giren Ümit Karan, 88. dakikada Uğur'un pasında sert bir vuruşla topu 5. kez Konyaspor ağlarına gönderdi.
HASAN ŞAŞ NOKTAYI KOYDU...
Galatasaray'ın gol yağmuruna son noktayı Hasan Şaş koydu. Uğur Uçar'ın yerden ceza sahasına sert kestiği topa gelişine sert vuran Hasan Şaş, topu 6. kez Konya ağlarına yolladı.
ORKUN'UN KALESİ GOLE KAPALI....
Galatasaray'ın ligde oynadığı ilk üç maçta kalesini koruyan ve gol yemeyen Orkun Uşak, sarı-kırmızılı takım ile ligde çıktığı dördüncü maçta da kalesinde gol görmedi.
Mertcan sen maçı izledin mi, radyodan mı dinledin..
Konya 10 kişi kaldığında yanlış hatırlamıyosa dakikalar 27'yı gösteriyordu. E tabi ilk dakikalarda oyuna ısınmaları sayarsak hiç bir takımın iyi oynayacağını söyleyemeyiz. Gayet doğal birşey iyi oynayamamak. O yüzden durum gayet normal. Özellikle Galatasaray gibi oyun temposunu 90 dakikaya yayan bir takım için gayet normal. Çünkü türkiye liginde bunu hiç bir takım beceremiyor. Beni en çok sevindiren Nonda'dan beklediğim performansı almış olmam. Ayrıca bir diğer maçın yıldızı da Uğur Uçar'dır bana göre...
Galatasaray'lı arkadaşlardan ricam lütfen kendi GALİBİYETLERİNİ kutlasınlar diğer rakip takım taraftarlarıyla kavga etmesinler...
Diğer rakip taraftarlarından ricam Lütfen kışkırtı mesaj atmayalım...
Yahu artik hic karismayacam böyle sacma yorumlara.Keyfim yerinde,takimim 6 tane atmis,2.nin 2 puan önünde.Muhtesem top oynuyor.
Bundan sonra gelen yorumlar viz gelir tirs gider ;;)
Neyse demek istediğim Galatasaray Konua 10 kısı kaldıktan sonra süper oynadı ondan önce iyiydi ama o kadar iyi değildi diycektım biraz yanlıs anlaşılma biraz benim yanlıs anlatma tarzımdan dolayı küçük tartısma cıktı.::)
Galatasaray'a tebrikler:)
Teşekkür ederiz Mertcan..:D
Eskiden hep biz çok gol atardık ligte her mac 4 gol 5 gol atardık.Şimdi biz gol atamıyoruz Gs şov yapıyor:zuhaha.Ah zico ah ne hallere düşürdün bizi:mad::zuhaha
Bravo Nonda Bravo Hakan Bravo Ümit Bravo Hasan Bravo Carrusca Bravo Uğur Bravo Galatasaray.
Beyler Sion da kupa maçında 7-0 yenmiş.
Nonda`nin ilk macinda 2 gol atmasi,Carrusca`nin uzun bir zaman forma giymemesine ragmen macta siritmayisi ve güzel bir gol atmasi,Kral`in ligdeki 4.golünü atmis olmasi,Ugur Ucar`in artik sag bek aramayin,sahibi bulunmustur ! dercesine oynayisi,Song`un muhtesem bir defans oldugunu bir kez daha ispatlayisi vs. bunlar önemli ayrintilardi :)
Cok keyifliyim cooook !
Sion Galatasaray'a rakip olcak bi takım değil cok rahat alır Gs macı.
Ben Sion`u hem deplasmanda,hem kendi sahamizda devirecegimiz görüsündeyim.Eger bu oyunu oynarsak tabi.
Bi tanede Lincoln atsa tam süper olcaktı :)
Tebrikler Galatasaray...
Bugün bide seyirci olsaydı 10-0 olurdu:zuhaha
costuk mu neee :D:D
valla tebrikler. kimse boyle farkli skor beklemiyordu. galatasaraylilar keyiflilerdir..
Şimdi özeti de izleyeceğim..:D
Galatasaray 6-0'ı sever.:p Keşke 7-0 bitseydi maç yahu.:n:
Şaka bir yana, ciddiye alıp cevap verip de ortam gerilmesin.;;)
El Saka maçı 3. dakika'da Konya lehine bitirdi, 10 kişi kalınca da artık bitsede gitsek havasında oldular.
Erken gol çok rahatlattı Galatasaray'ı. Biz de puan kaybedebiliriz stresini giderdi ve sonrasında çok rahat oynadılar. 2. yarıda biraz durdular yoksa tarihi fark olurdu. Gerçi 6-0 da tarihi fark ama.:p
Konuşacak birşey yok, tebrikler Galatasaray. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdiler. Tekrar tebrikler.
Not: Ortamı gerecek, rakip takımı kışkırtmaya yönelik bilerek atılan mesajlar cezalandırılacaktır. Ortada hiçbir şaibe yok, Galatasaray çıktı, aslanlar gibi oynadı ve kazandı.
Galatasaray'ın yeni transferi Nonda, Konyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, fazla antreman şansı yapmadan takıma katıldığını ifade ederken, kendisi için oynamanın zor olduğunu söyledi.
Daha önce penaltı kullanacak isimin kendisi olmadığını ifade eden Nonda, Kaptan Hakan Şükür'ün kendisine, "Senin penaltıya ihtiyacın var" diyerek topun başına kendisini geçirttiğini ifade ederken, Hakan'ın gerçekten de kaptan gibi davrandığını belirtti.
Kaynak : Sporx.com
Yıka yıka yendiler. Her gol ayrı bir güzel. Kanat organizasyonu ve yardımlaşma çok iyi. İyi ki taraftar yoktu. Birde olsa Konya'nın halini bile düşünmek istemiyorum.
Uğur Sabri'den 1000 kat daha iyi.
Barış'a tekrar hayran kaldım hemen Türk milli takımını seçsin:)