Galatasaray Hakkettigi bir gaLibiyet aLdı.
Printable View
Galatasaray Hakkettigi bir gaLibiyet aLdı.
Tebrikler G.Saray şampiyonluk yolunda çok önemli bir derbi galibiyeti.Sonuna kadar helal olsun...
Tebrikler Galatasaray.Bu galibiyet onları büyük ihtimalle şampiyon yapacaktır;)
Tebrikler Galatasaray.Şampiyonluk için çok önemli bir galibiyet aldılar.
Körler sağırlar birbirini ağırlar :)
Tebrikler Galatasaray.Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet..
Vay be adamlar teknik direktörsüz neler yapıyorlar. Helal olsun.Sivas zaten zor maçları kazanmayı bırak top oynayamıyor nedense onun için Galatasaray şampiyonluğa çok ama çok yakın.
Ben bu görüntüleri bir yerden hatırlıyorum. Sezon 2005-2006, Fenerbahçe G.Saray'ı 4-0 yener ve şampiyonluk sevinçi yapar ve son hafta G.Saray tarihi bir şampiyonluk elde eder.
G.Saray şimdi seviniyor; ama sezon sonu Fenerbahçe sevinecek.
Son gülen iyi güler...
Galatasaray iyi oynadı ve kazandı.. artık sivasın hem kendi için hemde bizim için bi iyilik yapmasını beklicez..
İnşallah Batuhan abi,inşallah .. :icon_neutral:
Hakeden kazandı,tebrikler Galatasaray ...
Uzun yıllar sonra ilk defa bir Galatasaray maçında bu kadar kötü bir Fenerbahçe seyrettim.
Galatasaray oynamasını gerekeni oynadı,yapması gerekeni yaptı kazandı maçı tebrikler..
Süper bir galibiyet oldu bu ya , artık birde beraberlik kredimiz var! :) Bugün rahat uyuyabileceğim :D
ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN!!
Galatasaray adeta şampiyonluğu kazandı bu maçta.
Gatasaray'ı tebrik ederim. Oynadılar kazandılar.
Fenerbahçe cephesinde tek bir olumlu hareket yoktu.
Söylenecek fazla söz yok.
Bu arada son söz ;
MAÇ BİTTİ , LİG BİTMEDİ ;;)
iyi oynadık hakettik ..fazla söze gerek yok eğer bu maçtada hakemlere veyada oyuncularda sorun bulanlara bir daha maç izlememelerini tavsiye ediyorum.. =)
Sivas maçında beraberlik yeter.
Bütün bir Sezonun Emeği Bir Hata ile Harcandı..
İçimden gecenleri direk söylesem neler cıkar . O yüzden dozajı tutmak lazım Eren (::)
Hakettik, kazandık. Mutluyum, gururluyum..
Galatasaray bundan sonra hata yapmaz.
Bu maçı kazanarak avantajların en büyüğünü elde ettiler :)
Sivas FM'de fbnin pilot klübüydü dimi ? hmm...
Neyse kısa günün karı :
1. Galatasaray 32 73
2. Fenerbahçe 32 70
3. Sivasspor 32 70
Mutluyuz ;)
Sivas macında beraberlik her türlü yeter. Buradan Şampiyonluğu BIRAKMAYZ !
Batuhan ne adamsın ya:):) Ama haksız da değilsin..
Lakin şu var, bence Sivas maçına Galatasaray forvetsiz bile çıksa kazanır gibime geliyo.. İnşallah Yanılırım bu sefer..
Yasal olarak değil, Başkan, Bülent Uygun ve kiralık giden Fenerbahçe'den çok oyuncu var Feenrbahçe'yi seviyorlar ve kazanırlarsa Fenerbahçe şampiyon olur.Quote:
Originally Posted by batuhanry
arkadaşlar hiç bişey tartışmaya gerek yok hakkımızla yendik..hayatımda öyle bi pres yapan takım görmedim.cimbom presle bitirdi feneri ve ilk kez bu kadar cok cok pres uyguladıklarını gördüm. fenerliler topu ayağında bile tutmakta zorluk cektiler.şampiyon gs bence bu yolda buyuk adım attık.tebrikler gs.
ahah sivas avatarları çıkmış ortaya :zuhaha
Sivas yenerse...
73 puan ile 3 puan farkla liderliğe yükselen Galatasaray, kalan iki maçından 4 puan çıkarması durumunda şampiyon olacak. Ancak Galatasaray, Sivasspor'a yenilir, Fenerbahçe de Gençlerbirliği'ni yenerse, 3 takımın puanı eşitlenecek. Bu durumda 3'lü averajda iyi olan Kanarya, liderliği yeniden eline geçirecek ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atacak.
ortalığa çıkıp türkiye standartlarının üstünde kadromuz war diye bağırıor yöneticiler! alsana kadro! alsana tablo! tebrikler galatasaray şampiyon galatasaray