Takım İnternazionale
Yıl 2013
9 Şamp.Ligi
8 Süper Kupa
6 Kıtasal kupa
5 İtalya kupası
5 italya süper kupası
veeee 10 İtalya Serie A şampiyonluğu...
CM 03/04.....
Printable View
Takım İnternazionale
Yıl 2013
9 Şamp.Ligi
8 Süper Kupa
6 Kıtasal kupa
5 İtalya kupası
5 italya süper kupası
veeee 10 İtalya Serie A şampiyonluğu...
CM 03/04.....
Ben fransayım 2010 dunya kupası bitti sampiyon oldum. 2006 da arjantinle sampiyon olmustum ama cupa americayı kazanamadım die beni kovdular bende brezilya oldum Orda ronaldo milli takımı bırakana kadar TD lük yapıb ordan fransaya gectim Ayrıca 1kez italya ligi (inter) 2 kez Fransa (PSG,Monaco) 1 kezde champions league i kazandım
Ben FB yi yönetiyom.. ve şuan 3.yılımdayım.. 2lig şampiyonluğu(Bu sezon da şampiyon benim büyük ihtimal) 2.Türkiye kupası ve 2 kez şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ve bu sezondan da umutluyum..inşallah olurum..:cool: :cool:
ilk sezon turkiye super ligini ve turkiye kupasını aldım.uefa da cska moskovaya ceyrek finalde elendim 1 gol farkla
yıl 2009 takım bjk geçen sezon turkish cup uefa da yarı final lig 3.lüğü bu sezon namağlup lider uefada ceyrek fianldeyim bakalım zaman gösterecekte bu halil altıntop beni yaktı 8 ay futboldan uzak marcio nobre ve gökhan ünal la da olmuyor zor oluyor
bu oyunda şampiyonlar liginde manchester united üstüne tanımıyorum ve de sonuçlar bunun göstergesi
2012-2013 sezonuna yeni geçtim kazandıgım kupalar (HİLEM YOKTUR)
3 LİG ŞAMPİYONLUGU(LİGDE ÇOK BAŞARILI OLAMADIM)
2 FA CUP
3 COMMUNİTY SHİELD
7 SEZONUN 7SİNDEDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPYONLUĞU
4 SUPER KUPA
5 DÜNYA KULÜP ŞAMPİYONASI
İNGİLTERE MİLLİ TAKIMIYLA DA (2010DA BAŞINA GEÇTİM) 2012 AVRUPA ŞAMPİYONLUGU 2010 DÜNYA KUPASINDA ÇEYREK FİNALDE ŞANSSIZ Bİ ŞEKİLDE ELENMİŞTİM
http://img159.imageshack.us/img159/6995/baarilarmb8.jpg
menüler baya güzel görünüyor. linkini verebilirmisin. bir de türkçe yamasının linkini de verirmisin. kaliteli bir çeviriye benziyor.Quote:
Originally Posted by hi_text_
ben 2015 deyim. Arsenal'le 2.sezonum. Betis'le ispanya kupasını, juventusla 3 lig şampiyonluğu 3 italyacup 1 şampiyonlar ligi kazandım. arsenale 1 lig şampiyonluğu. nijeryayla da dünya kupası finali oynadım. şimdi hedefim barca yada milana gitmek.(450 milyon dolar transfer bütçeleri var:))
Fm 2006da ilk sezon KSK ile 1. olarak TSL'e çıktım.. TSL'de ilk sezonumda 10. oldum :D 2.sezonumda (yani şuan oynadığım) 29. hafta maçları oynanacak ve 4.yüm.. :) Türkiye kupasında nasıl kaldıysam (:D) yarı finalde Fenerbahçe'ye elendim.. Ligdede namağlup gidiyo adamlar yaa.. :)
arkadaşımdan aldığım cd vardı o zaman yeni kadrolardı vidiç evra felan manuya owen newcastle felan tgitmişti öle bi yama ve türksportal türkçe fm die bi program vardı cd ordan yükledim eğerki linkini bulursam pm atarım ok bu arada 2015 hem bu arada 450 m $ çok ii başarılı oyun geçirmişsin fırsat bulursan barcelonaya gitmelisin
limerik
KSK heee:D ben ilk sezonumda 11. mi 14. mu ne olmustum.FM2007 de yukselmek daha zor.basarilar diliyorum sana...bu arada ben 2016 yilindayim ve son 4-5 sezondur zirveyi zorluyorum!bu son 4-5 senede 1 lig sampiyonlugum, 2 turkiye kupasi finali 3 turkiye kupasi yarifinali,bir uefa yarifinali, bir uefa finali, bir kez CL yarifinali yasadim.bir ara en zengin kulupler siralamasinda 25.lige yukseldim-fernando gagoyu aldiktan sonra tam 91 milyon YTL-
En son oynadığım oyunda Atletico Madrid ile 2011 yılındaydım..
5 Lig Şampiyonluğu
3 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
1 Uefa Şampiyonluğu
4 Süper Kupa Şampiyonluğu
Transfer bütçesi, 238 Milyon YTL
-Real Madrid , 2007-2008 sezonu
-2 Lig Şampiyonluğu , 1 İnter-Toto Kupası
-30.000.000 £
Teşekkürler simbat26.. :) evet sezonu 4. olarak bitirmiş bulunmaktayımm :D:D Fener şampiyon oldu son iki hafta önce GS'ye deplasmanda 3-2 sonra D.Bakır'a evinde 0-2 yenildi :D
drogba owen gonzalo vandanbore hamit nihat bunları alıdmm 2007,2008 sezonundayımm anelkayı 30 m dolara juveye kitledim şmp liginde çeyrek final 2 lig kupası bii fortis kupasıı ...
Sıra bana geldi :) 8. seneme girdim fenerbahceyle.7 lig 7 turkiye kupası var 8. lerde yolda :) ilk senemde uefa yı aldım.4 tanede samp. ligi kupam var.4 tanede super kupam var bide 4 dunya kulupler kupası.ve fenerbahce dunyanın en iyi kulubu oldu.ingiltereyle 1 dunya 1 avrupa 1 konfederasyon kupam var.simdi ise ispanyayı yonetiyorum.onada 1 dunya kupası yakısır demi ;)
NOT: oyun sırasında add maneger veya hile olmamıstır.butun bu kupalar bilegimizin hakkıyla:s_fenerbahce: (ı) :s_fenerbahce: (ı) :s_fenerbahce:
fenerbahçe 2009
biri 100.yılda olmak üzere :P
2- uefa kupası
4- lig şampiyonluğu
2-Fortis Türkiye Kupası
sallamayin beyler!oyuna girip cikmadan oynayin:p
BURSASPORDAYIM SENE 2018
1 LİG A SAMPİYONLUGU
6 TR KUPASI SAMPİYONLUGU
1 UEFA KUPASI
2 SAMPİYONLAR LİGİ
10 SÜPERLİG KUPASI
2 SUPER KUPA SAMPİYONLUGU
ÖNEMLİ OLAN TÜRKİYENİN BÜYÜK TAKIMLARI İLE DEGİL DAHA GÜÇSÜZ TAKIMLARI İLE KUPALAR KALDIRMAK BURSANIN BASINDAKİ 13. SEZONUM ARTIK TAKIMI EZBERLEDİM KADROMDAN KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ HATTA COK İLGİNÇTİR Kİ SÜPERLİG E CIKTIGIM İLK SEZON SAMPİYON OLDUM VE O SEZON KADROMDA FATİH TEKKE GOKDENİZ İLHAN MANSIZ GUNGOR OZTURK ÖMER GUNDOSTU ERKUT YAKUT(BATMAN PETROLSPORDAN TRANSFER ETMİŞTİM 5 SEZON SONRA BARÇA YA 12MN€ YA SATTIM)ÖZGÜRCAN FERHAT MEHMET GÜVEN ZAFER SAKAR EGEMEN KORKMAZ JAN LASTUVKA JEVRİC CESAR DELGADO RİCARDİNHO GİBİ YILDIZLAR KADROMDA YER ALDI HATTA RONALDİNHO 32 YASINDAYKEN ONUNLADA 1 SENELİK BİR ANLAŞMA YAPIP STADI DOLDURDUM :d
2006-2009
Fenerbahce
3 TSL - 2 FORTIS TURKIYE KUPASI - 1 SUPER KUPA - 1 UEFA KUPASI
Djiribil Cisse - Bedelsiz
Nery Castillo
Flamini
Turk Futbolculari yazmicam ama 1 i haric
EMRAH KAYA : 2 SEZON KEZMANDAKI SONRAKI GOL KRALI
ARSENALE 2 GOL DORTMUNDA HAT RICK YAPTI.
2009-gidebildigim kadar :b:P
ManU
a.pato
n.zigic.
vanden borre
ve sol kanada giggs in varisi
Güneri Güven Fenerbahcede yetiştirdigim zuper genc yetenek
ben işsiz başladım konyasporun basına geçtim 1milyon yuro butceyle ilk senemde ucu ucuna şampiyon oldum sezon sonunda ts nin teknik direktorunde guvensiz yazıyordu ts ile hazırlık kupası düzenledim yendim ve senol g hakkında çok kotusun falan diye bisuru sey dedim ve senol gunes kovuldu tsnin başına geçtim....
Bİ DE USTTEKİ İÇİN YAZIYORUM O OYLE DİİL KOÇ
FENERLİYSEN SUS ADAM SANSINLAR TRABZONLUYSAN KONUŞ ORNEK ALSINLAR
Kardeş bak uğuray1907 o imzanı düzelt ayıp oluyor.Bu ikinci sefer bak yeter artık...
galatasarayda 2012 deyım 6 lıg sampıyonlugu 3 turkıye kupası 3 sampıyonlar lıgı kupası 3 super kupa 2 tanede world champıonshıp aldım
Sezon:2013-14
Takım:Fenerbahce
Ulke takımı:İngiltere Ve İspanya
İtibar:worldwide
Transfer butcesi:110 mil dolar(88.97 mil dolar kaldı)
Lig samp:8
Turkiye Kupası:7
Samp. ligi:5
Uefa:1
Super kupa:5
Dunya sampiyon kulupler kupası:4
Dunya kupası:1
Avrupa supası:1
Konfederasyon Kupası:1
http://img147.imageshack.us/img147/6...adrohe9.th.png
Galatasaraydayım Şu An İlk Sezon bitmesine 10 maç kaldı %90 şampiyonum buda kadrom
http://img526.imageshack.us/img526/2...akadromnt1.png
Mondragon - Geremi - Del Horno - Song - U. Uçar - Felipe - Hasan Şaş - Emre Belözoğlu - Petit - Fatih Tekke - Ümit Karan
Polat keseri aldım sezon bitince bende o sıra mondragonu birisine vericem daha sonra yabancı bi forvet alıcam..
2011 bolton&hırvatistandayım.1 carling cup,1 fa cup,1 uefa sampiyonluğu 1 şampiyonlar ligi yarı finali:) süper kupa comminty shieldi alamadım:)lig 3.lüğü ama bu sene chelseayi geçip 1.olcam ins---hırvatistanda daha 2012 eleme grubundayım basarım yok yani
hatayspor
tsl 1.liği uefa 5.liği
bindokuzyüzçiftsıfır siirt köy hizmetleri
en büyük başarısı: 5 sektirmek
uydurmayın plz uefa da 5.cilik maçı yok!
EVET BAYAĞI ZOR OLDU ama başardım kardemir karabükspor la sene 2011 de şampiyonlar ligine katıldım ama daha ileri gidemedim :)
Sezon:2007-08
Takım:Yalovaspor
Transfer butcesi:700 000 sterlin
1 tane 2 .Lig B Kategorisi Şampiyonluğu
1 tane 2 .Lig A Kategorisi Şampiyonluğu
Süper ligfe çıktım hazırlık maçlarındayım kariyerimi imzamda güncelliyorum :D
abi uefa 5.liği ne demek ya çok ilerledin de yeni sattü mü geldi acaba :D ?Quote:
Originally Posted by ozani1991
tebrikler ve basarılarının devamını dilerim