liglerin daha çekişmeli geçmesini isterim.ispanya liginde ikinci takımla çok puan farkı oluyor.ribery olabilir nekadar sevmesemde.pirlo ve sneijder.
liglerin daha çekişmeli geçmesini isterim.ispanya liginde ikinci takımla çok puan farkı oluyor.ribery olabilir nekadar sevmesemde.pirlo ve sneijder.
Quote:
Originally Posted by slayer34
arkadaşa tamamen katılılıyorum ayrıca bazen ingiltere liginde 2günde bir maç oluyo kendi sahamızda dolayısıyla sahalar zarar görüyo bunlar yansıtılırsa iyi olur bence
nuri sahin, messi, lennon, fabregas, ribery vs çok iyi olur
bence messi,ribery,nuri şahin ve APPİAH büyük sükse yapacak
nuri şahin yeteri kadar iyi daha iyi olması gerçeklik bakımından ters düşer.Bence ribery,yıldıray,nihat daha büyük sükse yapacak. ;)
Özellikle paf ligindeki oyuncuların tam olarak yapılmasını isterdim,pilot takım uygulaması çok güzel olur.Birde arkadaşlar klüp satın alma olanağımın olmasını isterdim.
Örn. Beşiktaş'ı seçtiniz ve paranız var gidip hollanda liginden veya başka bir ligden 3.ligdeki bir klübü satın alma veya hisselerine ortak olma olanağı çok güzel olurdu deil mi?
CAPTAİN VARDA
arda olabilir ha bide farhat var
Oyuncuların özellikleri düzgün yansıtılsın, kimi oyuncu var 01/02 deki özellikleriyle aynı hiçmi gelişmedi yada hiç mi azalmadı özellikleri türkiye ligine biraz daha önem verilmiş olmasını dilerim her ne kadar orjinal oyunun pek satıldığını zannetmesemde bunu beklemekte güzel, Galatasarayın gençleri güzel olur inşallah Arda, Özgürcan, Aydın, Ferhat ve bide Oğuz Sabankay çok bomba olacak oyunda
Juventus'un kupa maçında 85.dakikada oyuna giren 2 defans oyuncusuyla dirsek dirseğe mücadele eden mücadeleyi kazanıp 1.73 boyuyla herkesten iyi yükselerek topa kafa vuran,dönen topu tamalayarak galibiyet golünü atan,napoli maçında yine sonradan oyuna girip 2 gol birden atarak 197 Gole ulaşan,fizik olarak her zamankinden fit görünen bir kaplan gibi savaş veren
Del Piero'ya hakkının verilmesini isterim.
bence arda,ferhat ve nuri şahin bayaa bi güzel olacak
Bikere su hakemlere bi dil uzattırması gerek bu fm2007 ayrıca buyuk takımları kayırıolar ses cıkartamıoruz erciyes-galata macının birinde galatasaraya 45dk icinde 3 penaltı verdi 2 side korner kullanırken durup duruken verdi klavyeyi kırasım geldi penaltılarla 3-1 aldı gs macı deli oldum hemde hakem selcuk dereliydi..:D
muhammet demirci'nin yapılmasını istiyorum geleceğin ronaldinho su
freedy adu yu 13 yaşında oyuna koymuşlardı inşallah muhammetide koyarlar
bilmeyenler için videosu http://www.youtube.com/watch?v=kiUA_JriWMs
Aydın Yılmaz - Arda Turan - Gökhan Ünal - Uğur Boral
ya ark.lar mantıklı olun sırf türkleri en ii yazıonuz.tamam arda-aydın ii oyuncularda bunlara 4-5 maçta karar veremeyiz özellikler van persie,ronaldinho,pirlo,messi,deco vs. isimler warken bunlara isim düşer mi?sürekli türk adamları en ii olur die yazmışınız
ben ne istiyorum biliyormusunuz, maç sırasında oyuncunun özelliklerine bakmak istediğim zaman oyun durmasın hani ekranı bölüyoruz ya o bölümlerden birinde benim oyuncuyu inceleme başka oyuncu ile karşılaştırma şansım olsun ama bu arada maç durmasın devam etsin.
Lütfen bunu da not alırmısınız
Leo Messi, Ronaldinho, Çaçu Povo
tsl den burak yılmaz arda can kerim nuri olur digerleride c.ronaldo adriano messi ronaldinho bide rafael sobis i olur bence
Een iyiler tabi ki RonaLdinho,ThierrY'i,KaKa,ADriaNo,C.RoNaldo,Messi olcaktır..ama bunnara D.Carvalho'da eklenmeLi Türklerden NuRi'nin ve SeZer'in ii olmasını beklioRum
BeKlenTiLerim aRasıNda 1 Tane lig seçiliykeN bir süRe soRa sıKıLıoruZ...OyuN SıRasıN başKa Liglere GeçmeLiiz(KuRmaLıyııZ)
beşiktaşlı muhammed ve batuhan oyuna kesinlile eklenmeli
ayrıca oyun başında bize verilen bütceyi sadece transfer yapmak için değil
stad genişletmesini istediğimiz boyutlarda genişletmek yada antreman tesislerini düzenlemek için kullanmalıyız
ayrıca bizim oyunculara sık teklif gelmiyo
çalışmalar için şimdiden teşekkürler
sana katılıyorum henry dogru söylüyorsun
ronaldinho riquelme messi fred
En iyi takım chelsea olur bana göre.
bence transferleri istedigimiz gibi yapmamalıyız.cunku gercek hayatta da ole oluyor.baskana atıyorum 13 kisilik bi transfer listesi vermeliyiz o bunlardan 3-4 tanesi almalı buda benim dusuncem:D
vallah efect ler fln super olması daha kapsamlı olması tam turkce olması 3d gosterimide olabilir gokhan tokgoz mitahat yasar kamil çakır gibi oyuncularda patlama yapabilir
bence adam gibi defansın soluna bı türk lazım ..Koskoca fm 2006 da defansın soLuna yarı alman malik den baska adam alamıosun ne iştir
arkadaşım ben istanbuldayım bu oyunları bulamadım nerden bulabileceğim konusunda bir fikrin var mı?Quote:
Originally Posted by Pablo Aimar
[email protected]
teşekkürler
arkadaşım ben istanbuldayım bu oyunları bulamadım nerden bulabileceğim konusunda bir fikrin var mı?Quote:
Originally Posted by alkaweb
[email protected]
teşekkürler
Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
arkadaşım ben istanbuldayım bu oyunları bulamadım nerden bulabileceğim konusunda bir fikrin var mı?
[email protected]
teşekkürler
beyler pek alakalı diil de ben simdi buraya yeni skinlerle ilgili bir link koysam bi zararı olurmu uyeligime??yane cok manyak seyler war joga bonita,yada 2007 skın felan
tabiki ronaldinho_ tevez_ torres_ podolski_ robben_ cristiano ronaldo
2007 nın en ıyı oyuncularından bırı Messi olur oncelıkle.İkincisi Liverpool'un genc solak oyuncus Luıs Gonzeles olur.Üçüncüsü Nuri Sahin olabılır.Baska Milan'nın yeni aldıgı forvet Olivera olabılır.Sonra anjartınlı DMC oyuncusu Javier Mashcereno olabılır.Bakalım ne olacak?????
transfer spükülasnyonları daha fazla olmalı