Teşekkürler bende faydalandım :)
Printable View
Teşekkürler bende faydalandım :)
eline sağlık arkadaşım benim sürümüm 9.0.1 onda çalışmazmı
aynı sorn bende de var oyunu belgelerimdeki db ye de attım olmadı sonra da program files tan grdim orda da data nın içindeki db ye attım ama yine görünmedi türksportal kurulu v1 normal fm09 da var ikisi de olmadı..nedenini ve de çözümünü bilen varsa ltfn bilglendrsin
nereye yüklücez bunuuuuu
bende fm 09 9.0.1 var 9.0.3 ü indirdim sırf bu yamayı oynuyabimek için ama indirdiğim 9.0.3 page ini çlştırdğımda aktivitasyon kodu soruyor nalet olsun hiç bi yerde yok anlamadım gitti biri yardımcı olursa harbi sevinicem
yahu arkadas ne dediyseniz yaptm cidden ama ne v3 ne de v4 gzüküo:( ugrastm kac defa olmadı yoksa türksprtal masaüstü kurulu diye mi?bilgilendirebilirseniz cok memnun olurumm..
ne dendiyse denedim ama olmadı yaa:( methedlio bi de devamlı merak ettim iyice:( biri bana acıklarsa nedn olmadgnı hala cok minnetar kalcmm
SlateBlue"][/COLOR]
Merhaba arkadaşlar..
ilk önce 9.3.0 yamanızı yüklemeniz gerekmekte bunun içinde detaylar yamanın içindedir..2. olarak indirilen bu dosyayı hem belgelerim hemde programfiles daki dosyaya atmanızı tavsiye ederim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve ayrıca bonservisler yerinde bence..Bende sizin dediginiz gibi değil bonservisler.. Mesela Nihat 4.5 m diyosunuz ama daha yarım sezon oynamama rağmen 50milyona Barcelonaya sattım...
Adebayor,Toure,Keit hepsi yerinde...
Tekrar teşekkür ediyorum Defoe
Saolasın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler güzel yorumun için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın...
Uefa kupasını Avrupa Kupasına benzer statüye göre herhangi bir değişiklik yapmamıştım güncellemenin hiçbir versiyonunda. Zaten oyunun 2. sezonunda otomatikman uefa kupası Avrupa Kupası oluyor ve statü dediğin gibi değişiyor. Herhalde sen yanlış gördün benim değişiklik yaptığımı sandın:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın.
Güncelleme klasörünün sonundaki "V4" ü silersen herangi bir problem kalmaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah...
Keyifli kariyerler dilerim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın.
9.0.1 yamasıyla çalışmaz 9.0.3 yamasını yüklemen gerekiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İndirilen Dosya "Belgelerim -> Sports Interactive -> Football Manager 2009 -> db" içerisine atılacaktır. Oyuna girdikten sonra mutlaka yeni oyuna başlanmak zorundadır kayıtlı oyunlarda güncelleme aktif hale gelmez. “Yeni oyun” paneline bastığımızda “veritabanı seç” tablosundan “veritabanı” bölüme tıklayıp “FM2009-2010” güncelleme dosyasını seçerek oyuna başlıyoruz.
Güncelleme dosyasının sonundaki "V4" ü sil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu konu hakkında burdan yardım alamazsın.
Üzgünüm.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güncelleme dosyasının sonundaki "V4" ü sil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah...
Hallettim sorunu teşekkür ederim.
Gözden kaçan bir kaç hatayı söyleyeyim. Trabzonspor' da daha önceki mesajlara bakmadım verilmemiştir inş. verildiyse özür dilerim.
Tony Silva oyuna cezalı olarak başlıyor. Cezası kaldırılmalı.
Engin Baytar Eskişehirsporda kiralık gözüküyor. Trabzonsporda başlamalı.
Göksu ve Mustafa Yumlu Karadenizspora gönderilmeli.
Brüls Trabzonsporda ancak reel hayatta hala MVV de.
Bunlar benden bir kaç öneri düzeltilirse daha iyi olur kanısındayım. :)
eywallah inşallah dardanel vardır ya bank asyada :D
çok teşekkürler harika görünüyor
Çok teşekkürler. Çok emek sarfetmişsin ama harika da bir paylaşım olmuş. Biliyorum nasıl bir çile olduğunu editör kullanmanın. FM 2007-2008 de falan ben de yapıyordum ama şimdi hazıra konuyorum :P
Ayrıca bir noktaya değinmek istiyorum. Drenthe hala Real Madrid'de mi yoksa Fiorentina'ya mı gitti ?
Tekrar ellerine sağlık hocam. Bravo.
Var var :)
arkadaslar ilk önce arsivi onarın daha sonra onardıgınız arsivi dbnin icine atın ve v4 ü silin onunda sonrasında cache klasörünü silin ondan sonra veritabanında gözükecektir ben böyle yaptım oldu...
eline sağlık defoe oyuna renk kattın vallahi
tesekkğrler
bu yamayı kullanarak yeni bir oyuna başlasam, 2016 yılına geldiğim oyunumu aynı şekilde ve mevcut databese ile oynamaya devam edebilirmiyim. ( bu yama eski oyunuma devamı engeller mi) teşekkürler kolay gelsin.
@gilbert
Hayır eski oyununa birşey olmaz..Eski oyununa da kaldığın yerden devam edebilirsin.
ben 9.0.3 yamasını kurdum transfer dosyasın attım v4 ü sildim oyunda da gördü ama yeni oyun dediğimde hata veriyo ne yapmam lazımm ?????
Harika bir paket herkes denemeli...
Tekrar teşekkürler çok büyük emek gerçekten.
Tşkler güzel bi yama olmş gibi.
eline sağlık kardeş sıfır oyunmuş gibi oynayacaz sayende
Güzel olmuş eline sağlık ama Bank Asya'da yine de eksikler var. Çok inceleme fırsatım olmadı ama eksiklikler var full değil yani :) Ama yine de büyük oranda halledilmiş. Sağol.
Bu kadar uğraş bu kadar emek helal olsun :) tebrik ederim çok hoş bir çalışma olmuş
Allah razı olsun çok makbule geçti..
Emeğine sağlık...
Hemen indiriyorum...
ellerinize sağlık.teşekkürler.
Emeğine Yüreğine Sağlık Arkadaşım.Bu Edit İşleri Çok Teferruatlı İşler Oluyor.Sabır Ve Karakter İşi.Çok Güzel Olmuş.Teşekkürler... :)