Jose Sosa Bİde Yanina Kerlon
Printable View
Jose Sosa Bİde Yanina Kerlon
saolun arkadaslar
BEYLER DENİZ BYKARA YA bakınbi ya süper 1-2 sene çatırdıı kopartırr ortashanın sag tarafı yani siz ortasahanın her yerinde oynatın süper bi dinamo
deniz baykara
Tomas Sivok
Marcelo Mattos
Hatem Ben arfa
Fernando (soyadını tam hatırlayamadım LL ile başlıyodu Athletichte oynuyor)
freddy Guarin
Leboheng Mokoena
İrfan başaran
efecan Karaca
vanden Borre
Mavuba
glen Johnson
Wellington dos santos
Furkan baştan
Cafercan Aksu
Leo Franco
Cavenaghi
mancienne
Hakan yıldırım
lorient measquet benim almak istediğim oyuncuydu amiense gelmedi
fernando torresi niye almadın yahu valeri bojino hemen mutsuz olcak her iddiasına girerim
Gustavo Cazao, Hugo Almeida, Vitti, Barreto, Usak Orkun, Gökhan Ahmetcik,
[QUOTE=can777;120538]İşte herkesin işne yarayacak müthiş liste...
Not: Oyuncuların durumları oyunun başındaki halleriyle verilmiştir.
ya ben oyunu kuramadım bir yaradım edin msn den [email protected] şu anda online
bendede çok büyük bir tüyo var :D
benim tek we favorim degismez ismim sherman cardenas
edgar barettonun üzerine oyuncu tanımam
arkadaslar eger bütçesi iyi türk bi takımla oynuorsanız size tavsiyem
pineda yıldıray uğur yıldırım gökhan ünal vagner love eger vasat bi takımsa ferhat cokmus traore mehmet nas erdogan gunes kenan aydın mehmet yozgatlı mehmet cakır ben ılk yazdıklarımı bjk ye aldım samp lıgı samp ooldum dıerınıde ksk ye aldım uefaya gıttım
kardeş bu potasiyeli 140 fln diosun ya onu nası annıosun
bu nasıl beyler :D
http://img176.imageshack.us/img176/9...elsarki4fl.jpg
evandro roncatto - vanden borre
brezilyada tinga diye bir adam var//en fazla 1.000.000 yapar..teknik ozellikleri neredeyse beckham kadar mukemmel..onun yaninda eduardo ratinho ve carlinhos adli futbolcularada bakmak gerekir..ancak benim favorim fluminense takimindaki marcelo..marcelo demisken bide rafinha"yi aldinizmi tadindan yenmez..
Arkadaşlar her iki ayagını kullabilen gençleri önerirmisiniz?
yhaa ben size kadrımu sayıım g.sarayda
kaleci:buffon - ömer çatkiç -volkan babacan
defans: hamit altintop - gabriel hainze - fabio aurello- koray avci - ibrahim toraman - ugur uçar - fatih akyel - gokhan zan - orhan ak
orta saha:hasan şaş - tuncay şanli - yildiray başturk - francesko totti - juninho permambucano - arda turan - sergen yalçın - murat yakin - volkan bekçi - oguz sabankay - okan buruk
forvet:ümit karan - thierry henry - cafercan aksu - ugur yildirim - hakan sukur
ben daha 2008 senesindeyim bu kadroyla almadıgım kupa kalmadı su anki takim butcemde 250 m.€ herkeze ii fm oynamalar.
ali melih ozcelik GK
volkan babacan GK
izzet karademir GK
hakan aslantas DRC
hakan acar DRC
murat duyms DC
omer ozcelik D/WB R
mustafa akcay MLC
emre keskin MLC
hüseyin bak MC
seydihan baslanti AMR
ferhat kiraz AMR
irfan basaran AMC
emre aktas ST
caner altin ST
ercan celik ST
forumda brz gezdm ve bu ismi hiç göremedm oysaki tek kelimeyle mükemmel bir forvet adı Neto Potiguar denemenizi tavsiye ederim ayrıca tek frvetli taktikle oynayan kullanıcılar bu adam iki kişilk hücum edio söleim:D
ya arkadaşlar kusura bakmayın yeniyimde ben biras :) benim oyunda profilimin hepsi 17 üstü ama sadakad hep 1 nie öle oluyo barcelonadan intere geçtim ama interde 3 sezondur oynuyorum çok da iiyim yinede bu sadakatın mantığını anlamadım yardımcı olun lütfennnnnn......
Arkadaşlar ben 2010 yılındayım.
kalede: petr chec,volkan babacan.
defans:rafinha,servet cetin,terry,ümit özat,barış deniz,hamit vb...
defansif orta: nuri sahin,tatan fahri...
orta saha:tuncay,alex,robben,cafercan,zeki uysal...
forvet:zlatan,nihat kahveci,mehmet kadir(6000000£),kahraman fatih(4500000£) :D
Ama en bu kadrodan sıkıldım ve yaşlandılar.Takıma revizyon gerekiyor.genç arıyorum bana yardım edin :S
Manisaspor'dan Erkin Caner'i tavsiye ederim, avrupa altin kramponu 2 kez, defalarca ligte gol krali oldu. 60 milli macta 75 golu var. Su an bende 26 yasinda(yil 2014)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selam arkadasim, bu sadakat sanirim daha cok kucuk takim menejerlerinde on plana cikiyor. Ben Altay ile basladim, ve simdi sezon 2014teyim, halen Altay'in basindayim. Ve her ay basinda baskan bana sadakatim yuzunden tesekkur ediyor. Bunun sebebi bunca yila ragmen, ve bukadar basariya ragmen halen Altay gibi bir takimin basinda olmam. Eger sen soyle bi 10 sene interin basinda kalirsan seninkida yukselir:D benimki 19 simdi.
mükemmelsiniz babayaaaa
beyler villareal de gonzalo diye bi SW/D C war .. herkese şiddetle tawsiye ediorum..
yetenek diosanızz kalıte ve devamlılık ıstıosanızz ıkı ısım hatta devamı gelcekkk.(RAFİNHA_TOM HUDLESSTON) :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mami lee hic ıyı deıll bencee sarkkkiiii baska bulll kardesss :)
tekniği çok iyi ama bilmem daha oynatmak nasib olmadı ..format attım zaten :S bi de gonzalo ya bak istersen ;)
q.p.r de dommunic galiba böle bi defans oyuncusu war herkes baksın .. D C mevkisi bulursunuz zaten ... geleceğin John terry si ...17 yaşında mükemmel bi oyuncu ... chelsea ye aldım ..
biri 2010 vermiş biri 2011 kardeşim bunlar oyunda random çıkıyo
oyuna hergirdiğinde bular değişiyo verdiğin isimler çıkmıyo sen 2005 2006 sezonundakileri ver...