Helal olsun hepsine müthişiz
Printable View
Helal olsun hepsine müthişiz
Ya bu ne güzel bir mutluluktur. Ne desem az . Sizin Allahınıza kurban yaa :).
Hepiniz harikasınız hepiniz :D Hepinize Helal olsun herşey.. Pire Fatihleri :)
Mirsad, Vidmar, Engin sakat ve yoklar. Kaya faul problemli, May, Lavrinovic ne oyndığı belli değil. Tam kadro olsak ne olrdu acba ?
Fenerbahçe Lafını bundan sonra kullanmayacağım hiçbir yerde !.
Bizi diğer takımlardan farklı kılan en büyük özelliğimizi yazacağım bundan sonra ; Fenerbahçe Spor Klubü . . .
Gerçekten mükemmel bir galibiyet.Onca olumsuzluğua rağmen şahane bir galibiyet.
Kaç Kaç?
Yunanlıları Yenelimde, İsterse Miskette Olsun:D
Yüreklerinize, Emeklerinize Sağlık Gerçekten Büyük Gurur Kaynağı.
14 sayı farkla bitti abi.
Normalde son saniyeleri oynamaz basketbolcular bırakır ama Ömer Onan son saniyede basketi atmak için nasıl çaba gösterdi.
Maçı kazandığımız için kimseyi eleştirmek istemiyorum ama Lavrinovic'in geldiğinden beri maça etki edecek oyun oynadığını görmedim
Yine de hepsine sonsuz teşekkürler.Müthiş bir zafer yaşattılar
Sayı farkının önemi olduğu için Ömer büyük gayret sarfetti basketi atabilmek için.
İsmail, May'in hakkını yeme... Son periyot 8 sayı üretti, sanırım 4 ribaunt aldı. Savunmada Spanulis'in karşısına her çıktığında "bu kalın kütük nerden çıktı" diye direksiyonunu şaşırttı.
Bu takımın hakkı ödenmez, yemin ederim ödenmez. Bir sene içinde hem Barcelona'yı yensin deplasmanda, geçen yılın Avrupa şampiyonu olur kendileri... Hem Olimpiyakos'u yensin deplasmanda... Geçen yılın finalisti olur kendileri, yani Avrupa ikincisi... Siena'yı yensinler... Bakalım başka kimi tokatlayacaklar?
Ellerinden öperim Aydın hocam! Teşekkürler Spahjia! Teşekkürler oniki dev kanarya!
@Baga Tarkan
70 - 84 bitti Atinayı yaktık
Ağlamak istiyorum ama sevinçten :D Yunanlıları arkalarına baka baka evlerine yolladık !
Tomas ve Ukiç baştan sona müthişti. Son bölümde ise May bizi hareketlendirdi. Ömer skor yükünü çekti , son vuruşu ise Saras yaptı :D Murat Kosova'nın deyimiyle " bombayı bıraktı " :D
Maçın yıldızları sırasıyla Tomas , Ukiç , Ömer. Allahınıza kurban hepinizin (:
Murat Kosova : " hop hop steps steps . erseg topu pire'den aldı selanik'e kadar yürüdü " :D :D
Bu Yılın Avrupa Şampiyonu Olmasında Hiç Ama Hiç Engel Yok Bu Sene Diğer Senelere Göre Daha Bir Başka ve Daha Bir Gururla Oynuyor Takım.
Ufukta Final-Four gözüktü zaten..:) Barcelona biletlerini hazırlayın:)
Yok abi hakkını yemiyorm genel birşey söylemiştim ben.. Sine Büyüka'ya tweet attım " Sean May ve Lavrinovic yerine sağlam 2 tane uzun olsa hiç bu sıkıntılar olmayacaktı. " diye, ki o zamanlarda Oly esiyodu tek başına. Aradan 2 dakika ya geçti ya geçmedi Sean May dışarıda atmaya başladı, savunmada dik durdu :icon_smile: bunumu bekliyodun dedim kendi kendime :D
Yahu durun hele... Şimdiden ne final-four'u? Daha Top-16 bitmedi. Çeyrek finalde kiminle eşleşeceğimiz belli değil.
Bu takım iyi yolda... Final-four bu sene gelsin veya gelmesin... Geçen kabus dolu üç yılı düşününce bu takım her şart altında baştacı edilmeyi hakediyor. Maho ağanın şubeye soktuğu iltihabın tam olarak atılması için biraz sabır lazım... Gerçek şu ki; hasta beklenenden çok daha hızlı iyileşiyor.
Helal olsun valla. Tüm maçları takip etme zamanı geldi de geçiyor bile :)
Sean May'e hakaret etmeye başlıyacaktım ki lafı ağzıma tıktı bir kaç el yakan topu soktu ama yinede savunmada çok aksadı. Çok içeriye gömülü oynuyor ve dışarıa yardım getirmiyor. Papaloukas bir kaç ceza atışını kesti. Ama olsun hepsi çok ayrı oynadı gerçekten. Ukiç, Tomas maç sonuna taşıdı sonundada Ömer , Preldziç , Sarunas ve May noktayı koydular. Kinsey'in ve Ömer'in üst düzey savunma performansları maçı getirdi. O 4 numaradanda ekstra şutları sokabilseydik eğer dahada kolay olabilirdi herşey. Mirsad'ı aramamak hiç elde değil. Son sözüm Lavrinoviç'e. Git gide karartmaya başladım herife. İlk başta 12 numarayı giydi eyvallah dedik sineye çektik ama bi kerede şu ekstra şutları bir sok ya hu. Yani o ceza şutlarını bir soksa yüksek posttan iki üç basket ataydı bari. Çok fazla takip edemedim bu sene takımı ama izlediğim maçlarda o Lavrinoviç'i hiç izletemedi bize. Yani daha bi numarasını göremedik açıkcası.
20 maçtır evinde yenilmeyen Oly'e yazdık oldu :n: Barcelona'da böyleydi zamanında (:
Sen hep tedbirler aldın ben gözü karaydım
Sen kadere razı dünden ben ezber bozandım (:
Bugün Oğuz dışında kötü oyuncu yoktu. Lavrinoviç'in çabaları, iyi niyeti gözardı edilemez.
Abi varya harbi fıtık etmeye başladı beni yani bildiğin gibi değil (:
Vidmar sakatlığından beri skor üretmekte zorlanıyor. Birbirlerini iyi tamamlıyorlardı. Mesela sezonun ilk haftası Banvit maçını adeta tek başına almıştı Lavrinoviç. Ama şu dönemde şut yüzdesi dibe vurdu. Fakat kariyerinin hiçbir döneminde olmadığı kadar yere atlıyor, boyalı bölgede -etkili olmasa da- itiş kakışın arasına karışıyor, elinden geleni yapıyor. Şutlar da bir zaman gelecek ve girecektir. Belki de Vidmar'ı bekliyor.:icon_smile: Umursamaz davranışlar sergilerse, ona katlanamam. Ama öyle değil... Şutörler zaman zaman ritim kaybederler. Aşacaktır.
Tebrik ederim takımı. Oly. cehenneminden 14 sayılık bozgunla döndük. Efes ile finalde karşılaşsak ne müthiş olur :)
Aslında Olimpiyakos seyircisi pek "cehennemi" andırmaz. Sadece Panatinakos maçlarında çıldırırlar. Normalde o kadar agresif değildirler. Yine aşırı milliyetçi gruplar yoktur içlerinde... Mesela Panatinakos'la oynasaydık her türlü tacize uğrayacağımız gibi Türk bayrağına dahi saldırırlardı. Panatinakos ve Aris burada başı çeker.
Beni Euroleague'de en çok korkutan taraftarlar Panatinakos, Partizan ve Macabi'dir. İlki her çirkefi yapar, salonu bile yakar. İkincisi takımını inanılmaz destekler, bir dakika susmaz. Üçüncüsü hakemi de, rakibi de baskı altına alır, her pozisyonda lehine düdük ister.
Kendimi biLdim biLeLi Jasikevicius deniLen adam hep bizi ağLatan adam oLurdu. Sonunda bizLeri güLdüren tarafta oLduğunu gördüm ya artık öLsemde gam yemem. Ukic çok fena birşey.
Avrupa'nın en iyi kadrosuna sahip , 20 maçtır evinde kaybetmeyen takımını 14 sayı farkla yenebiliyorsak Final-Four bizim için gayet gerçekçi bir hedeftir :)
FBU yu her zaman takip etmisimdir. Uzun zamandir bu seneki kadar ne yaptigini bilen bi takim olarak oynadigini gormemistim. Sanirim bu zamana kadarki en iyi jenerasyonu yakaladik. 3 yil onceydi ceyrek final oynadik, final 4 un kapisindan donduk. Kapiyi kapatan M.Siena idi; Top16 yi gectigimizi varsayiyorum; playoff eslesmesinde yine rakibimiz olabilirler Efes Pilsenin grubundan. Umarim bu tempoyu playoffun son macina kadar devam ettiririz. Koc ve teknik ekibin zekice oynattigi bu muhtesem takima diyecek bisey bulamiyorum.