Kimse ne üzülsün,ne ağlasın.1 golle sevindik,gruplarda daha 6 maç aynı işkenceyi yaşayacaktık.İyi ki elendik.
Printable View
Kimse ne üzülsün,ne ağlasın.1 golle sevindik,gruplarda daha 6 maç aynı işkenceyi yaşayacaktık.İyi ki elendik.
Saka gibi yav ne hallere düsürdüler Gsyi hepsine cok tesekkürler Adnan Polat ne aciklama yapcak bakalim transfer de yapamazlar küme düsme mücadelesi veririz bu oyuncu bozuntulariyla :D
Rjiikard'In suçumu yenilgi ?
Türkiye ' ye dönmesinler o kadar söylüyorum. Yazıklar olsun !!! Hiç biriniz bu takıma yakışmıyorsunuz!!
Bunu bu tarafatara yaşatmaya hakları yok!
bir maçı da haketmeden kazanın be . ille süper mi oynayacaz 90da gol bulmuşsun karambol değil bişey değil nasıl yersin böyle bir gol nasıl çıldırmamak elde değil .
Bu sene izlediğim son GS maçı.Hangi maç olursa olsun bir tek maçını bile izlemiycem bu sene.
kadro bu riijkard ne yapsın gidecek biri varsa oda yönetimdir
Tabikide suç Rijkaard'ın cıkardıgı kadroya bakın emre colak yedek 2 hücümcu kaldık yazık valla yazık sövecem sövemiyorum.
Rijkard'ın ipini çekerler artık sanıyorum. Çok üzücü bir sonuç, çok kötü bir dk.
Eger yönetim Rijkaard'i gönderirse bu yönetim takimin basinda oldugu sürece hic bi sekilde kulübe para kazandirmam ne forma alirim ne baska bi ürün.
Tek bir şey diyorum yazıklar olsun.Takımın beklerine bak.Ali turan hakan balta.İkisinde hücuma katkısı kos koca bir 0.Hadi onu geçtim defansada katkılarıda yok ki.Ortalarda dolanıyorlar.Hakan balta denilen adam o adamın peşinden nasıl öyle baktın öyle.Adam yanından geldi geçti asisti yaptı sen arkasından adamı izlersin ancak.Valla bu takımı bu hale getirenler utansın.Öyle bir şey oldu ki artık çokda üzülmedim desem yeridir.Sırf bazı şeylerin değişmesi için.
Rjiikard değil yönetim değişmeli..
Ne diyeceğimi bilimyorum...Bu hallere düşecek takım mıydık biz...Fenerde elendi
Böyle abuk sabuk bir takıma elenmek insanın sinirini bozuyor. Tam manasıyla rezillik !
Daha ne yapması lazım Rİjkaard'ın ? Galatasaray 17. sırada şu anda. Eğer ANkaragücü Manisa'ya acısa 1 tane atıp bıraksa son sırada Galatasaray olacaktı. Ben 22 yaşındayım böyle bir anı gördüğümü hatırlamıyorum. Benim hep izlediğim Galatasaray rakibini darmadağın ederdi. Gol yemese bile darmadağın olurdu rakip. Frank bey tutturmuş 4-3-3 diye. Ne oyuncu değiştiriyo ne başka birşey yapıyo. Baros çıkıyo Mehmet giriyo, Kewell çıkıyo Pino giriyo. Gole ihtiyacı var şaka gibi değişiklikler. Rijkaard hoca falan değil.
Türk Futbol Kulüplerini mümkünse Avrupa'ya bir 15 sene kadar sokmasınlar.Daha bizim öğrenecek o kadar çok şeyimiz var ki.Bir Kazak,Arnavut,Sırp,Romen ne derseniz deyin,bu takımlar bile bizden o kadar çok üstün ki!
Trabzon dışında
Fener ve GS ye ne diyim bilmemki
Bursa ve Bize başarılar Avrupada
Beyler lütfen.Tartışma yapılacak zaman değil.Daha 10 gün önce hedefi 4te 4 olan bir milletin,sadece tek takımı Avrupa'ya kalabiliyorsa,bunları konuşacak zaman değil.
Rezilliğin son perdesi. Bakalım neler olacak, izleyip göreceğiz...
Hiç biri dönmesin arkadaş Türkiye'ye böyle takıma eleniyosan gelme yazıklar olsun ne bu ya şaka gibi maç oynuyosun 90'da 1 gol atıyosun karşındaki takım 10 kişi kalmıi 3 dakika o kalan dakikalarda 2-3 kendini futbolcu sanan kişiler yüzünden gol yiyosun böyle rezalet bi takıma eleniyosun.Herkes bıraksın yönetimi,teknik direktörü,futbolcusu sıfırdan kursunlar şu takımı.Savaşan takım kurulacak diye sene başı deniyodu konuşuyodu yönetim.Bunlar mı savaşıyo Serdar Özkan mı,Ali Turan mı.Adnan Polat bi basın toplantısında demişti bunları transferden saymıyolar hepsi birbirinden iyi diye bunlar mı iyi.Elendiğimiz takım Ukrayna'da şike yüzünden puanı silinmiş vs kötü bi takım.Bu takıma da eleniliyosa sadece Rijkaard suçlu değil.Tabi Rijkaard'da da suç büyük ama topluca hatalar zinciri yüzünden elendik.
üzülüyorum 3 takımımız da gruplara gidemeden elendi.
Rijkaard Out Terim İN oLabiLir Türkiye dönüşünde.
Dediğim gibi,bizi 15 yıl Avrupa Arenası'na almasınlar.Biz burada kendimizi avutalım.Ligimiz şöyle kaliteli böyle kaliteli.Bizim şu kadar kupamız var,sizin kaç tane?
Avrupa'ya gelince de sonuç her seferinde hüsran.Aferin yönetimlere,taraftarlara ve futbolculara.
yarın çıkar mehmet helvacı der ki kadromuz karpaty i elemek için yeterliydi.Bu mu yeterli kadro.Transfer dönemi bitiyor hala transfer yapacaklar........
Adı sanı duyulmamış, hiçbir büyük başarısı olmayan takımlara elenelim, siz gidin birbirinizi yiyin. Yarın nasıl olsa biri, transfer açıklaması yapar her şey unutulur gider.
2-3 gün sonra faturalar td lere kesilcek yönetimler devam edicek fazla kafa yormaya gerek yok...
bu arada orta sahada bir tane ara pas atan adam olunca nolduğunu görüyoruz (arda orta sahaya gelip yaptığı asist) . tek pasta gol . ama koskoca 3 ay buraya adam alınmadı . sonra da transferde geç kalınmadı diyorlar
Adnan Sezgin yapsın şimdi transferlerini.