Real Madrid 4 yaptı: C.Ronaldo... Asist Kaka...
Printable View
Real Madrid 4 yaptı: C.Ronaldo... Asist Kaka...
ReaL maçını izLemeyi tercih etmiştim. Maç sonunda iyi ki bu maçı tercih etmişim diye sevinirken İnter maçı skorunu görünce tercih konusunda yanıLdığımı anLadım.
ikinci maclar artik formalite maclari olur :p
Chivu 3 günde 2 kırmızı kart gördü :D
Aynı süprizi yarın da shakhtar yapıcak :p
Helal olsun Schalkeye.Yazılar olsun Star'a bir maç izleyemiyoruz allah kahretsin ya.
Milan'dan sonra şimdi de bu olay.Çok fena olmuş yalnız :D
Adam pes golü attı.
[YOUTUBE="OMmiZYeET8s"]Stankovic'in Golü[/YOUTUBE]
maçta da pes skoru oldu :D
Crouch'un Real'e hediyesidir bu maç. Hani illa ki yenerdi Madrid ama rövanşa umutlu giderdik en azından. Yaktın bizi fasulye sırığı.
Schalke ise avrupa arenasını sallamaya devam ediyor. Avrupa'da kimlik değiştiriyor adeta oyuncular..
Carlos gelince bize de bi haller olmuştu Avrupa'da :D Aynı etkiyi Raul Schalke'de yaptı :)
01.05 te özetler
Stankovic napmis oyle
"Orjinal" Milan etkisi olmuştur , büyütmemek lazım :D
sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım.
Stankovic'in golü gerçekten muhteşem. Youtube'da gezerken Stankovic'in bir golünü daha buldum adam hakketen kısmetli, kalecilerin uzaklaştırmaya çalıştıkları toplar hep bunun önüne düşüyor :) Ama Stankovic'de tek vuruşla işi ustaca bitiriyor :)
Videonun linki çıkmamış.
http://www.youtube.com/watch?v=22aXZ...eature=related
Direkt videoyu mesaja nasıl koyuyor sunuz?
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=22aXZQt14SA&feature=related"]Stankovic[/YOUTUBE]
Simgelerde sağda youtube simgesine basarak ekleyebilirsin :)
SchaLke menajeri aracaba İnter depLasmanında bu skoru eLde etmek için oyundan kaç kez girip, çıktı. (Load save styLe hissi veriyor)
3-2'yken maçı izlemeyi bırakıp yatmıştım. O zaman ki düşüncem maçın 3-3 filan biteceği hatta Inter'in kazanabileceği yönündeydi. Sabah 2-5 skorunu görünce şok oldum. Gerçekten helal olsun Schalke'ye...
Star maçı veriyor. Fakat uyduda şifreli. (Chelsea - Manchester United)
FB Tv'de Fenerbahçe-İstanbul B.Ş.Belediyesi Erkek Voleybol takımı arasında oynanan playoff çeyrek final maçı vardı. O maçı 3-1 kazanıp yarı finale yükseldik ve hemen o maçın bitiminde Eurofutbol kanalını açtım. Barcelona'lılar henüz 3. dakika ve seviniyorlar. Meğer Iniesta maç başlar başlamaz daha 2. dakikada atmış. Oysa sadece 3 dakika gecikmiştim ama golü göremedim. :)
Evet, maçın şu anda 8. dakikası ve Barcelona 1-0 önde...
Schaktar son 5 dakika içinde 3 tane net gol pozisyonu kaçırdı. Barcelona'da şimdi Messi'yle tehlike yarattı. Çok hızlı maç oluyor. Henüz 15. dakikaya yeni girildi.
Barcelona ikiledi. Alves attı. Schacktar savunmasının büyük gafı...
Dani Alves attı bu arada 2-0 oldu maç.
Manchester'da önde Chelsea karşısında 1-0. Rooney attı golu.
Lampard acayip kaçırdı ilk yarıda bomboş kale yaw
Barca 3-0 yaptı. Artık Chelsea-United maçına geçme zamanı.
Chelsea macini Star gösteriyor da. Barcelona macini gösteren varmi?
Barcelona maçı 5-1 bitti. Luce'nin takımı bir sürpriz yapar mı dedik,olmadı...