aynısını fotomaçta diyor ama bakalım hayırlısı bu gazetelere pek güvenilmez ama
Printable View
aynısını fotomaçta diyor ama bakalım hayırlısı bu gazetelere pek güvenilmez ama
http://www.superspor.com/images/1/29...Delgado002.jpg
Delgado tamam
Siyah-Beyazlılar’a müjdeli haber... Mattias Delgado için kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açarak 5 milyon Euro’da kapatan Basel iyiden iyiye köşeye sıkıştı. Tatil yaptığı memleketi Arjantin’den dün İsviçre’ye dönen yıldız futbolcunun, bugün Basel Yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildi. Bu konuda konuşan Delgado’nun menaceri Ceylan Çalışkan, “Bugün (dün) İsviçre’ye geldi. Yarın (bugün) ise Beşiktaş ile her konuda anlaştığını yöneticilere söyleyecek” dedi.
Baba bitirememişti!
Daha önce de babası aracılığıyla Basel Yönetimi’nden kolaylık gösterilmesini isteyip olumsuz yanıt alan Delgado’nun artık tüm işlemleri kendisinin yapacağını belirten Çalışkan, “Futbol hayatına kesinlikle İstanbul’da devam etmek istediğini söyleyecek ve bonservisinde indirim talep edecek” diye konuştu. Bu gelişme üzerine Kartal’da gözler İsviçre’ye çevrildi. Beşiktaş Yönetimi, her konuda anlaştığı Delgado’nun işine artık ‘bitti’ gözüyle bakıyor.
15.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Fanatik
gelirse bjkye faydalı olur...
benim bildiim kadariyla kleberson ile ayni ozelliklere sahip...
Delgado Beşiktaş'ta...
Başkan Demirören, "Matias Delgado'yu da aldık" diyerek Beşiktaş camiasına müjdeyi verdi
Transferin en hızlı takımı Beşiktaş, bir büyük bomba daha patlattı. Yönetim, İsviçre'nin Basel kulübü ile Delgado için haftalardır sürdürdükleri transfer görüşmelerinde nihayet mutlu sona ulaştılar. Beşiktaş, Arjantinli yıldız için 5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Basel'i 3 milyon 750 bin euro'ya ikna etmeyi başardı. Böylece Delgado ile daha önce prensip anlaşmasına varan Kartal, bu transferi de bitirmiş oldu.
Hafta sonu geliyor
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de dün yaptığı açıklamada "Delgado'yu aldık. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyordu. Pazarlıklarımız sonuç verdi ve kulübü ile anlaşma sağladık. Transferlerimiz sürecek" diyerek camiaya büyük müjdeyi vermiş oldu. Arjantinli Delgado'nun birkaç gün içinde Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Arjantinli yıldız konusunda da istediğini alan transferin hareketli takımı Beşiktaş, gücüne güç kattı.
Kaynak: Fotomaç
fotomaçta da aynısı yazıyo yalandır:D
benim birçok kez fotomaç okuyup umutlandığım oldu ama sonunda bi halt çıkmadı inşallah bu sefer doğrudur...
Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Okan Buruk, siyah-beyazlı kulüple anlaşmadığını açıkladı. Okan, menajeri Ahmet Bulut vasıtasıyla yaptığı yazılı açıklamada, ''Yaptığım görüşmeler sonucunda Beşiktaş Kulübü ile anlaşmadım. Bundan sonra Beşiktaş'a başarılar diliyorum'' dedi.
http://www.superspor.com/images/1/29...anBuruk002.jpg
okan hani abilik yapıcaktı takımda
delgado çok iyi adam fm dede iyi aldıysak hayırlı olsun
insallah alirsiniz...
inşallah bakalım nolcak
Pancu Bursaspor'da
Bursaspor, iç transferde Cornel Danut Frasineanu ile 1 yıllık, Beşiktaş'ın Romen yıldızı Daniel Pancu'yla da 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Bursaspor, prensipte anlaştığı Pancu ve Frasineanu için Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde imza töreni düzenledi.
3 yıllık sözleşmeye imza atan Pancu, "Yeşil-beyazlı takımı tercih etmemdeki en önemli sebep başkan Levent Kızıl’ın Bükreş’e gelerek benimle görüşmesi ve Bursaspor’un gelecek yıllardaki hedeflerini ve planlarını anlatarak beni ikna etmesi. Bursaspor seyircisinin de büyüklüğünü çok iyi biliyorum. Beşiktaş’ta oynadığım süre içinde de çok güzel günler geçirdim. Burada da aynı güzel günleri yaşayacağıma inanıyorum." dedi.
Kartal'dan Ze Roberto atağı
Beşiktaş, Brezilya milli takımında oynayan ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Ze Roberto için gizli bir operasyon yürütüyor
Roberto sürprizi
Brezilya Milli Takımı'nda oynayan ve G.Saray'ın da uzun süredir gündeminde olan Ze Roberto'nun isminin Beşiktaş'ta da gündeme geldiği öğrenildi. Her fırsatta "Temmuz ayında Dünya Kupası'ndan büyük bir yıldız getireceğiz" açıklaması yapan siyah-beyazlı yönetimin, Brezilyalı futbolcu için gizli görüşmeler yürüttükleri ve olumsuz bir yanıt almadıkları http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Döğrenildi.
B.Münih'te sorunlu
31 yaşında olan ve sol açıkta görev yapan Ze Roberto, kariyerinde oynadığı 273 maçta 22 gol kaydetti. 1998'de R.Madrid'te forma giyen Ze Roberto, 1998-2000 arası B.Leverkusen'de görev yaptı. Ardından B.Münih'e transfer olan Brezilyalı futbolcu, kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılmak istiyor.
Kaynak: Pasfotomaç
bu duruma hiç şaşırmadım
sıra diğer yabancılarda onları da bir göndersek takımdan
ewet yaa o adamın beşinde dolaşan biziz yanı benim fanatil olduğum takım galatasaray çekilin ya önümüzdende yıllar sonra alalılm su adamı
sallama haber balon
sallama haberse bile ben gaztenin yalancısıım
Türk medyasının söylediği haberlerin %85 yalan(bu oranı kafamadan uydurdum :D)
tamamda fenerden nobreyi kaçıran bunuda yapar
oda doğru:)
eee bu nei gösterir bu haberin belki doru olacağını yalanmı öle deilmi
Okan Gs ile anlaşmak ıstıyor ama yönetım 2ye bölunmus durumda ınsallah gelmez.
ben Okan ın GS de takıma yarar sağlayacağından pek umutlu değilim
zaten turklerın ustune yok fiyat artırmada.
Beşiktaş Transfer Haberleri diye bir yer ver bu tarz haberler için...
Konu "Beşiktaş Transfer Haberleri" adlı sabit konu altına taşınmıştır.Quote:
Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun
bence de balon haber...
Sırada Lopez var
Baselli Delgado ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Uruguay Milli Takımı’nın genç oyuncusu Walter Lopez’e yöneldi.
River Plate’te oynayan 21 yaşındaki futbolcu için Tigana’dan da onay alındı
Tunus maçında beğendiler
Alman Borissia Dortmund’un da peşinde olduğu Baselli Delgado ile 1.5 milyon euroya anlaşan Beşiktaş, rotayı Uruguay Milli Takımı’nın genç yıldızı Walter Lopez’e çevirdi. Tunus ile Urugay Milli Takımı’nın oynadığı hazırlık maçında izlenen genç yıldız için teknik direktör Jean Tigana’dan da onay alındığı öğrenildi. Sol kanatta yaşanan sıkıntıyı Lopez’in transferiyle çözmeyi planlayan yönetimin Urugay’ın River Plate takımıyla temasa geçtiği bildirildi. Transfer komitesinin, Delgado transferinin resmiyet kazanmasının ardından Fransız teknik adamın orta saha için önerdiği diğer isimleri masaya yatıracağı kaydedildi.
Ülker’den para geliyor
Diğer yandan Basel’in Delgado için istediği bonservis bedeli olan 5 milyon euroluk ücret için, sponsor Ülker’in söz verdiği parayı bugün kulübe ödeyeceği öğrenildi. Yönetim, şirketten gelecek parayı direkt olarak İsviçre kulübünün hesabına geçmeyi kararlaştırdı. Delgado ile ilgili bir açıklama yapan Tigana, “Pazar günü başlayacak kadar kampa kadar bu işin bitirilmesini istiyorum. Tüm sistemi ve oyun planını bu oyuncunun üstüne kurdum. Aslında Tümer’le birlikte oynatmayı düşünüyordum. Ama Tümer bizi kandırıp gitti. Delgado’dan sonra joker özellikli genç bir oyuncu daha takviye edeceğiz” ifadesini kullandı.
Kaynak:Fanatik
su basel de cıvıttı ama..bi wercez diolar bi wermicez diolar..