giymesin ya... adam ülkesine döndü
Printable View
giymesin ya... adam ülkesine döndü
taktik falan olduğunu sanmıyorum çünkü adam zehir zemberek açıklamalar yaptı gider gitmez transfer olmayan bir oyuncu GS Spor Kulübüne bu kadar açmamalıQuote:
Originally Posted by mustafagungor
Aslan'da son aday Tommasi
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Galatasaray’ın, yabancı listesi her geçen gün daha da genişliyor. Sarı-Kırmızılılar, İstanbul’a getirdiği Fransız oyuncu Laurent Robert konusunda kesin bir karar veremezken, gözler şimdi de İtalya pazarına çevrildi. Başkan Özhan Canaydın ve ekibinin, Roma’da forma giyen ‘İsa’ lakaplı orta sağ oyuncusu Damiano Tommasi için fiyat araştırması yaptığı öğrenildi. Real Madrid’de forma giyen Gravesen ve Monaco’nun Yunan oyuncusu Zicos’un transferlerinden sonuç alınamaması durumunda, transferdeki tüm ağırlığın Tommasi’ye verileceği öğrenildi.
http://www.superspor.com/images/1/29...Tomassi001.jpg
Kimdir?
Doğum Tarihi: 17.05.1974
Doğum Yeri: İtalya
Mevkii: Orta saha
Kariyeri: Verona, Roma
Son Sezonu: 38 maç, 2 gol
26.05.2006
Kaynak : Fanatik
tomassi iyi futbolcu gelmesini çok isterim
hemde diğerleri kadar fazla para istemiyormuş
32 yaşında!!! ya beyler lütfen bu tip oyuncular bizde başarılı olamaz ...
anlasanıza bu tip adamlar galatasaraya sırf para almaya gelecek... bunlarda gram hırs olmaz .... kendilerini ispatlıyacak bir nedenleri yok ....
Tjikuzu G.Saray'dan çağrı bekliyor
G.Saray'ın bir ay önce takibe aldığı Duisburg’un Namibyalı orta saha oyuncusu Razundara Tjikuzu’nun transferinde sona yaklaşıldı. Duisburg’un Bundesliga’dan küme düşmesiyle serbest kalan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun, G.Saray’ın teklifini kabul ettiği, sarı kırmızılı yönetim ve teknik direktör Gerets’ten haber beklediği öğrenildi.
http://www.superspor.com/images/1/29...Tjikuzu001.jpg
Yönetimin, Namibyalı yıldıza menajeri aracılığıyla "bir hafta bekle" mesajı yolladığı belirtilirken, İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough’un da istediği Tjikuzu’nun hamile olan Türk sevgilisinin İstanbul’da yaşamak istemesi yüzünden G.Saray’a sıcak baktığı ifade edildi. G.Saray yönetimi bu transfere onay verirse, Namibyalı futbolcu, sarı kırmızılı takıma gelecek.
26.05.2006
Kaynak : Hürriyet
bence bu tip bir oyuncu tomassiye göre daha faydalı olur ...
iyi hoş söylüyosunda hangi yıldız oyuncuda kendini ispatlama hırsı olur tomassi evet yaşlı ama yetenekli bir oyuncu bence ama namibyalı oyuncu kendini küme düşen bir takımdan CL'de oynıyacak bir takıma getittiriyor bence yeterli değilQuote:
Originally Posted by paco
Tommassi Robertten berbat arkadaşlar demiş olayım gençliğinde birşey degıldı 32 sinde hiç birşey değildir. biz dua edelım vander meyde ve geremi alsınlar transfer lıstesındekı en iç açıcı adam bunlar çünki.
o ne ya kortum :DQuote:
Originally Posted by mustafagungor
bence de tommasi hiç bi işe yaramaz adamın oyle aman aman top oynadığı bi senesini görmedimQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Bize Formasından para kazanabileceğimiz türbünleri hareketlendırıcek ve en önemlisi koşan topçalan adam eksiltebilen adam lazım bunda bu yeteneklerın hiç biri yok hemde yaşlı.
tommasiye atmadığınız laf kalmamış. birincisi hırs olayı. bu adam 26 yaşından sonra futbolcu oldu ve italya milli takımında oynadı hangi hırs eksikliğinden bahsediyorsunuz siz ya. bu kadar boş bi adam olsa bunları başaramazdı. ikincisi bu kadar fedakar bir adam olamaz. roma borç batağındayken totti ve klübün diğer futbolcularıyla papaz olma pahasına parasında kendi isteğiyle indirime gidildi ve öle az buz bişi de değil. rakamı görmek isteyenler fm yi açıp aradaki uçuruma şahit olabilirler. üçüncüsü tommasi ile karşılaştırdığınız adama bakın. tjikuzu kimdir ya. takımı küme düşmüş, adamın kim olduunu bilmeyiz, etmeyiz. beleşe adam alacaz diye sapır saçma bi adam getrecekler gene. bu kimdir ya. ne oynamış hayatında. tommasi bu adama on basar. sonuncu olarak yaş konusu. tek bi şey söyleyecem. hagi geldiğinde kaç yaşındaydı?
ToMMasi çok iyi top dağıtan top çaLan HıRsLı biR oyuncu Romanın 3-4 sene önceki şampiyoNluğundaki En önemLi isimLeRindendir !!!
boyle bir adam varsa soyle FB ye de alalım. Saydigin tipte oyuncuyu herkes ister ama itemek yetmez para vermek de gerekir, o da yetmez gelmeye ikna etmek gerekir.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Tomassi saglam ortasaha oyuncusudur ve GS ye cok faydali olur bence.
yauw bi adam gibi transfer yapamadılar ha!
arkadaslar hani Gs nin bi denemey aldigi oyuncu vardi cok teknik falan diolardi ona noldu?
onlar reklam kokan şeyler bizimkişer denemeye getirir yıldız getirir ama hala bir icraatlarını göremedik :)
herkezi hagi ile karşılaştırmak çok yanlış hagi den sonra alınan yaşlı oyunculardan verim alamadık .... tomassi çok iyi bir oyuncu değil sadece roma takımında senin de dediğin gibi çok fazkla fedakarlıklar yapmış ... hasan şaş hakan şükür nasıl galatasarayda oynuyorsa tomassi de roma da o ruhla oynuyor ... bu adam hiç başka bir ülkede oynamamış ... yani galatasarayda başarılı olmaması için bir çok sebep var .... o adını hiç duymadığın nabibyalı nasıl bir soru işareti ise tomassi de en az onun kadar soru işaretidir. ... ki ben o nabibyalının daha başarılı olacağından eminim ... birde 27 yaşından sonra futbolcu olması ile hırsının ne alakası var anlamadım .....Quote:
Originally Posted by cureshot
hagiden sonra aldıklarımız da o namibyalı gibi abidik gubidik takımlardan gelmişti de ondan. adam italyada oynamış ya var mı daha ötesi hem de romada beğenmediniz adama bak. alırsak verim alacağımızdan en ufak bir şüphem yok. sanmıyom alcağımızı ama. bir çok sebep var deyip bir tane bile saymamışsın entresan. ben mi göremedim acep. başka hiç bir ülkede oynamamasıyla ne alakası var. günümüz futbolunda "uyum" denilen şeyin artık anlamını kaybetmiş olması lazım. vieira da kaç yaşında geldi italyaya sadece ingilterede oynamış olmasına rağmen ama çatır çatır da oynadı. o namibyalının başarılı olması için bana allasen bi tane mantıklı bi sebep söle anca sallıosun beni haksız çıkarmak için , kaç maçını gördün adamın. bi kere de tmm ya ben böle düşünmedim de yanee nolur. ayrıca hırsı olmasa o yaşına kadar başaramadıklarını başarabilir miydi o saatten sonra. senin söylediklerinden çok daha alakalı kusura bakma da.Quote:
Kayseri Ercıyesın defansıf ortasahası Die nasıl arkadaşlar? Saidodan Concecaudan daha iyi değilmi sizce?
çok fazla bilmişlik taslama ben buraya kendi fikirlerimi yazdım .... adamın yaşı ülke dışına çıkmamış olması ve çok iyi bir performanslı bir maçını izliyememiş olmam senin için bahane değilse o yazıyı bir daha oku ... çok bilmişlik taslama .... tomassi yi tek sen izlemiyosun ve burda senden başka hiç kimse adamı istemiyo futboldan tek sen mi anlıyon ..Quote:
ne diyosun sen arkadaşım geriyosun ortamı allalla. bilmişlik taslamıyorum. "bence" diye bir ibare de görmedim ben yanee. nasıl bi fikir veriş bu anlamadım. tommasi iyi maç oynamadan nasıl milli takıma girdi ben de onu anlamadım hakkaten. altın da yere düşmekle pul olmaz ayrıca, burda hiç kimsenin onu istememesi kötü futbolcu olduu anlamına gelmez. volkandan iyidir herhalde. :D :D ayrıca sen de yazdıımı okumamışsın sanırım çünkü ben de dedim ki bu saydıkların günümüz futbolunda mazeret değiiiiiiiiiil. bilmem anlatabildim mi. ayrıca ben sadece kayıtsız karşı çıkmanıza karşı fikirlerimi savundum o kadar.Quote:
tamam kavga cikmasin kardes kardes yazisin:)
allha aşkına tomassi bir tek milli takıma çğırıldı diye galatasaraya mı gelsin tamam kötü bir oyuncu değildir sonunda romada oynuyor ancak ben eğer 32 yaşında oyuncu alıyosam süper bir isim olsun .. mesela davids gibi adam 34 yaşında ama tomassi ye göre daha faydalı olur ...Quote:
Bende DAVİDS taraftarıyım tommasıden RObertdense o daha iyidir.
kardeş ben istemem mi davids gelsin ya da ne bileyim gravesen gelsin filan ama yok işte kör olası para. bu adam şimdi ötekine göre daha ii dememin sebebi de bu zaten. kariyer dersen ikisinde de çok parlak değil ama tommasi daha iyi şüphesiz. ayrıca sürekli galatasarayın düştüğü mali sıkıntıları göz önünde bulundurursan yine allah korusun böyle bi duruma düşürsek tommasi diğer çoğu yabancı gibi isyan etmez eminim öteki adamı bilemiyorum ama. yani sadece milli takım meselesi değil. ok.Quote:
Bence Tommasi Davids'den çok daha iyi bir futbolcudur. Bir defa süper bir ön liberodur. Tek pası da oyun kurması da çok iyidir. Çok iyi atak keser ve rakip atakları büyük başarıyla yavaşlatır. Defans için bulunmaz bir orta saha oyuncusudur bu özellikleriyle. Popescu kadar olmasa da ona yakın yetenekte gördüğüm birkaç futbolcudan birisidir defansif bir oyuncu olup da bu kadar iyi oyun kuran. Yaşı da Davids'den genç olduğuna göre bana deseler ki "Hangisi gelsin?" Tommasi derim. Ayrıca bence bir oyuncunun iyi oynaması için hırslı olmasına gerek yoktur, profesyonel düşünüp aldığı paranın karşılığını vermesinin lazım geldiğine inanmasına ve buna göre davranmasına gerek vardır. Tommasi buna da uyan bir oyuncu. Alınırsa iyi olur inancındayım.
kardeşler tartışmayın birşeyler paylaşın en güzeli bu...