okan yılmaz sakaryaspor daQuote:
Originally Posted by bursa_mc
Printable View
okan yılmaz sakaryaspor daQuote:
Originally Posted by bursa_mc
VESTEL MANİSASPOR, ÜMİT BOZKURT İLE SÖZLEŞME İMZALADI
Manisa - MANİSA (A.A) - 04.08.2006 - Vestel Manisaspor, geçen sezon Konyaspor'da forma giyen Ümit Bozkurt ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, bu sezon ihtiyaç duyulan mevkilere ''nokta'' transferler yaptıklarını belirtti.
İzledikleri transfer politikasında aynı zamanda genç bir kadro kurmayı hedeflediklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Çubukçu, tecrübeli futbolcu Ümit Bozkurt'un ise takımda ''ağabeylik'' görevi üstleneceğini söyledi.
Bugüne kadar Ankaraspor, Denizlispor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş takımlarında oynayan ve son olarak geçen sezon Konyaspor kadrosunda yer alan 29 yaşındaki Ümit Bozkurt da hedefi olan bir ekibe katılmaktan mutlu olduğunu ifade etti.
Ligin başlayacak olmasına karşın 10 günlük bir idman eksikliği bulunduğunu belirten Bozkurt, ''En kısa zamanda takımda yer almak için bu eksikliği gidereceğim. Beni buraya alanları mahcup etmeyeceğim'' dedi.
Arkadaşlar daha önce farkeden oldu mu bilmiyorum ama NTVMSNBC haberine göre Sakaryaspor Colon Santa Fe den Franco Cangele yi almış. Bu adam Arjantin 21 yaş altı Milli takımında oynuyordu.. Çok şaşırdım. Bakalım performansı FM deki
gibi olacak mı?
Denizli, Galatasaray'dan oyuncu aldı
09 Ağustos 2006 14:30
Denizli, G.Saray'dan oyuncu aldı. Ali İpek, Hadzibegiç'in raporu doğrultusunda bir süredir sürdürdükleri arayışlarında son aşamaya geldiklerini söyledi...
Denizlispor, Galatasaray'ın genç oyuncusu Zafer Şakar ile anlaşmaya vardı.
Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Ali İpek, Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç'in raporu doğrultusunda bir süredir sürdürdükleri oyuncu arayışlarında son aşamaya geldiklerini söyledi.
Orta sahaya takviye amacıyla sürdürülen transfer çalışmalarında G.Saray'ın genç oyuncusu Zafer Şakar ile görüştüklerini ve bu oyuncuyla büyük oranda anlaşma sağladıklarını belirten Başkan İpek, "Büyük bir ihtimalle yarın Zafer Şakar ile sözleşme imzalayacağız" dedi.
manisaspor lu gürol azer sivasspor a gitti
Sakarya Makasi ve Kabongo`yu gönderdi
Sakaryaspor, teknik heyetin raporu doğrultusunda Kongolu Kabongo ve Makasi`nin sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti
Kulüp Başkanı Ömer Yazıcı, Makasi ve Kabango`nun kulüple ilişkisinin kalmadığını, savunmaya kaliteli bir yabancı oyuncu alacaklarını belirterek, "Kabango ve Makasi`yi gönderdik. Şimdi bir yabancı oyuncu alma hakkımız doğdu. Savunmaya kaliteli bir yabancı oyuncu alacağız" dedi.
Hafta sonu oynayacakları Antalyaspor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Yazıcı, Antalyaspor maçını kazanacaklarını ifade ederek, taraftarlarının da desteğiyle Antalyaspor`u evine puansız göndereceklerini söyledi.
Öte yandan, yeşil-siyahlı yönetim, Mısır`ın Al-Ahly takımında forma giyen defans oyuncusu İbrahim Said`i transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Mısırlı futbolcunun, önümüzdeki günlerde Adapazarı`na gelmesi bekleniyor.
Erkan Ferin ve Mülayim Erdem Kiralandı
Galatasaray Altyapısı'ndan yetişip daha sonra Profesyonel Futbol Takımımıza katılan futbolcularımızdan Erkan Ferin ve Mülayim Erdem, tecrübelerini geliştirmek üzere 1 yıl süreyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne kiralanmışlardır.
İki futbolcumuza da üstün başarılar diliyoruz.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin415.jpg
ZAFER BİRYOL BURSASPOR`DA !
Fenerbahçe`den Zafer Biryol bonservisi ile birlikte 2 yıllığına Bursaspor`lu oldu.
Kaynak: Bursaspor.org
Tarih: 15.08.2006
Saat: 19:30
valla şeker spor azdırdı oratlığı :D
ilhan serkan ahmet sergen
bu arada zaferde bursada iyi iş yapacaktır
Denizlispor, Galatasaraylı yıldızla anlaştı
25 Ağustos 2006 16:10
Denizlispor'un teknik direktörü Farun Hadzibegiç'in transferini ısrarla istediği Galatasaraylı orta saha oyuncusuyla anlaştı... İmzalar haftaya atılacak...
Denizlispor, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Volkan Arslan'ın transferini bitirdi. Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç'in raporu doğrultusunda bir süredir orta sahaya takviye arayışlarını sürdüren, önce Galatasaray'dan Zafer Şakar, daha sonra da Gençlerbirliği'nden Sedat Yeşilkaya'yı renklerine bağlayan Yeşil-siyahlı yönetim, bu sezon Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Volkan Arslan transferinde de mutlu sona ulaştı.
Volkan'ın transferi için İstanbul'da bulunan Denizlispor Genel Menajeri Can Çobanoğlu'nun Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ile Volkan'ın transferi konusunda anlaştığı, tecrübeli futbolcunun da Denizlisor'a gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.
Yeşil-siyahlı takımda sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacak Volkan'ın, gelecek hafta başında Denizli'de düzenlenecek törenle imza atacağı öğrenildi
valla denizlinin takviyeye kesin ihtiyacı wardı ii oldu volkan.
arkadaşlar transferlerden haberiniz var olduğu için bir eşy soracağım.İlhan mansız'ın futbol bırakacağını duydum Milliyetten.Sakatlığı bir türlü geçmeyen futbolcu futbol yaşamına son vermeyi düşünüyormuş.Bu konuda başka bilgiye sahip olan var mı??
evet kesin bıraktı futbolu. dizi yıldızı olcak artık:D
Eh bir yıldız daha söndü diyebiliriz.En parlak devrini Milli Takımın 3. olduğu sene yaşamıştı zaten.Hayırlısıı olsun.
evet gerçekten yazık oldu adam hem iyi topçuydu hem de baya tanınıyodu..
Evet Dünya Kupası'nda harikaydı gerçekten de....
Yiğido bombayı patlattı
Turkcell Süper Lig’inin güçlü ekiplerinden Sivasspor, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Hollanda Milli takımının futbolcusu, Ajax’lı futbolcunun işini bitirdi.
Sezonu kötü bir başlangıç yapan ancak Antalyaspor’u kendi evinde devirerek yeniden çıkışa geçen Sivasspor’da Yönetim Kurulu’da transfer bombasını patlattı. Sezon öncesi takıma bomba transferler yapacağını duyuran Sivasspor Yönetimi, bu transferi gerçekleştirdi. Sivasspor’un resmi internet sitesinde duyurulan habere göre Sivasspor, Hollanda Milli takım formasını giyen Ajax’lı Nordin Wooter’i renklerine bağladı.
Sitede yapılan açıklamada, Sivasspor Hollanda Milli Takım oyuncusu ve Ajax'ta forma giyen ve halen Panaytinaykos'ta oynayan 29 yaşındaki oyun kurucusu Nordin Wooter ile yarın İstanbul'da bir araya gelecek. Sağlık kontrolünden geçirilecek olan Wooter daha sonra bir yıl opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına imza atıp Sivasspor'lu olacak.
HABER –FOTO
MUSTAFA YILDIZ-Sivas
Yalçın Ayhan Kayseri Erciyesspor'da
29 Ağustos 2006
Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol Şubesi oyuncusu Yalçın Ayhan, bonservisiyle birlikte Kayseri Erciyesspor Kulübü'ne transfer olmuştur.
Yalçın Ayhan'a kulübümüze olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulübündeki kariyerinde başarılar diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Arkadaşlar Ricardo Oliveira Milan'da...
http://www.acmilan.com/InfoPage.aspx?id=12587
tevezde gitti tühhhhhhhhh
Tevez nereye gitti????
kardeş yanlış hatırlamıyosam west ham dı yaaaQuote:
Originally Posted by hp-fm-gs
Abi adama yazzık olmuş.West ham'da ne işi var bizim efsane tevezin....
vete beyler tevez ve macherano west ham united transfer oldu
Evet yeni öğrendim...Helal olsun West Ham'a.....
ya biri anlatsın şu durumu bana volkan hangi takıma gitti ankara spora mı yoksa denizliyemi
ankara sporun resmi sitesinde aldık diyo e budada denizliye gitti diyo ne oluyo kardeşim biri bana anlatsın
Transfer sezonu bittiğine göre transfer sohbetleride bitmiştir :)