Türk futbolunun içindeki en sevmediğim adamlardan biri olsa bile Şekip Mosturoğlu nun, bu maçtan sonra sadece hakem kötü maç yönetti demesini takdir ettim. En azından daha önceki demeçlerinden yola çıkarak daha ağır konuşur diye düşünmüştüm.
Düzenleme: Diyerek derse gittim, geri geldim ki resmi siteden açıklama yapılmış, kasıtlı olduğuna dair bu hataların...
Maçta acayip mücadele vardı. Öyle ki, maçtan sonra eve gelip Avrupa dan başka bir maç izlediğimde aradaki fakın ne kadar büyük olduğunu anladım. Maçta gerçekten futbol oynanmadı. Böyle durumlarda da yenmek zorunda olan takımların üzerinde çok büyük baskı oluşuyor. Galibiyet çok zor geliyor. Antep in ekstra defansif bir kadroyla maça çıktığını söylemek yanlış olmaz. Açıkcası bu kadar defansif futbol düşünen takımların görselliği negatif yönde etkilediğini düşünüyorum. Ancak isyan etmek bir şeye yaramıyor. Ne yazıkki ligimizde bu anlayışı benimseyen çok fazla takım var.
Bir de birşey daha var, Fenerbahçe hakeme ya da rakiplere karşı baştan önyargılı davrandıkça yapılan her faul bile insana insafsızlık olarak gelebiliyor, hele ki bu maçta yapılan hatalar düşünülünce takımın ve taraftarın bu kadar gerilmesi kaçınılmazdı.