Bir de olayın iyi tarafına bakmak bu maç bize tekrar gösterdi ki sahadakiler kim olursa olsun Fenerbahçe çizgisini hiç bozmuyor : ) Oyun abartıya kaçmadıkça hep aynı oyun, attığımız şut, hücum aksiyonları, verdiğimiz pozisyonlar vs bu da bir başarı.
Printable View
Bir de olayın iyi tarafına bakmak bu maç bize tekrar gösterdi ki sahadakiler kim olursa olsun Fenerbahçe çizgisini hiç bozmuyor : ) Oyun abartıya kaçmadıkça hep aynı oyun, attığımız şut, hücum aksiyonları, verdiğimiz pozisyonlar vs bu da bir başarı.
Tlunay hoca ile ilk resmi maça bu akşam çıkılacak bakalım ne planlıyor ilerisi için bu maçta onu görebiliriz.
Yarı final maçlarının tarihini bilen var mı ?
Pozisyonsuz bir macı Özgür Çek değiştirdi ve Eskişehir 1-0 kazandı. Özgür çok etkili oynadı. Trabzon henüz hazır değil gibi
İnşallah Antalya deplasmanda Ts'yi yenerde Fener Antalya'ya gelir. :D
Tolunay hoca 2 gundur takimin basinda fazla bir degisim beklenemez. Teamwork calistirmasi lazim bol bol
Antalya bize 4 atmasi lazim galiba gruptan cikmak icin
Hoca Soneri Emre'yi silmis gibi. Adrian yedeklere girebilmis bugun.
Hayır maçı niye Serdar Bali yorumluyor ? Bu maçı Tv'den izleyen Antalyasporlu yok mu? Antalya Ukrayna takımı mı ? saçma sapan.
ilk 11'imiz: Serkan, Orhan, Mehmet Topal, Serdar, Ziegler, Selcuk, Salih, Mehmet Topuz, Krasic, Caner, Semih
İlk 11'i beğendim, umarım Erten, Beykan ve Recep maçta şans bulabilir. Diğerleri oynayan oyuncular zaten. Ayrıca bu kadro bize gösterdi ki Beşiktaş maçında Hasan Ali, Stoch ve Cristian 11 başlayabilir. Sow'u yine yedek görebiliriz malum tek forvet oynadığımız için Webo hocamızın kriterlerine daha çok uyuyor.
Unutmadan iyi şanslar Sarı Civciv : )
Recep'i isterdim neden yok ki acaba ? Topal stoper oynıcak bakalım nasıl bi performans göstericek :D
Ic sahaya gore yorumcu seciliyor.
Bide Antalyasporu yorumliyacak bir "icon" yok gibi. Yani ya ev sahibin degismeyen yorumcusu yada Omer Urundul oluyor.
1461 macinda Krasici cok merak ediyorum :)
Krasic bu maç bişeyler yapmazsa çok yazık olur. O kadar zaman verildi kendisine artık bişeyler yapması gerek ve o maç bu maçtır..
Bugünde mi maçımız var :D :D :D
Bune yahu ben maçları izlemekten yoruldum ya topçuların hali :D :D :D
Bizde topçu çok Erdem bence kupanın bu statüsü çok iyi oldu. Hem oynamayan oyuncuları oynatma şansımız oldu hem de Salih gibi bir yeteneğin varlığından tamamen emin olduk. Yoksa lig maçlarında oynayamayacak ve biz onun nasıl bir seviye oynadığını bilemeyecektik.
Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri: Fenerbahçe-Eskişehispor, Trabzonspor-Sivasspor
Umarım Sivasla final oynarız.
bakalım mehmet topal tandemde nasılmış...
Krasiç gol atıp bir de gol attıracak.
Hissediyorum :D :D :D
Kusura bakma da Semih'i oynat, Krasic'i oynat, Salih'i oynat.
Eee ne olacak diğer oyuncuların hali ? Semih hazır olsun diye formdaki Webo ve Sow mu kesilecek ki Krasic üflesen uçacak düzeyde yani oynamak adına hiç birşey yapmamıştı.
Fiziksel olarak hazır olmayan bir adam saha içinde bunu kazanamaz.
İşte bende onu diyorum, oynamak adına bir şeyler yapabilmesi için önce oynaması gerekiyor. Öyle bir yazmışsın ki sanki Krasiç 30-40 maç oynamış da bir şey yapmamış gibi : )
Penaltıyı yedi hakem :D
Krasiç'e şans verilmesini doğru buluyorum fizik olarak iyiye gittiyse iyi bir performans sergileyebilir.
Bence Krasic her türlü oynardı en azından 60 dk. Aykut Kocaman Kuyt gibi sırf geri gelmiyor diye oynatmıyor. Başka açıklaması yok. Bu arada adamların penaltıyı vermedi galiba.
Bizim hakemlerden cacık olmaz daha ilk pozisyonda direk hata mı yapar bir adam yahu :) :)
Bu maçla beraber bu sezonki 44. resmi maçımız :D :D
Adamlar istesede adil yonetemez suanki hakemlik sistemiyle.
Serkan Kırıntılı yıllar sonra maç oynuyor sanırım yanlışım varsa düzeltin.. :)
Asist krasiçmi olacak sımdi :D
Takımda bütün oyuncular dikine oynuyor, sanki başka bir tkımın maçını izliyorum :). Sıradan bir maç olsa da enteresan.
Bela okumak serbestmi ?
Daha nasil faul olacak onu merak ediyorum. Faulu bize anlatsa bu hakemde dinlesek :)
Bu Yusuf falan Rize'ye satılmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa başka futbolcular mıydı?