Bizde öyle yapmayı düşünüyoruz. Cuma veya Cumartesi çıkar. Medya (AMK,Lig Tv , Galatasaray.org) kısmını hallettik.
Printable View
Ellerinize sağlık. Bir önceki güncellemeyi indirdim. Çok inceleme fırsatım olmadı ama genel haliyle güzel olmuş.
Transfer güncelleme yaması yapmanın ne kadar zor olduğunu bilirim. O yüzden olası eksik ve yanlışlardan bahsetmeyeceğim.
Ben de son sürümü bekliyorum. Gördüğümüz gibi transfer sezonu kapanmayan bir kaç gün kala transfer hacmi baya artıyor. FM 13'e sizin final yamanızla giriş yapacağım.
Son surumu 5 eylul'de mi cikartmayi dusunuyorsunuz?
Normalde Cuma veya Cumartesi günü yamanın final sürümünü çıkarmayı planlıyorduk fakat gelen mesajlardan dolayı yama bugun paylaşılacak. Şuan eklemeler ayarlanıyor. Ayarlandıktan sonra FMKolik Fix v7.2 sizlerle olacak :)
Final sürümü ise dediğimiz gibi Cumartesi günü sizlerle olacak :)
kardeş saat kaç gibi tamamlanmış olur 7.2?
FMKolik Fix v7.2 Yayında!
Aslında 4 Eylül tarihinde çıkartmak yerine son bir yama çıkartıp onada final adını verecektik fakat baktık sitelerden bize gelen istekler üzerine erken bir yama çıkartıp final öncesi bi ısınma turu atalım dedik. Bildiğiniz gibi son 1-2 günde üst üste bombalar patladı ve yıldızlar takım değiştirdi. Haliyle herkes son haliyle oyun oynamak istiyor. Öncelikle belirtmek isterim ki tavsiyem bu yama ile kuracağınız yamaya bağlanmayın çünkü final sürümü son sürüm olacağı için daha güncelleme gelmeyecek. Bu yüzden final sürümüyle yaptığınız kariyer veya kariyerler ile Football Manager 2014'e kadar oyun oynayabilirsiniz. Sizlerden bir diğer ricam ise bu yamamızda bulduğunuz hataları bize bildirmeniz. Bildiğiniz gibi yoğun bir tempoda takip edemiyoruz. İşimiz gücümüz olduğu için yamayla fazla vakit geçiremiyoruz ve bazen ufak tefek hatalar,eksikler çıkıyor. Bunları bize bildirirseniz " Final " sürümüyle bu hataları düzeltiriz. Hepinize iyi FM'ler diliyorum.
FMKolik Fix v7.2 Güncellemesi Özellikleri
* 04.09.2013 Tarihine kadar transfer yapıldı
* Hakem listesi güncellendi. ( Az bi ayar )
* Yeni Stad eklendi ( Akyazı Spor Kompleksi )
* Medya Kaynakları ( NTV Spor, Lig TV, Ajansspor vb )
* CA / PA değerleriyle ufak bi oynama ( birkaç kişinin )
* ve birçok değişikler sizlere sunuldu.
* Orduspor'a TFF tarafından 1 sene transfer ambargosu koyuldu.
Fikstür olayını yapacaktım fakat hem vakit darlığı hemde rahatsızlık yüzünden yapamadım. Belki FM'13'te olmaz fakat umarım sizlere Football Manager 2014 oyununda eksiksiz ve kusursuz bir hata sunarız. Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederim.
Yamadan Birkaç Görüntü
http://i.imgur.com/cctxynD.jpg
http://i.imgur.com/ay6Ikfd.jpg
http://i.imgur.com/m2INyL4.jpg
http://i.imgur.com/N9wAi4t.jpg
FMKolik Fix v7.2 Güncellemesini İndirmek İçin
Tıklayın
Teşekkürler Selim eline sağlık epey emek verdin :)
Selim Bursaspor CL'ye Kayserispor AL'ye gidiyor
Şimdi o olayı şöyle açıklayım. Bildiğiniz gibi FMKolik Fix v7.1 güncellemesiyle 3 takıma dönmüştük. ( Galatasaray ŞL / Trabzonspor, Bursaspor AL )
Daha sonra biraz ilerledik ve şöyle birşey gördük. Mersin İdman Yurdu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi gittiğini gördük biraz bakındık hatta birkaç kere tekrar ayarladık fakat Türkiye formatında ilk 4 normal birde Kupa galibi ( veya finalisti ) gittiği için toplamda 5 takım ile Avrupa'ya gidiyor. Oyunda bunu engelleyemediğimiz için Kasımpaşa ile Kayserispor'u Avrupa listesine ekledik. Kısacası
Galatasaray ve Bursaspor : Şampiyonlar Ligi
Trabzonspor, Kasımpaşa ve Kayserispor : Avrupa ligine gidiyor.
Sözleşme sürelerine dikkat etseniz iyi olur. Kazım 4 senelik anlaştı Bursaspor ile ancak 2015'de bitiyor oyunda sözleşmesi. Başka oyunculara bakmadım, bu dikkatimi çekti sadece.
çok iyi olmuş bence finale bile gerek yok ellerinize sağlık :).
Selim Eline Sağlıkta Bişey Sorucam. Yüz Paketini Nerden Bulabilirim Senin ?
Ayrıca bu güncellemede oyuna İbrahim Akın eklenmiştir.
Teşekkür ederim bu linkten indirebilirsin. Baya kapsamlı bir yüz paketi :)
Ankaragücünün transfer cezası 1 yıllığına kaldırıldı Aydın Toscalı ve Selim Teber ile şözleşme imzalandı
Kardeşim FM13 de başlarda yama bulamadım ama sizinkini bulduğumdan beri hep takipdeyim ellerinze sağlık...
Final yaması ne zaman çıkcaktı ?
Kerim Frei 'de Beşiktaş'da. Kaynak: Fanatik
Kerim KAPa da bildirilecektir 1 saat sonra kaynak Haber1903
Yama yenimi çıkacak ona göre yeni oyun açıcam. ? :)
hadi artık bekliyoruz final yamasını :D
18.06.2013 tarihinde FMKolik'13 yamamızı sizlere duyurmuştuk. İlk başta kimileri destek çıkıp yamayı bekledi kimisi yama çıkmaz dedi fakat biz yılmadık ve sabahlara kadar araştırarak yamamızı yaptık. Neredeyse 2.5 ay oldu ve şimdide sizlere Final yamamızı yayınlıyoruz. Final yamamızdan sonra herhangi bir değişiklik yapar mıyız veya güncelleme çıkar mı bilemem fakat ufak tefek hataları güncelleyebiliriz.
Böyle bir işe girerken 2 kişiyle ne kadar iyi yama yaparız diye çok düşündük. Belki yabancılar kadar detaylı işler çıkartamadık veya o kadar iyi bir yamamız olmadı fakat elimizden geldiği kadar güncel bir yama yaparak sizlere en iyi keyifi ve zevki aldırabilmek için çabaladık. Destekleriniz ve söylediğiniz güzel sözler için hepinize minnettarız. Umarım Football Manager 2014 serisinde sizinle oluruz ve bu sefer geniş bir ekip ile daha geniş bir yama sizlere sunarız.
Football Manager 2014 için başkasına söz vermeyin. Allah ömür ve sağlık verirse Football Manager 2014'te sizinle olacağız ve yine yama yapacağız!
Kısa sürede ( 2.5 ayda ) toplam indirilme sayısı 5000+ aştı. Türkiye'nin en büyük Football Manager forum sitelerinde tutulan ve ilgi gören yamalarındna
olmak bize gurur verdi. ( FMG : 20bin+ okunma 665 Cevaplanma - TSL : 18bin+ Okunma 355 Cevaplanma )
Bizlere destek olan ve yorumlarıyla her zaman desteğini hissettiren sizlere çok teşekkür ediyorum. Umarım başka yamalarımız ile sizlerin karşınıza tekrardan
çıkarız.
FMKolik'13 Final!
İndir
FMKolik'13 Diğer Çalışmaları
FMKolik'13 Fantezi Ligi
FMKolik'13 Gençler Ligi
FMKolik Ekibi
Selim Atalay
Berkay Çalış ( Mirif )
Emeği Geçen
Orçun Erdil
Facebook Sayfamız
FMKolik
Ellerinize sağlık,Türkiye adına çıkarılmış en iyi yamalardan birisidir. :)
şansa bak dün yorumu attım 5 dk sonra yattım :D 10 dk ile kaybetmişim. Her şey için teşekkürler süper bir yama süreciydi..