Son dakikalarda Bruma'nın 3-4 kişiyi çalımlayıp kalecinin üstüne vurduğu şut gol olsaydı inanılmaz sevinecektim,hem ona da moral olacaktı ama olmadı.
Printable View
Son dakikalarda Bruma'nın 3-4 kişiyi çalımlayıp kalecinin üstüne vurduğu şut gol olsaydı inanılmaz sevinecektim,hem ona da moral olacaktı ama olmadı.
Cristiano Ronaldo Şampiyonlar Liginde attığı son 7 golün 6'sını Galatasaray'a kaydetti.
Buda oldukça ilginç bir şey. Halbuki adam maç boyunca hiç bir şey yapmadı. 10 dakika oynadı sadece o da gollerde zaten...
Valla her şeyi geçtim Bruma 2 maçta neler yaptı adam bu adamı form tutmuşken düşünmek bile istemiyorum çok canlar yakacak.Ronaldo'ya gelirsek maçtan sonra yaptığı hareket yakışmadı ona efendi bilirdik biz onu.
Maçtan sonra ne yaptı ki ? Topu karnına koymasından bahsediyorsanız bence o eşiyle ilgili bir göndermedir. Golden sonra da baş parmağını ağzına koydu zaten.
Kaldı ki Ronaldo'nun Galatasaray'a karşı sempatisi var. Biz geçen maç onun için pankart hazırlamıştık, o da tribünleri alkışladı.
Mourinho karakterli adammış, dün akşamki maçta onu anladım. Maçın üzerine de daha fazla konuşmaya gerek yok, 2 oyuncusu 200 milyon € olan takıma karşı her zaman mucize gerçekleştiremezsin.
Burak Yılmaz @yilmazburak17
Dün hocamızın da dediği gibi öncelikle tüm camiamızdan ve taraftarımızdan özür dilerim.
Açıklamaya dilimin varmadığı ruh halime bir de asla unutmayacağım taraftar tepkisi eklenince yaşadığım hayal kırıklığının boyutu arttı.
Bizler de pek çoğunuz gibi genciz. Heyecanını, sevincini, hayal kırıklığını sizden farklı yaşamıyoruz.
Galatasaray'a yakışmayacak bir skora imza atmış futbolculardan biri olarak dün gece benim için tarifi zor şeyler yaşandı.
Dün geceki skor ve aslında birini hedef almaksızın ağzımdan çıkan sözler için özür dilerim.
Ama emin olun geri alınamayacak skorlardan ve sözlerden sizlerden daha çok bedel ödüyoruz.
Tekrar tüm taraftarımız ve camiamızdan özür dilerim bu şekilde gündeme geldiğim için.
Kanka Mourinho dan sonra düşman Ancelotti ağır geldi, adam hiç acımadı.
İlk gol de Eboue'nin almaya çalıştığı faul inanılmaz halbuki hiç o işlerle uğraşmasa rakibin pozisyonunu bozmaya çalışsa belki de gol olmayacaktı.
Zaten maçı da o koparttı Engin 2. gol de de hatamız vardı ilk 2 golde bu hatalar olunca 6 kaçınılmaz oldu.İnşAllah yeni bir sayfa açarız Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçıyla.
Burak ilk 11'de yer alamaz bu saatten sonra.
-Kişisel görüşüm. :)