Bence de ucuza gitmiş.Fake Benz(ia)ema galiba bu.Lyon fabrikası ürünü :D
Printable View
Bence de ucuza gitmiş.Fake Benz(ia)ema galiba bu.Lyon fabrikası ürünü :D
Fake derken ? :D
http://imageshack.com/a/img835/4397/p0yu.png
http://imageshack.com/a/img834/4935/uabi.png
http://imageshack.com/a/img836/6771/7oyk.png
Lig ve ŞL böyle bitti , 2.tura ilk sıradan çıkıp , ikinci sıradan gelecek basit takımlar hakkında önceden bunlar bizim "kalemimiz değil" diyip gelecek rakipleri ezmiştim fakat öyle olmadı bizi ezdiler güzelce. Neymiş büyük konuşmamak gerekirmiş , ligdede açılan farktan dolay zaten haftalar öncesinden Manu'nun şampiyon olacağı büyük ihtimaldi bizde harika seriler yapıp ligi 2.sırada tamamladık maalesef hala şampiyonluk tadamadık ligde.
Ayriyetten bilgilendirmek gerekirse , kariyeri artık noktalıyorum başlamadan önceki planım en az 1200 - 1500 mesaj arasında olmasını temenni etmiştim fakat görüyorum ki forumda ki kariyer hikayelerinde epey bir durgunluk var öte yandan takip edilme anlamında da pek bir artış yok daha çok düşüş var burada tanıştığım insanlarında birer birer ortalıktan kopup yalnız kaldığımı hissettiğim için daha fazla sürdürmek istemiyorum çünkü çok büyük emekler vererek bu kariyeri sizlere sundum başlarda kendi emeklerimde PSD ler yaptım sundum daha sonrasında bir miktar karşılığında büyük bir siteden futbol ile alakalı PSDler aldım bu gördükleriniz 3-4 tane HD olanlardan söz ediyorum. Böyle HD kalitesinde daha bir düzine daha var ve boyutları hepsinin en az 8 mbdı.
Her neyse önemli olan bu değil benim sizlere iyi bir görünüm sunmam için elimden geleni yapmam gerekiyordu zaten.
FM kariyerimde ilk kez 2019 yılını görüyorum sizlere teşekkür ediyorum bana sizler bu yılı takip ederek gösterdiniz.
Sür-çi lisan ettiysem herkezden özür dilerim , hepinizi çok sevdim.
Sizlerden helallik almayı hak ettiysem helal edin ben hepinize helal ediyorum.
TEŞEKKÜRLER DOSTLAR,
TEŞEKKÜRLER TURKSPORTAL.
YENI KARİYERLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE..
Güzel bir kariyer geçirdin . Emeğine sağlık . Forum konusunda dediklerine %1000 katılıyorum. Sebebini bir türlü anlayamadım bende büyük başarılar da kazansak takip yok. Bunun önüne nasıl geçilir bir çözümümde yok . Bende bu dertten müzdaribim böyle geldi böyle gitmez umarım . Hakkım geçtiyse helal olsun iyi geceler.
SOMA'DA VEFAT EDEN TÜM ŞEHİTLERİNİN MEKANI CENNET OLSUN . YAŞIYANLARA ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN.
Görüşürüz. Helal olsun. Güzel devam eden bir kariyerin vardı. Durgunluk konusuna gelince haklısın ortalık çok sakin. Ama yazın hareketleneceğini düşünüyorum.
Amin kardeşim , burası biraz sanki forumdan yoksun tek başına günde bir kaç kişinin girip baktığı yermiş gibi olmaya başladı ve bu bir üyenin yaptığı paylaşımının yavaşlamasına ve sonlandırmasına sebep olacak önemli bir unsur.
Burada daha fazla tek başıma paylaşım yapmak istesem de iştahımdaki isteksizlik daha fazlasını yaptırmayı zorluyor.
İyi geceler.
Hareketlendiğinde yine buralarda olurum nerde hareket orda bereket :D
Sende fazla dayanamazsın :)
Gittiği yere kadar artık. Bu arada benim konuda yazmayı unuttum. Bursa ilk yılımda düşmüştü ikinci yılda şampiyon olarak çıktı 3. yılda gene düştü bakalım bu sezon ne yapacak. Eskişehirin fikstür avantajı sayesinde oldu.
Yeni kariyeri bekliyoruz he :D
Hakkımız varsa helal olsun:) Kariyer herşeyiyle şahaneydi. Forum fm 2015 gelince canlanır diye düşünüyorum:)