Teşekkürler yama için. [MENTION=79605]Nocna Mora[/MENTION]
Zahmet olmaz ise Türkiye Süper Amatör Ligini nasıl açarım yardımcı olabilir misin.
Teşekkürler yama için. [MENTION=79605]Nocna Mora[/MENTION]
Zahmet olmaz ise Türkiye Süper Amatör Ligini nasıl açarım yardımcı olabilir misin.
her şey için teşekkürler daha önce de söylemiştim ama kariyerlere başlayınca bir daha teşekkür etmek istedim bayramda keyifle oynama şansına sahip olduğum için. liverpool ile kariyer açtım sturridge 14 ay sakat. dikkat etmemiştim ama bugün baktım gerçek hayatta gol atmış acaba oyun tarihinden ötürü olabilir mi hiç benden başka dikkatini çeken oldu mu
Eline emeğine sağlık kardeş gerçekten harika bir çalışma olmuş. Ben Galatasaray ile kariyer açtım gözüme çarpan 2 hata var; Veysel Sarı hala kadroda görünüyor ve Hamit Altıntop'un 21 ay sürecek sakatlığı.
http://i.hizliresim.com/ZJg2Ao.png
http://i.hizliresim.com/1rmj25.png
Begenmenize sevindim.. :)
Hamit'in sakatlığını bende bugün oynadıgım kariyerimde farkettim. Müzmin sakat oldugundan cok sıkıntı olacagını sanmıyorum :P Ama düzelttim bir sonraki versiyon için. Veysel Sarı ile ilgili bir problem yok; Kasımpaşa'da. Versiyon farkından ötürü Galatasaray'da gözükmüş olabilir sizde.
Çok takip edemedim de FM 15 için kayıtlı oyun editörü var mı Taylan ? Şu Hamitin sakatlığı kötü bir olay cidden :)
Hocam yeni versiyon gelecekse -Yunus Malli milli takım tercihi Türkiye :)
-Arda Turan milli takıma aldım kırmızıyla kayıtsız yazıyor. Sanırım sezon ortasına kadar takımında oynayamaması ile ilgili yaptığın düzenlemeyle alakalı. Sezon ortasında düzelir mi?
- Yeni versiyon yapmayı düşünüyorum. +5000 civarı değişiklik ile son halini verip sonra keyiflice oynamak gibi. Su an Denayer, Semih, Jose, Kjaer vb. futbolcuları izledikce yansıtıyorum oyuna.
Öyle yazmasına rağmen oynayabiliyor olması lazım milli maçlarda. Aynı anda bir de kulüp yönettigin icin, transfer edebilme ihtimalinden ötürü öyle yazıyor olmalı diye düşünüyorum. Seçilemiyorsa eğer cezanın şeklini degistirmem gerekecek.
Evet oyunun yazılımıyla ilgili ne yazık ki. Benim bi kariyerimde şanliurfa cok gelismisti. Yapay zekaya bagli tamamen o.
Ayrıca ülkeler arasi genc takimlar farkli formatta olabiliyor. Barcelona b ayri bir kulüp. Bizim ülkemizde ise altyapi takimlari seklinde oluyor. Lig statüsü ile alakali.
Yama icin sadece bugün 2000 civari degisiklik yaptim. Serie b nin transferlerini tamamliyorum ve burada belirttiginiz hatalari düzeltiyorum. Arda, hamit, sturridge gibi gibi.. Oyuncu menajerlerini de oyuna ekleyecegim. Daha sonra fantezi yaması olabilir mi bakariz oylama yapip :)
Gözümden kacan transferler olmus TSL, PTT 1. Lig ve Serie A'da onları hallediyorum 2 gündür. Aynı zamanda takimların kaptanlarını, oyuncuların degisen pozisyonlarını -Güray Vural gibi- ayarlıyorum. v6'da daha oturaklı olacak herşey. Zaten son olur diye düşünüyorum.
Sadece milli takımı aldım
http://i.hizliresim.com/48LAMQ.png
öncelikle emeğine sağlık.
bizim türk oyuncuları biraz fazla bufflamışsın gibi geldi bana, avrupa'nın dört bi yanında topçularımız yardırıyor valla :)
bi de sorum olacak oyuna 2015'den başlama şansımız var mı bu data ile ? kiralıklar, ayarlanmış şampiyonluklar vs sıkıntı olabiliyor çünkü. (sıkıntı derken gerçekçilik açısından)
2015'den başlatma sansımız yok ne yazık ki hiç bir yamayı. Kiralıklar, ayarlanıs sampiyonluklar konusunda sıkıntı yok; hepsi ayarlanmıs durumda.
Cok fazla buffladığımı düşünmüyorum. İyi taktikle, iyi sonuclar alırsanız iyi satışlar yapabiliyorsunuz sadece. Gerçekte de böyle zaten. Beşiktaş'ın bu sene sattıgı Atınc gibi, Burak'a gelen teklif gibi. Ekstra teklifler gelmiyor.
yok yok ayarlamışsın detaylıca eyv da ben onu demiyorum.
şöyle anlatmaya çalışayım; şu an ogc nice ile kariyer yapıyorum. örneğin valentin eysseric senin yamada 2017'ye kadar st ettiene'de kiralık ama transfermarktdan bakıyorum 2016'ya kadar kiralık. oyun 2014'den başlayınca kiradan dönmesini 3 sezon bekledim, o yüzden oyunu 2015ten başlatabiliyor muyuz diye sordum. bilmem anlatabildim mi sıkıntımı belki de ben yanlış bakıyorum olaya :)
Öncelikle teşekkürler bu güzel yama için . v6 tam olarak ne zaman çıkacak acaba ?
Yama için teşekür ederim 4.sezondayım ilk sezon Uefa Avrupa ligi finali Beşiktaş Fenerbahçe :) Milli takım seçmelerinde çift pasaportlu oyuncular milli takıma seçilemiyo.Oyunun kendi hatası galiba ama bir çok oyuncu sözleşme yenilenmeden serbest kalıyo boştayken bile senelerce kimse almıyo
Avrupa ligi finali biraz degisik olmus :) Milli takımda çift pasaportlular aksine secilebiliyor. Öbür bahsettiginiz yamayla alakasız tamamen.
Oyun versiyonunuz yamanınki ile uyumlu olmayabilir bazı noktalarda sıkıntılar yaratabilir, milli takıma oyuncuyu alamama gibi.
oyunum 15.3.2 versiyon milli takım havuzuna alınabiliyor ama takıma çagıramıyorum
http://steamcommunity.com/profiles/7...s/#scrollTop=0
Ekran görüntüsü eklemeyi bilmiyorum o yüzden anlatamadım
Oyuncunun kendisi mi kabul etmiyor ? İkna etmeniz gerekli. Yamayla alakalı değil. Alınabiliyor çift vatandaşlığı olanlarda.
v6 efsane olmuş durumda. Bu aksam yayınlayacagım. Fantezi mod olarak nasıl bir şey istediginizi söylerseniz üstüne yapabilirim hemen.
Turkiye altyapilarindan yabanci oyuncu olayini yapmak pek mumkun degil. Reputationla ya da kulup gozlemcilik bilgisi ile alakali olabilir. Emin degilim neden oldugundan.
Cin ve Arap liglerinin tum baskanlarini mevcut yama da sugar daddy olarak ayarladim zaten. Eger almak isterlerse alacaklardir, paralari var. Ligleri acip deneyebilirsiniz.
Islerimden oturu yamaya son halini veremedim. 55.000 degisikligi gecmis durumdayiz. FM 15 icin cok guzel bir calisma oldu. FM 16 icinde yazin bir benzerini yapmayi dusunuyorum.
Hocam sıkboğaz etmek istemiyorum sizi ne zaman çıkacak diye sorup ama cidden sabırsızlanıyorum :)
Çarşamba akşamı son halini verip cıkaracağım artık. Bende oynamak istiyorum acıkcası. Cok güzel oldu cünkü. :D
Oyuncunun imzayı atınca gelmesi durumu oyunun yazılımıyla alakalı tamamen. Acıkca söylemek gerekirse bahsettiginiz ligler oyunda mevcut nasıl aktif edilecegini bilmiyorum fakat ögrenebilirim. Benim yamayla aynı anda kullanılabilecek database'ler vardır eminim ki. Türkiye kulüplerindeki bu ilişkiler de yamaya girildi. Altınordu - Bilbao arasındaki kardeş kulüplük olayı dahil. Ülkedeki takımların altyapılarının da genc oyuncu cıkarma kaltiesini arttırdım v6 için. Biraz daha iyi gençler görebilmek için. :)
Bahsettigin durum Türkiye liginde mevcut değil ne yazık ki. Statü farkı var. u21 ligini kullanıyoruz biz. İspanya da ise 2. takım olayı var mesela başka ligde oluyor takımların 2. takımları. Komple statüyü degistirmek gerekir. Alt liglerde zaten bos yer yok. Gerçek takımları silip, yerlerine beşiktaş'ın galatasaray'ın 2. takımlarını koymak gerekir. Çok fazla iş ister. Bahsettiginiz statü İspanya'da, Hollanda'da ve bazı diger liglerde var. Yabancı kulüp ile ortaklık iliskisi de oyunda ilerledikce kardeş kulübünüz cok güzel kıyaklar yapabiliyor. Yabancıysa özellikle.
Ekledim bunu da. :)
II. takımları yaratmak ve oyuncuları tek tek onlara aktarmak ve bu takımları bir lige yerlestirmek ? -gerçek takımları silerek- biraz sacma olmaz mı ki. Zaten u21 bizlerin kontrolünde. Ayrı bir takım olması sizin kontrolünüzden cıkaracaktır paf takımın kontrolünü. İspanya liginden deneyebilirsiniz demek istedigimi. Yamayı cıkardıktan sonra Azerbeycan gibi ligleri aktif etmek için databaselere bakacagım yabancı forumlardan ve paylasacagım burada. :)
İbrahim Demirağ'ı ekledim. Yunus Gülnar hakkında ise pek bir bilgiye rastlamadım. Sıradan bir oyuncu gibi geldi bana.
Başkan şu Giovinco'nun da özelliklerinde artış yaparsan iyi olur :) 35 maçta 22 gol 15 asist, ek olarak tekniği süperleşti, Milli takımda da verdiği paslar, + asist vs...
He birde mesafe tanımadan attığı frikik golleri de var. Milli maçta da frikikleri o kullandı, direkten döndü.
Bu da burda bulunsun :)
https://www.youtube.com/watch?v=iyYVhoPr-Ts
Beklemedeyiz :)
Selamlar, an itibariyle Azerbaycan ligini ekledim yamaya istek üzerine. Son rütuşları yapıyorum şimdi İspanya 2. liginde. Var mı eklememi istediginiz özel bir şey. Özel mesajla falan yazabilirsiniz. Son güncelleme olacak cünkü.
Şahsen benim yok hocam eksik falan olursa kendim düzenlerim :)
Şurada oynayacağımız 1 ay hocam ve o süreçte kimsenin Hollanda 2 yi önemseyeceğini düşünmüyorum.
Tamamdır. Birazdan yayınlıyorum.