insanların nasıl onlarca mesaj yazdıgını bu tuopige bakınca anladım, bence burası amacından sapmıs; mesajlar daha cok gazetelerin copy-paste hali olmus, referans da belirtinde intihal olmasın :mrgreen:
Printable View
insanların nasıl onlarca mesaj yazdıgını bu tuopige bakınca anladım, bence burası amacından sapmıs; mesajlar daha cok gazetelerin copy-paste hali olmus, referans da belirtinde intihal olmasın :mrgreen:
başka haber nasıl bulunabilir ki?Quote:
Originally Posted by genali
ama bazı arkadaşlar abartıp yazılan haberleri tekrar yazıyor
Timsah’a bir Horoz daha
Önceki gün Denizli Belediyespor'dan Veli Acar'ı renklerine bağlayan Bursaspor şimdi de aynı takımdan golcü Kadir Söylemez'e kancayı taktı.
Önceki gün Denizli Belediyespor'dan Veli Acar'ı renklerine bağlayan Bursaspor şimdi de aynı takımdan golcü Kadir Söylemez'e kancayı taktı. Geçen sezon 15 gol atan genç yeteneğe Sivas, Kocaeli, Mardin ve Mersin İdmunyurdu gibi kulüplerin de talip olması üzerine transfer komitesinin girişimlerinin yoğunlaştırdığı öğrenildi.
Kaynak:Kent (y-ö)
20.06.2005
hıc gerek yok yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!111 (c) (c) (c) (c) (f) (g)
Yavuz’a çağrı
.Bahçeli kaleci Recep’ten ağır maliyeti nedeniyle vazgeçen Yeşil Beyazlı yönetim, Sivasspor’un genç kalecisini Bursa'ya davet etti.
Serdar Kulbilge'nin ayrılmasının ardından birçok isimle temasa geçen Bursaspor yönetiminin, Sivassporlu Yavuz Eraydın'ı ilk sıraya aldığı öğrenildi. Tecrübeli file bekçisinin menajerleriyle temasa geçen transfer komitesi, Yavuz'u yarın Bursa'ya davet etti. Fenerbahçeli Recep'i ağır mali şartları nedeniyle askıya alan yönetim, Yavuz Eraydın'la büyük olasılıkla sözleşme imzalayacak.
TİMSAH’I HEP İSTEDİM
Yeni evlendiği için balayında olan deneyimli kaleci, Bursaspor'da forma giymekten onur duyacağını belirterek, "Hayalimde iki takımda oynamak vardı. Birisi Beşiktaş, diğeri de Bursaspor. İnşallah anlaşırız ve hayalimi gerçekleştiririm. Yeşil Beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak bana ayrı bir mutluluk verecektir. Benden yana kesinlikle bir problem çıkmaz" dedi.
20.06.2005
alın artık ıyı bı kalecı hadı yaaa!!!!!!!! (l)
Engin bilmecesi!
Timsah'ın söz kestiği tecrübeli oyuncunun, Körfez'le yeniden anlaştığı yolundaki haberler kafa karıştırdı.
Başkan Levent Kızıl'ın İstanbul'daki ofisinde görüşüp prensipte el sıkıştığı Engin Öztonga'nın Kocaelispor'da kalmayı tercih ettiği iddia edildi. İzmit yerel basını, Engin'in 40 bin YTL'si peşin 200 bin YTL karşılığı anlaşma sağlandığını yazarken, gerekçe olarak da tecrübeli kramponun ailesinin baskısına dayanamadığını öne sürdüler.
KAMYON İSTEDİ!
Körfez ekibinin kaptanı Engin'in ayrıca geçen sezondan alacaklarına karşılık Başkan İbrahim Saral'dan kamyon istediği de gelen haberler arasında. Başkan Saral'ın da, kulübün bu oyuncuya olan 120 bin YTL'lik borcuna karşılık kamyon teklifine sıcak bakıp, garanti verdiği öğrenildi. Bursaspor yönetiminin, bu gelişme üzerine nasıl bir politika izleyeceği ise merak konusu.
Kaynak:Hakimiyet (y-ö)
20.06.2005
DUNDEN HAZIRIM
Böyle diyor F.Bahçe’nin genç starı Semih... Yeşil Beyazlı formayı giymenin kendisi için onur olacağını belirten oyuncu, “Yeter ki kulübüm izin versin” şeklinde konuştu.
Teknik direktör Raşit Çetiner'in transfer listesinde ilk sırayı alan Fenerbahçeli Semih Şentürk, Yeşil Beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu söyledi. Bu konuyla ilgili soruları yanıtlayan genç krampon, "Raşit Hocam bana, ‘Bursaspor'u düşünür müsün?’ diye sordu. Ben de seve seve gelirim dedim. Onu kırmam söz konusu olamaz" şeklinde konuştu. Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ettiği için beklemede olduğunu ifade eden Semih, sözlerini şöyle sürdürdü:
BU HAFTA NETLEŞİR
"Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamadım. Onun için, bu yıl oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum. Bu hafta başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Daum ile görüşeceğim. Eğer transferime onay verirlerse ben zaten Bursaspor forması giymeye hazırım. Bana en zor günlerimde sahip çıkan Ümit Milli Takım'dan hocam Raşit Çetiner'in teklifini geri çevirmem mümkün değil."
KENDİMİ GÖSTERİRİM
"Benim için Bursaspor'un 2.Lig'de yer alması hiç önemli değil. Şehir ve potansiyel olarak birçok Süper Lig takımından çok daha iyi konumda. Ayrıca muhteşem bir taraftarı var. Nejat Biyediç döneminde de transferim yine gündeme gelmişti. Ancak, o zaman pürüzler aşılamadı. Başkan Yıldırım ve Daum'un bana bu konuda anlayış göstereceğini umuyorum. Yeşil Beyazlı formayla kendimi göstermek amacındayım."
20.06.2005
İmzalar atılıyor
Yönetimle prensip anlaşmasına varan futbolcuların,
bugün Vakıf'ta resmi sözleşme yapması bekleniyor.
Bursaspor yönetiminin, İstanbul'da anlaşma sağlayıp ön protokol yaptığı futbolcuların bugün Bursa'ya gelmesi bekleniyor. İç transferde Serdar Topraktepe, Serkan Reçber, Yakup Sertkaya'nın yanı sıra dış transferde de Kocaelispor'dan Ömer Aysan Barış, Mehmet Önür, Denizli Belediyesi'nden Veli Acar'ın Vakıfköy'e gelerek resmi sözleşme imzayacağı bildirildi. Ayrıca, transfer komitesinin menajeri aracılığıyla söz kestiği Beşiktaşlı Eser Yağmur'un da bugün Bursa'ya geleceği öğrenildi. Yeşil Beyazlı yönetim, anlaştığı tüm oyuncuları yarın da basının önüne çıkaracak.
Kaynak:Hakimiyet (y-ö)
20.06.2005
hele sukur ımza gunu geldı!!! show tıme!!!
İlk hedef Denilson...
Sezon hazırlıkları öncesi sol kanattaki sıkıntıyı yırtıcı ve savaşçı bir oyuncuyla takviyeye soyunan Kanarya, gözünü Real Betis'in Brezilyalı yıldızına dikti... Denilson'dan olumsuz cevap gelirse, rota Xabi Alonso, Makalele ve Guti'ye çevrilecek.
Sol kanattan yaptığı bindirmeler ve ayağa paslarla Real Betis'in hücum gücüne zenginlik katan 28 yaşındaki Denilson için yöneticilerin menajerine haber gönderdikleri ve Fenerbahçe'deki vatandaşlarını anlatmasını istedikleri öğrenildi. 56 kez milli olan Brezilyalı'nın hedefsiz bir takım olan Betis'ten ayrılmak istediği sızan bilgiler arasında.
3 alternatifi var
Betis'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Denilson'dan ‘Hayır' cevabı gelmesi halinde bu bölge için alternatif isimler de belirlendi. Daum'un çok istediği Brezilyalı konusunda pürüz çıkarsa yönetim Chelsea'de oynayan Fransız Makalele, Liverpool'da top koşturan İspanyol Xabi Alonso ve Real Madrid'de forma giyen Guti ile temasa geçecek.
20.06.2005
Bombalar patlayacak!
Ribery'nin kaçışını unutturmak isteyen yönetim, Rui Costa, Figo ve Locatelli için düğmeye bastı
Ribery'nin olaylı bir şekilde takımdan ayrılmasından sonra taraftarın tepkisini dindirmek isteyen yönetim , Milan'ın "Kendine kulüp bul" dediği Rui Costa için harekete geçti. Fatih Terim zamanında da gündeme gelen yıldız oyuncu için Canaydın'ın bu kez hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı ifade edildi. Milan'da bu sezon 36 lig maçının 24'ünde şans bulan Rui Costa, 1 gol attı. 33 yaşındaki yıldızı, Sporting Lizbon ve Benfica da istiyor.
Figo Sıcak Bakıyor
İspanyol spor gazetesi Marca ise Galatasaray'ın Figo'ya teklif yaptığını duyurdu. Ancak gazete, Real'den yılda brüt 12 milyon euro kazanan Figo'ya sarı-kırmızılı takımın bu parayı vermesinin zor olduğunu kaydetti. Portekizli oyuncuya 10 ülkeden 18 kulüp talip. Marca, Figo'nun tercihinin İspanya ya da Türkiye olmasının G.Saray'ın şansını artırdığını belirtti.
Locatelli Hazır Kıta
Galatasaray'a dün listesindeki Locatelli'den müjde geldi. İtalyan futbolcunun kulübü Bologna, baraj maçında ilk karşılaşmada 1-0 yendiği Parma'ya 2-0 yenilince küme düştü. Ay sonunda sözleşmesi sona erecek olan Locatelli bu gelişme üzerine Bologna'dan ayrılma kararını kesinleştirdi. Galatasaray yönetimi, 29 yaşındaki oyuncu için yeniden harekete geçti.
20.06.2005
Okan, Aslan oluyor!
Transfer girişimlerini yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray, Konyasporlu Altan ve Sakaryasporlu Ragıp'tan sonra geçtiğimiz sezon son olarak Ankaragücü'nde forma giyen Okan Koç ile anlaşma sağladı.
Fatih Terim'in görev yaptığı süreçte ısrarla transfer edilmesini istediği genç futbolcu, son dakikada Beşiktaş'a imza atmıştı. Galatasaray, Okan'ın benservisini elinde bulunduran Beşiktaş ile pazarlığa oturdu ve 200 bin dolar karşılığında anlaşma sağladı.
Galatasaray önümüzdeki günlerde Okan ile bir kez daha görüşecek ve ödeme konusunu netleştirecek. Genç futbolcunun hafta içinde Galatasaray ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Okan Koç, Beşiktaş'ta geçen sıkıntılı günlerin ardından önce Konyaspor ardından da Ankaragücü'ne kiralanmıştı.
20.06.2005
Galatasaray, Davids'le anlaştı
20 Haziran 2005 15:05
Aslan’ın yeni hocası Gerets, Hollandalı yıldız Davids'i bugün arayıp ikna etti. Cim-Bom’a söz veren İnter’le bonservis pazarlıkları sürüyor. İşte ayrıntılar...
Aslan’ın yeni hocası Gerets Hollandalı starı her gün arayıp ikna etti. Cim-Bom’a söz veren İnter’le bonservis pazarlıkları sürüyor
Edgar Davids, her gün biraz daha Galatasaray’a yaklaşıyor. Fenerbahçe’nin devreden çıkması ile tek kalan Sarı-Kırmızılılar, son olarak Hollandalı stara yıllık 2 milyon euro teklifinde bulundu. İnter’le 2007’ye kadar sözleşmesi olmasına rağmen satış listesine konulan Davids de Aslan’ın önerdiği rakamı cazip buldu. Tecrübeli futbolcunun ikna olmasında Gerets de önemli rol oynadı.
Cim-Bom’un yeni teknik patronunun, birkaç gün üst üste Davids’i arayarak ‘Burada yeni bir takım kuruyorum. Senin gibi lider ve tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacım var. Futbola hala çok şey vereceğine inanıyorum. Galatasaray’daki ortam da mükemmel. Seninle çalışmak istiyorum. Birlikte büyük başarılara imza atabiliriz’ deyip, ikna etmeye çalıştığı vurgulandı.
Hollandalı starın, hem yöneticilerin hem de Gerets’in telkinleri ve İnter’den takım arkadaşı Emre Belözoğlu’nun tavsiyeleriyle yönünü Florya’ya çevirdiği kaydedildi. Galatasaray’ın Davids’i hafta sonuna kadar İstanbul’a getirmeyi planladığı belirlendi. Sarı-Kırmızılılar, 32’lik starı kendilerine uygun bir ücretle vermeyi kabul eden İtalyan kulübü İnter ile de bonservis için görüşmelere devam ediyorlar.
Bologna küme düşünce serbest kalan İtalyan oyuncu Cim-Bom’a haber gönderdi. Ama Gerets ‘İşime yaramaz’ diyerek geri çevirdi
Galatasaray, ocak ayında almak için büyük uğraş verdiği Tomas Locatelli’yi bu kez istemedi. İtalya Ligi’nde önceki gün sona eren play-out maçları sonunda Bologna küme düşünce, İtalyan futbolcu serbest kaldı. Çok istemesine rağmen sözleşmesi devam ettiği için, ocak ayında Galatasaraylı olamayan Locatelli de hemen Sarı-Kırmızılı yönetime haber gönderdi. Menajeri aracılığıyla temasa geçen tecrübeli oyuncu ‘Gelebilirim’ dedi. Yönetim de Locatelli adını Teknik Direktör Eric Gerets’e önerdi. Belçikalı çalıştırıcı, bu futbolcunun maç kasetlerini izledikten sonra ‘Benim düşündüğüm sisteme uygun değil. Ayrıca ağır’ diyerek Locatelli ismini veto etti.
Öte yandan Gerets ile yönetim, kanatlar için yurt içinden alınabilecek futbolcular hakkındaki değerlendirmelerini sürdürüyor.
Giunti yeniden gündemde
Yönetim, Bologna'nın küme düşmesiyle birlikte İtalya'dan ayrılmanın hesaplarını yapan Giunti ile ilgileniyor
20.06.2005
40 maç oynamıştı
Yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, tanıdık bir ismi gündemine dahil etti... Lucescu döneminde 40 maç Siyah - Beyazlı formayı giyen ve daha sonra İtalya’nın Bologna takımına transfer olan Giunti’nin yeniden Kara Kartal’a dönme ihtimali belirdi. Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi oldukça yakından tanıyan tecrübeli oyuncunun ismi üzerinde birçok yöneticinin de uzlaşmaya vardığı belirtildi.
Münch dönmek istiyor
Beşiktaş taraftarlarının yabancı olmadığı isimlerden olan ve son olarak Yunanistan’ın Panathinaikos takımında forma giyen Münch’ün de Türkiye’ye geri dönmek istediği ortaya çıktı. Tatilde olan Tayfur Korkut’u arayan Alman sol kanat futbolcusunun, “İstanbul’a seve seve gelirim ve fiyat konusunda da zorluk çıkarmam” dediği öğrenildi. Kaptanın, Münch’ün bu önerisini yönetime ilettiği bildirildi.
Ribery'nin yerine Figo
Ribery olayını taraftarın hafızasından çıkarmak isteyen Galatasaray Yönetimi, Real Madrid'in süper yıldızı Figo'ya kanca attı
20.06.2005
Çok ciddi bir teklif yaptılar
Ribery’nin Marsilya’ya imza atmasıyla sarsılan Galatasaray, bu olayı taraftarın hafızasından çıkarmak için büyük bir transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda Real Madrid forması giymeyeceği artık kesinleşen Figo’ya kanca atan yönetimin Portekizli süper yıldıza çok ciddi bir teklif yaptığı öğrenildi.
Haberi Marca da yayınladı
Cim Bom’un ‘Figo atağı’ İspanyol basınına da yansırken, ülkenin yüksek tirajlı spor gazetesi Marca, Galatasaray’ın teklifinin son derece cazip olduğunu yazdı. Bir çok ünlü kulübün transfer listesinde yer alan Figo’nun kısa süre içinde kararını vereceği vurgulandı. İspanyollar’a göre Luis Figo Aslan’a ‘evet’ diyebilir.
Transfer Komitemiz, iç transferde Serdar Topraktepe, Yakup Sertkaya ve Serkan Reçber ile yeniden anlaşırken,Miu ve Frasineanu ilede alacakları konusunda anlaşma sağladı.Denizli Belediyespor'dan Veli Acar ile Kocaelispor'dan Ömer Aysan Barış ve Mehemt Önür ile anlaşma sağlandı..Denizlispor'dan Mehmet Türkmehmet ile de anlaşma sağlayan transfer komitesi Mehmet'in Kulübü Denizlispor'dan yanıt bekliyor.
Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'ndeki görüşmelerde, Başkanımız Levent Kızıl, teknik direktörümüz Raşit Çetiner ve yöneticiler Mete Öz, Mustafa Yedikardeş, Mesut Mestan, Denetleme Kurulu üyesi Av. Osman Orhan ile Teknik Menajer Ahmet Suphi Evke hazır bulundu.
Futbolcularla tek tek yapılan görüşmeler anlaşmayla sona erdi. Üçüncü Futbol Ligi takımlarından Denizli Belediyespor'dan gelen Veli Acar ve Kocaelispor'dan gelen Ömer Aysan Barış, görüşmelerin ardından kendilerini 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Geçen sezon ortasında transfer edilen Serdar Topraktepe sözleşmesini 1 yıl daha uzatırken, Yakup Sertkaya da 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıl için daha Bursaspor'a ''Evet'' dedi.
Serkan Reçber de 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın, transfer komitesiyle görüştü. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Serkan, transfer komitesiyle parasal konuları ele aldıklarını ve anlaşmaya vardıklarını kaydetti.
Gazetecilere 10 numaralı formayla poz veren Serkan, ''Kral Okan Bursaspor'dan gitti. Artık Bursaspor'un yeni kralı ve 10 numarası benim. Taraftarlar bu sene çok farklı bir Serkan izleyecek. Bursaspor'u Birinci Süper Lig'e çıkartmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Daha sonra tesislere gelen Miu ve Frasineanu, geçen sezon ki alacakları konusunda transfer komitesi ile anlaşmaya vararak bir yıl daha Bursaspor forması giyeceklerini belirttiler.
Kocaelispor'dan 1 Yıllık anlaşma ile transfer edilen Mehmet Önür ise yaptığı açıklamada '' Birkça sezondur Bursaspor'un gündemindeydim. Kısmet bugüneymiş bana ve Bursaspor'a hayırlı olsun '' dedi
Yarın saat:13:00 da Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde anlaşılan oyuncular ile toplu bir imza töreni gerçekleştirilecek..
Ya Davids'in bonservisi elinde değilmiydi bildiğim kadarıyla öyleydi yoksa değilmi?Quote:
Originally Posted by besiktas 67
Lütfen gönderilen mesajları okuyup, daha önce yazılan Transfer Haberlerini tekrar tekrar yazmayalım[Genghis_Khan]
vallah genc ben öyle duydum
eric gerets onu aramis anlasmilar yani parayi konusuyorlar simdi
Beşiktaş'tan bir transfer daha
20 Haziran 2005 18:30
Beşiktaş, geçen sezon İstanbulspor'da forma giyen Güven Kocabal ile görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den borsaya yapılan açıklamada, ''Şirketimiz futbolcu Halit Güven Kocabal ile görüşmelere başlamıştır'' denildi
Lütfen gönderilen mesajları okuyup, daha önce yazılan Transfer Haberlerini tekrar tekrar yazmayalım[Genghis_Khan]
Manchester United, Danimarkalı Peter Schmeichel 1999 yılında takımdan ayrıldıktan sonra sekizinci kalecisini transfer etti.
Sağlık kontrolünden sonra transferi gerçekleşecek olan Van Der Sar'ın sözleşmesi 1 temmuzda yürürlüğe girecek.
Deneyimli file bekçisi, United'ın Schmeichel'dan sonra birçok kaleci denediğini ve yeni takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi.
Peter Schmeichel'ın boşluğunu Mark Bosnich, Massimo Taibi, Raimond van der Gouw, Fabien Barthez, Roy Carroll ve Tim Howard ile doldurmaya çalışan United Menajeri Alex Ferguson, Edwin van der Sar ile uzun süredir ilgileniyordu.
"United'i hak ettiği yere taşımayı umuyorum" diyen Van Der Sar, Manchester United'ın birkaç takviyeyle Chelsea ile başabaş mücadele edebilecek duruma gelebileceğini ifade etti.
Carew için Paris SG indirim istedi ve Beşiktaş transfer için 7.5 milyon euroya olur dedi. Bunun üzerine Fransız temsilciler transfer için Istanbul'a geliyor.
Görüşme Olumlu
Siyah-beyazlıların fiyatında indirim yaptığı Carew'e yol göründü. Norveçli futbolcu için Fransa'nın Paris Saint Germain takımı ile anlaşmaya varıldı. Golcü futbolcuya şu ana kadar bazı İngiliz takımlarının yanı sıra, Yunanistan'ın güçlü ekiplerinden Olympiakos'tan transfer teklifleri gelmesine rağmen, siyah-beyazlı yöneticiler istediği fiyatı bir türlü alamamıştı. Ancak Fransız ekibiyle yapılan görüşmelerde istenilen rakama ulaşıldı.
Menajer Geliyor
Bir süredir Fransa'nın güçlü takımlarından Paris Saint Germain ile temas halinde bulunan siyah-beyazlı yöneticiler, bu transfer için Fransız kulübünden 9 milyon euro istedi. Fakat Fransız kulübü 7.5 milyon euro verdi. Bunun üzerine yapılan pazarlıklar sonucunda siyahbeyazlılar, 1.5 milyon euro indirim yapınca bu iş de gerçekleşmiş oldu. Fransız kulübünün menajeri, birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturacak. masaya oturacak
Inter'in satış listesine koyduğu Christian Vieri, Türkiye'de önemli futbolcuların boy gösterdiğini ve özellikle Fenerbahçe'nin Latin yıldızlarda gözünün olduğunu belirterek, ateşle oynamak isteyenlerin Türkiye'ye gitmesini önerdi.
Vieri, Türkiye'nin içine kapanık bir ülke olduğunu ancak dünya starlarının forma giydiği bir lig haline geldiğini söyledi.
İtalyan futbolcu, Fenerbahçe'de Alex ve Anelka, Beşiktaş'da Cordoba ve Carew, Galatasaray'da ise Mondragon gibi oyuncuların halen forma giydiğini ve önümüzdeki günlerde bu isimlerin daha da artacağını söyledi.
Vieri, zoru seven futbolculara kariyerlerinde Türkiye'ye de yer ayırmalarını öğütledi.
ben vıerının bu lafları dedıgıne kesınlıkle ınanmıyorum.gazetelerın yazıcak bı haberı olmadıgından ve gazeteyıde bos cıkartamadıklarından sırf yer dolsun dıye uydurdukları bı haber bana goreQuote:
Originally Posted by pasamatexas
Beşiktaş Figo'nun peşinde
Real'den ayrılacak Portekizli için Del Bosque'den yardım istenecek.
Her Şey Karşılıklı
Del Bosque sorununu çözmek için İspanya'ya giden başkan Yıldırım Demirören, Real Madrid'de oynayan Figo için de girişimlerde bulunacak. Başkanın, Bosque'den Figo konusunda yardım isteyip "Tazminatında uzlaşmaya hazırız. Ama sen de bize Figo için yardım edeceksin" önerisini yapacağı belirtildi. Demirören'in böylece transfer yapmıyor eleştirilerinden kurtulmayı amaçladığı ifade edildi.
Bosque bize Figo'yu getir
Demirören, Bosque'nin tazminat sorununu çözerek, eski talebesi Figo'yu Beşiktaş'a getirmek için yardım isteyecek.
Beşiktaş'ta bomba gibi haber... Del Bosque sorununu çözmek için İspanya'ya giden başkan Yıldırım Demirören, Real Madrid'den ayrılacak olan Luis Figo için girişimlerde bulunacak. Bu sabah yönetici Erdal Arpacıoğlu ile birlikte Del Bosque ile görüşecek. İspanyol hoca ve ekibinin istediği 3 milyon euroluk tazminat konusunda uzlaşma yapmaya çalışacak.
* FORMA SATTIRIR
Demirören'in yakın bir dostuna "Bonservis ödeyip 7-8 milyon euroya Emre'yi alacağıma bonservisi elinde olan Figo'yu alırım. Emre ile forma satamam ama Figo'nun maliyetinin önemli bir kısmını forma satışından çıkartabilirim" dediği öğrenildi. Yıldız futbolcu transfer etmediği için eleştirilen Demirören Figo'yu ikna ederek flaş bir transfere imza atmak istiyor.
* MUHALEFET SUSACAK
Ancak başkan Demirören'in Figo'nun transferini gizli yürüttüğü ve kulüpte bu transfer harekâtını sadece 3 kişinin bildiği öğrenildi. Demirören hayatı Real Madrid'te geçen Del Bosque'den bu konuda büyük destek görmeyi umduğu, Figo'yu ikna etmesi için İspanyol hocaya yoğun baskı yapacağı belirtildi. Demirören, Fulya Projesi konusunda kendisini sıkıştıran muhalefeti de bu transferle bastırma amacında.
Cimbom'a bir iyi bir kötü haber
Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Solari ile yıllık 4 milyon euro'ya anlaşıldı. Mondragon, Palermo ile söz kesti.
Inter Devre Dışı Kaldı
Ribery'nin kaçışının ardından mutlaka dünya çapında bir yıldız almaya karar veren G.Saray, Real Madrid'de teknik direktör Luxemburgo ile yıldızı bir türlü barışmayan sol açık Solari ile prensipte anlaştı. Başkan Canaydın ve Haim Fresco'nun birlikte bastırmasıyla İnter devre dışı bırakıldı. Son lig maçında veda eden, yönetimin ısrarıyla gidişini erteleyen Mondragon, İtalya 1. Lig takımı Palermo ile söz kesti.
Aileden futbolcu
1975 doğumlu. Arjantin'in River Plate takımında 65 maçta 13 gol atınca İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer oldu. Burada 46 maçta forma giydi, toplam 7 gol kaydetti.
2000'de Real Madrid'e geldi. 2002-2003'te Real Madrid İspanya şampiyonu olurken bu başarıda önemli pay sahibiydi. 2003- 2004'te tam 34 maçta forma giydi, 5 gol attı.
Geçen sezon toplam 27 maçta oynadı, 3 gol kaydetti. Lakabı "Küçük Kızılderili" olan Solari, Real Madridli eski futbolcu Redondo'nun kuzeni. Dayısı da eski milli futbolcu Jorge Solari.
Aslanım Solari
Arjantinli yıldız ile prensipte anlaşan sarı-kırmızılılar, yıllık 4 milyon euro'ya el şıkıştı. İmza töreni önümüzdeki hafta.
G.Saray, sonunda yılın ilk transfer bombasını patlattı. Sarı-kırmızılılar, Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Santiago Solari ile prensipte anlaştı. Orta sahanın solunda oynayan 29 yaşındaki futbolcu ile yıllık 4 milyon euro'ya el sıkışan G.Saray, önümüzdeki hafta imza attıracak. Yönetim, Solari'nin gelişiyle, Ribery nedeniyle taraftarla arasında oluşan soğuk rüzgâra son vereceğini düşünüyor.
INTER DE İSTEDİ
Real Madrid'te teknik direktör Luxemburgo ile anlaşamayan tecrübeli futbolcu için başkan Özhan Canaydın devreye girdi. Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco vasıtası ile yaptığı kıran kırana pazarlık sonucu Solari ile prensipte anlaşmaya varıldı. Solari'ye talip olan İtalyan kulübü Inter'in 3 milyon euro'dan yukarı çıkmaması üzerine bu transfer Galatasaray lehine
Stoper adayı 2 eski tüfek
Raşit Çetiner'in isteği doğrultusunda stoper için arayışlarını sürdüren Bursaspor yönetimi, tecrübeli isimlere yöneldi.Çetiner'in tercihini deneyimli isimlerden yana kullanması karşısında Ali Eren ve Manisaspor'un Bursa patentli oyuncusu Güngör'ün listeye alındığı öğrenildi.Raşit Hoca'nın bu oyuncular son kararı bugün vermesi bekleniyor.
Kaynak: Bursa Hakimiyet (c.ç.)
21.06.2005
bence cok gereksız alı eren bu saatten sonra kendıne zor bakar futbol oynamaz!!!
Eser yan çiziyor
Beşiktaş yönetimi ve menajerinin onayı alınmasına rağmen Eser'in transferi çıkmaza girdi.Dün Vakıfköy'e beklenen futbolcunun Almanya'da olduğu öğrenildi.Eser kendisinin kimseye söz vermediğini ve son kararın kendisine ait olacağını belirten Eser "öncelikli tercihim süperlig takımlarıdır.Bursaspor Süper Lig'te olsaydı özel uçak tutup Bursa'ya gelirdim" dedi.
Kaynak:Bursa Hakimiyet (c.ç.)
21.06.2005
sankı cok ıyı bı futbolcusu!! insallah almazlar !!!kendını bısey sanıyo!! kazmanın tekı!!
bravo yonetım ama unlu ve guzel bır forvet alın!!! :mrgreen:
BURSA'DA MUTLUYUZ
Miu ve Frasineanu, Bursa'nın bulunduğu yeri hak etmediğini, takımı Süper Lig'e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.
GÖRÜŞMEYE GELDİLER
Yeni Teknik Direktör Raşit Çetiner'in ısrarla takımda kalmalarını istediği Rumen oyuncular İulian Miu ve Cornel Frasineanu Bursaspor'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmediklerini söylediler. Tercümanları Niyazi Çalışkan ile birlikte Vakıfköy'e gelen rumen oyuncular Başkan Levent Kızıl ve Raşit Çetiner ile görüştüler.
YİNE BERABERİZ
Bursaspor orta sahasında başarılı maçlar oynayan Cornel Frasineanu, "Artık sorun kalmadı. Parasal konuları hallettik. Yeni sezonda da Bursaspor'la beraberiz. 4 Temmuz'da başlayacak kampa katılacağız. Bu sezon artık Süper Lig hedefini yakalamak istiyoruz. El ele verip bu işi başarmalıyız" diye konuştu.
ŞEHİRE YAZIK
İulian Miu ise, Başkan Levent Kızıl'la yaptıkları görüşmede bütün sorunları aştıklarını ifade ederek, "Bu sezon iyi bir başlangıç yapıp Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Gerçekten bu güzel şehire yazık. Burda olmaması gerekiyor. Bu sezon seyirciyle, yönetimle omuza omuza verip hedefe birlikte koşmalıyız" dedi.
Kaynak:Olay (y-ö)
21.06.2005
"Birkaç gün daha bekleyin, en iyisini alacağız"
Büyük Başkan Aziz Yıldırım, transfer konusunda sabırsızlanan taraftarlara mesaj verdi
Transfer listesinde birçok yabancı yıldız bulunduran Fenerbahçe, temaslarını gizli bir şekilde sürdürürken, yöneticiler sabırsızlanmaya başlayan taraftarlara güvence verdi. Son günlerde taraftarların "Haftalardır heyecanla bekliyoruz, artık Türkiye'yi sarsacak bir transfer yapalım" şeklindeki sözleri üzerine yöneticiler "Kimse merak etmesin. F.Bahçe yine en iyi transferi gerçekleştirecektir" dediler.
Gelenek sürecek
Transferde alınması hedeflenen futbolcuların fiyatının artmaması için görüşmelerin gizli sürdüğünü ifade eden yöneticiler "Tüm dünyanın gözdesi olan yıldızları alma geleneğimiz yine sürecek. Ancak biraz daha sabredilmeli" diye konuştular.
Liste yıldız dolu
Fenerbahçe'nin gizli tutulan transfer listesinden sızan isimler arasında çok sayıda yıldız var. Yabancı olarak Brezilyalı Denilson, Robinho ve Lucio, Uruguaylı Lugano, yerlilerden ise Emre Belözoğlu, Sezer, Ergün Teber listedeki isimlerden bazıları.
21.06.2005
"Ya Fener ya da..."
AB vatandaşı hakkını elde ettikten sonra teklif üstüne teklif alan Rüştü'ye İspanya'dan üç, İngiltere'den iki kulübün resmen talip olduğu öğrenildi.
Tecrübeli kalecinin, menajerine "Bana bu kulüplerin isimlerini bile söylemeyin. Ya Barcelona'da kalırım, ya da yuvama temelli dönüş yaparım" dediği belirtildi.
Barcelona Sportif Direktörü Begiristain, Rüştü'yü arayarak İspanya'ya davet etti. Bu davetin perde arkasında Teknik Direktör Rijkaard'ın Rüştü'ye yeşil ışık yakması gösteriliyor.
Rüştü ile yapılacak görüşmede her konu detaylı bir biçimde masaya yatırılacak. Kulüp yönetiminin henüz 2. kaleci almayışı ise Rüştü'ye takımda kesin olarak yer verileceği yorumlarına neden oluyor. Ayrıca üçüncü kaleci Jerquera'nın da sakatlığı nedeniyle futbolu bırakma kararı alması bu düşünceyi kuvvetlendiriyor. Bodrum'da tatil yapan milli kalecinin Begiristain ile yapacağı toplantı öncesi Fenerbahçe'den bir yöneticinin İspanya'da Rüştü'nün bonservisini alma girişiminde bulunması bekleniyor.
Daum'un "Yabancı kaleci ile Avrupa arenasına çıkmak intihardır. Yerli ise Rüştü'den başkası olmamalıdır" raporu verdiği, yönetimin bonservis bedeli ödemek istememesi nedeniyle transferde ciddi sıkıntının yaşandığı kaydedildi.
21.06.2005
Şok iddia...
Mondragon'un, Palermo'yla prensipte anlaştığı iddia edildi
Galatasaray'daki yabancı futbolcu krizi bitmek bilmiyor. Franck Ribery'nin Marsilya'ya imza atması ve Rigobert Song'un Lens yolunda olduğu iddialarının ardından, huzursuzluğu bilinen Ali Ferit Mondragon'un da İtalya'nın Palermo ekibiyle prensipte anlaştığı ileri sürüldü. İnternet üzerinden yayın yapan uluslararası futbol haber sitelerinden www.goal.com, Kolombiyalı oyuncunun İtalyan Serie A takımlarından Palermo ile imza aşamasına geldiğini yazdı.
Bonservis olmaksızın!
Haberde, Galatasaray'dan ekipten ayrılmayı kafasına koyan ve opsiyonlu sözleşmesinin bu sezon sonunda biteceği belirtilen Mondragon'un, İtalyan ekibiyle menaceri aracılığıyla söz kestiği ifade edildi. Lazio veya Siena'ya gideceği bildirilen kaleci Guardabelen'in boşluğunun Mondragon ile doldurulacağı kaydedildi. Sitenin haberinde en çarpıcı detay ise, Mondragon'un bonservis bedeli olmaksızın, Galatasaray'dan ayrılabileceğinin belirtilmesi...
Portsmouth da sırada
Bu detay, kafalarda soru işaretleri yaratırken, Galatasaray Yönetimi'nin bu gelişme üzerine yapacağı karşı hamle de şimdiden merak konusu. Palermo geçen sezon yükseldiği Serie A'da herkesi şaşırtan bir performans sergileyerek, UEFA Kupası'na katılma hakkı kazanmıştı. Avrupa'da büyük bir çıkış yapmayı planlayan Çizme ekibinin, Mondi'de ısrarcı olacağı konuşuluyor. Bu arada İngiliz ekibi Portsmouth'un da Kolombiyalı'dan vazgeçmediği öğrenildi.
21.06.2005
Carew-PSG flörtü
Demirören'in, "Bonservisi 10 milyon Euro" dediği Carew'in menacerinin, Paris Saint Germain ile dirsek temasında bulunduğu ortaya çıktı
21.06.2005
Bir yere gidemez’
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “John Carew bir yere gidemez... Ancak yine de onu ısrarla isteyen bir kulüp olursa da yüklü bir bonservis bedeli öder. Bu futbolcumuzun değeri, 10 milyon Euro’dur” diyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay da, Norveçli golcünün kalmasını istiyor, ancak taraflar arasında ayrılığın sadece bir şartla gerçekleşebileceğini ifade ediyor: “Kulübümüzün menfaatleri gereği çok büyük bir teklif gelirse, elbette gönderilebilir...”
Paris’te buluştular
Yönetim ve teknik kadronun hakkında bu düşüncelere sahip olduğu John Carew’in uzun süredir kendisine talip olan Paris Saint Germain ile dirsek temasında bulunduğu öğrenildi. Menaceri Floyd’un Paris’e kadar giderek Fransız Kulübü yetkilileriyle görüşmelerde bulunduğu ortaya çıktı. Taraflar arasında çok büyük anlaşmazlıklar yaşanmadığı, ancak Siyah - Beyazlılar’ın 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli istemesinin sorun yarattığı kaydedildi.
…ve Güven borsada!
John Carew’in durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenilirken, Beşiktaş yurt içinden bir transferi daha bitirdi. Souleymane Youla, Adem Dursun, Ali Tandoğan ve Volkan Ünlü ile nikah kıyan Siyah - Beyazlılar, Kürşat Duymuş’la da her konuda anlaşmıştı. Bir süre önce prensipte el sıkışılan İstanbulsporlu Halit Güven Kocabal’la yapılan görüşmeler de dün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (IMKB) bildirildi.
Davids geliyor Davids...
Galatasaray'ın nabzını en iyi tutan yazarlardan Osman Tamburacı, Davids'in geleceğini açıkladı
Ribery'nin olaylı bir şekilde takımdan ayrılmasından sonra, yönetim taraftarı tribüne çekmek için dünya çapında yıldız avında. Son günlerde sık sık ismi anılan yıldızlardan hangisi Galatasaray'a gelecek. Bu heyecanlı bekleyiş sürerken camianın nabzını en yakından tutan isimlerden Superspor.com yazarı Osman Tanburacı, Pitbull lakaplı Edgar Davids'in sarı-kırmızılı formayı giyeceğini iddia etti.
Rui Costa ve Figo için sponsor aranıyor
Transfere kaynak bulma arayışlarına başlayan başkan sponsor olabilecek kişilerle görüşmelerini sıklaştırdı.
Sponsorum olur musun?
Transfere kaynak bulma arayışlarına başlayan başkan sponsor olabilecek kişilerle görüşmelerini sıklaştırdı.
Canaydın Yollarda
Başkan Özhan Canaydın, elini taşın altına soktu ve sponsor aramaya başladı. Yönetimdeki arkadaşlarına "Öyle isimler alalım ki önümüzdeki sezon, bizim yılımız olsun" diyen Canaydın'ın özellikle Real Madrid'ten ayrılan ve yıllık maliyeti yaklaşık 10 milyon euro olan Portekizli futbolcu Luis Figo için sponsor bulmaya çalıştığı öğrenildi.
Belki Rui Costa
Milan ile yollarını ayıran bir diğer Portekizli Rui Costa'yı da takibe alan Canaydın'ın çeşitli kişilerle konuştuğu ve sponsor bulduğu an bu ikiliden birini kadroya katmayı düşündüğü ifade edildi. Özellikle Ünal Aysal ile bu konuda görüştüğü söylenen Özhan Canaydın'ın Aysal'dan olumlu yanıt aldığı da gelen haberler arasında. :!:
İtalya'da transfer hız kazandı!
La Gazzetta dello Sport Gazetesi, Inter ile yaptığı görüşmeleri sonuçsuz kalan Roma'nın tecrübeli futbolcusu Cassano'nun, Juventus ile el sıkışmak üzere olduğu ve Cassano'nun Juventus'lu yöneticilerle görüşmek üzere yarın Torino'ya gideceğini bildirdi. Gazete, Parma'nın başarılı oyuncusu Gilardino'nun da Milan ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığını yazdı. Geçen sezon Milan ve Inter'in transferi için büyük çaba harcadığı Gilardino, bir sene daha Parma'da kalma kararı almıştı. Chealse'nin de transfer etmek istediği Gilardino'yu, Milan Kulübü Başkanı Adriano Galliani'nin yarın Milan formasına bağlayacağı ifade ediliyor. Gazetenin haberine göre, oyuncuyu Chelsea'ye kaptırmak istemeyen Galliani, yarın Gilardino ile kesin anlaşmaya varacak.
Inter ise, Cenova'da oynayan Nijeryalı oyuncu Makinwa'yı transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Nijeryalı oyuncu Martins'in performansından memnun olan teknik direktör Roberto Mancini, Cenova'da iyi bir sezon çıkaran 21 yaşındaki Makinwa'yı yeni sezonda kadrosunda görmek istiyor. Milli futbolcu Emre Belözoğlu ve Van der Meyde ile ilgili transfer söylentileri henüz kesinlik kazanmazken, Inter'in Arjantinli futbolcusu Cruz'un satılık listesinde olduğu kesinlik kazandı. La Gazzetta dello Sport, Makinwa operasyonunun da bunu doğrular nitelikte olduğunu kaydetti.
Gençler transferlerine kavuşuyor
20 Haziran 2005 14:07
Gençlerbirliği'nde, yeni transferlerden İsveçli futbolcu Christian Jardler, yarın akşam, Brezilyalı Marcio Oliviera ise 22 Haziran Çarşamba günü Ankara'da olacak.
Sezon sonunda birçok as futbolcusuyla yollarını ayıran Gençlerbirliği'nde, yeni transferlerden İsveçli futbolcu Christian Jardler, yarın akşam, Brezilyalı Marcio Oliviera ise 22 Haziran Çarşamba günü Ankara'da olacak.
23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jardler, çarşamba günü tesisleri gezecek ve sağlık kontrolünden geçecek. İsveçli oyuncunun sağlıklı çıkması ve tesisleri beğenmesinden sonra imza atacağı öğrenildi.
Daha önce anlaşmaya varılan Brezilyalı Marcio Oliviera'nın da 23 Haziran Perşembe günü imza atacağı bildirildi.
Bu arada, kulüp genel menajeri Hasan Çetinkaya ve teknik direktör Ziya Doğan'ın forvet mevkii için futbolcu arayışlarının sürdüğü kaydedildi
Kingston, Ankaraspor'la anlaştı
17 Haziran 2005 15:34
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Galatasaray'dan kaleci Kingson ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak Jevriç'in alternatifini şimdiden hazırladı. İşte ayrıntılar...
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Galatasaray'dan kaleci Kingson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, imza töreninde yaptığı
konuşmada, transfer çalışmalarına teknik heyetin raporu doğrultusunda
devam ettiklerini belirterek, Galatasaray'dan kaleci Kingson ile 2
yıllığına sözleşme imzaladıklarını söyledi.
Bir forvet ve bir de stoper olmak üzere iki oyuncu daha alarak
transferi kapatacaklarını ifade eden Gökçınar, bunun için teknik
heyetten bir kişinin Brezilya'da, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın da
Avrupa'da bulunduğunu söyledi.
-JEVRİC'İN FENERBAHÇE'YE TRANSFERİ-
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar,
Jevric'in Fenerbahçe'ye transferi konusunda bir gelişme olmadığını
belirterek, ''Ankaraspor'un kalecisi Jevric'tir. Kingson'u 2. kaleci
olarak transfer ettik'' dedi.
-INTER TOTO-
Inter Toto Kupası'na katılma kararı aldıklarını hatırlatan
Gökçınar, (A) takımının kamp programıyla kupanın ilk maçının gününün