yuh ne intikamı yaaa boşverin sallamayın gıcık olsun ;)Quote:
Originally Posted by anakonda52
Printable View
yuh ne intikamı yaaa boşverin sallamayın gıcık olsun ;)Quote:
kardes lafın gelişi yaw
emin ol oda onu lafın gelişi olsun diye yazmıştır
bunlar üzücü hatta can sıkıcı ama gelip geçici şeyler
Neyin özentiliği anlayamadım? Böylesine bir kareografi hazırlandıysa benim haberim olmayabilir. Madem bu kadar iyi hazırlandı gösterin göreyim, evet haklısını güzel olmuş diyeyim..
valla liverpool deplasmanında neden 1 puan cıkmasın bence omacta liverpool gol atarsa uzaktan atar
olur niye olmasın futbol bu sağlam bir forvet hattı olmayan Liverpool'a karşı beraberlik hayal olmazQuote:
tabi kardes yanlız ingilteredeki maclarda uzaktan sert sutlardan cok korkuyom
Bence haklılar Bordeaux beraberlik istedi ve aldı kazanmak istese idi kazanabilirdide...Galatasaray iyi müçadele etti ama iyi bir gününde değildi...Quote:
ALINTI:
''Fransaya gittiğimiz zaman onları oraya gömelimde görsünler kim kimi napıyo bir maçta kötü oynadık diye kendilerini bi halt sandılar 1 pozisyonları var oda uzaktan şut bekleyin Fransadaki maçı''
Bu hırsına ve düşüncene katılıyorum Galatasaray orada oynanıcak maçta gününde olursa hakikaten Bordeaux u sahaya gömebilir...
tabi kardes orda bence pozisyon buluruz çünkü onlar bizim üstümüze gelecek
Aslında intikam kelimesi çok da mantıksız değil.Hemen açıklayalım.Bildiğiniz gibi Bordeaux'yla rövanş maçına çıkacağız.Ve bildiğim kadarıyla rövanş Fransızca intikam demek.Revancher olarak yazılıyordu galiba.Yani intikam maçına çıkacağız gibi bir anlama geliyor.:DQuote:
Originally Posted by dnz498
Eğer hatam varsa forumdaki Fransızca bilen arkadaşlar beni uyarsınlar.
Rakibimiz Liverpool hakkında
Yer: Anfield Road (Liverpool)
Saat: 21:45
Tarih: 27 Eylül 2006, Çarşamba
Son lig maçlarında Everton kendi sahasında evire çevire 3-0 yenmişti.
PSV deplasmanında ezik bir futbol oynamışlar kanaatimce, Gerard'ın direkten dönen bomba şutu ve birkaç basit pozisyonb hariç PSV çok çok iyi oynamış Liverpool'dan..
Liverpool evinde oynamanın avantajını elbet kullanacaktır, bence bu maç gruptaki kaderimizi belirleyecek.. Puan alamazsak hedef 3.lük, 1 puan alırsak hedef 2.lik, galip gelirsek, hedef liderlik olacaktır..
İçimden bir ses, olacak bu iş diyor, yeneceğiz bunları orada diyor. Neyle, nasıl diye düşünüyorum ve yine bir kötü oluyorum, bilemiyorum..
Orada mutlaka kazanmalıyız Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyorsak.
Son Liverpool maçına kadar beş maç 0-0 bitse hiç itirazım olmaz gerçi, yinede bilemiyorum..
Alıntı:
Rakiplerden | PSV Eindhoven: 0 - Liverpool: 0
Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki diğer maçta PSV Eindhoven ile Liverpool golsüz berabere kalarak birer puanı paylaştı.
Hollanda'nın Philips Stadı'nda oynanan maçta takımlar şu kadrolar ile yer aldı:
Liverpool: Reina, Warnock, Agger, Carragher, Finnan, Aurelio, Sissoko, Zenden, Pennant, Kuyt, Bellamy.
Yedekler: Dudek, Hyypia, Gerrard, Alonso, Crouch, Garcia, Gonzalez
PSV Eindhoven: Gomes, Salcido, Reiziger, Alex, Kromkamp, Affellay, Simons, Mendez, Culina, Farfan, Kone.
Yedekler: Moens, Vayrynen, Kluivert, Aissati, Addo, Lamey, Da Costa
Maç için anca yorum yapıyorumda maçta 89. dakikada kaçan golde bende kahroldum yazık oldu Galatasaray'a ben kendi düşüncem bu gtupta ya3. oalcak ya 4. ilk 2 çok zor.
valla cimbomun yeni savunması böyle olması lazım bütün spor yazarlarıda benim gibi düsünüyor zaten!!!!!!!!!!
SABRİ,SONG,TOMAS,FERHAT
bence iyi bir sag bek alınana kadar sabri olsun defansif özelligi kötü ama en azından hızı sayesinde fazla acık vermiyor
gelelim sol bek e bence orghan iyileleşse bile ferhat oynaması lazım çünkü orhan cok sakatlanan biri bu yüzden yedek olması daha iyi
üstelik ferhatta büyük gelişme var hemde arda ile iyi anlasıyor zaten spor yazarlarına göre 4veya 5 mac daha oynasın fatih terim onu milli takıma kesin alır dediler
çok doğru..zaten biz bu oyunla uefa yı hedeflemeliyiz..2.tura çıksak noldur.allah korusun eziliriz..Quote:
Originally Posted by batuhan1907
kardes mühim olan ezilmek degil işin ucunda para ve ülke puanı var sampiyonlar ligindeki basarı daha cok puna kazandırıyorQuote:
Originally Posted by tardelli11
Katılıyorum geçen sene Fener 4 puanla elendi tv geliri kupadaki maçlardan staddan vb gelirlerle 10 milyon euro'ya yakın bir para kazandı.Quote:
ben işin parasında deilim..ezilmemek çok önemli..nsl önemli olmazsınki..ezildikten sonra para kazansak nolur!!!!
Biraz konu disi ama az once Gravesen'in cok kotu pasi sonucunda Celtic, Man Utd karsisinda Old Trafford'da 3-2 maglup duruma dustu.
Gerets ve Adnan Polat cok istemis olabilir ancak Gravesen'in tek yonlu futbolunu hic bir zaman begenmemisimdir.
Konuya geri donersek. Hakan'in oynamayacagi (oynasa bile etkili olamayacagi) en azindan bana Cumartesi gunu kadrolar aciklandiginda belli olmustu. Cunku Hakan gecen sene bile Turkiye kupasi maclarindan sonra hayalet gibi oynamisti. Madem Hakan'in oynamasi o kadar onemli idi, esas elestiri Cumartesi gunu Hakan'i Denizli macinda oynatmak olmali idi.
Sabri bence fazla hata yapmadı.. Hatta Cihan'dan fazlasını bile yaptı.. En azından adam kaçırınca arkasından koşup yakalıyor..
Sabri - Tomas - Song - Ferhat
çok idealdir..
bırak sunu yaw ne ezilmesi sen dünyanın en iyi takımları arasında mücadele diyon ne var bunda tam tersi 2.tura cıkarsa muhtesem olur hem iyi bir gelir gelir hemde ülke puanını cok etkilerQuote:
şampiyonlar ligi kücümsenecek bir turnuva degil
yaw nie kabul etmiosunuz..biz bu gruptan çıktık dielim..sonraları bizim önümüze lyon un,barça nın,arsenal in,chelsea nın geldiğini bi düşünün..onlar bizi bu kadro we bu oyunla ezmezler,sahaya gömerler...herşey para deil..uefa ya gidersek sanki ordan para gelmicek!!!haddimizi bilmeliyiz..eğer bilmezsek,bildiren takımlar olur merak etmeyin..Quote:
kardes tamam korkma her macın havası baska olur yeterki 2.tura cıkalım karsımıza chelsea gelsin ne olcak en azından sefefimizle oynayıp elenirizz kork maQuote:
kardes sen takımlısın sana ne diyom olsun korkma sen diyomQuote:
uefa ve sampiyonlar ligi arasında daglar gibi fark var bunu bil yeter
ben korkuyorum.bu necati bu cihan oynadıkça çok korkuorumQuote:
olsun kardes her macın havası degişik olur üstelik chelsea ve barcelona niye bu kadar abartıyon futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmaz
şampiyonlar ligi gibi bir tunuvada oynamak kolay degil ama takımlar için ve ülke puanları için büyük gelir
futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmazQuote:
bence futbol sahada we oyuncu kalitesine göre oynanır.ki karsındaki senden çok kalitesiz we beceriksizse
kardes sende galatasarayı baya mahalle takımı yaptınQuote:
hiç birsey olmaz korkmaQuote:
ne ezilmesi kardes sampiyonlar liginde hiç öyle birsey düsünülmüyor herkez mücedele ediyorQuote:
kardes kolaymı öyle mahalle takımı degiliz belki yeniliriz ama en azından mücadele ederekQuote:
teselliler için saol..ama yinede içimde kötü bir his war...yine de saolasın
muhabbete bak yaw :D gruptan çıktıkta ezilir miyiz? sorusunu tartışıyosunuz :n:
kardes hiç böyle birsey olurmu ezilirmiyiz diyeQuote:
Originally Posted by hizlioglu
neyse beyler galatasaray -bordeaux macı iyisiyle ve kötüsüyle geride kaldı artık önümüzdeki besikas macına bakalım