Aynen arkadaşa katılıyorum.Bu arada tatildeyim foruma giremiyorum:icon_frown:
Printable View
Merhaba arkadaşlar;
Vermiş olduğumuz süre bugün doluyor. Fakat zaman aısından herhangi bir açıklama yapmıyorum sonra ne zaman açıklanacak hla açıklanmadı mı yeter artık falan gibi tepkiler aldığımız için zamanı açıklamayı düşünmüyorum. Sadece büyük ihtimalle gece açıklanacak diyorum. :)
Verdiğimiz 1 haftalık süre zarfında kayıdını onaylatan/onaylatmayan bir sürü arkadaşımız oldu. Hatta bazı arkadaşlarımız ısrarla listede adları olmamasına rağmen hala kaydımı onaylarmısınız diye mail atıyorlar. Bu konuda yüzlerce mail almışımdır. Bazı arkadaşlar ise kendilerini seçmediğim küfüre varan hakaretlerde bile bulundular. Onları için gerekli işlem yakında başlatılacak zaten. ;) :D
Neyse... Bu konuları bırakıp asıl önemli olan konuya geçelim. Arkadaşlar daha kaydı yeni başlattığım zaman takımınızın belirlendiğini söylemiştim. İşte bugün açıklama yaparken yöneteceğiniz takım hakkında geniş bir inceleme ve oynayacağınız oyunun kayıtlı dosyası sizlere sunulacaktır. Sizler bu kayıtlı dosyayı indirip oyuna başlayabileceksiniz. Gerekli olan detayları açıklama yaparken tekrardan söyleyeceğim. Şimdilik hoşçakalın...
Küfür edenleri gerçekten kınıyorum. Merakla da bekliyorum organizsayonun başlamasını.
Hadi bakalım Çağrı....
Şöyle dandirik bi takım gelse de zevkle oynasak :)
Bekliyoruz :)
Onaylatmayanların 2 saat 40 dkları kaldı.
şimdi ben qiremezmiyim yaniiii qeçtimi herşy bittimi :D
Abİ Bu Oyuna Oynuya Bİlmek İÇİn Fm 20007 Yİ İm Kurmak Derekİyo
Türkçe konuşsaydın belki cevap verebilirdik :D