Bir tarafta ŞL'de Sevilla'yı 3-2 yenen Fenerbahçe, bir tarafta Leverkusen'e 5-1 yenilen Galatasaray; bence FB moraliyle alır.
Printable View
Bir tarafta ŞL'de Sevilla'yı 3-2 yenen Fenerbahçe, bir tarafta Leverkusen'e 5-1 yenilen Galatasaray; bence FB moraliyle alır.
Bu maç son iki maça göre daha önemli bu maç hr türlü kazanırız
Galatasaray son iki maçtır yenilmesi bence avantajbu maç için arı bir hırsla çıkacaklar.Beni düşündüren sağbek kalli oraya kimi koyar bilinmez ama her nkadar beğenmesemde sabri oynamalı.E.güngör kesinlikle oynamamalı hele orta sahada. :) .Aykut sabri song servet volkan arda m.topal ayhan barış nonda h.şüküt 11 ile çıkarsa yeneriz bence.Ü.karan böyle maçlarda inanılma kazmalaşıyor hakan oynasın bare hava topu alıyor.Turu kesinlikle geçeceğimizi düşünüyorum.
Galatasaray kasımpasa'ya oynadıgı gibi herhalde Oynamayacak..Takım çok hırslı olacak..
Fenerbahce ve Beşiktas maçları bizim için çok önemli..2 maçı'da yenilirsek takım dagılır.Eger kazanırsak takım havasını yakalar..
Diger maçlarda bu maçları karsılastırmayın..Havası farklı olacak..
Carlos sakat degil mi??
Barusso bence oynatılmamalı,Çok kontrolsüz oynuyor kritik yerlerde faul yapıyor..Birde her topu uzaktan vurmasa iyi olacak..Lincoln falanda oynatılmamalı..Kalli gitmeden Lincoln'nün oynamayacagı belli..
Barış-Ayhan(Barusso)-Topal-Arda ortasaha böyle olur sanırım..
Ayhan bu aralar çok top kaybı yapıyor..Artık o tercih hoca'ya kalmış..
Barış'ın arkasında sabri oynarsa...Sag taraf koridor olmaz..sabri ve barış hızlı oyuncular hemen açıklarını kapatırlar..Kesinlikle Sabri-Barış olmalı..
emurafunun dediği gibi gs bu iki maçı alırsa havasını yakalr gibime geliyor ama iki maçtanda hüsranla ayrılırsa onları çok karanlık günler bekliyor demektir
kimse ne gsnin bayer ve paşa maçlarına bakarak yorum yazmasın çünkü derbi maç herzaman için farklıdır ama fenerbahce şampiyonlar liginde oynadığı gibi oynarsa bence kazanırız ama ilk maçtaki gibi oynarsa fark bile yeriz tabi galatasarayda öyle oynarsa
tek temennimiz mayıs 2007 dekine benzer bir seyirci olmasın her iki takımada başarıar...
Macin ASY´de oldugu icin bizim kazanma sansimiz daha yüksek.Ama derbilerin favorisi olmaz.Takim son 2 mactir cok kötü,yönetim takimimizin en önemli macinda olaya el atar ve teknik heyeti,futbolculari uyarir,toplantilar yapar onlarla vs.
Sonucta ben sahada 11 ASLAN YÜREKLI futbolcuyu görmek istiyorum.
Bizim yenemeyecegimiz takim yok Dünya´da,yeterki futbolcular bunu istesin.
Maç ASY'de, taraftar haftalardır bugünü bekliyor, Fener'de Carlos yok, tüm yabancılarımız döndü ve maça hazırlar. Bunları unutuyorsunuz. Kim nerede koridor oluştururu onu da çok iyi biliyorsunuz maşallah.
Hiçbir derbide favori yoktur, iyi oynayan maçı alır. İlk maçta ortada olduğuna göre Mr. Feldkamp birşeyler yapar artık.
UMARIM turu geçeriz..
Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Kavgasız,gürültüsüz,seyir zevki yüksek zevkli bir maç olur umarım.
Maça gelirsek;Galatasaray 2 maçtır dağılmış durumda,şiddetli bir çıkış yakalamak istiyorlar.O yüzden bu maç onlar için çok önemli.Fenerbahçe'nin de 25 senelik kupa hasreti var,o yüzden Fenerbahçe de asılacaktır maça.Çok çekişmeli bir maç olacak.
Maldonado oynayabilir durumdaymış;bilmiyorum Zico oynatırmı? Ortasaha büyük ihtimalle Deivid-Aurelio-Selçuk-Uğur şeklinde olacak.Roberto Carlos'un sakatlığında solda Vederson-Uğur mecburen.
Galatasaray'da Kalli ilk maçtaki 11'i bozup Lincoln'ü oynatırsa Galatasaray için işler zorlaşır,yarı final kapısı kapanır.
Normal bir karşılaşma olsaydı Fenerbahçe kesinlikle favoriydi.Gerek oyun gerek son maçlar.
Fakat Fenerbahçe Galatasaray maçları - her ne kadar son zamanlarda Fenerbahçe'nin üstünlüğüde olsa - sürprize açıktır.
Ayrıca Galatasaray çok hırslı olucak fakat biz tecrübemizle büyük maçlarda ki müthiş konsantrasyonumuzla bu maçı alırız.
Carlos sakat tabiki:) ama oynama ihtimali var diye de okudum.
Barussoyu dün çok dikkatli seyrettim.Fiziği çok iyi ancak çok alakasız yerlerde ve bire birde gereksiz faul yapıyor.Nitekim gol de buradan geldi.
Sabri oynarsa Carlos'ta oynamazsa büyük avantaj olur Galatasaray için.
Ayrıca Nonda'dan bu maçta gol hatta goller bile bekliyorum..
Sonuca gelirsek eğer, Galatasaray geri dönüşü olmayan yola girdi,ancak Fenerbahçe'nin Ş.Ligi durumu var hala..Lig ise her ikisi için mevcut.Bu durumda genç bir kadro baskıyı kaldırmayabilir!
Maçın kesinlikle favorisi olmadığını düşünüyorum.Ancak ilk maçtaki gibi golsüz sonuçta beklemiyorum.Fenerbahçe turu geçmeye yakın geliyor bana.
Herşeye rağmen iyi olan kazansın.
Hayret cüneyt çakır'ı nasıl verdiler..Çünkü Galatasaray ile sorunları vardı..Umarım iiyi maç yönetir..Fırat aydınusdan sonra en formda isim Çakır'dı zaten:)Quote:
Derbiyi Çakır yönetecek
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Cüneyt Çakır yönetecek..
Kalli saçma sapan bir kadro çıkarırsa kesinlikle eleniriz.Son 2 maçın acısını bu maçta çıkarmalıyız.Futbolcuların üstündeki yük arttı.Bu maçı kazanamazsak taraftarın tepkisini futbolcular dahil herkes üstüne çeker.Takımımıza güveniyorum,İnş.eleriz Fenerbahçe'yi.
Kalli'ye ben de bişey diyemiyorum artık.
Hep Turklerle çıkıyor sorun oluyor.Nonda,Song,Barusso,Lincoln yok deniyor.Daha sonradan bu isimler oynuyor takım yine yeniliyor suçlu yine Kalli.
Kalli'nin yerinde olmakta istemezdim :)
Ama kalli taşlarla fazla oynuyor doğru isimleri yerli olsun yabancı olsun yanlış mevkilerde oynatıyor.Bi nevi fantezi yapıyor...
Kalli sag bek'te sabri'ye(En iyisi macera aramaya gerek yok)
Formsuz barusso ve Lincoln yedek bırakacakmış..Topal,Arda,Barış sahada olacakmış..
Bence Galatasaray senelerdir burada yanlış yapıyor.Hala da ısrarlı.
Lincoln gibi ligin en pahalı oyunucusunu formsuz diye oynatmıyor.Anlamıyorum yani adam bir çalım atar,şut atar frikik atar duran top kullanır,korner kullanır,bi verkaç yapar maç değişir.
Alex'in en formsuz dönemlerinde bile sahada olduğunu unutmayın yani oyuncuyu küstürmemek lazım!Çok değil geçen sene bu vakitler Alkmaar maçında sahada ıslıklanıyordu Alex.
Son sevilla maçında iyi olmamasına rağmen iki asist yaptı.
Lincoln gibi nerede ne yapacağı belli olmayan adamları bu şekilde yedek bırakmak hele de böyle bir durumda ve böyle bir maçta bence büyük kumar olur.Çünkü hep aklının bi kenarında acaba kalır...
Bu tartışma siteyi taraftar forumuna döndürür . Bu yüzden konunun yazılması bile yanlış . Bizim macı konuşmamız lazım ;)
Yarınki maçta kapalı'da ve eski açıkta kareografi showlar olacak..Önce asvel maçı oldugu için,Açıklama yapılmıyor..
Quote:
Ortaya yeni düzen
Orta sahayı Arda, Lincoln, Mehmet Topal ve Barış dörtlüsünden oluşturmayı planlayan Kalli'nin, forvette ise yine Hakan Şükür ve Ümit Karan'a döneceği kaydedildi. Savunmada Song'u veya Emre'yi sağ bek olarak kullanmayı düşünen Alman hoca, takıma geri dönen genç oyuncu Sabri'yi de alternatifler arasında tutuyor.
Sarı-kırmızılı yönetimden vasat bir görüntü sergileyen Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln'e uyarı geldi. Kasımpaşa maçında oynadığı vasat futbol nedeniyle sezon başında büyük umutlar ve yüksek maliyetle transfer edilen sambacının dikkatini çeken idareciler, Lincoln'e herhangi bir sorununun olup olmadığını sordukları ve yakın ilgi gösterdikleri kaydedildi.
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in, tecrübeli futbolcuyla konuşarak, "Bu takımın sana ihtiyacı var. Artık gerçek kimliğini sahaya koyarak oynamalısın. Seni buraya birlikte büyük başarıları yaşamak için transfer ettik. Herşeyini vererek mücadele etmeni istiyoruz" dedikleri ve "Fenerbahçe maçında, şansını iyi kullan! mesajını verdikleri bildirildi.
Selçuk YULA'nın dediği gibi eğer oyuncular gerçekten hırslı olursa fenerbahçe maçı rahat alır kadrolara baktığımızda fenerbahçe çok daha ii ama tabi bu iş kadrondaki ii oyuncularla olmuo sadece hırs we istek çooooookkkk önemli
Kalli bu maça yine süpriz kadro ile çıkacak....
Kalli bu maçta Hakan Şükür-Ümit Karan ikilisini yedek kulübesine çekecek onların yerine Nonda forma giyecek...Lincoln'e ise böylece yer açtı....
Orta saha ise her zamanki gibi olacak...
Belkide izleyemediklerini bilsinler gelmesinler diye yapıyolardır :)
Ama şuda var sonuç olarak ASY'nin belli bir stad düzeni var, Konuk ekip ve ev sahibi arasındaki taraftarların etkileşimi olayı falan, bu yüzden o plakaları, tel örgüleri kaldıramıyorlar. Aslında konuk takıma ayrılan yer ile o tel örgüden sonraki yerde bir boşluk bırakarak daha izlenilebilir bir yer yapabilirler.
Galatasaray son iki maçını kaybettiği için normalden daha iyi motive olacaktır maça. Fenerbahçeyi ise biliyoruz son GS maçı dışında büyük maçlara ayrı bir şekilde hazırlanıyor. Bence bu maçta berabere bitecektir ama sonuç olarak bu bir derbi herşey o gün sahada belli olur.
Fenerbahçe teknik tirektörü ZİCO sahaya çıkacağı kadroyu belirlemiş...
Fenerbahça Galatasary'ı uzak şutlardan ve kanatlardan vuracakmış....Semih ve Kezman antremanda uzaktan şut çalışıyormuş...
Galatasaray'da ise LİNCOLN bu zamana kadar Galatasaray!a pek katkı yapamadım demiş ve ilk 11 de forma şansı istemiş...
İŞTE HABERLER VİDEOLU:
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=34450
Gol bulmamız gerekiyor özellikleilk yarıda.İkinci devrede oyun hala 0-0 giderse gs golü bulabilir onun için önce golü atmalıyız tabi ki geriye yaslanırsak kötü olur bizim için.Arkadaşlar tamam haklısnız da gerçekten saha görünmüyor yani o açıdan da düşünelim;)
iki takımda hırslı FB nin biraz daha kredisi var ŞL de olduğu için ama bu senede elenire FB 30 seneye doğru gidiyor hasret. GS elenirse taraftar patlar bence...
İbre Fenerbahçe'yi gösterse bile nedendir bilinmez ben Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.
Arkadasım hakan ve karan bu maçta kesilirmi.Hakan ve Karan fenerbahce maçlarında genelde iyi oynarlar..Hakan bu tür maçlarda çok iyi konsantre oluyor.Gençleri çok iyi motive ediyor..Kaynagını alabilirmiyim..Sanırım biraz kendi düsünceni yazdın.Fenerli arkadaslara sorsanız yarısından cogu hakan ve karan yerine nonda oynasın der:)
Tek forvet oynarsak..
----------------Orkun----------
Sabri----Song-----Servet----Hakan----
Baris----M.Topal---ayhan----Arda-----
-----------------Lincoln-----------
------------------Nonda---------------
Sag bek song u düşünuyormuş. Göbekte servet - emre zaten. Sol Hakan.
O.Saha da Lincoln yok. Barış , Topal , Ayhan , Arda yı düşünüyomuuş.
Forvette Nonda , Karan , Kral arasından 2 sini sececekmiş, kararsızmış.
Ayrıca kalede Aykut da olabilirmiş ;) Lincoln ilk 11 baslatmayacakmış ;;)
İliç'i gönderip 4yıllık maliyeti 20m€ olan Lincoln alınıyor adamın takıma yararından çok zararı dokunuyor... Derbide yok adam...
Kral oynaması sart..Bu tür maçları çok sever..Takımı çok iyi atesliyor.Kral oynamalı:D
Karan ve Hakan her fenerbahçe maçında iyi oynarlar..Nonda oynatılmamalı..Bu benim düsüncem:)
Ayhan yerine bence Lincoln oynayacak..Kendiside çok oynamak istiyormuş..
Lincoln oynamalı bence kasımpaşa maçı ölçü olamaz takım kötü oynarsa lincoln ne yapsın?Ayrıca lincoln büyük maçlarda oynamayı seven bir oyuncu oynarsa çok iyi oynayacağına inanıyorum..
Yav Kral sever falan diyonuz da ben deliriyorum vallahi.Kusura bakmayin ama bazen adami cileden cikariyorsunuz.
Yahu Hakan Sükür son maclarda cok formsuz,bu yastaki birisi her mac 90 dakika oynayamazki ama ?!
Nonda oynadigi hangi macta kötü oynadi ? Takimimizin en golcü ismi yav,bu herif nasil oynamaz? Hakan Sükür yüzünden kac golden olduk,tamam saygimiz büyük ona da ama bir yere kadar yav.Nonda daha iyi ondan,Nondanin oynamasi gerekiyor.
Hakan takimi mac öncesinde de atesler,devre arasinda da atesler.Biraz mantik lütfen.Bu macta Nonda´ya daha cok ihtiyacimiz var.