Zaten wc 2006 de performansını da gördük.Kesinlikle süper bir futbolcu.
Printable View
Zaten wc 2006 de performansını da gördük.Kesinlikle süper bir futbolcu.
bnce de fm 07 de van persie süper olcak
ende deniz baykara 2006 yılında böle beenmedşm adamı öve öve bitrilemyen baykara buralardan mı yükselio yoksa takımında bi sezon oynamadı diye mi özllkleri böle...
http://img227.imageshack.us/img227/2...karawl6.th.png
ben onu pek begenmiyorum ama ii antremanla senin için ii bir yedek olabilir ama sadece o kadar
AMC ve FC'de süper oynuyor.
Kesinlikle alınması gereken bir oyuncuyu.
Almak için büyük fedakarlık yaptım ama şimdi iki katına satmam.:D
ABİ BEN YAMASIZ FM OYNURM PATCHSSİZ YANİ GS YORUMLARINDA HEİNZ VE İLİÇ YARAMAZ DİYOLAR BNDE SEZON BAŞINDA HEMEN SATIOM ADAMLARI ASLINDA ADAMLARIN ÖZLLKLERİ BAYAA İYYİ OYNA BAŞLARKEN NİYE BU HERİFLER İŞE YARAMIO YA DA YARIODA BN Mİ BİLMİORM:d
heinz kalsın. iliçi satQuote:
Originally Posted by mahoo
ya arkadaşlar bu messi niye iyi oynamıyo var mı alıp da iyi oynatan şunu boşu boşuna gitti paralar!!!
LEO MESSI arkadaşlar oynamıyo adam yaaa yok mu yardımcı olacak..
Ya arkadaşlar bu sezonun sonunda freddy guarin geliyor bana.Ben galatasarayı çalıştırıyorum bu ara.Ve pek parlak bir dönem geçirdiğim söylenemez:Dsizce freddy guarin gelince avrupa da başarı yakalamam için bir katkı yapabilirmi?Yoksa almayayım yani:)
ya byler ilker cihan diye biri var gs nin alt yapısında 18 yasına gelince alın onu adam defans frikik bitiricilik 20 oluor :)
alda adam tek başına bişiy yapamazki.
İyi futbolcuda süperman değil ki sen alabildiğin kadar kaliteli adam al.
arkadaslar gs ye ilk senede eksik yerlere(dc,dr,amc,mr,ml) onerebileceginiz oyuncu var mı??
dc öztürk güngör dr anthony van den borre amc karakaya özgür mr sabri hasan sas yada eboue ml yasin karaca cok asist yapior sol kanatta
beyler bu yıl Sakaryadayım bir sezon geçti şimdi Kerlon un renklerime bağlıcam ama şimdi forvette geçen sezon Vitti Serkan Gedik guzell performans sergiledi acaba 3 forvet mi oynatsam yorumlarınızı beklerim
serkan gedik yedek olur bnce
Sorulurmu bu,Serkan Gedik tabii ki yedek kalsın...
bence en ideal i 2 forvet kerlon ile vitti ii iş yapar serkan çok ağır adam yavaş kalıyo
serkan dan vazgecemiyosan kerlonu amc oynat orda cosuyoQuote:
Originally Posted by sarraf
Quote:
Originally Posted by sarraf
Serkan gedik'i yedeğe çek bence
vitti ile kerlon estirirler
Evet Arkadaslar Gs İle 2008 deyim 3 yılımı doldurdum her yeni oyun kurdugumda benim kendi yaptıgım özle antreman tatikleri verip adamların tenikleri ucuyo onlardan biri ugur ucar (dd) (/6)
http://img205.imageshack.us/img205/6...ucarzj8.th.jpg
Not Kesinlikle Hile Flana yoktur .......
Dostum uğur uçar çokk gelişio ama sen EMre köroğlunada aynı antrenmanı uygula ;) bu arada dehşet olmuş uğur
o yaptığın antrenman programını yayınlasana:)
ugur hep boyle zaten
buyrun antereman taktıgım baya bı agırdır ama adamlara ucuyo bu tattıkle :D:D en güzeli engin yazan taktikitir http://www.hemenpaylas.com/download/...ktigi.rar.html
Dostum ağırsa ben almıım zaten takımda 9 tane sakat var hepside as be yapacağımı bilmiorum :eek:
kardeş çok iyi olmuş
eywallah bu arada anteraman taktiginin agırlıgını geriye cekersen normlade yapoabilirsin
çok güzel olmuş aynısı özgürcana da oluyo
süper olmuş yawwww
Abi bende de aynı.Şaşılacak bişi değil bence...
Bende sağ taraftaki özelliklerin hepsi 20 sol tarafta 17-20 arasında hep
daha adamı şimdi de hızlanma falan verecem adam birazdaha gelisecek :D:D o zaman harbi defans oyuncusu olacak
ya sizce kerlon'u hangi mevkide oynatiyim? AMC mi yoksa FC mi? kerlon hangisinde daha başarlı oluyor? benim AMC'ye ihtiyacım var. AMC'de iyi oynar dimi kerlon?
Arkadaslar Galatasaray'ı yönetiyorum ilk sezonun ortasındayım fred'in yanına bi forvet arıyorum sizce kim olabilir ama iyi olsun avrupadada is yapsın sizce kim olur
amc de coşar bende super oynuyo amc de!!!!!!(w)Quote:
Originally Posted by emreözdoğan
vay uğura bak çok ii gelişmiş kardeş
Sen teknik antreman yaptırmışsın.Bende de bu özelliklere yakın ama teknik özellikler 2-3 puan düşük.Yalnız fizik antreman yaptırdım ben daha hızlı bende daha az teknik.Bence biraz da fiziksel antreman yaptır o zaman tadından yenmez:D
Galatasaray ın altyapısı çok iyi.İyi bir antremanla süper oluyor. :)
Evet çok iyi ALTYAPISI var ben çoğu oyuncuyu aldım onlardan