Genc yetenek olarak MC arayanlar,Gelistirmek isteyenler ... Mascio ! 17 yasinda ve ozellikleri ayrıca oynayisi acısından cok super bir oyuncu kesinlikle takımınıza katın her ne olursa olsun alın derim =))
Printable View
Genc yetenek olarak MC arayanlar,Gelistirmek isteyenler ... Mascio ! 17 yasinda ve ozellikleri ayrıca oynayisi acısından cok super bir oyuncu kesinlikle takımınıza katın her ne olursa olsun alın derim =))
Arkadaşlar size bir tavsiye veriyim. Ben hep kendi taktiğimi yaptım, 6 yıldır bu oyunu oynuyorum, fakat ilk kez kendi taktiğimi oturtamadım. Başka taktikler indirdim, mucize dediler, süper taktik dediler yine verim alamadım. Fakat oyunun kendi standard taktiklerini hiç ellemeden kullandım, müthiş verim aldım. Çok genç takımım olmasına rağmen, hiç gol sıkıntım olmuyor. Forvet oyuncuları gayet iyi gol atıyor. Bu arada galatasaraysanız eğer,
Mehmet Topal, Barış Özbek, Arda, Aydın, Uğur Uçar, Hakan Balta, Emre Güngör'ü yedek tutsanız bile satmayın.. Onlar gibi Türk oyuncu bulamıyosunuz zira.. Özellikle Mehmet Topal.. Birde devre arası bedavaya Mehmet Yıldızı kapın bence, iyi bir yedek. Kim bilir full ilk 11 nasıl oynar..
Bu arada arkadaslar Man.City icin Kaleci,Dc ve Aml onerebilecek varmi ?
AML için Di Maria
GK için Rene Adler
DC için Sakho
gs ye yabancı dr alıcam da sizce kimi alayım?
bir de gk olarak asenjo yu mu adleri mi yoksa başka iyi kaleci var mı genç?
Bence hiç uğraşma kaleye Enyeamayı al bir daha kaleni kesinlikle düşünmezsin
fm 2008 klasikleri burada da devam etmiş. gabriel torje, bogdan stancu romanyanın genç prensleri :)) keza john fleck 2008'den de daha iyi olmuş henüz 17 yaşında rangers'da. fm 2008'de oldham'da olan d/wbr neal eardley bu sezon burnley'de dr/mrc olarak karşımıza çıkıyor. fm 2008'den bildiğimiz brezilyalılar ise (david, rafael forster, sergio mota, anselmo ramon, breno gibi) bu oyunda da aynen kalitelerini koruyorlar. yanlız sadece geçen sezon internacional'de olan sidnei bu sezon benfica'ya transfer olduğundan fiyatı oldukça yükselmiş (zaten uefa'da gs'ye karşı da oynamıştı) bir de geçen sezonun wonderkid amc'lerinden santos'lu lulinha, zenit'li anton sosnin, israilliler itzhaki ve refaelov bu oyunda yok (mu?) ya da ben göremedim. oyunda bayağı bir amc'ye kesik atılmış sanırım :)) levadia'daki eino puri geçen oyunda hem amc'ydi, hem özellikleri mükemmele yakındı, bu oyunda mrc olmuş ve özellikleri de geçen oyuna nazaran daha düşük ama henüz herhangi bir takımıma alıp antreman programı uygulamadım üzerinde. ancak bu oyunda da yine levadia'da sander puri fena değil ufak takımlarda çok işinize yarar. şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar yine aklıma gelen birşeyler olduğunda yazarım herkese iyi oyunlar bol şampiyonluklar :))
Arkadaşlar trabzonsporun kadrosuna kattığı faty papy oyunda yok sanırsam burundi milli takımında oynuyor bu adamın özelliklerini nerden bulabiliriz.?
Burundili oyuncuları oyuna eklemek için Add Nation var oyun kurarken oradan Burundi'yi seçersen belki çıkabilir.
Zaten oyuncu oyunda database'inde bulunmuyorsa bunun için bir şey yapamayız, zaten daha detaylı şekilde izledikten sonra Araştırma Bölümünde tartışılır.
Ben hazırlık maclarnda oynattım bayagı iyi performans gosterdi sonra takım cok kotu gidiyodu (Man.City) ; Hamsik,Joao Moutinho,Miguel Veloso,Adrien oynayamadı Mascio sonradan girse bile cok kritik macları cevirdi...
Free Kicks = 19
Penalty Taking = 19
Technique = 13
Flair = 18
Natural Fitness = 20
diger ozelliklerinde cogu 14-15 .. Fazla birsey soylemek Istemyrm =))
andrea mazzarani udinese oyunun 2.sezonunda 177 ca ya ulaşıyor
napolideyim
reject dememek için 65 milyon dedim r.madridin teklifine malesef verdiler ve başkan sattı
mükemmel bir adam
birde interden santon
santon mazzarani
her ikiside sağ kanatın en ucundan en gerisine kadar bütün mevkilerde oynuyorlar 2 sini alın sağ kanadı unutun
Bende madrid'ed parejo yu 275 kya aldım 10£ ya sattım...Yalnız pogrebnyak ı kimsye önermem çok gol kaçrıro tüm özellikleri iyi ama soğukkanllk 9 olduğundan...Marcelo'yu ilk sezon kesin alın(Satılık listesinde ise) 2-3 katına satarsınız...Hikmet Sezer e bi bakın çok iyi..(B.B.Sporda 16 yaşında teknik 16 top sürme 16 pas 17 korner 19 fizikselleri hariç geri kalanı hep 14-13)
murat bayar(DL) oyununuzda çıkarsa olağan üstü oyuncu 16yaşında
uğur yıldırım SC bonservisi elinde
gökhan inler MC
mehmet ekici MC
serkan kurtuluş
Pobrengnyak: alabilirseniz ve mükemmel forvet tek forvet oynattım. çok iyi
Galatsarayda Serveti sattım onun yerine kaliteli fiyatıda uygun bir dc lazım önerileriniz nelerdir.
arkadaşlar ben samsunspora yabancı genç oyuncular alcam kımlerı alabılırım.fıyatı ucuz olması lazım
DEFANSA;pichu,shea,esparza,Schwaab,helan,situ,rafh ael,forster,oliva
ORTASAHA:galvan,ruben ramos,parejo,yoon bit garam,fleck,moreno,ochirosii,torje,bermundez,avila ,deniz naki,taner taktak,nicolas milan,maurico,walter,oscar,bender
FORVET:benitez,noir,evseev,ruben ramos,nsue,fenin,trellez,mazzola,none,smolov,manon ,
yardımcı olabildi isem ne mutlu bana....:D
cok sagol hepsne bakıyom tek tek..bu arada transfer butcem 0 euro
arkadaşlar sizde de böle mi bilmiyorum ama ben de Ado deen hag(gibi bişi) die bi takımda oyuncuların çounun kontratı yoktu ben de 2 tane beenip aldım sizde de öleyse kaçırmayın derim.
birde acaba gs de ayhan ın ozellikleri neden bu kadar düşük bence inanılmaz top oynuyor..
@ digger041
http://forum.turksportal.net/vb/show...=68615&page=17
Ayhan'ın özellikleri hakkında sorularını ve önerilerini bu başlıkta yapabilirsin.
2009 sezon sonunda acaba kimler serbest kalıyor Türkçe 2. lig yükselme grubuna gelecek futbolcular bilginiz var mı?
beyler ben arkadaşla ortak kariyer yapıyorum o oscar cardozo yu aldı bnmde en az onun ayarında bi forvet almam lazım maksat hava atmak olsun önerileriniz için teşekkürler
alan kardec diye bi golcü var...2008 de 19 yasında hemen almayın bi sene takımında oynasın kımseye kaptırmadan alın...muhtesem bi forvet...brezilyalı...
ayrıca barcelona b de olazabal diye bi kaleci var...mükemmel ötesi..18 yasında
crsitian nazarith ,bocenegra ve cesar lindado daha iyilerini bulamazsınız....
Bende Bi kaç isim yazıyım tanıdıklar var içinde süper yetenek olamayabilirler yani 30 40 milyon euroya satamayabilirsiniz ama türkiyedeki 3 büyüklerde rahatlıkla oynabilcek isimler :D
bruno mezenga-orduda oynuyo herkes bilir.
lucas biglia-fb gs ts gündemine geldi harbiden taş gibi bi ön libero
irfan başaran-gsda lincolün 2-3 sene yedeği olabiliyo daha sonraları lincolü unutturacak:D
cem sultan-yoğun bir antreman programı uygulayın 2 sene içinde hakan şükür gibi olabiliyor.
arkadaşlar inan altıparmak trabzon da diyorum başka bişi demiorum 17 yaşında mükemmel özelliklere sahip alınca oynatıcam neler yaptığını söylerim
ya beyler ben jonas Elmer adlı oyuncuyu aldım bu arada süper adam aldığımda türk olma senesi 1095 gündü adamı milli takıma aldılar 3650 gün oldu neden böyle oluyor .O zaman kimseyi türk yapamıyorum.Bu arada Saban Özdoğan süper bi türk yetenek hemde bedava hemen alın süperr.
Sezona Beşiktaşla başladım ve bobo yu sattıktan sonra Keirrison ve Andre Pierre Gignac bu 2 oyuncuyu almak istiyordum ama fazla para yoktu bende 40 golden fazla atarsa 40 M vericeğimi söyledim ve 2 sinide aldım ama pişman oldum Keirrison Türkiyeye alışamadı ve param boşa gitti 16 maç 6 gol. Gignac ise 17 maçta 29 gol attı Avrupa maçları haric ve daha 2.yarı başlamadı forvette başka adam yok bu adamı oynatmak zorundayım ve 11 gol den fazla atarsa ki atar. bu benim sonum olur artık gol atmamak için oynuyorum başka şansım yok.
Fenerbahçe'ye ilk sezonda Vedad Ibisevic'i 6.75 MN €,Nelson Rivas'ı 1.1 MN € ve Hedwiges Maduro'yu 1.4 MN €'ya takıma kattım.Buna karşılık Edu'yu 5.5 MN €'ya M'Boro'ya sattım
Volkan
G.Gönül - N Rivas - D Lugano - R Carlos
Maduro - Selçuk(Emre)
Kazım Kazım - Alex - Uğur Bor.
V Ibisevic
bu 11 ile oynuyorum,gayet memnunum Ibisevic TSL'de 5 maçta 5 gol attı.Bunun yanında özellikle Uğur ve Kazım kanatta müthiş oynuyorlar.Alex zaten tartışılmaz.Rivas defansı şahane toparlıyor ve Maduro da tam bir dinamo.
Arkadaşlar Gençerbirliği ile şampiyonlar lidinde mücadele ediyorum 2009-2010 sezonundayım ara transfer dönemine 1 ay kala Zambelli kontrat imzalamıyor bari beleşe gitmesin diye Napoliye 15m$'a sattım 12,5m$ kar ettim şimdi rakibi felç edecek bir sağ DR yada DMR'ye ihtiyacım var Real MAdrid'den Opare'yi aldım ama iyi çıkmazsa diye korkuyorum , onun için alternatif denenmiş isimler bekliyorum arkadaşlar 11m$ bütçem var tek handikap kulübün Gençlerbirliği olması ve herkesin gelmek istememesi , YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN
Ben galatsarayda sol bekte volkan yamanı 6€ sattım armand traore yi alıyorum ama kararsz kaldım çünkü onun kararlılığı 10 siz ne diyosunuz alayım mı?Biraz acil olursa...
traore'yi hiç denemedim ama alttaki isimlere bakıp karar ver hangi sol beki alacağına.
masilela, nazifi inuwa, jonas elmer, aleksandar kolarov