Jurgen Rober hala Ankaraspor'un teknik direktörü, ortada birşey yok. Sadece bu gidişle Ankaragücünü başınada o geçer diyoruz. :)
Kişisel tahminim, bu takımla iyi bir başarı yakalarsa, Ankaragücü'nün en ufak başarısızlığında Ankaragücüne geçebilir.
Printable View
Jurgen Rober hala Ankaraspor'un teknik direktörü, ortada birşey yok. Sadece bu gidişle Ankaragücünü başınada o geçer diyoruz. :)
Kişisel tahminim, bu takımla iyi bir başarı yakalarsa, Ankaragücü'nün en ufak başarısızlığında Ankaragücüne geçebilir.
Ankaraspor'dan gelen oyuncular oldu ya. O yüzden dedi sanırım erdem.
Ankaraspor Hürriyet'i göndermez diye bekliyodum ama adamlarda Theo azmanı var ondan rahatlar. Sağ kanat zaten Ömer Aysan oynuyo. Mehmet Çakır yerini genç oyuncuları var 91 doğumluydu sanırım adını unuttum onunla dolduracaklar.
Ankaragücü kadrosunda bulunan 2 futbolcuyla yollarını resmen ayırdı...
Kalabalık kadrosyla dikkat çeken Ankaragücü, forma şansı bulamayan futbolcularda Abdülaziz Solmaz ve Mustafa Er ile yollarını ayırdı...
Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu Uyuşmazlık ve Çözüm Kurulu'na (UÇK) başvuran Abdülaziz ile görüşen Ankaragücü yönetimi 50 bin TL karşılığında Abdülaziz'in mukavelesini feshetti. Hakan Kutlu'nun büyük umutlarla takıma kazandırdığı Abdülaziz, mahkemedeki davasını çekti...
Ankaragücü yönetiminin yine forma şansı bulamayan Mustafa Er ile de görüşerek anlaşmaya vardığı ve Konyaspor'dan gelen futbolcu ile de yolların ayrıldığı öğrenildi...
Ankaragücü yönetiminin, kulübü mahmeye veren futbolcularla görüşmeye hazırlandığı ifade edildi... Ankaragücü yönetiminin mahkemedeki davasını çekmeyen futbolcuları, talipli kulüp çıkması durumunda bonservissiz olarak verebileceklerini aksi tardirde Beştepe'ye gönderileceklerini futbolculara ileteceği kaydedildi...
Abdülaziz için Hakan Kutlu çok ümitliydi Denizlispor'a alırsa hiç şaşırmam : )
Ankaragücü Fransız bir hocayla görüşüyomuş şu anda. Anlaşma sağlanmak üzereymiş. Adını açıklamıyo yöneticiler.
Ankaragücü'ne efsane hoca
Uzun zamandır teknik direktör arayışını sürdüren Ankaragücü, ünlü Fransız hoca Roger Lemerr’de karar kıldı.
Milliyet Gazetesi'nin 18 Aralık 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Sarı-lacivertli ekip Lemerr ile prensipte anlaşırken Ankara’ya davet etti.
Tecrübeli hoca ile altı aylığına el sıkışıldı. Sezon sonunda memnun kalınması halinde yeniden anlaşma zemini aranacak. Öte yandan Lemerr’in yardımcılığına Ümit Özat’ın getirileceği öğrenildi.
18.12.2009
Kariyeri
Oyuncu
* 1957-1960: Bricquebec
* 1960-1961: St-Lô 1
* 1961-1969: CS Sedan-Ardennes
* 1969-1971: Nantes ! FC Nantes 1
* 1971-1973: AS Nancy-Lorraine 1
* 1973-1975: RC Lens
Antrenör
* 1975-1978: Red Star
* 1978-1979: RC Lens 1
* 1979-1981: Paris FC 1
* 1981-1983: RC Strasbourg
* 1983-1984: Esperance Tunis
* 1985-1986: Red Star 1
* 1986-1996: 1 Fransa
* 1997: RC Lens
* 1998-2002 : Fransa
* 2002-2008 : Tunus
* 2008-Temmuz 2009: Fas
Umarım bu sefer anlaşma olur.
Bu şu uzun sarı saçlı hoca mı? :)
http://www.afriscoop.net/journal/IMG/arton409.jpg
Roger Lemerre. Fransa'ya Euro 2000 kazandıran hoca.
Cidden iyi bir hoca.. Yararlı olabilir. Devre arasında takıma bakalım ne yapacak. Gerçi tanımıyor takımı ama..
Hele bi gelsin de.) ondan sonra yorum yapalım
Quote:
Ankaragücü'ne şampiyon hoca.. Uzun zamandır teknik direktör arayışını sürdüren Ankaragücü, ünlü Fransız hoca Roger Lemerr’de karar kıldı.
Sarı-lacivertli ekip Lemerr ile prensipte anlaşırken Ankara’ya davet etti. Tecrübeli hoca ile altı aylığına el sıkışıldı. Sezon sonunda memnun kalınması halinde yeniden anlaşma zemini aranacak. Öte yandan Lemerr’in yardımcılığına Ümit Özat’ın getirileceği öğrenildi.
Sollied - Co Adriaanse - Victor Fernandez görüşülen hocalar şimdiye kadar. Ümit Özat'ın gelecek olması güzel ama o konudada istemeyen taraftarlar var. Ankara'dan Gençlerbirliğinde yetişmesini söylüyolar.Quote:
Roger Lemerre, 1998 yılında Dünya Kupası'nı kazanan Fransa Milli Takımı'nın yardımcı hocasıyken, 2000 yılında takımın başına geçti ve Fransa'yı Avrupa Şampiyonu yaptı... 2001'de Fransa ile Kondeferasyon Kupası'nı kazanan Lemerre, 2004 yılında Tunus'u Afrika Şampiyonu yaptı...
ANKARAGÜCÜ'NÜN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ROGER LEMERRE OLDU!..
Ntvspor'da son dakika olarak verildi..
Roger Lemerre maçı izliyomuş 19 Mayıs'ta maşşallah oyuncular kendilerini iyi gösteriyolar 2-0 yenik durumda takım.
Ankaragücü kulübü cuma günü akşam saatlerinde teknik direktörle sözleşme imzaladı yardımcılığını Ümit Özat yapacak. Ümit Özat'ın girişimleri ile Almanya'nın önemli stoperlerinden biri ile kesin anlaşma sağlanmış bulunuyor.
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim : )
6 aylık, toplamda opsiyonlu 1,5 yıllık anlaşma sağlanmış.Yardımcısı ise Ümit Özat olacak.
Kariyerinde önemli isimler olarak Lens, Paris Saint-Germain, Fransa Milli Takımı var.
Fransa ile 1998'te yardımcı antrenör iken Dünya Kupası'nı aldı, 2000'de teknik direktörü olarak Avrupa Şampiyonu oldu.2004 yılında Tunus ile de Afrika Şampiyonluğu yaşadı.
Hayırlı olsun..
Ve Lemerre imzaladı
Ankaragücü, uzun süredir devam eden teknik direktör arayışlarının ardından Fransız teknik adam Roger Lemerre ile 6 aylığına sözleşme imzaladı. Lemerre'nin yardımcılığına da Ümit Özat getirildi.
Sarı-lacivertliler, Fransa Milli Takımı ile 2000 Avrupa
Futbol Şampiyonası'nda kupaya uzanan Lemerre ile yapılan görüşmeler sonrasında 6 aylığına sözleşme imzalarken, sezon sonunda da 1 yıllık opsiyon hakkını elinde bulunduracak.
Roger Lemerre, 1998 yılında Dünya Kupası'nı kazanan Fransa Milli Takımı'nda Aime Jacquet'nin yardımcısıyken Jacquet'nin görevden ayrılmasıyla milli takımın başına geçti.
2000 yılında Fransa'yı Avrupa şampiyonu yapan Lemerre, 2001'de de Kondeferasyon Kupası'nı kazandı. Fransa milli takımının 2002 Dünya Kupası'nda ilk turda elenmesi üzerine görevden ayrılan Lemerre, 2004 yılında Tunus ile Afrika şampiyonluğu sevinci yaşadı.
Lemerre'nin A.Gücü düşme potasından kurtaracağını sanmıyorum.
"Ankaragücü en iyi olmak için tüm imkanlara sahip"
Ankaragücü, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fransız teknik adam Roger Lemerre ile resmi sözleşme imzaladı.
Saray Tesisleri'nde düzenlenen ve kulüp başkanı Ahmet Gökçek'in yanı sıra bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde Fransız teknik adam ile 6 ay ve ardından 1 yıl da opsiyonlu olmak üzere resmi sözleşmeye imza atıldı.
Törende ilk olarak söz alan kulüp başkanı Ahmet Gökçek, uzun süredir teknik direktör arayışında olduklarını, son olarak da Roger Lemerre ve Ümit Özat ikilisinde karar kıldıklarını belirterek, ''(Türkiye'nin gücü Ankaragücü) sloganımızı, gerçeğe dönüştürmek için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi.
Teknik direktör arayışlarının 7-8 haftayı bulduğunu ve bunun da yönetim kurulunun ince eleyip, sık dokumasından kaynaklandığını ifade eden Gökçek, ''Gerek Lemerre, gerekse de Ümit Özat, futbol dünyasının önemli isimleri arasında yer alıyor. Hocamız, Fransa'da büyük başarılara imza atmış, dünyada saygı duyulan bir teknik adam. Ümit Özat, Türkiye'de çalışmaya karar verdiği an ilk olarak bizimle çalışacağına dair söz vermişti. Her iki hocamıza da teşekkür ediyorum. Ekip olarak çok çalışarak Ankaragücü'nü çok iyi yerlere taşıyacağız'' diye konuştu.
-TEKNİK DİREKTÖR ROGER LEMERRE-
Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Roger Lemerre ise Saray Tesisleri'ni dünyada gördüğü en iyi tesis olarak nitelendirirken, ''Teknik ve idari yapısı dikkat çekici olan Ankaragücü'nün sorumluluğunu bana verdikleri için, başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim'' dedi.
Kendilerine sunulan olanaklarla en iyiyi yapmaya çalışacaklarının altını çizen Fransız teknik adam, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Ankara, büyük bir başkent. Daha önce iki kez Ankara'ya gelmiştim. Buradaki havayı tamamen Avrupai buluyorum. Türkiye, Avrupa Birliği'ne girerse, bundan en büyük mutluluğu duyacak kişi benim. Ankaraspor ile olan birleşme, kulüp adına kolay olmamıştır. Ancak bu başarıya ulaşan başkanımızı tebrik ediyorum. Kulüp, en iyi olmak için tüm imkanlara sahip. Şimdi ekip ve yönetim olarak yeteneklerimizi ortaya koyma zamanı. İstanbul ile olan çekişmeyi biliyorum. Başarı için elimizden geleni yapacağız.''
Lemerre, takımda birçok futbolcunun yer aldığının hatırlatılması üzerine ise ''Çok kişiyi idare etmek zordur. Bu kadar kalabalık bir oyuncu grubunda, çekişme ve mücadele gücü düşer'' dedi.
Fransız teknik adam, Ankaragücü'nün Turkcell Süper Lig'de son sıralarda yer almasını nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine, ''Şu an itibariyle son sıralarda yer alıyor olabiliriz, ama yeteneklerimizi ortaya koyarak, üst sıralara tırmanacağız. Oyuncular hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim. Sivasspor maçını izledim. Bu maçta çok fazla bireysel hata oldu. Ortaya konan oyunun özüyle ilgili çok fazla endişe duymuyorum. Ama oyun yapısıyla ilgili ele alınması gerekenler var. Bugünün gerçeği, yarının gerçeği demek değildir. Başarısızlıktan çıkarılacak çok dersler vardır'' ifadelerini kullandı.
Lemerre, sözleşmenin neden kısa süreli yapıldığı ile ilgili bir soruyu ise, ''6 aylık süre sonunda devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz. Yapılan bu sözleşme dürüstlük meziyetidir. Ben, çalıştığım her yerde ayrılırken bile olumlu izler bırakarak gitmek istemişimdir. Sezon sonunda, devam edip etmeme konusunu başkanımızla konuşacağız'' şeklinde yanıtladı.
-ÜMİT ÖZAT-
Fransız hoca Lemerre'in yardımcılığını yapacak olan Ümit Özat ise 2.5 yıl aradan sonra tekrar Türkiye'ye döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.
Hayatında hiçbir zaman plan ve program yaparak yaşamadığını, her zaman içindeki sesi dinlediğini vurgulayan Özat, şunları söyledi:
''Başkanımız Ahmet Gökçek ile 10 yılı aşkın bir süredir tanışıyoruz. Belki çok sık görüşme imkanımız olmuyor, ama her biraraya gelişimizde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Başkanımızın gözlerindeki başarıya ulaşma hırsı, Türkiye'ye dönmemde önemli rol oynadı. Türkiye'de yardımcı antrenörlük yapmak istemiyordum. Hocamızın ismi, başarıları ve bana katacakları nedeniyle de bu teklife sıcak baktım. Ankaragücü'nün ve başkanımızın bendeki yeri ayrıdır. Güzel bir başlangıç yapıyoruz, umarım sonu da güzel olur.''
22.12.2009
Umarım takımlarımız hoca seçimlerinde gösterdikleri klas, kaliteli transferleri yabancı oyuncu seçimlerindede gösterirler.. Tebrik ederim Özat ve Lemerre yararlı olacaktır..
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-cont...erre_imza2.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-cont...erre_imza3.jpg
Saray tesislerimizhttp://www.ankaragucu.org.tr/wp-cont...a7-150x150.jpgde düzenlenen ve Başkanımız Ahmet Gökçek’in yanı sıra bazı yöneticilerimizin de katıldığı imza töreninde Fransız teknik adam ile 6 ay ve ardından 1 yıl da opsiyonlu olmak üzere resmi sözleşmeye imza attık.
Törende ilk olarak söz alan Başkanımız Ahmet Gökçek, uzun süredir teknik direktör arayışında olduklarını, son olarak da Roger Lemerre ve Ümit Özat ikilisinde karar kıldıklarını belirterek, “Türkiye’nin gücü Ankaragücü sloganımızı, gerçeğe dönüştürmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-cont...rre_imza11.jpgTeknik direktör arayışlarının 7-8 haftayı bulduğunu ve bunun da yönetim kurulunun ince eleyip, sık dokumasından kaynaklandığını ifade eden Kulüp Başkanımız, “Gerek Lemerre, gerekse de Ümit Özat, futbol dünyasının önemli isimleri arasında yer alıyor. Hocamız, Fransa’da büyük başarılara imza atmış, dünyada saygı duyulan bir teknik adam. Ümit Özat, Türkiye’de çalışmaya karar verdiği an ilk olarak bizimle çalışacağına dair söz vermişti. Her iki hocamıza da teşekkür ediyorum. Ekip olarak çok çalışarak Ankaragücü’nü çok iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.
Ankaragücümüzün yeni teknik direktörü Roger Lemerre ise Saray Tesislerimizi, dünyada gördüğü en iyi tesis olarak nitelendirirken, “Teknik ve idari yapısı dikkat çekici olan Ankaragücü’nün sorumluluğunu bana verdikleri için, başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.
Lemerre’in yardımcılığını yapacak olan Ümit Özat ise 2.5 yıl aradan sonra tekrar Türkiye’ye döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.
Hayatında hiçbir zaman plan ve program yaparak yaşamadığını, her zaman içindeki sesi dinlediğini vurgulayan Özat, şunları söyledi; “Başkanımız Ahmet Gökçek ile 10 yılı aşkın bir süredir tanışıyoruz. Belki çok sık görüşme imkanımız olmuyor, ama her bir araya gelişimizde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Başkanımızın gözlerindeki başarıya ulaşma hırsı, Türkiye’ye dönmemde önemli rol oynadı. Türkiye’de yardımcı antrenörlük yapmak istemiyordum. Hocamızın ismi, başarıları ve bana katacakları nedeniyle de bu teklife sıcak baktım. Ankaragücü’nün ve başkanımızın bendeki yeri ayrıdır. Güzel bir başlangıç yapıyoruz, umarım sonu da güzel olur.”
Dün Maçtaydı Ümit Özat ama sadece takımı gözlemlemek için geldiğini söyledi. Yedek kulubesinde değildi.
Nuno Gomes ısrarı
Portekiz Milli Takımı’nın eski santrforu, Ankaragücü Teknik Direktörü Lemerre ile yaptığı görüşmede transfere ‘Evet’ dedi.
Portekiz'in Record Gazetesi, Benfica'da forma giyen Nuno Gomes'in Türkiye için hazırlandığını iddia etti. Gazete, 7 yıldır Benfica'da bulunan 33 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin biteceği ve Ankaragücü'nün başına geçen Lemerre ile transfer görüşmesi yaptığını belirtti.
Alacaklarına karşılık bonservisini istedi
Saviola ve Cardozu'yu geçip forma şansı bulamadığı için ayrılmak istediği ifade edilen Nuno Gomes'in Ankaragücü forması giymeye sıcak baktığı kaydedildi. Buna göre, Gomes, A.gücü'ne gelebilmek için kulüp yönetimine başvurup sezon sonuna kadar olan alacaklarına karşılık bonservisini istedi.
Almanya'nın en önemli defans oyuncularından biriylede anlaşmışız ama büyük ihtimalle kongre sonrası açıklanacak.
Yardımcı Ümit Özat olunca ilk aklıma gelen Köln'den bir oyuncunun olası transferi...defans denilince de bir tek aklıma Geromel geldi :)
Geremi haberleri çıktı ama ne derece doğru bilmiyorum..
2. Topuz vakası!
Sezon başında Fenerbahçe Kayserispor ile anlaşmış ama Mehmet Topuz da Beşiktaş ile el sıkışmıştı !.. Aynı durum bu kez de Kayserispor'un şimdiki kaptanı Ali Turan'da ortaya çıktı !.. Galatasaray Ali Turan ile el sıkıştı ama başarılı oyuncu için Ankaragücü'nün de devreye girdiği ve Kayserispor ile anlaştığı ortaya çıktı !..
Başkent temsilcisinin sezon sonunda sözleşmesi biten savunma oyuncusu için astronomik bir teklif yaptığı, Kayserispor'un da bunu kabul ettiği belirtildi. Kayserisporlu yöneticilerin Ankaragücü'ne "Ali Turan'la anlaşırsanız bu transfer bitmiştir" dedikleri bildirildi.
Bu gelişmeler yaşanırken, daha önce Ali Turan'la anlaşan Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin'in de Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma'yı aradığı öğrenildi. Hurma'nın "Biz Ankaragücü'ne söz verdik. Eğer Ali Turan'ı ikna edemezlerse o zaman sizinle görüşürüz. Salı gününe kadar bekleyin" dediği ifade edildi.
Kayserispor'un Ankaragücü'nün teklifinden daha düşük bir öneri gelmesi halinde Ali Turan'ı Galatasaray'a vermeyeceği açıklandı. Şu anda kadro dışı bırakılan Ali Turan'ın iki kulübe de gitmemesi halinde sezonu PAF takımıyla çalışarak tamamlayacağı, ardından da sözleşmesi bittiği için serbest kalacağı belirtildi.
Ligtv.com.tr
Doğru haber olabilir hurma para kazanmadan bırakmaz oyuncuyu
Geremi gelirse ne kadar yararlı olur bilinmez. Hürriyet - Adem iyi ikili oldular.
Ankaragücü böyle devam ederse yakın gelecekte Roberto Carlos gibi dev oyuncuları getirip marka yapacak.. Bence ilk iş bir tane veteranda olsa 32 lik 33 lük oyuncuda olsa kulübün ismini duyuracak bir bomba transfer yapmalılar.. Ondan sonra alabilirler istedikleri kaliteli oyuncuları.
Geremi çok iyi olur..
Ankara'ya gelmez.
Ankaragücü'nde Geremi bombası http://www.iha.com.tr/haber/Assets/i...tay/bolgec.gif
Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Njitap Geremi ile prensip anlaşmasına vardı.
İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre Ankaragücü, kadrosunu Real Madrid ve Chelsea gibi dünya devlerinin de formasını giymiş Kamerunlu Geremi ile kuvvetlendirmek üzere.
Ankaragücü yetkililerinin, şu an İngiltere 2. Ligi'nde (Championship) mücadele eden Newcastle United'ın formasını giyen Geremi ile görüştükleri ve prensipte el sıkıştıkları öğrenildi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu genç yaşta Gençlerbirliği'nde dikkatleri üzerine çekmiş ve 21 yaşında Real Madrid'e transfer olmuştu.
Prensipte anlaşılan Geremi'nin transferinin resmiyete dökülmesi durumunda Kamerunlu futbolcu 10 yıllık bir aranın ardından yine Ankara'ya dönmüş olacak.
Geremi, daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.
İHA
Newcastle'da tomarla para aliyor birakipta Ankaragücü'ne gelecegini sanmiyorum gerci sezon sonu sözlesmesi bitiyor ne olacagi belli olmaz.
Ankaragücü'nünde tomarla parası var Ankara'nın vergileri , faturaları nereye gidiyor sanıyorsun :)
Valla bende dün haberi okuduğumda gelmez diyodum hatta dikkat edersen avuttum kendimi Hürriyet - Adem falan diye :D ama ciddi görüşmeler olmuş. Sene başındaki Sol Campbell olayı gibi değilmiş. Vassell'in ismide referans olmuş. Olabilme ihtimali çok yüksek diyolar.
Ankara'nın vergileri, faturaları Ankaragücü'ne gidiyo öylemi :) Kulubun ne kadar borcu var bilmediğin için yaz bakalım kolay olan o zaman. Kır saçlı adam yüzünden kulup borç batağında. Haa ödenmeyecek borçlar değil Melih Gökçek 1 gecede halleder hepsini ama herkes bugün olacak kongreyi bekliyo.
Dün Nuno Gomes haberleri vardı bugün Njitap Geremi : ) Hadi bakalım hayırlısı. Ayrıca Kulup İlkem Özkaynak ve Konate'yle yollarını ayırdı.
Quote:
Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, 7-8 tane üst düzey yabancı futbolcuyla görüştüklerini söyledi.
Yurtgüven, yaptığı açıklamada Kulüp başkanı Ahmet Gökçek'in talimatıyla 7-8 tane üst düzey futbolcuyla transfer görüşmesi yapmaya başladıklarını ve ara transfer döneminde bu futbolculardan 2'sini kadrolarına katmayı hedeflediklerini söyledi.
Ender Yurtgüven, Kayserispor'da forma giyen ve Galatasaray'a transfer olacağı haberleri basında yer alan Ali Turan'la ilgili bir soruyu da ''Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği bütün futbolcularla biz de ilgileniyoruz'' şeklinde yanıtladı.
Konata isabet olmuş, Ankaraspordan niye getirdiler hiç anlamamıştım. Iglesias bile uzun boyu sayesinde ondan daha faydalı olurdu.
İlkem'im ayrılmasına ise üzüldüm. Bence iyi bir oyuncuydu ona kadar ne adamlar var daha.
Egoları çok yüksek arkadaş. Bir yere gelemezler böyle.Quote:
Ender Yurtgüven, Kayserispor'da forma giyen ve Galatasaray'a transfer olacağı haberleri basında yer alan Ali Turan'la ilgili bir soruyu da ''Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği bütün futbolcularla biz de ilgileniyoruz'' şeklinde yanıtladı.
Mustafa İlkem'e gelecek kadar Broggi varya. Adamın oyununa hayranım çok sağlam oynuyo. Arkasında Özgür Çek var.
Gelecek hafta Yıldıray Baştürk gelebilir Ankaragücü'ne. Melih Gökçek kongre hediyesi diye anlaşmış oyuncuyla : )
Ankaragücü bombayı patlattı!
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Geremi ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.
Kamerunlu orta saha oyuncusu Nijitap Geremi, Saray Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağan genel kurula getirilerek adeta ''şov'' yapıldı. Başkent ekibinin Geremi ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu.
AA