Yalan bence Benfica çok istiyor kesin ona gider :D
Printable View
Yalan bence Benfica çok istiyor kesin ona gider :D
bugün Luca Toni haberi vardı :) Baros u yedek bırakacak adamların haberleri çıkıyor
gelsin yaw Keirrison :D +2 ye süper forvet işte :D
Keirrison kiralansa süper olur bence. Para vermeden cillop gibi genç forvet. 1 yıl sağlama alırız forveti Baros-K9 ikilisiyle. Seneye de birini bulsunlar artık :)
Erhan ŞENTÜRK Diyar’da !
Uzun uğraşlar sonucu Galatasaray Kulübü ile anlaşıldı.
Sivasspor, Bursaspor, Rizespor ve Diyarbakırspor tercihlerinden Diyarbakırsporu seçen Erhan ŞENTÜRK yaptığı açıklamada " Diyarbakırdaki arkadaşlarımı, ortamı mı ve en önemlisi Diyarbakır halkını çok seviyorum bu yüzden Diyarbakırsporu seçtim ayrıca beni transfer etmek için uğraşan Sevgili Kulüp Başkanımız Çetin SÜMER'e, yöneticilerimize ve büyük Diyarbakırspor taraftarlarının ilgisine çok teşekkür ederim." dedi.
Diyarbakirspor.ORG
Kiralandı mı satıldı mı acaba ?
büyük ihitmalle kiralandı,geçen senede Diyarbakır'a kiralanmıştı..
kiralandıysa iyi olmuş . a takımda 5 maç ya oynar ya oynamazdı ama şimdi tsl tecrübesi de yaşayacak .
cem 18 yaşında ve şişirilip şişirilip bir türlü patlatılamayan batuhan 'dan hem yetenek hem karakter konusunda daha üstün bir oyuncu bence. onu klübedeki fazlalıklardan biri olarak görmen ironi miydi bilmiyorum ama öyle değilse yanlış bir düşünce. asıl fazlalıklar aydın-yaser-erhan gibi adamlar, onlar olmasaydı rijkaard a takıma alabilirdi kampta bence. seneye artık, nasılsa paf için yaşı da tutuyor. . .
Yeni bir hakan şükür lazım takıma ama nerdee :D
Öncelik sağ beke olmalı bana göre Sabri ile bu iş olmaz şu Sabri'yi ne olur gönderin!!
Bunu yazarken ciddi miydin?Espri falansa(olabilir ya) bundan sonra yazacaklarımı okumak zorunda değilsin.Karakter konusuna girmek istemiyorum ama yetenek konusunda nasıl böyle bir kanıya vardın hayret ettim doğrusu.Bu 2 oyuncu aynı yaşta olmalarına rağmen Batuhan kariyer olarak baya bir önünde. Bu yaşında A Milli Takıma kadar yükselmiş bir oyuncu Batuhan.Geçen sezon Eskişehir'de oynadı süre ve attığı gole oranla ligin en golcü oyuncularından biri oldu.Attığı goller de öyle her yiğidin harcı değil.Yine Milli Takımlarda Cem'in de oynadığı u16 ve u17 Milli Takımlarının en golcü oyuncusuydu zamanında.Cem Sultan nerede ne yapar kimsenin bildiği yok iken, bu adam belki de Mustafa Denizli ile olan atışması yüzünden bu sezon Beşiktaş'ta ilk 11 oynama şansını yitirdi.Yani kıyaslamak abes,anlamsız.Sonuç olarak Batuhan yetenek olarak da kariyer olarak da Cem'in çok ilerisinde.Geçenlerde Galatasaray araştırmasında bir yorumun üzerine "Foruma döndüğün belli oldu" denmişti,gerçekten de hemen belli ediyorsun kendini:icon_smile:
Batuhanın kafasıyla bir 3-4 sene sonra ne olur bilemem ama gün itibariyle o yaş grubunda Batuhanla aynı seviyedeki tek forvet Sercan Yıldırım. Cem Sultanın acilen süperligde ihtiyacı olan bir takıma kiralanması gerekiyor, yoksa Özgürcandaki strateji izlenirse onun da sonu çok parlak olmayacak.
Ciddimisin sen ? Senin henüz ayırt edemediğin birşey var. Süper Ligde 17 maçta 9 gol atmış bir adamla çok uzun süre sakatlanmış ve PAF takımda oynayan bir oyuncuyu karşılaştırıyosun. 17 yaşındayken yapmıştı Batuhan onları. Cem Sultan bu sene o kadar genç oyuncu alınmasına rağmen A takıma çıkamadı. Nasıl anlayabildin Cem Sultan'ın daha iyi futbolcu olduğunu ? Biraz yazarken destekli yazalımki cümleler havada kalmasın.
Cem yetenekli bir oyuncu ama Batuhan çok çok çok daha yetenekli bir futbolcu...
Ne zaman bir futbolcuyu överken diğerini kötü gösterme yöntemini bırakacağız çok merak ediyorum...
Üzerinde çok konuşulur,taktiği tekniği,ama kısa kesmek istiyorum...
Aynı yaştalar,hatta ay olarak Cem büyük ve istatistikler;
Cem Sultan
PAF Ligi 30 maç 8 gol
Özel Turnuva ve Kupalar 26 maç 8 gol
Özel Maçlar 27 maç 12 gol
Batuhan Karadeniz
Turkcell Süper Lig 28 maç 10 gol
PAF Ligi 11 maç 13 gol
Özel Turnuva ve Kupalar 19 maç 16 gol
Özel Maçlar 27 maç 23 gol
Avrupa Şampiyonası 11 maç 4 gol
Batuhan kendini zihnen geliştirirse Avrupa'nın en büyük golcülerinden bile olabilir bence büyük yetenek var hem havadan hemde yerden toplarda hakimiyeti var...
Batuhan'ın sadece iyi bir yönlendiriciye ihtiyacı var. Gittiği yerde de galiba onu bulacak. Futbol bütününe bakarsak onun yaşındaki oyuncular arasında önce Batuhan gelir sonra bir adım gerisinde Sercan ve onlardan bayağı bir uzak durumda olan bir Cem Sultan. Klas olarak belki aralarında çok fark olmayabilir idmanlarda izlemişsinizdir süperdir. Ama bu iş öncelikle ben burdayım demekten geçer. Yoksa çok gördük ne kaliteli oyuncular PAF duvarını aşamadan kaybolup gittiler. Şimdi liste yapsam sahiden bunlar vardı ne oldu o zamanlarda bunları konuşuyoduk dersiniz. Önemli olan öncelikle kendini göstermekte.Kendini gösterdikten sonra o egonun yerini şımarıklılığa bırakmaması içinde çaba göstermesi gereken ise mentörler ve antrenörler.Bizim PAF duvarına geçen oyuncularımıza verdiğimiz akıl ve eğitim malesef eksik.Eğer onuda başarabilirsek her takımımız Avrupa takımları gibi her sene 20-25'e satacağı oyuncular çıkarır. Ama bizde aslansın koçumsun olayı ile yerinde saydırıp sonra oyuncuyu bitirme olayı var. Batuhan güzel bir yere gitti. Eğer şansınada iyi akıl hocaları denk gelirse ,aynı Arda'ya Vestel Manisa'da denk geldiği gibi ,Batuhan bir kaç sene sonra Avrupanın gözde kuluplerinden birinde olur.
valla bilseydim bu kadar rahatsız edeceğini seni, yazmazdım bu yorumu. cem sultan batuhan dan daha yetenekli BENCE dedim yahu? ne oluyor bu kadar savunma ihtiyacı hissediyorsun? gören görmeyen sana hakaret ettim, küfür ettim falan sanacak?nedir bu düşmanlık? izlediğime göre yorum yapıyorum ben. kendi görüşüm bu.
galatasaray da şuanda yaser-özgürcan-erhan gibi gençler var cem in önünde. cem sultan bence a takımda oynayacak kapasitede. batuhan ise aklı bir karış havada ve hava üstünlüğünü saymadığımız zaman(ki bunu yazmamın sebeplerinden biri bu zaten, pivot forvet döneminin modern futbolda daha az yer bulması) cem sultan daha teknik (kesinlikle) daha akıllı bir forvet olduğunu düşünüyorum.
eleştirdiğiniz adam cem sultan, 40 kez u 16- u 17 milli forma giymiş, kaldı ki cem sultan ın pivot forvet olarak da düşünülmesine rağmen(batuhan da pivot çünkü) , batuhan aynı düzeyde 53 milli maç oynamış. senin yorumunu okuyan biri 5 maç diğeri 150 maç oynamış sanacak.
neyse, daha mantıklı tarafsız, kişisellikten arınıp yorum yazman dileğiyle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ekleme: ELEŞTİRDİĞİNİZ değil hatta "yerin dibine soktuğunuz" daha doğru olurdu.
Kendinde diyosun Cem Sultan şu 40 kere Batuhan 53 kere milli takım forması giymişler. Batuhan A milli oyuncu. Batuhan uzun boylu olmasına rağmen ayaklarına hakim ve topu çok iyi saklayabiliyo. Cem Sultan'ı forumda 10 kere izlemiş adam yoktur. ( Araştırmacılar ve istisnalar dışında. )
Cem Sultan'ın hiçbir başarısı yok diyen arkadaşlar, yıldız takımda attığı gol sayısını bilmiyor sanırım. 2-3 yıl önce Batuhan yokken duyuldu Cem Sultan'ın adı. Üstelik Batuhan yaşı küçültülmüş haliyle hala düzenli forma bulamıyor. PAF takımındayken kendi kulübüne menajerimle görüşün diyen bir adam bu Batuhan dediğiniz. PAF maçında kendinden küçük rakibine girişmeye kalkışan Batuhan. Türk futbolunun yeni umudu buysa böyle umut olmaz olsun. Bana Cem Sultan'ımı verin, Metin Oktay tipinden...
taraftarlığını katıyorsun yorumlara. sana göre gs adı altında herşey dğerlerinden üstün. ben yorumlarından bunu anlıyorum. kıyaslama yaparken objektif ol ki böyle üstüne gelinmesin. Batuhan'la Cem'i kıyaslama :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
forcimbom'a yazmıştım :)
Batuhan'ın yetenekleri konusunda hepimiz hemfikiriz zaten. Ama Cem Sultan'ı burada küçümseyen arkadaşlar şunu kabul etmeliler ki Cem Sultan'ın yetenekleri de en az Batuhan kadar var. Sadece kendini gösterme fırsatı bulamadı henüz. Ve karakteriyle de bence Batuhan'dan daha iyi yerlere gelecektir.