http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...i-agaoglu-ndan
Kim acaba ? :D Ali Ağaoğlu var işin içinde Messi bile olabilir. :p
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...i-agaoglu-ndan
Kim acaba ? :D Ali Ağaoğlu var işin içinde Messi bile olabilir. :p
Trabzonspor have confirmed that Dimitar Berbatov is on their ‘agenda’.
Sportsmail reported the Turkish side’s interest earlier this season and club president Ibrahim Haciosmanoglu re-iterated that the Fulham striker is on their winter transfer list and, due to extra investment from businessman Ali Agaoglu, they are looking to make a move.
Speaking to Turkish newspaper Hurriyet, Haciosmanoglu said: 'Bulgarian striker Dimitar Berbatov has been on our agenda.
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...abzonspor.html
Rakibin oyununu kendi sahamızda kabul edip, hızlı hücumlarla gol arayan bir takımız ama ne hikmetse 6 aydır gündemimizi en çok meşgul eden forvet Berbatov. Kendisini beğeniyorum fakat yaşı ve oyun yapımıza pek uymaması nedeniyle gerçekleşmemesini temenni ettiğim bir transfer.
Ayni benim gibi dusunuyorsun renkdas.
Asamoah Gyan daha uygun bize
@nekop ve @Bordo61Mavi
İyi de hoca sanırım haddimizi bilerek oynuyoruz gibi cümleler kurmuştu. Demekki kadronun yetersiz olduğunu düşündüğü için bu oyunu oynatıyor takıma. Daha güçlü, ilerde top tutabilen bi kadro kurup ona göre oyun oynatabilir. Berbatov da gayet yeterli bi santrafor gerektiğinde iyi top saklar gerektiğinde de inanılmaz goller atabilen bir isim. Böylelikle takımın iki taktiği olur küçük takımlara karşı Berbatovl'u sistem büyük takımlara karşı Henrique'li kontra sistemi.
Berba cok iyi bir forvet ama tek basina Trabzonun oyun stilini degistirmesine yeterli olmaz
Mohamed Sissoko ile anlasildi iddialari var, ne kadar dogru bilemiyorum. Anderlecht'le antremanlara cikmisti ama anlasamamistilar
Bence takım gayet iyi. Colman'ın yerine onun gibi savaşçı ve teknik fakat daha kaliteli bir MC alsalar hiç bir sıkıntı kalmaz. Yerli olsa daha iyi olur aslında kontenjan açısından da. Ya da savunmada Bamba tribüne geçer bir çare bulunur ve orada yabancı oynatılır onu bilemem fakat bence sıkıntı orta saha bölgesinde. Zokora'ya ayak uyduramıyor Colman. Çok istikrarsız. Oyundan kaybolmayan bir adam lazım. Bir Alman orta saha iyi olabilir aslında. Disiplinli, işini bilen. Yıldızdan anladığımız nedense PES'te, Fifa'da adını duydugumuz isimler oldugu için Türkiye'de pek başarılı bir transfer hamlesi beklemiyorum. Umarım yanılırım.
Onur
Bosingwa
Bamba
Mustafa
Aykut
Adrian
Zokora
TRANSFER
Olcan
Malouda
Henrique
Sistemi değiştirmek için bize 2-3 net transfer lazım, bunlarında devre arasında olacağına dair inancım yok. Ayrıca devre arası sistemde büyük değişikler yapmak bana -özellikle geçen sene Galatasaray yaptıktan sonra- pek mantıklı gelmiyor. Mevcut sistemde, hocamızın deyimiyle haddimizi bilerek; Avrupa'da gruplardan çıkmayı başardık, ligde bence iyi durumdayız.
mustafa akçay yarın ki maçtan sonra istifa edecek veya gönderilecek gibi bir duyum dolaşıyor ortalıkta.
İlginç olur.Her ne kadar bazı tercihleri amatörce olsa da bu takımı o buralara getirdi.Hem kimi alabilirler ki ?
Malouda Lazio maci sonrasi guzel konustu.
Kisitli bir kadro ile cok fazla mac yapildi kaldiki kadromuz yeterlide degil.
Teknik adam soyliyemiyorsa, futbolcu soyluyor.
Ocak ayinda takima direk katki yapacak futbolcu alinmali.
sol bek, merkez orta saha ve forvet.
Mustafa Reşit Akçay'ın görevi bırakması veya kovulması şu dönemde çok büyük hata olur. Hataları var elbette ama mevcut kadrodan maksimuma yakın performansı aldı bana göre. Geçen sene oynadıklarında varlığı yokluğu belli olmayan Zokora, Bamba, Colman, Henrique gibi isimler, bu sene takıma büyük katkı sağladılar. Bunların yanında Yusuf gibi ilerde takımın yıldızı olma potansiyeline sahip, Kadir ve Abdulkadir gibi ihtiyaç duyulduğunda forma verilebilecek isimleri kadroya kattı. Devre arası yıldız transferinden ziyade Mustafa Reşit Akçay'ın istediği 2-3 isim kadroya katılabilirse, 2. yarı daha etkili olabilecek bir Trabzonspor izleyebiliriz.
Büyük hata olur.
Şu an yerli hocalar arasında Avrupa futbolunu, klüp-oyuncu yapısını en iyi bilen ve pratiğe en iyi dökebilen teknik direktör ve bu adam aynı zamanda Trabzonlu ve Trabzon'u bilen bir adam.
Yerine Mourinho'yu getirsen ondan daha iyisini yapamayabilir Trabzon'da
Ben başkan olsam hiç düşünmem 5 sene çakarım imzayı. Sir Mustafa Akcay olur orada. Yeterki tam yetkiyle çalışabilsin. Ki hoş geçmişine baktıgın zaman benim gözümde çoktan sir olmuş durumda ancak sağlam ve tarihe gecen başarılar olmadan olmuyor. Bu adam bunları başarabilir.
Kendisi şu cümleyi kurabilmiştir ayrıca;
Sırf bu cümleyi kurabilme yetenegine sahip olan Türk bir antrenör olması bile 5 sene imza çakmak için yeterlidir.Quote:
"altyapılarımızla çok sağlıklı, marjinal ve ihtilal düzeyinde eylemler yaparak her şeyi yeniden başlatabiliriz. tanrı’nın bize genetik kodlamayla vermiş olduğu yetenekleri; duygusal zeka, inisiyatif alma kabiliyeti ve analitik düşünceyle birleştirebilirsek o zaman türk futbolu olarak zirveden inmeyiz. ben buna inanıyorum, potansiyelimize güveniyorum ve her zaman cebimin bir köşesinde bu düşünceyi taşıyorum."
Kurayi yorumlarken Hami hoca 2 onemli oyuncu ile gorustuklerini soyledi "Avrupadan"
Santrafor ve orta saha oyuncusuda dedi.
Orta saha oyuncusu Sisokko buyuk ihtimal, peki santrafor kim ? Elkeson haberleri donup dolasiyordu onu artik listeden silebiliriz. Berba olabilir iyide olur ama gonlum ondan yana degil. Daha atletik ve guclu bir adam lazim.
Ayrica gorusulen Turk oyuncularda varmis
Galatasaray'dan
Olcan için yapılan teklif: 3 milyon euro+Yekta+Engin
Haberleri var
Olcan neden ayrılmak istiyormuş ben o kısmı anlamadım pek.
barrios ne oldu? o geliyordu sanki bir ara. güzel transfer olur.
Maxi Lopez'i istiyormuş Trabzonspor.
http://www.futbolarena.com/haber/104...n-belgesi.html
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ezilyada-buldu
Nedir bizim bu takımlarımızdaki Brezilya sevdası :D
Aloisonun Fm profilini paylaşabilecek varmı
Henrique tadında bir transfer olur bence. 2 sezon hariç, hiç iyi bir cv'si de yok yani. En iyi istatistikleri; Figueirense'de 51 maçta 18 gol ve şimdiki kulübü São Paulo'da 33 maçta 11 gol... Henrique'yi bile yedekleyecek daha sağlam, iş bitirici bir forvete ihtiyacı var Trabzonspor'un.
http://www.bordomavi.net/images/habe...88671325_o.jpg
Miguel Peiro ile anlasilmis.
Bu kondisyoner transferi en onemli transferimiz sayilir. Turkiye kupasinda olmamamiz, Antalya kampini bizim icin cok daha iyi yapacak.
Bizdeki mantık Brezilyalı olsun çöpten olsun mantığı ne yazık ki. Gerçi yavaştan bitiyor gibi o mantıkta .
Bu adamin alternatifi Mame Diouf'mus :)
Tersine is yapiyor bizimkiler, Diouf'in yedegi Aloiso olmasi gerekmiyormu
Heyecana gerek yok, Janko takımda kalır. :)
sahin ayguneş ile anlaşılmış diye duydum ama?
Şahin biraz ciddi çalışırsa çok yararlı olur Trabzon'a. Yekta'lı kasımpaşa döneminde stadtan çok maçını izledim belki o seneden sonra forma şansı pek bulamadı ama yetenek açısından standardı yüksek.
Akçay'ın ellerinde parlarsa hiç şaşırmam.
Sahin Aygunes kampa katildi
O ilk geldigi zamanlar (Fenerbahceye ofsaytan gol atmisti) iyi bir goruntu ciziyordu hatta yabanci takimlarda istiyordu diye hatirliyorum ama son zamanlarda kayboldu resmen.
Eski videolarina bakinca Burak Yilmaza benzeyen bir stili var. Burak 25'den sonra Burak oldu, Sahin 23 henuz halen sansi var.
Yunus Emre Sel@yunusemresel2 dk
Kasımpaşa Özer'e karşılık Trabzonspor'dan 1.5 milyon Euro ve Soner'i istedi. Yorum sizin
:D:D:D
Şahin fena topçu değil ama son dönemde kayboldu ortadan çok çalışırsa başarılı olabilir.Paşa'nın Özer için 1.5 Milyon ve Soner istemesi pek gerçekci gelmiyor bana eğer doğruysa harbiden o teklifi yaparkenki kafayı yaşamak isterdim. :D
Yunus Emre Sel @yunusemresel 58 sn
Dha son dakika Yekta bonservisiyle Trabzonspor'da şu an Trabzonspor kampında ayrıntılar DHA'da
Yekta transferine çok sevindim. Zira Yekta Trabzonspor'un tam aradığı adam tam. Colman'ı izlemek beni çıldırtıyordu.
Yekta transferinden vazgecilmis.
GS kiralik vermek istiyor sanirim Trabzon bonservisiyle almak istiyor.
Hayirlis diyelim
SICAK HABER: Trabzonspor, Galatasaraylı Yekta Kurtuluş transferinden vazgeçti. Bordo-mavili ekip, Yekta'nın yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç basina 15 bin euro istemesi üzerine transferden çekildi.
Gs'te kac para aliyor Yekta
şimdi sorsan ben Gs'ı cok seviyorum ayrılmak istemiyorum der.
ikinin üçün hesabını yapacagına git oyna işte zaten yaşın gelmiş belki son bir transfer yaparsın belki iyi oynar yararlı olursun trabzon sana güzel bir kontrat yapar.
Hep bu menajerler hep.
Yekta: 500.000 € 7.000 €
Kazaniyormus GS'den
1 milyon bile simdiki parasini ikiye katliyor, arti mac basida ikiye katlaniyor. O fazladan 250 bin niye ?
Bu sezon muthiş performansı sayesinde Trabzon'dan teklif alıp transfer yapıyor ya ondandır
Yekta oynamak için gitmek istiyor diyenler patladı, bizden 500 bin Euro kazanıyor, maç başı da 6 bin. Fanatik seviyede Galatasaray'lı olduğu biliniyor zaten, cidden bu paraları istediyse demek ki gitmek falan istemiyor çünkü bu tavır yapıcı değil.
900bin + 10bin mac basi teklif edilmis.
Yektanın maalesef en büyük şanssızlığı Selçuk ve Melo gibi hem devamlılığı olan, senede 50 maç çıkarabilen hem kaliteli hem de artık Galatasarayda marka olmuş oyuncuların arkasında olması. Yekta agzıyla kuş tutsa Selçuk veya Melo'yu kesemez. İşte bu yüzden gitmesini çok istiyordum Trabzonspor ve kendisi için.