İlginç seçim gerçekten
Printable View
İlginç seçim gerçekten
Zaragoza'yı tekrar La Liga'ya çıkarırsa işte o zaman en büyük sınavlardan birini geçmiş olur.
Eğer Barça İbo'yu alırsa büyük iş başarmış olur.Ancak bu gün NTVSPOR kanalında İbo'nun İnterde kalmak istiyorum.Mourinho büyük hoca dediği altyazı olarak geçti.
Herkesin veremeyeceği bir karar.Macera arıyor galiba.
Valencianin teklifini geri cevirmisti..
Barcelona’nın Juventus’un golcüsü Trezeguet’nin peşinde olduğu konuşuluyordu. Bir menajerin dediklerine göre, bu transfer teklifi geçerliliğini koruyor.
Menajer Antonio Caliendo, Trezeguet’nin çok yakında Katalan kulübüne imzayı atabileceğini ve ayrılması neredeyse kesinleşen Samuel Eto’o yerine oynayabileceğini belirtti. Trez’, Barcelona’nın listesinde uzun zamandır bulunuyormuş. Fransız L’Equipe gazetesine verdiği röportajda Caliendo, “Barcelona Trezeguet ile ciddi biçimde ilgileniyor ve bu ilk kez olmuyor. Bu teklif dört sezondur tekrarlanıyor ve şimdi forvet hatlarında bir karışıklık var – özellikle Eto’o açısından” dedi.
Geçen sezon 20 gol ile başarılı bir performans ortaya koymasına rağmen Trezeguet, teknik adam Raymond Domenech tarafından Fransa kadrosuna alınmayarak Euro 2008’de oynama şansını kaybetmişti.
Trezeguet iyi bir futbolcu. Raymond Domenech bence hata yapıyor kadroya almamakla..
Bravo gerçekten herkesin yapabileceği bi iş değil...
Barcelona, Boca Juniors forması giyen ve Güney Amerika'nın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen golcü oyuncu Rodrigo Palacio'yu kadrosuna katmaya çok yakın.Barcelona'nın 2004 yılından beri Boca Juniors'ta forma giyen 25 yaşındaki yıldız futbolcuya yaklaşık 22 milyon euro ödeyeceği belirtildi. Daha önce Huracan ve Banfield forması giyen Arjantinli oyuncu Arjantin milli takımında da forma giyiyor. 'Rodrigol' lakaplı Palacio'nun İspanya pasaportu da bulunuyor.
Transfer hakkında açıklamalarda bulunan Boca Juniors'ın başkan yardımcısı Pedro Pompilio şunları söyledi; "Barcelona ile anlaşmaya vardık. Rodrigo Temmuz ayında İspanya'ya gidecek. Fakat Barcelona kulübü bize, Rodrigo'nun transferinden pay alacak olan eski kulüpleri Huracan ve Banfield ile uğraşmak istemediğini söyledi. Yani o işleri biz halledeceğiz. Barcelona sadece bizle muhattap olacak" dedi.
Pompilio şöyle devam etti; "Huracan ile temaslarımız zaten sürüyor. Kendilerine önerdiğimiz 2.5 milyon euro'yu kabul etmediler. Alt lige düştükleri için para ihtiyaçları olduğunu söyleyip teklifimizi reddettiler. Önümüzdeki günlerde temaslarımız sürecek ve fiyatta anlaşmaya çalışacağız. Banfield ile bir sorun yaşamadık. Zaten transferden az bir miktar alacakları için sorun olmadı" diye konuştu.
Pedro Pompilio son olarak, "Bu herkes için çok iyi bir teklif. Herkes para kazanacak bu nedenle bu sorunların biran önce çözülmesini diliyorum çünkü eğer çözülmezse Barcelona beklemez ve trasnferden vazgeçer, gider başka bir oyuncu alır. Bağlantıda olduğumuz kulüplere bunu anlatmaya çalışıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Rodrigo Palacio kimdir?
Doğum yeri ve tarihi: Bahía Blanca, Buenos Aires / 05-02-1982
Boy: 1.76
Kilo: 67 kg.
Kulüp: Boca Juniors
Sporx'ten bir not:
Arjantin Premier Ligi'nde forma giydiği 101 maçta 41 gole imza atan Palacio, sadece golcü olarak değil orta sahanın önünde, sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor. Çok yönlü bir oyuncu olması, onu değerli yapan unsurlardan biri. Javier Saviola kadar hızlı olmasa bile onun tarzına yakın bir futbolcu olan Rodrigo Palacio'nun, Barcelona ile anlaşması halinde yeni takımına büyük katkı sağlayacağına hiç şüphe yok.
31.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
basarılı olacaktır.. ama juve de kalması bence daha mantıklı
Barçaya gelirse başarılı olur.Fransa milli takımına da alınmalıydı ayrıca.
Gitmesin Barca'ya Juventus'da bıraksın ;)
Trezeguet artık Juventus'la özdeşleşti gitmesin :)
Gerçekten helal olsun
Umarım Zaragoza gibi kaliteli bir takımı tekrar La Liga'da görürüz
İbrahimoviç giderse Barcelona'ya güzel olur
Hadi hayırlısı :)
Çok iyi bir transfer Barça için
İyi bir futbolcu ama La Liga için henüz erken
Çok iyi bir transfer oldu Barcelona için Barcelona çok iyi kadro kuruyor
İnşallah gitmez en sevmediğim kulüplerden biri olan R.Madrid'e Ronaldo
Carlos zaten gelmiş kaç yaşına. İkinci baharını yaşamaya gelmiş:) Ama prestij olarak zaten avrupa ülkeleri FBden önde. Para dersen onlar çok daha fazlasını verir zaten. Bence de ihtimal %0000000......000,1 .Bu arada ben emre'nin de transfer edildiğine inanmıyorum. Bekleyip göreceğiz.
Bence takımı şu an iyi. Türkiye'ye dönmek gibi bi hata yapmasın da. Bu yıl takımında ilk 11 in değişilmez oyuncusu olursa, o zaman bence iyi bir kuluübe gider.
Kameni büyük ihtimalle gidecek bu sene iyi transfer
Palacio süper bir forvet. Büyük bir takıma transfer olacağını tahmin ediyordum zaten.. Barça kapmış.. Hayırlı olsun..
hayırlı olsun ama kameni gitmezse yine kameni bekler bence.
Eğer ciddi bir teklif olursa klübü para için verir Mevlüt te kariyeri için gider bence.
Espanyol iyi kulup gider umarım:)
Barcas için iyi transfer defansa takviye lazımdı
bu konunun burda durmasının ne anlamı kaldıi zaten bölüm açıldı la liga hakkında
İspanya’dan gelen haberlere göre Atletico Madrid Paulo Assuncao’yu bonservis bedelsiz almak üzere...
Eski Portolu ortasaha oyuncusu FIFA’nın yeni kuralına göre, “28 yaş üzeri oyuncular 3 yıldan uzun süre formasını giydikleri takımlarla olan sözleşmelerini satın alabilir”, geçen Perşembe kulüpten ayrıldı.
İspanya’dan gelen haberlere göre Assuncao Atletico Madrid ile söz kesti. Porto’dan takım arkadaşı Lucho Gonzalez Assuncao’nun ayrılmasından dolayı üzgün olduğunu çünkü onun Portekiz ligindeki en iyi oyunculardan birisi olduğunu savundu: “O Portekiz’in en iyilerindendi. Onun ayrılığı beni çok üzüyor”
El Mundo Deportivo’ya göre Brezilya asıllı oyuncunun transferi an meselesi. Assuncao Porto yönetimi ile sözleşme konusunda anlaşamadığı için takımdan ayrılma kararı almıştı. Porto taraftarları antremana kadar giderek oyuncuya yalvarmış ve yeni sözleşme imzalamasını istemişlerdi ancak Assuncao bütün bunlara rağmen takımdan ayrıldı.
alternatif için güzel transfer olur...
İyi bir transfer olabilir
Fifa'nın kuralı nasıl bişey ya saçma..
Eto'o nun alternatifini bulmuş Barcelona..
Portekizli yıldız bu sezon toplam 42 gol atınca Real Madrid onu almak için her yolu denemeye başladı. Öyle ki İspanyol Kulübü bu futbolcu için bir serveti gözden çoktan çıkardı. Ronaldo cephesinde ise Santiago Bernabéu’ya gitme hazırlıkları göze çarpıyor.
Transferi gündemden düşmeyen Ronaldo’nun Gürcistan maçından sonraki demecinde şu sözler yer aldı: “Göreceğiz, umarım yeni haberler de olur. İki-üç gün içinde kararımı açıklayacağım.”
Ronaldo ayrıca, Portekiz’in Gürcistan’ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada bir devre forma giyen futbolcu, skorun kendisini memnun ettiğini belirtti: “Oyunda kendimi iyi hissediyorum. Şu andan itibaren kendimi korumalıyım çünkü biliyorum ki benim seviyem düşmeyecek, tıpkı yükselmeyeceği gibi. “Euro 2008’de formda olacağım ve iyi bir turnuva geçirmek istiyorum”.
goal.com
Ayrılacağını düşünmüyorum..