34cimbom34 @34cimbom34
inter sneijder'in bu ay olan maaşını verirse sneijder interden ayrılıp galatasaray'a imza atacak son haber budur. tek pürüz buymuş
Printable View
34cimbom34 @34cimbom34
inter sneijder'in bu ay olan maaşını verirse sneijder interden ayrılıp galatasaray'a imza atacak son haber budur. tek pürüz buymuş
Herkese Merhabalar...
Birazdan ortadaki bilgi kirliliğini tamamen kaldırmak için birşeyler yazacağım ve bu konuyla ilgili son kez dikkate almanızı rica ediyorum.
Biraz önce sırf içinde bulunduğumuz durum için, Ünal Aysal Başkanımızla birebir görüştüm.
Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Transfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık.
Artık Sneijder'le de anlaşma sağladık yani İnter ve kendisiyle bizim tarafımızda hiç bir pürüz kalmadı, anlaştık !
Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun İnter Kulübü ile olan sözleşmesindeki detaylar...
Beklememizdeki tek neden bu, şu dakikadan sonra sadece imza atmasını bekliyoruz.
Tahmin ediyorum Perşembe veya Cuma günü bu iş bitmiş olur.
Yazdıklarım birebir Başkanımızla yaptığım konuşmalardır.
Artık lütfen şu gazeteci bunu yazdı, bu tv bunu söyledi, bu yorumcu böyle dedi, bu işleri bir tarafa bırakalım ve sadece resmi açıklamayı bekleyin, bu konuda kimseyede Galatasaray taraftarı olarak prim vermeyin...
Edit:Fake hesap :n:
Oğuz Altay tam bir komedi
Başkana en yakın olan yönetim kurulu üyesi, ikinci başkan, trıbün lideri bu transfer bitti deyip sonunda bu transfer yatarsa taraftar için büyük yıkım olur ha :) Bu saatten sonra taraftar dilinde oyuncu ya gelecek ya gelecek ötesi yok.
Sporx yazmış da uydurmuş olabilir tabi :)
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/311011.php
Saf değil de yıllık verecegi maaştan yırtmak için yapabilirler. Ben fm'de yapıyorum mesela oynatmayacagım adam yıllık maaşı yuksekse sıfıra veriyorum. Ödemeden yırtıosun en azından, tabi "player demands money to move" çıkarsa yine parasının yarısını da ödüyorum o ayrı :D
Oğuz Altay ndn tam bi komedi?
Ozan İpek'in sözleşmesi fesh edilecekmiş, daha öncede söylemiştim, alıp solbek oynatsakya?
Fenerbahçe Özgür Çek'in sözleşmesini feshetmiş. Aslında alsak fena olmaz, bonservissiz, yerli, büyük takım tecrübesi olan, kumaşı iyi, genç bir sol bek. Tabi bize gelmeyi istemeyebilir bilemiyorum ama Riera, Hakan, Özgür sezon sonuna kadar rahat götürürler bence.
Oguz Altay kim yahu adam cikip sacma sapan programlarda bana da haber geldi Sneijder'le anlasilmis diyor. Sanirsin adam GS kulübünde profesyonel calisan. Sirf reklam pesinde zaten bir kac yildir heü cikip konusuyor orda burda. GS BJK macindaki koreografide Fatih Terim'in omzuna elini attigindan beri isinamadim adama.
Arkadaş tanıyor da yani kim diyor taraftar sözcüsü mü transferi haber edecek diyor çalışan değil bir şey değil diyor.Tabi katılmıyorum orası ayrı.
hürriyet direk çalmış
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22366856.asp
Sinan Engin Fenerbahçe yorumu :
Sneijder FB iddiaları -> Sinan Engin; maddi boyutuna takılmıyorum. forması bonservisini bile karşılar.
Sneijder FB iddiaları -> Sinan Engin: alex'in daha iyisi, daha üst düzeyi, daha hızlısı, daha genci, daha...
Sinan Engin Galatasaray yorumu :
Sneijder GS iddiaları ->Sinan Engin: şampiyonlar liginde üst tur, forma satışı falan karşılamaz.
Sneijder GS iddiaları -> Sinan Engin: sneijder, bu sene öbür sene tamam, sonraki sene nasıl yollayacağının formülünü ararsın.
Rok ve bu adamlari nasil televizyona cikartiyorlar anlamiyorum cok guzel salliyorlar dun aksam 3-5 taraftar o sogukta sirf sneijder icin havaalanina gitmisler sonrada diyorlarki yarin gelebilir cart curt.
@byariff
Sinan Engin "ENAROMO SOW'DAN DAHA İYİ BİR SANTROFOR" .Yorum Sizin.
oyle birsey dedimi bilmiyorum ama ben denilene gore konusuyorum.
Sneijder Liverpool iddialarini yalanladi
Ya zaten Sneijder bizi kabul etti. Sorun İnter'le arasındaki para meselesi.
Sinan Engin'in ne olduğunu herkes biliyor zaten.Yoruma bile gerek yok :)
Klasik Sinan Engin
Özgür Çek sol bek değil malesef. Bizim Aykut gibi herkes o adamın sol bek olduğunu zannediyor. GS da Caner için aynısını yapmıştı, adam sol açık ve sol bekte oynatıldı dolayısıyla baaşarısız oldu. Tabi açıkta da öyle başarılı değil ama iyi bir rotasyon oyuncusu. Fenerbahçe'de Caner, Stoch varken ve üstüne bir de Krasic ve zaman zaman Sow ve Kuyt bile sol açık oynatıldığı için adam malesef başarısız oldu ve gönderildi.
Özgür Çek Gençlerbirliği ile anlaşmadı mı ?
Şöyle bir şey var ama;
http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1143681
Liverpoollu'lar da bir sürü fotomontaj a inanıyorlar :n: Hepsinin teorisi o haberin veya yorumun paylaşılıp sonra silindiği yönünde :n:
https://twitter.com/34cimbom34/statu...64657660968960
Çok emin konuşuyor günlerdir,eğer transfer olmazsa herkesden önce bunun kanını akıtmak lazım.