Ali Bilgin için Olcan ve Kerim verilecekmiş, olamaz! Yönetim böyle bir hatayı yapmaz umarım.
Printable View
Ali Bilgin için Olcan ve Kerim verilecekmiş, olamaz! Yönetim böyle bir hatayı yapmaz umarım.
Çizgi roman gibi gazete.. :D
Egemen, kiralık mı bonservisi ile mi vereceksiniz ?
ya ne güzel şey şu gazetecilik.otur ofiste önünde pc elinde kahven sık ortaya.kafana göre yaz.gerçekten medyanın hali içler acısı.sallarken de biraz mantıklı sallansa yine iyi olcak ama nerdeee...:)
Valla ya Fotospor yazarlarıyla tanışmak isterdim ilk sorum...
- Abi yahu nerden geliyo aklınıza bu manşetler...:)
Lincoln forması daha da çok satar... Storeler harıl harıldır şimdi...
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA LİNCOLN TRANSFERİNİ KUTLUYORUM
http://www.youtube.com/watch?v=YznKCOE9XOo
Spor GÖKHAN : YÜZDE 80 G.SARAY'DAYIM
http://images.habervitrini.com/haber...anunal2206.jpg Kayserispor'un yıldız golcüsü ve önceki sezonun gol kralı Gökhan Ünal'dan Galatasaraylıları sevindirecek açıklama !..
22 Haziran 2007 Cuma 16:16
Kayserispor yönetiminin Gökhan Ünal'ı satmayacağız şeklindeki ısrarlı açıklamalarına rağmen yıldız golcü "Önümüzdeki sezon %80 Galatasaray'dayım" dedi.
Gökhan Ünal, Sporx.com'daki röportajında şunları söyledi:
"Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum, menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim"
"Bana göre %80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek."
Ona kalirsa biz de gunlerdir diyoruz
Bu arada Galatasaray gokhana teklif yaptiysa elbet para faln hazirdir onlardsa biliyordur her halde terkar diyorum bu sene cok para harciyoruz para bol busene
Ayrica medya bu kadar yalan konusmaz elbet gokhan birseyler demistir onlara
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aksam gs tv de haberler verir bakariz
kocaeli de olsa bitane store lincoln yazan herşeyi alırım :-)
bu arada futbolcu istedikten sonra sorun yok,gerekirse atar helikoptere kaçırırız :-)
Alex'ten G.Saray’a övgü
F.Bahçe'nin yıldız oyuncusu Alex kendisine G.Saray'ı soran vatandaşı Lincoln'e Aslan'ı övdü.
22 Haziran 2007 09:19F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı, kendisine danışan vatandaşına “G.Saray büyük takım. İstanbul’a gel” dedi
G.SARAY, Lincoln’ü İstanbul’a getirmek için artık neredeyse saat sayıyor. Sarı-kırmızılılar bu transfer için ciddi bir çaba sarfederken, çok önemli bir destek de F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex’ten geldi. Transfer görüşmelerinin ciddileşmesi üzerine Lincoln’ün telefon açıp G.Saray’ı sorduğu vatandaşı Alex sarı-kırmızılı takımı övdü. İşte Alex’in Lincoln’e yaptığı G.Saray değerlendirmesi:
“Medyada zaman zaman G.Saray’da paraların ödenmediği yer alıyor ama alacağı kalan oyuncu yok. F.Bahçe, Türkiye’nin en büyüğü. Ama G.Saray da çok büyük bir takım. İki takım arasındaki rekabet müthiş. İstanbul çok güzel bir şehir. Çok güzel günler yaşarsın. Burada da çok sık görüşürüz. Kendini yalnız da hissetmezsin. Çok arkadaşımız var burada.”
Vatan
hehe hELAL OLSUN ALEXE:d:d!!
Helal olsun iste boyle dostluk baska Is baska
Istanbul artik rio de janeiro oldu:D,, haha
Bonservisleri ile istemiş Antalyaspor, kiralık olsa neyse de, bonservisleri + para istemişler.
Müthiş bir gazete bu Fotospor :D
Kerim olabilir de, Olcan'ı vermek..
M.BORO Resmi sitesindeki haber
Tuncay Still On Teesside
TURKISH superstar Tuncay Sanli has again been at Rockliffe Park this morning to undergo the second day of his medical.
The 25-year-old Turkey international, who is a free agent, is set to join Boro on a free transfer from Turkish champions Fenerbache.
Dubbed the 'virtu.al legend' after his cult status on the computer game 'Football Manager,' Sanli could be Southgate's second signing of the week following the £2m transfer of Jeremie Aliadiere from Arsenal on Wednesday.
Tuncay için FM'de sanal efsane diyo :D
Anaaam:)Fotospor'un başlığına bakın:)Ronaldinho FB'li imiş:)
Olcan ve Kerim verilirse kadro genişliği diye bişi kalmaz..
Olcan verileceğine Zico postalansın daha iyi.
Bu Fotospor Carlos'un bir hayranıyla çektirdiği resmin yanına kendi muhabirinin resmini photoshopla koyarak Carlos'la konuştuk dememiş miydi ? :)
Zico'nun amacı ne elinde Türk oyuncu kalmadı...
Sergen her gittigi yere basarı götürür...
Ben Olcan'ın kabul edeceğini sanmıyorum daha önceden demiştim herhalde Olcan'ın kuzeni bizim sınıfta o söylemişti ayrılmak istemiyor diye.
Skyturkde alt yazi gecti gokhan yuzde 80 galatasaraydayim yaziyor ayrica AA da da yaziyor
:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha GÖrücess :zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17040 :D:D bizim sitede yazıyo :D:D..İnşallah gelir de UEFA'da ve ligde istediğimiz başarıyı yakalarız..
Jan Dahl Tommasson'da Galatasaray'ın gündeminde.
Bu haber nerden ?
Bence Tomasson çok üstün yetenekli bir futbolcu değil...
Turksportal Futbol Haberlerine bak..
futbol.turksportal.net
Tomaason iyi bir santrafor degil gelmesin istemiyorum Yaramaz bize
Türkiye'de iş yapar bu oyuncu..
bencede tomasson ust düzey bir futbolcu degil bana göre