Daum o demeçleri profesyönelce vermek zorunda ama inşallah işi Volkan'a bırakmayan bir Fenerbahçe izleriz ne diyelim :)
Printable View
Daum o demeçleri profesyönelce vermek zorunda ama inşallah işi Volkan'a bırakmayan bir Fenerbahçe izleriz ne diyelim :)
O değil Volkan gençken o açıklamadan etkilenmedi ve gelişimini sürdürdü, şimdi milli takım kalecisi konumundayken 5 sene önce yapılmış açıklama mı onu bozacak? O eski açıklamanın hiç etkisi olmaz düşüncesindeyim, Volkan'ın yine sapıttığı 3-5 maç olur ki bu onun huyu, bu hiç değişmez.:D
Ronaldinho haberleri ciddi ciddi çıkmaya başladı. Kulup ne kadar yalanlasada girişim olmasa Ana haber'in ortasında söylemezlerdi. Robben deniyo ben Ronaldinho yerine Robben'in gelmesini daha çok isteriz. Haa Aziz başkan coşkuya gelir Ronaldinho - Robben - Diarra getirir o ayrı :n:
Bazı arkadaşlarada bakıyorum yok Ronaldinho Milan'da bişey yapmamışta ölmüş bitmişte :) Pff komik olmayın yaa. Gelecek adam herhangi biri değil. Brezilya'nın 10 numarası Barcelona - Milan gibi takımlarda oynamış Ronaldo de Asis Moreira.
Ronaldinho müthiş transfer olur ama ben her sene düzenli halde yapılan Ronaldinho haberlerinden biri olarak görüyorum bunu. Eto'o haberleri nerede kaldı, onları da bekliyoruz. Hazır Güiza da ayrılmak istiyorken tam sırası bence basın uyuma :p
Daum transfer yapamış olmak için transferyapmayacağız, birkaç oyuncu alacağız ve bunlar direk istediğimiz yere gerekli isimler olacak, alınmasını düşündüğümüz isimler konusunda Aykut ile hemfikiriz, sezon başlangıcı önemli ama ağustosa kadar vaktimiz var, atılan imza kurumadan isim vermeyeceğim dedi transfer konusunda.
Hamit için Münih seferi!
Almanya´nın en çok satan gazetesi Bild‚ Fenerbahçe´nin FC Bayern Münih´te oynayan milli oyuncu Hamit Altıntop´u transfer etmek istediğini ve bunun içinde bazı Fenerbahçeli yöneticilerin dün Münih´te görüşmelere başladığını iddia etti.
İnternet sayfasında yer verdigi haberinde "Daum, Hamit Avında" başlığını kullanan Bild‚ Fenerbahçe´nin yeni teknik direktörü Christoph Daum´un FC Bayern´in yıldızlarından Hamit Altintop´u istediğini yazdı.
Haberde‚ FC Bayern Münih´in kadrosunda 27 oyuncunun bulunduğunu ve yeni teknik direktör Louis van Gaal´in 22 profesyonel ve 3 de genç oyuncuyla devam etmek istediğini yazan Bild‚ "Bu da 5 star oyuncunun gideceği anlamına geliyor ve bu durum Daum´un işini kolaylaştırıyor yorumunu yaptı. Fenerbahçeli yöneticilerin dün Münih´te FC Bayern Münih şefi Karl-Heinz Rummenigge ve futbol şube sorumlusu Uli Hoenes ile buluşarak Hamit transferini konuştukların belirten Bild‚ transferin mümkün olabileceğini ama Ağustos ayı ortasından önce olamayacağına da değindi.
Bild‚ Fenerbahçe´nin teklifine biraz soğuk gözüken Hamit Altıntop´un‚ yeni teknik direktör van Gaal ile beraber az da olsa şansını kullanmak istiyor yorumunu yaptı. Fenerbahçe´nin 26 yaşında olan FC Bayern Münih´le 2010´na kadar mukavelesi bulunan Hamit için Haziran´dan beri milli oyuncuya 4.5 milyon euro teklif yaptığını belirten Bild‚ Daum´un sadece Hamit´i avlamak istemediğini Lucio ve Tim Borowski´yi de kadrosuna katmak istediğini de yazdı.
DHA
Güiza ile hiç konuşmamış Daum. Döneceği zamanı da size söylemem, kendisine ulaşmaya çalışıyorum dedi. Güiza'nın gelmeme istimali artıyor, Daum'un da açıklamalarına bakarsak yakın zamanda transfer açıklanmayacak gibi.
Aykut ile karşılıklı oturduk ve alınacak isimler konusunda ortak karar verdik açıklaması da beni memnun etti. Herhalde tespit ettikleri oyuncu işe yaramayacak oyuncu olmaz.
Birde bu moda oldu gidenler gelmiyor oyuncunun takımıyla sözleşmesi olduğu halde başka kulüpte forma giymek istediğini söylüyor bence Güizayı hemen satsın Fener
Guiza kim ya? hakettiklerinden fazla değer veriyoruz oyunculara, sonuç böyle oluyor... afedersiniz bi tarafları kalkıyor, kendilerini bişey sanıyorlar. nasıl kendisinde öyle bi hak görüyorda dönmüyor takımına aklım almıyor.
Zaten sayet basinda cikan haberler dogru ise yönetim takimda tutmayacaktir.
Konfederasyon Kupası sebebiyle zaten şu anda izinli. İzinin ne zaman sona ereceği ise bilinmiyor. Almanya kampının 2. haftasında takıma katılması bekleniyor diye söylenti çıkmıştı bir ara. Gelmemesi değil de Daum'un Güiza ile halakonuşmamış olması asıl ilginç olan.
Burak Yılmaz 1+1 yıllık kiralandı Eskişehirspor'a.
Güiza gayet iyi bir oyuncudur, yakınmalar kendisine verilen değersizlikten ötürü.
Başka takımlarlar Güiza gibi oyuncuları varsa gönderebilir ama biz o kadar çabuk vazgeçmeyeceğiz, gönderilecekse de iyi para alınacak.Bu işler o kadar basit değil, o yüzdne gelmiyor bu adamlar bu lige.
Daum 3 yıl içinde baya dğişmiş onu gözlemledim.. 3 yıl öncesine göre daha rahat bi tavrı vardı.. Esprilier yapan, toplantı değil de sohbet eden bi kişilik olarak gözlemledim..
O değilde şans eseri, kazara, mucizevi şekilde (çünkü o gelirse anca böle gelir bize :D ) Ronaldinho FB'ye gelirse Fotospor biz demiştik der :D
http://img530.imageshack.us/img530/4920/szsjm1ki9.jpg
Federasyon'un sitesinde yeni sezon kadrosunda Güiza, Edu ve Josico yer almıyormuş. Josico'nun sözleşmesi fesh edildiği için yok ama diğer 2 oyuncunun sözleşmesi devam ederken neden yer almadığını anlamadım.
Az önce Lig TV haberlerinde Güiza, Edu ve Josico için TFF ye bildirilen lisans basvurusunun yapılmadıgı söylendi. Ne derece doğru bilmiyorum.
Edu'nun başka bir sorunu daha çıkmış bu sebepten yönetim fesh etmiş olabilir. Güiza'da gözden çıkarıldı, satılırsa şaşırmam.
Daum b arada transfer istemiş hadi hayırlısı.
Üstteki mesajı görmemiştim :p
Şimdi baktım cidden kadroda görünmüyolar.. kadroda 3 yabancı gözüküyo..
volkan demirel de yok
Bilica da yok, şu aşamada çok ciddiye alınacak bir liste değill demek ki.
Beklentileri büyütüyorlar yine:)
ön liberoya şu battaglia'yı alsak süper olur ya. Çok beğeniyorum o adamı..
İlginç :)
Geçtiğimiz sezon Mallorca'dan 17.5 milyon avro karşılığında transfer edilen Dani Güiza, Türkiye'den beklentilerden çok uzak bir performans sergiledi.
Şu an ise, İspanyol golcü oyuncunun, vatanına dönmek için maaşında kesintiyi bile göze aldığı konuşuluyor. Atletico Madrid ve Valencia ise, adı Güiza'yla anılan ekipler...
Ancak, Mundo Deportivo'nun haberine göre, Barcelona, Fenerbahçe'nin satmayı düşünebileceği iddia edilen oyuncu için teklif vermeye hazırlanıyor.
Takasta kullanacaklar
İspanyol Milli Takımı'nda da forma giyen futbolcu, Samuel Eto'o'nun durumundaki belirsizliğin yanı sıra, David Villa'yı transfer etmek isteyen Barça'nın takasta da kullanabileceği çok yönlü bir transfer olacak.
Manchester City ve Zenit'in de peşinde olduğu futbolcu, geçtiğimiz sezon sadece 11 gol atabildi.
kaynak:goal
güiza yı mı takasta kullanacaklar?
Sacma bir haber, adamlar Güiza'yi transfer edip daha sonra takasta mi kullanacak ? :) hayatimda bu kadar sacma bir haber okumadim.
belki valencia direk fenerbahçe'den alamıyor hülle yöntemiyle alacak :D
Gidenler:
Gökhan Emreciksin -> Kayserispor
İlhan Parlak -> Ankaraspor
Can Arat -> İBB
Özgür Çek -> Ankaraspor
Yasin Çakmak -> Sivasspor
Gürhan Gürsoy -> Antalyaspor
Burak Yılmaz -> Eskişehirspor
Maldonado -> Serbest/Sözleşme Sonu
Josico -> Sözleşme Fesih
Lugano var bir de, sözleşmesi sona erip takımdan ayrılan.
Şu tabloya bakacak olursak eğer, (Aziz Yıldırım'ın REVİZYON diye bas bas bağırdığını da göz önünde almalıyız tabii ki) ortada bir revizyon falan göremiyorum ben. Bu yukarıdaki isimler takımın omurgası değil, as oyuncuları değil. Revizyondan anladığım benim, takımın yarısının değişmesidir, zira başarısızlık varsa ortada bir revizyon gereklidir ve bu başarısızlıkta kabahati olmayan oyuncuların değiştirilmesiyle olmaz.
Geçen yılki onbire bakalım:
Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos, Selçuk, Emre, Uğur, Deivid, Alex, Güiza.
Bu ideal onbirdeki oyunculardan Lugano hariç tamamı kadroda yer alıyor, hatta 5 tanesiyle sözleşme yenilendi. Bu takım çok başarılıymış gibi sanki geçen yıl, olduğu gibi takım aynı. O zaman transfer yapmanın manası ne?
Bana göre Emre hariç orta saha olduğu gibi değişmeli idi (kovulmalıydı) ama hazırlık kampının İstanbul ayağı bitti, bu konuda adım atılmadı. Savunma hattında da revizyon olmalıydı, bu konuda da gelişme yok. Gidecek biri varsa eğer bu Lugano değil Carlos olmalıydı.
Seneye umarım aynı sıkıntıları çekip de kahrolmayız, buna artık kimsenin tahammülü kalmadı. Seneye eğer başarısız olunursa başkanın bir söz söylemeye hakkı yok, çünkü revizyon demesine rağmen hiçbir adım atmadı, kulübeyi revize etti ki önce as takımdan başlamalıydı. Yapmadı, yapmayacak gibi de görünüyor, bana göre hata ediyor, umarım pişmanlık duymaz.
Gürhan, Antalyaspor'da
http://www.sporx.com/images/1/29/756...55_1019748.jpg
Antalyaspor, dış transferde Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Gürhan Gürsoy ile prensipte anlaştı.
Uzun süredir Fenerbahçe kadrosunda yer alan ancak bir türlü ilk 11'de forma giyme fırsatı bulamayan Gürhan Gürsoy, Fenerbahçe'den ayrılarak Akdeniz temsilcisiyle anlaştı.
Kırmızı-beyazlı takımla her konuda anlaşan Gürhan'ın, pazartesi günü kendisini yeni kulübüne bağlayacak olan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilecek imza törenin saati henüz netlik kazanmadı.
Kimler gitmeliydi?
Selçuk, Deniz, Uğur Boral?
Bunlar gibi oyuncuları bulamıyoruz zaten, neden gönderelim?
Yedek olarak oyuncu yokken ligdeki o bölgede bulunabilecek en iyi yedekleri gönderiyorsunuz, neresi mantıklı bunun?
Deivid de Güiza da kaliteli oyuncular, pekala çok iyi oyuncular bulunup gönderilebilir ama kalmalarının da hiçbir mahsuru yok.
Bütün kadroyu dağıtıp deneyimsiz oyuncular ile 8.-9. olduktan sonra bunun hesabını nasıl vereceksiniz.
Yeni Sol açık, yeni önlibero, Topuz, Özer.
Bu oyuncular orta sahayı tamamen değiştirmiyor mu?
Siz herkes gitsin, yeni takım gelsin derken hiç mantığı olmayan bir öneri koyuyorsunuz ortaya.
Carlos gayet iyi oyuncu hala bence.
Yerine alınacaksa çok özel olmalı, bir çok ünlü takımda bile hala o kadar teknik, oyuncu bilgisi olan, deneyimli, o kadar kaliteli bir bek yok hala.Yaşı problem değil, biz o kadar sıkıntılı bir fikstüre sahip değiliz ülke olarak.İlla eksikleri yok değil ama önceki sene hiç görüyor muydunuz kademe hatalarını? Herşey total futbolda eritilir, Carlos büyücü değil, tek başına o kadar alanı savunamaz, Aragones'in kademe anlayışı falsoydu zaten.
Bu oyunculardan hiçbiririnin gitmemesi lazım.
Rotasyon zaten kısıtlıydı, iyice rezil duruma sokulamaz, onu yapacak kişinin mecazi kellesinin alınması lazım! Zaten bu oyuncuların fiyatları uçmuş, havaya saçacak paramız mı var?
Daha 1,5 ay var, herşeyin planı yapılmış.
Transferde hiç yapılmayan A Planı, B Planı oluşturulmuş, hemen herkes başladı yaygaraya.Daum'un kaç transferi başarısızdı sorarım size? Fabiano hariç hiçbiri yetersiz değildi, Fabiano bile gayet iyi oyuncuydu.
1 gün bile bekleyemecek kadar güvensizsiniz.
Halbuki en iyi transferi yapan, en iyi mali güce sahip takım taraftarısınız.
Gerçekten anlamıyorum, biraz rahat olun.
UEFA'ya gitmek de problem değil, lige iyi başlamak da.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Göndermek isterler ise alınabilir.
Şu an 31 yaşında, yaşına yatırım yapmak istemeyecek çok takım olacaktır.
lucio gönderilmek istenirse; real madrid, arsenal, inter gibi kulüplerin devreye gireceğini düşünüyorum. onları tercih eder bence. ama keşke Türkiye'ye gelse, lucio ne demek ya. :)
Revizyon bütün takımı gönderip yeniden almakla olmaz. Öyle bir oyuncu alırsın ki bütün takımda ki havayı değiştirir, yeni bir teknik adam getirirsin, takımın futbol oynama isteği sağlar. Fenerbahçe mutlaka bir veya iki tane yabancı oyuncu alacak. Bu kadar bekledik büyük bir bomba patlatacağız, bunu biliyorum, hissediyorum. Dünya gene bizi konuşacak, stada gidip imza törenini izleyeceğiz.
Daum eski hocası, yaşı ve artık kariyer hedefi olmaması.
İlla isteyen takım olacaktır ama o kadar zor değil, bizim piyasa şartları çok daha yüksek gelecektir, para konusunda da anlaşılabilir.
Real Madrid, Inter, Arsenal zaten çok daha uzun vadeli, önemli transferler yapıyorlar.Lucio ile ilgilenebilmek olasılıkları bence daha düşük.İngiliz takımları için work permit çıkmayabilir milli sayılarından ötürü.
Lucio çok özel bir isim, çok çaba sarfedilirse, kesin olmaması gibi bir durum var dememeliyiz.