http://www.galatasaray.org/
Site girişi harika .
Printable View
http://www.galatasaray.org/
Site girişi harika .
iste gercek galatasarayli helal olsun yemek servisi bile yapiyor adam yonetici olmasina ragmen.
http://s1.proxy04.twitpic.com/photos.../391875674.jpg
Melo 10 numara almasa buyuk ihtimal Melo formasi alacaktim. Kismet baskasinaymis :D
Melo 10 numara alınca benimde '' 10 Melo '' forması alasım geldi :D
KALECİLER
1 Aykut ERÇETİN
25 Fernando MUSLERA
86 Ufuk CEYLAN
DEFANS
3 Çağlar BİRİNCİ
5 Gökhan ZAN
17 Tomas UJFALUSI
22 Hakan BALTA
26 Semih KAYA
27 Emmanuel EBOUE
76 Servet ÇETİN
ORTA SAHA
4 Felipe MELO
6 Ceyhun GÜLSELAM
7 Aydın YILMAZ
8 Selçuk İNAN
11 Albert RIERA
18 Ayhan AKMAN
35 Yekta KURTULUŞ
50 Engin BAYTAR
52 Emre ÇOLAK
55 Sabri SARIOĞLU
FORVET
9 Johan ELMANDER
15 Milan BAROS
80 Kazım KAZIM
90 Sercan YILDIRIM
Kırmızılar dışındaki oyunculara güvenim tam....Geçen seneki kadro olsa heryer kıpkırmızı olurdu :n:
Dün akşam Hakan Balta iyi bir görüntü sergiledi.Eski performansına dönüş sinyalleri verdi diyebiliriz.
Hakan eğer kendine çeki düzen veremezse ocak ayında ya da sezon sonu takımdan gönderilir ve her gittiği takımdan daha da alt seviye takıma gider. Adam sürekli sigara içiyor ve kendine dikkat etmeden yaşıyor. O yüzden ben umutlu değilim. 1 maç iyi oynasa da genel performansı sürekli düşüşte olacak eğer profesyonel bir futbolcu gibi yaşamayı öğrenemezse....
Mel10 :D kavun. :D
Şike olayları olmasaydı yine favori Fenerbahçe olurdu Galatasaray kadrosu geçen seneye göre iyi ama yeterli olmayabilirdi.Şike olayından sonra favori biziz tabi Avrupa'da olmamamız da avantaj oldu. Futbolda ki kaos en çok bize yaradı diye düşünüyorum . Fatih hoca'da pozitif etken tabi.Bu seneyi götürür bu takım ama seneye eksiklerin yerine daha kalitelileri alınıp büyük başarılar elde edebiliriz.
http://spor.milliyet.com.tr/uefa-dan...15/default.htm
Beyler Christopher Einefanthen S. kim :D
Onla ilgili bir yorum gördüm sporx te galiba biri yazmış umarım sol bektir diye :D :D
Yanlış yapmışlar. UEFA yazdıysa doğrudur, kişinin takımımıza katılmasını istiyoruz diyip bedavadan transfer yapabilirlerdi :n::n:
Sporcu adam sigara mı içer, nerede görülmüş böyle saçmalık ya
Birçok futbolcu sigara içiyor.Mesut bile.Ama performansına dikkat ediyor.Bir yerde tıkanacak sigaracılar.Hakan'ı bitiren sadece sigara değildi.İnancı kalmadı , güveni yokoldu.3 sene önce Türkiye'nin en iyi sol beki dediğim adam , 3 sene sonra vasatın altında bir bek oldu.
Eğer kendine iyi baksaydı şu an birçok dünya devi , onu almaya çalışacaktı.Hakan Balta bir maçta direk gelmez ama Fatih hoca ona yeniden özgüven kazandırırsa bu iş tamam..Ki buna da eminim..
Aynı şekilde kaosu ve UEFA'da olmamayı avantaja çevirdi Galatasaray..Oyunculara güven aşıladı bu durum.Fatih Terim etkeni de var.Hatta birçok oyuncu Fatih hoca var diye Galatasaray'ı tercih etti.
Sigara olayına katılıyorum ben sigara içtiğim halde halısahada sigara içmeyenlerden daha çok koşup hala oynayacak kondisyonu kendimde buluyorum bu birazda sporcunun kendine bakmasıyla alakalı kondisyon herşeyden önemli.Bence Hakan antrenmanlar dışında ekstradan antrenman yapmıyor ve hayatını düzenli yaşamıyor.
Sigara akciğerleri bitirir. Çok açık bir şey bu. Savunmak çok saçma ve gereksiz. Sigara en büyük kanser sebebidir ayrıca. İçenler de yanlış yaptıklarının bilincinde olsun ve halı sahada koşmakla veya ağır yükler kaldırabilmekle bunun kendilerini olumsuz etkilemediği savunmasına girmesinler.
Sigara insanı bitirir.Eğer normalde hızlı ve durmadan koşabilen biri pek spor yapmıyorsa birde sigaraya başladıysa bir daha eskisi gibi koşamaz.Ama düzenli spor yapıyorsa koşar.Düzenli spor yapan biri sigara içiyorsa koşmasa bile spor yapmayan kişiden bile daha bitkin hale gelecektir.Atıp tutmuyorum bunu gözlemledim de ondan söylüyorum :)
Ben sigarayı savunmuyorum sigara içende sonucunu bilipte içiyor zaten yanlış anlaşıldım ya da kendimi ifade edemedim. Sigara tek başına sporcu performansına etki etmez bunu demek istedim illaki başka nedenleride vardır
Messi'nin bile sigara içtiği fotoğrafları çıktı. Sabri de bildiğim kadarıyla içiyor. Sigara içmesi oyununa olumsuz etki yapmadığı sürece sigara affedilebilir ama hem kötü oynayıp hemde sigara içiyorsa o zaman gereken yapılmalıdır.
Yalnız Messi'nin sigaralı fotoğraflar shop çıktı. :)
Sitede yaşı çok genç kardeşlerimiz var kesinlikle iyi bir şey değil.Hem sağlığınızdan hem de ekonomik olarak zarar görürsünüz hiçbir yararı yok.Başlamamış olanlar kesinlikle başlama düşüncesini bile akıllarından çıkarsınlar.Belli bir zamandan sonra arkadaşınız gibi oluyor kolay kolay bırakamazsınız.Sigaraya vereceğiniz parayı biriktirip başka yerlerde kullanın. 1 kişi bile şu mesajı alsın yeterli çoğu kişinin sallamayacağını bilerek yazıyorum
Açıkcası futbolcu adam sigara içebilir kendine iyi bakması durumunda onu etkilemez...
Sigara içersen bir kere ne kadar kendine baksan da bi zamandan sonra çabuk kesilirsin.Hakan'ın da sol taraftan geri dönüşlerini biliyoruz.Futbol gibi çok koşmak gereken bir sporda sigaraya yer yok ne yazık ki :)