Hasan Şaş kaynaklı usta ben dünden biliyorum.
Printable View
Ntvspor sitesi çöktü mü ?
stoperede kolo toure gelirse fildişi çetesi kurarız :icon_cool:
Thiago Silva'yı istiyoruz.
Seneyede Muslera'yı satıp Onur'u alırsak bir yabancı hakkımız daha olur yani yabancı stoper ve yabancı sol bek oynayabilir. Kolarov gelir gibime geliyor sol beke ondan kötüsü gelmez artık yönetim baya yukarı çekti seviyeyi transferde.
Seneye 5 oluyor yalnız ?
Alın bakalım gençler, içim kan ağlasa da yaptım :icon_biggrin:
Şaka bir yana hayırlı olsun.
Muslera gönderilmemeli,gönderilirse yine başlayacak kaleci sorunu.Sırf yabancı kontenjanı açacağız diye sağlam olan mevki gönderilirmi hiç ? Başta Fatih Terim izin vermez.
Hazır el atmışken Fil Dişi milli takımından 2-3 oyuncu daha alalım o zaman :n:
Drogba geldiya la!!!! :n:
Forma numarası 18 olur herhalde ?
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=9PHDZqvEnME"]Drogba[/YOUTUBE]
Merak edenlere Drogba'nın Çindeki performansı
Burak ile CSKA anlaşmış 17 Milyon Euro'ya diyorlar.
Resmi sitede açıklama yok, ben yine bekleyeceğim açıklamayı. 17 Milyon Euro'ya direk verelim Burak'ı.
Valla ben resmi imzalar atılana kadar fazla heyecanlanmayalım derim :D
Burak'ı 5 e aldık, 5,1 milyon verseler valla ben satılsın derim :n: Drogba gelmese de satılsın derim :D
Adam iyi giderken itekleyelim işte. 17 milyon deli para, eğer haber doğruysa düşünmeye gerek yok :D
Hasan Şaş'ın dediği Burak hakkında 17 milyon versinler hemen satarız ama daha bilmiyorum demiş :D
Galatasaray şu an elinden hiç bir futbolcuyu çıkarmaz gibi Ve galatasarayda seneye melo+baros uijfalusi gidecek kalan isimler muslera-riera-dany-eboue-amrabat-elmander-sneijder-drogba-gelirse kolo yani 9 yabancı eder ve carlinhos gelirse riera da bir şekilde ayrılır gibi ve galatasaray yerli bir stoper sol bek veya orta saha alacaktır ondan güzel bir kadro olacaktır yabancılarda da rotasyon olacaktır 2-3 saha dizilişimiz olacaktır yani her şey güzel gidiyor gibi
Kimse Burak'a 17 MN vermez. Yalan haberdir. Bugün oyuna girmedi diye biri uydurdu herhalde ama kırmızı olmasa muhtemelen girecekti.
Artık duralım bence takım içi dengeler bozulacakmış gibi geliyor bana ne satalım ne alalım.