Everton-Arsenal maçını izliyordum. Everton son dakikada gelen korner golü ile 1-0 kazandı. Taraftarın ve teknik heyetin sevinişi görülmeye değerdi. :)
Printable View
Everton-Arsenal maçını izliyordum. Everton son dakikada gelen korner golü ile 1-0 kazandı. Taraftarın ve teknik heyetin sevinişi görülmeye değerdi. :)
Tahmin oyunda 3 puan alıcaktım, bunlar yüzünden gitti puanlar .. :)
The Sun: Grant ölümle tehdit ediliyor
Chelsea Teknik Direktörü Avram Grant'in ölümle tehdit edildiği ileri sürüldü. İngiliz The Sun gazetesi, Chelsea Kulübü'ne içinde beyaz toz bulunan ve tehdit içerikli mesajlar yer alan bir paket gönderildiğini yazdı.
http://img504.imageshack.us/img504/3842/27558am8.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/3...f8dddce964.jpg
İngiltere'de yayınlanan The Sun gazetesi, Chelsea kulübüne, şarbon olduğundan şüphelenilen beyaz tozla, tehdit içerikli yazının bulunduğu bir paket gönderildiğini iddia etti.
Gazete, tehdidin büyük ihtimalle daha önce de benzeri şekilde uyarılan İsrailli teknik direktör Avram Grant'e yönelik olduğunu ve polis korumasındaki Grant'in, yoldan çıkmış holiganlar veya aşırı dinciler tarafından hedef alınmasından korkulduğunu yazdı.
Gazetede yer alan haberin ardından internet sitesinde açıklama yapan Chelsea kulübü ise iddianın doğru olmadığını bildirdi. Açıklamada, ''Grant'in tehdit edildiğine yönelik iddialar tamamen asılsızdır'' denildi.
Chelsea'nin Cobham'daki tesislerine 19 Şubat'ta da içinde beyaz toz bulunan bir paket gönderilmiş, iki çocuk babası 52 yaşındaki Grant'e yönelik Yahudilik karşıtı ifadelerle birlikte tehditte bulunulmuştu. Daha sonra tozun zararsız olduğu ortaya çıkmıştı.
Vogel Blackburn'de
Premier Lig temsicilerinden Blacburn Rovers, Real Betis'in Ocak ayında serbest Johann Vogel'i renklerine bağladı.
2006 Dünya Kupası'nda İsviçre'nin kaptanlığını da yapan ve daha önce AC Milan, PSV gibi üst düzey ekiplerin formasını giyen 31 yaşındaki oyuncu ile 2.5 senelik anlaşma imzalandı.
hayırlısı olsun, biraz bahtsız bir oyunuc umarım, istediğini B'burn'de bulur
Toz eğer cidden zararsızsa biri ortalığı karıştırmaya çalışmış :D
Ya bu bizimkiler harbi kaşınıyor. Liverpool zaten puan kaybetmiş bizim 2 maç eksiğimize rağmen 3.lüğümüz var. Birde 3 puan alsak Artık bizde arkamıza bakmadan ilerleyeceğiz. Ama nerdee? İlla yapcaklar bişey. Buyur işte. Şimdi yine aynı pencereden bakıyoruz. ManU, Chelsea kapışıyor. Arkasında da Pool, Arsenal. Birde şimdi Pool'a kaybedersek 3.lüktende iniyoruz...
Olaya bak ya adam ırkından dolayı öldürülmek isteniyor yazık bu insanlara
Türk basının bir yıldızı daha sönmüş oldu böylece :D
Savageyi sattıktan sonra orada boşluk olmuştu fena bir transfer değil
G.saray alsaydı iyi olurdu zamanında...
ıyı oyuncu ancak bır turlu dıkıs tutturamadı mılan gıbı bır kulube gıttı esasında ama.. ıngıltere uyum saglar ve ıyı oynar kanımca..
bir de bize ırkcı derlerş.. futbolun dogdugu ulkedekı futbol dunyasında yasananlara bak peh peh peh!!
İyi oyuncu sağlam oynuyor hayırlı olsun
hayırlısı olsun...barusso yerine bonservisi elinde olan vogel i tercih ederdim...kumaşı kaliteli sadece çok şanssız dönemlerden geçti...
grant takımı mahvediyor...çeyrek final maçları öncesi fenere avantaj...bu tehditlerde cabası...
alakası yok bence sonucta fenerbahçe nin renkleri sarı lacivert(koyu mavi olarak nitelersek)galatasaraydada sarı kırmızı forma var ama fener cimbomu 99 dan beri içeride yeniyor son 6 lig maçıda içerde dışarda fenerbahcenin
07-08=2-0
06-07=2-1 ve 2-1
05-06=1-0 ve 4-0
04-05=1-0
veya italyanın en çok şampiyon olan takımı juventus(siyah-beyaz) keza aynı şekilde madrid(eflatun-beyaz) örnekler çoğlatılabilr
genel başarı olarak bakarsan, liverpool ingilterenin, milan italyanın, bayern almanyanın, ajax hollandanın en başarılı takımlarıdır. türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en fazla kupa alan takımı da galatasaray. böyle bir ortak yanları var. ispanya da ise real madrid gelmiş geçmiş en başarılı takım olduğu için o istisna sayılabilir.
ayrıca fenerbahçe galatasaray'ı 2000'den beri yeniyor. 99'dan beri değil. 99 yılında kadıköydeki maçı galatasaray 2-1 kazanmıştı.
vay bea sheva gelmek istiyor...Fenerbahçe nin ne kadar ileri atılım yaptığı buradaki demeçten belli oluyor...helal olsun aziz başkan...
Buradan sonrasini okumaya gerek duymadim,cünkü haberin kolpa oldugunu düsünüyorum.Quote:
Chelsea'nin süper yıldızı Shevchenko ilginç açıklamalarda bulundu.Teknik direktörü Avram Grant,transfer ile ilgili medyada yer alan haberler ve Chelsea'daki geleceği hakkında konuşan Shevchenko'nun görüşleri sadece SPORHABER24'te!
ingiltereden joe cole gibi teknik bir oyuncunun çıkması çok ilginç bir brezilyalı,arjantinli,ispanyol havası var oyun stili çok güzel.
Wenger yine sana hüsran...
Manchester United C.Ronaldo'nun attığı 2 golle Bolton'u 2-0 yendi ve liderlikteki yerini sağlamlaştırdı..
helal aydın abi goller kimden gelmişti :) bence de ilginç bir arastırma..=S
İngiliz tabloid gazetelerinin haberlerine göre Valencia’dan ayrılmayı kafasına koyan David Villa’nın ilk talipleri Chelsea ve Manchester United.
Dün yaptığı açıklamada Valencia’dan ayrılmak istediğini ve tekliflere açık olduğunu söyleyen Villa’yı ilk duyan İngilizler oldu.
The Sun gazetesi, krizde olan Valencialı yıldıza Chelsea ve Manchester United’ın talip olduğunu ve bu kulüplerin transfer için 30 milyon avro’yu gözden çıkardığını iddia etti.
Villa’nın adı daha önce de Tottenham Hotspur, Real Madrid ve Barcelona ile de anılmıştı.
26 yaşındaki İspanyol milli oyuncunun, Valencia'nın bu sezon yaşadığı kriz ortamında mutsuz olduğu ve kariyerinin en parlak yıllarını Avrupa'nın daha iyi bir takımında geçirmek istediği biliniyor.
kaynak:goal
Dünya kupasını kazanan hiçbir ülke kırmızı giymiyor.
Ne olacak şimdi?
azcık Fransa da vardı sanki 98'de... :zuhaha
Oooo iyi ya bizim Türkiye kesin Euro 08 şampiyonu :zuhaha
konuyu açan yanlış anlamasın ama gördüğüm en saçma konulardan biri:0:
Bu üniversitelerin bilim adamları cidden aşmış insanlar başka araştıracak şey kalmayınca boş durmayalım demiş araştırmışlar işte...
Yok Gökay sampiyon olamayiz,malum TürkuAz forma giyecez ya :D Son anda fikirlerini degistirirlerse,kirmizi forma ile cikarsak sahaya ozaman senin dedigin gerceklesebilir :D
Konuyu açanla ne ilgisi var saçmalığının yahu koca koca profesörler oturmuşlar araştırmışlar vakit ayırmışlar demekki bir saçmalık yok ortada bir bilimsel çalışma var ve bunu okuyup diğer insanlarla paylaşmak neden saçma olsun?
Haa böyle birşeyin araştırılması saçma denebilir bir fikirdir ancak ortaya konan bir sonucu paylaşmak saçmalık değildir benim kriterlerimde.
Ancak araştırma konusu tartışılır. :)
konuyu açanla ilgisi var demedim zaten yanlış anlaşılmasın yapılan araştırma gereksiz ve çok saçma yazdığım şeyi ben mi anlayamıyorum.
Eğer böyle başlarsan cümleye sanırım konuyu açan üstüne alınır yani ben açsaydım bende alınırdım. :)Quote:
konuyu açan yanlış anlamasın ama gördüğüm en saçma konulardan biri
Bilim adamları saçmalamış