Tobi'nin gitmesinde bi sakınca yok Mustafa Sarp,M.Topal,Ayhan varken boşu boşuna para vermemiz zaten anlamsız buraya geldiğinden beri sakat kendi içinde bizim içinde en hayırlısı..
Printable View
Tobi'nin gitmesinde bi sakınca yok Mustafa Sarp,M.Topal,Ayhan varken boşu boşuna para vermemiz zaten anlamsız buraya geldiğinden beri sakat kendi içinde bizim içinde en hayırlısı..
Caner gelmek istediğini açık açık söyledi. Akşam telegolde izlersiniz.
Haldun Üstünel Caner'le anlaştık Cska yı bekliyoruz demiş.
Galatasaray Futbol Şubesinden Sorunlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Ankaraspor Maçı İçin Başkent Yolculuğu Öncesinde İstanbul Atatürk Havaalanı’nda Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı. Galatasaray’a Özgü Hedeflerinin Olduğunun Altını Çizen Haldun Üstünel, Beşiktaş Derbisinin Ertelenmesiyle İlgili Başvurularının Olmayacağını Söyledi.
Ankaraspor deplasmanına gidiyorsunuz. Takımın durumu iyi. Neler söyleyeceksiniz?
Galatasaray’a özgü hedeflerimiz var. Hem ligde hem de Avrupa’da başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Kayıpsız bir başlangıç yaptık ve bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Ankara’dan da 3 puanla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
Galatasaray-Beşiktaş derbisi için Siyah Beyazlı yönetimin maçın ertelemesi konusunda girişimleri olacağı söylentiler var. Siz bu talep karşısında nasıl bir cevap verirsiniz?
Bu teklife göstereceğimiz yaklaşım konusunda kafamızda soru işaretleri oluşuyor. Türkiye Futbol Federasyonu nasıl bir program koyarsa, onu uygulamaya devam edeceğiz. Ama bizim iptalle ilgili bir başvurumuz olmayacak.
Transfer döneminin son günleri yaklaşıyor. Caner Erkin’in transferiyle ilgili gelinen son nokta nedir?
Caner’le kulüp arasında bir anlaşma mütabakatına vardık. Şuan için sadece CSKA Moskova ile olan bir sözleşmemiz var. O sözleşmenin son aşamasına geldik. CSKA Kulübü bizim şartlarımızı kabul ettiği taktirde transferi gerçekleştireceğiz.
Caner dışında, yerli ya da yabancı başka bir transfer söz konusu mu?
Görüştüğümüz bir iki isim daha var. Ama nihai kararı hocamızla Ankara’da yapacağımız toplantıyla vereceğiz.
Galatasaray.org
Futblolig'te Caner Erkin Galatasaray'la anlaştıgını büyük bi süpriz olmasa yarın açıklanıcağını söylediler.
Yarın açıklanmazsa hangi gün açıklanacak :) Her şey bu 24 saat içinde olucak.Sercan,Caner vs. bakalım kim gelecek.Şu transfer sezonu bitse de rahatlasak.
Ben açıkçası Sercan ve Caner dışında bir Türk oyuncu sürprizi bekliyorum Haldun bizi yine şaşırtabilir:)
2009-2010 sezonuna, Lyon'dan Kader Keita, Manchester Ctiy'nin Berizlyalı yıldızı Elanno Blumer, Beşiktaş'tan Gökhan Zan ve Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı kadrosuna katan Galatasarayımız, transfer sezonunun son günlerine girdiğimiz şu günlerde CSKA Moskova'dan Caner Erkin'i 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
Savunmanın solunda Hakan Balta'ya alternatif oluşturmayı planlayan sarı kırmızılılar bu bölge için düşündükleri Caner Erkin'i kadrosuna kattı.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, günler önce anlaşma sağladıkları Caner Erkin için kulübü CSKA Moskova ile de anlaşmaya vardı. Genç futbolcu bu sabah faksla yoluyla kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı.
Caner bu akşam İstanbul'a gelecek ve yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sarı kırmızılı takımla antrenmana çıkacak.
İyi transfer..
ahaha yaLana bak :zuhaha:zuhahaQuote:
Turkspor.net dün CANER'in G.SARAY ile ANLAŞTIĞINI ve bugün imza için CANER ERKİN'in İStanbul'a geleceği haberini ilk olarak veren siteydi..
Sercan Galatasaray'a gelebilir bence.Biz yalanladık,dün Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları falan.Bana gelebilir gibi geldi.
İnşallah gelir, rotasyon iyice kuvvetlenmiş olur. Önünde Hakan Şükür örneği var onun gibi efsane olur...
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/4644.php
Caner Erkin Galatasaray’da
Galatasaray Futbol A.Ş. Rusya’nın CSKA Moskova takımından Caner Erkin’i sezon sonunda bonservisini satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralamıştır.
Caner Erkin
1988, Balıkesir doğumlu olan Caner Erkin, futbola Edremit Kolej Spor’da başladı. 2002 yılında Vestel Manisaspor’a transfer olan Caner Erkin, 2004 yılında kulübü ile profesyonel sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, 2004-05 sezonunda 16 yaşındayken, 2. ligde Vestel Manisaspor forması ile 4 maça çıktı ve 2. lig şampiyonluğu yaşadı.
Caner Erkin, 2005-06 sezonunda ise Vestel Manisaspor forması altında Süper Lig’de 27 maça çıktı. Süper Lig’de Vestel Manisaspor forması altında toplam 39 maça çıkan Caner Erkin, 5 gol attı.
Genç futbolcu, 2006-2007 sezonunun ilk yarısının ardından ara transferde Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer oldu. CSKA Moskova formasını Lig, Rusya ve Avrupa Kupası olmak üzere 49 kez giyen Caner Erkin, CSKA Moskova formasıyla iki kez Rusya Kupası şampiyonluğu tattı.
İlk kez 2006 yılında Gana’yla yapılan özel maçta A Milli takım formasını giyen, Caner Erkin, 13 kez A Milli takım formasını taşıdı. Sol bek ve orta sahanın solunda görev yapan genç oyuncu 1.81 boyunda.
Caner hayırlı olsun. İlk haberi veren scoutGsdi(1 hafta önceden) Turkspor biyerinden element uydurmasın :) Umarım Sercanda da haklı cıkarlar; ama o zor gibi geliyor bana.
Daha çok genç, yetenekli, yaşının aksine baya tecrübeli bir isim Caner.
Zaten bildiğimiz bir transferdi.Sadece resmiyete dökülmemişti.
Hayırlı uğurlu olsun.
Bir de rotasyon için Sercan'ı da getirirsek mükemmel olacak. Takım zaten şahane, sadece rotasyon forvetimiz eksik. Sercan Baros'tan çok şey öğrenebilir, umarım olur bu transfer de...
Başkan şuan LigTV'de açıklamalar yapıyor ve Sercan'ı satmadığını söyledi. . .
Başkan Yazıcı Sercan'ı satabileceklerini ancak bunun belli fiyatlar dahilinde olacağını.Şuana kadar ki tekliflerin istenilen düzeyde olmadığını söyledi..Bu görünüşe göre Sercan takımda kalacak..
Caner'in geleceğini herkes biliyordu, sadece resmi açıklama yapıldı. Hayırlı olsun takımımıza.
Bu gece çok küçük bi ihtimal de olsa Sercan'ı bitirebilir yöneticilerimiz.
ScoutGS 3 gün önce Sercan'ı da Galatasaraylı yapmıştı. Hadi hayırlısı :) Sercan'ın ayrılırsa bize geleceğini düşünüyorum. Çünkü Bursa'ya forvet verebilecek durumda olan tek takım biziz. Sercan'a benim tahminim 6-7 Milyon civarı para+Nonda verilecek. Bu yıl transfere fazla harcama yapmadık. Kasadan bonservis bedeli olarak 4 Milyon çıktı bu yıl sadece. Sercan'la transfer sezonunu kapayabileceğimizi düşünüyorum...
Caner hayırlı olsun camiamıza iyi transfer oldu emeği geçen tüm yöneticilere tekrar teşekkürler:)
yine süper bi transfer yaptılar.Haldun baba bize sercanı da getirrr
Gignac'ın transfermarkt deki fiyatı 12 mn € hem kariyeri düşüşte değil bu fiyattan asağı almak imkansız...
Gignac'a Lyon 20 küsür verdi alamadı :)
Caner sol kanat için iyi bir alternatif oldu..Volkan Yaman ya da Alparslan ile o kanatın yürümeyeceği belliydi..Yalnız ben kendimi bildim bileli Galatasaray'da bu kadar derin akdro oluşturulmamıştı.Rijkard çok şanslı... Her bölgenin 1 tane de kalite yedeği var... Yani 2 tane 11 çıkarsak emin olun ikisi de kesinlikle ilk 5'te olacaktır... şuna baksanıza....
.................................................. ....Leo Franco (Orkun).........................................
Sabri (Uğur)......Gökhan Zan (Emre Aşık) ....Servet (Emre Güngör).....Hakan Balta (Caner)
....................Mustafa Sarp (Mehmet Topal)....... Ayhan (Barış Özbek)........................
Keita (Aydın )..................... Elano (Linderoth) ................................ Arda (Kewel)
........................................Baros (Nonda)........................................... ..................
Her ne kadar Linderoth Elano ile aynı bölgede olmasa da derin bir kadromuz var... Elano'nun yerinde o olmazsa Arda oynuyor, Kewel sola geçiyor falan filan ama sonuçta Galatasaray son yılların en alternatifli kadrosunu kurdu ve Adnan Polat'ın aklında kesinlikle sadece Türkiye ligi yok ! Bu kadro avrupa şampiyonluğu için kuruldu... Eğer form tutarlarsa ve ciddi sakatlar olmazsa 2000'deki sevinci yine yaşatabilirler... Zaten bazı anketlerde Şampiyonlar liginin favorisi Barcelonai UEFA Avrupa liginin favorisi Galatasaray görünüyor( şu anki takımlara göre.) Grup maçlarından sonra ŞL'den gelen takımları bilemem ama mevcut takımlar içinde Galatasaray'ın şansı var bence de....
hayırlı olsun caner erkin..1 transfer daha geliyor gizli kaynaklar bana Sercanın geleceğini söylediler..son atakla Sercan bizde beyler..
Aa hangi gizli kaynaklar acaba? :D
aga hazır olun akşama doru açıklanır:D
Galatasaray'da bir bomba daha mı?
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaRes..._mf359765.Jpeg
Sezona yaptığı flaş transferlerle damgasını vuran Galatasaray bir bomba daha mı gelecek?..
Baros, Keita, Arda ve Elano'lu kadrosuyla fırtına gibi esen ve son olarak Caner'i de kadrosuna katan Sarı-kırmızılılar buna rağmen kadroya takviye yapmayı düşünüyor.
Haldun Üstünel, transfer için görüştükleri bir-iki ismin daha olduğunu söylerken son kararı Teknik Direktör Rijkaard'ın vereceğini söyledi.
Bu gizli kaynaklardan da herkes haber alıyor.Neresi gizliyse artık :)
Sercan'ı 8'den aşağı satmazlar bence.İbrahim Yazıcı iyi para verirlerse satıcam dedi zaten.Tabata'nın fiyatından daha aşağıya vermezler Sercan'ı.
Aykut + M.Güven bir miktarda para karsılığı Ufuk ile anlaştığımız söyleniyor. Bu transferde doğrudur umarım.
Aykut'u her zaman sevmişimdir, ama bir türlü fırsat bulamadı, fırsat geldiği zamanlarda oldu o kullanamadı. Başka bir takıma gitme zamanı geldi artık. Mehmet Güven ise sinir krizleri geçirtiyor bana, bu takımın kadrosunda olmasını bir türlü anlayamıyorum, anlam veremiyorum. Umarım gerçekleşir bu transfer, Ufuk gelecek vadeden bir kaleci.
Açıkçası ben Sercan'ın Bursa'da kalmasını istiyorum alırsak süper olur tabikide.
Uzatmayın... Konu GS transferleri
Transferin bitimine 24 saatten az bir süre kala Galatasaray’da hareketlilik sürüyor. Son olarak CSKA Mopskova’dan Caner Erkin’i kiralayan sarı kırmızılılar, uzun süredir peşinde olduğu Ufuk Ceylan için de teklifini yeniledi!..
Lig TV’den Bahri Havadır’ın haberine Manisaspor ile gelecek sezon bitecek sözleşmesini yenilemek istemeyen kaleci Ufuk için Galatasaray’dan bir teklif daha geldi!.. Genç kaleci için daha önce yaptığı teklifi yenileyen sarı kırmızılı yönetim, kaleci Aykut ve bir miktar parayı Ege kulübüne teklif etti. Aykut’a sıcak bakan Manisaspor Yönetimi, önerilen parayı ise az buldu!.. Bu transfer için görüşmelerin süreceği öğrenilirken, Ufuk yarına kadar Galatasaray’a transfer olması bekleniyor.
KİRALIKLAR BELLİ OLDU!..
Bu arada Galatasaray’da kiralık olarak gidecek isimler de belli oldu. Sarı kırmızılı takımda Mehmet Güven, Alparslan ve Serkan Kurtuluş’un başka kulüplere kiralanacağı ve talipleri olan bu oyuncuların yeni takımlarının yarın belli olacağı öğrenildi.
Alparslan Serkan Mehmet Güven için kendilerini göstermeleri için iyi bi şans kiralanmaları..
Şu anda Bahri Havadır konuşuyor, Lincoln yarın itibariyle Frankfurt'a kiralanıyormuş..
Kurtuluyoruz!
31 Ağustos 2009 Pazartesi * 20:47
Lincoln'ün eski teknik direktörü Skibbe'nin çalıştırdığı Bundesliga ekiplerinden E.Frankfurt'a kiralık olarak göndereceği öğrenildi.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/lincoln12.jpg
Galatasarayımız sorunlu oyuncu Lincoln'den kurtuluyor! Sarı-kırmızılı takım Lincoln'ü Alman Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a kiralıyor.
Galatasaray yönetimi, sözleşmesini daha önce tek taraflı fesh ettikleri Brezilyalı futbolcu ile FIFA'lık olmaktan kurtuluyor. Lincoln'ü renklerine katmak isteyen E. Frankfurt, gelecek yıl satın alma opsiyonu ile birlikte Brezilyalı yıldızı kiralıyor.
Galatasaray'ın 1 yıllık kiralama karşılığında 750 bin Euro kazanacağı ve E. Frankfurt'un gelecek sezon Luncoln'ü bonservisi ile birlikte almak isterse 2.5 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.
Lincoln ve Skibbe geçtiğimiz günlerde Almanya'da bir araya gelerek bu transfer hakkında görüşmüştü.
Kaynak: Webaslan ve DHA