Fink kesin de Ernst'i nasıl kesicekler o zaman orta sahayı hüseyin çimşir,selçık hatta servet zaten özeniyordu:) maradona gibi geçer , hiç defansif oyuncu olmuyo o zaman
Printable View
Fink kesin de Ernst'i nasıl kesicekler o zaman orta sahayı hüseyin çimşir,selçık hatta servet zaten özeniyordu:) maradona gibi geçer , hiç defansif oyuncu olmuyo o zaman
----------------------------Rüştü-----------------------
Toraman--------Sivok-------Ferrari--------İsmail
---------------------Ernst-----Necip-----------------
Nihat----------------Delgado--------Quaresma
-------------------------Bobo-----------------------
Hilbert kontenjandan dışarıda kalır,alternatif olur.Ya da sağ bek oynar,Toraman stopere geçer Sivok yedek kalır.
Madrid'de zaman zaman oynattığı 4-4-2'yi de kullanabilir.Delgado dışarıda kalır.Nihat'ın ve Hilbert'in en iyi oynayacağı sistemde bu oyunculardan maksimum seviyede verim alınır;
----------------------------Rüştü-----------------------
Toraman--------Sivok-------Ferrari--------İsmail
---------------------Ernst-----Necip-----------------
Hilbert-----------------------------------Quaresma
--------------------Nihat-----Bobo------------------
Şimdilik bunlar makul duruyor.Ama Schuster'in ne oynatacağını,daha transfer isteyip istmeyeceğini bilmiyoruz...
Bana Hilbert sağ bek oynayacak , toraman stopere geçicek gibi geliyor , onun dışında İbrahim Üzülmez formayı kaptırmaz =)
Guti , Sercan yıldırım ve Ozan İpek artık Beşiktaş'ta arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa.
Rüştü
Toraman Sivok Ferrari İsmail
Ernst Necip
Quaresma Guti Ozan İ.
Bobo (Sercan-Nihat)
Kadro böyle olacaktır büyük ihtimalle.
robinho'ya ne oldu
Demirören, Manchester'da hala görüşmede.
Tamam Görelim Bakalım Guti'nizi :D
Ayrıca Sercan ve Ozan İpek haberleri Doğruysa uçarız.. :D
Dino Drpic diye bir oyuncu vardı hatırlarsınız. Beşiktaş forması dahi giymişti ama sonra ortaya çıkan resimleri ve görüntüleri nedeniyle Beşitaş vazgeçmişti transferden.
Eee şimdi Guti'yi transfer edince adama o zaman neden vazgeçtiniz demezler mi?
http://www.superdobitak.com/static/u.../1977-guti.jpg
Biraz arastirma yaparsan o fotograftakinin erkek degil kiz oldugunu bulacaksin...
O fotoğraflardaki kadınmış evet de , ben guti'nin biseksüel olduğunu saklamadığını biliyorum , ki adam topunu oynadıktan sonra ne olursa olsun ne farkeder
Ben Bursaspor'un Ozan İpek ve Sercan'ı vereceğini düşünmüyorum bu sene.. Guti gelirse inanılmaz olur... Beşiktaş bu sene çok sağlam adımlar atıyor, bu sene uyum sürecini iyi atlatıp 1. veya 2.likle bitirirlerse ligi eğer sonraki sene Avrupa'da başarı hayal değil...
Forza'daki sakaci arkadasa (Recai Kocaman) inanan cok saf arkadas var maalesef.
Adam eglenmeye calisiyor.
Ozan ve Sercan karsiliginda dendigine gore Zapo, Tello, Holosko verilmis, buradan belli oluyor zaten. Piyasa degerlerine bakarsak, Sercan icin FB gecen sene 8-9 milyon euro gibi rakamlar vermisti satmadi herifler, Ozan da inanilmaz bir cikis yakaladi. Bursa bunlari gondermek istese satis listesine koyar ve 12-13 milyon euro cash para alir, kaldi ki herifler gecen sene sikintida iken tuttu Sercan'i, sampiyon olduktan ve CL'ye girecekken mi gondersinler, orada parlatip daha fazlaya satmak varken? Ayrica Tello'nun gelecek sene sozlesmesi bitiyor, kac yasinda adam. Yine Zapo oyle Bursa icin onemli oyuncu falan degildi, yedek oturdu tum sene, ki Eskisehir Bursa disinda isteyen bile yok, Riza zaten max. 750 000 euro verebiliriz dedi, Bursa da bundan fazla vermez. Hadi Holosko'yu anladim, E.Saglam cok tutuyordu bizim zamanimizda, CL'de cok faydali olacak tarzda bir oyuncu, ama adami goruyoruz (daha dogrusu goremiyoruz) Dunya Kupasinda iste. Boyle 3 adam icin, ustelik yabanci, Bursa ciddi para karsiliginda satabilecegi genc ve yerli oyunculari vermez arkadaslar. Ki E.Saglam bas bas bagriyor gittigi her yerde, anca bu 3 genc oyuncudan birini kulubun menfaatleri dogrultusunda gondeririz, niyetimiz yok diye, ki kulubun menfaati BJKnin tirt iskartadaki yabancilari olmasa gerek. Ki sagir sultan duydu ve biliyor BJKden 2-3 yabancinin gidecegini, bu kesinken Bursa niye bu kadar comert davransin bu oyunculari istese bile?
Ayrica bu duyumlari veren sahis gecen gun Robinho 99% Besiktasta demisti. Su an Robinho 99% diyen kimseyi ciddiye almam ben. Birazcik mantik kullanan biri zaten dusunur, bir defa Robinho City'de kalacak mi o bile belli degil. Ikincisi, hadi City'den gidecek diyelim, City ilk olarak bonservisiyle satmak ister, ki bu durumda onlarca kulup talip olur, ki Barcelona ve Manchester United ilgileniyor zaten. Kiralanacak olsa yine bircok talibi cikar, adam ustelik duygusal adam, niye gidip Santos'a donmesin buyuk kulupleri istemiyorsa? Kaldi ki hadi kulubuyle anlastin, bu adam su an dunya kupasinda, yani donmeden isi bitirmen mumkun degil, hadi Guti olsa anlarim, cunku bonservisi elinde ve su an gorusup bir iki gunde anlasabilirsin, ama Robinho transferi agustos ayindan evvel olmaz, ki Globoesporte'de dun cikan habere gore Robinho'nun menajeri Evandro ve babasi hafta sonu City ile gorusecek gelecek hakkinda. Quaresma gibi satilacagi belli olan ve baska ciddi talibi olmayan bir oyuncu bile haftalarca ugrastiriyorsa adami Robinho gibi cok ciddi talipleri olan ve ciddi maliyeti olan bir oyuncunun 1 gunde transfer olacagina inanmak sacmalik. Ki zaten Robinho'nun ayrilacagi kesinlestigi an kulupler siraya girer ve bize sira gelmesi bile kac hafta surer kim bilir....
Ayrica daha evvelden Q7 transferini bilmesi benim icin birsey ifade etmez, Q7'yi zaten sagir sultan biliyordu, ki gelir ya da gelmez dersin, 50% ihtimal var, ki gelir diyen de birtek kendisi degil. Bana gore insanlarla dalga gecen, belki de kendini eglendirmek amacli bunu yapan, belki de arkadaslara moral vermek isteyen bir BJK'li, ama ben Robinho 99% lafindan sonra hicbirseyine inanmam.
Buradaki genc Besiktas'li arkadaslar da kendini kaptirmasin, cunku sonra hayal kirikligi oluyor. Ben bundan sonra transfer beklemiyorum acikcasi, belki yabanci kontenjani acilirsa elinde bonservisi olan Guti gelir, belki de takas ve para odeyerek Bursa'nin genclerinden birini alabiliriz, ama gerisi olmaz arkadaslar. Forumda eglenen sarlatanlara kaniyorsunuz, sonra husrana ugrayinca yonetime kiziyorsunuz, bagirip cagriyorsunuz. Ihtiyacimiz olan sey ust duzey yaratici bir ofansif oyuncu ve bir kanat oyuncusu idi, ikisi de geldi, ekstradan gelecke vaad eden bir kaleci geldi. Bundan sonrasi luks olur bana gore (yerli stoper/sagbek disinda).....
Kampa katıLdı diye gitmeyeceği anLamına geLmez. KiraLık sözLeşmesi bitti ve doğaL oLarak kampa katıLdı.
Beşiktaş Zapo,Tabata,TeLLo ve HoLosko yu eLinden çıkaracak. Guti düşünüLüyor büyük ihtimaL. Bu oyuncuLara Bursaspor dan tekLif geLirse de dediğim oyuncuLardan en az 1 tanesi istenicektir. ErtuğruL sağLam ın Zapo ve HoLosko yu ne kadar istediğini hepimiz biLiyoruz. Sercan, Ozan ve VoLkan üçLüsünden birtanesini gözden çıkarabiLir.
Yapma abicim, bu kadar tarafli bakma olaya. Zapo'yu neye gore istiyor? Adam gecen sene full yedekti. Ki bildigim kadariyla (???) Bursa ilk 11 icin iyi bir stoper ariyor, bu adam gelirse Zapo'ya ihtiyac bile yok. E.Saglam Zapo'nun kalmasini istiyor cunku adam Bursayi ve E.Saglami taniyor ve adam gibi adam, profesyonel ve tecrubeli oyuncu. Ama Bursa Zapo'yu cok cok istese coktan alirdi, ki BJK Zapo icin buyuk paralar istemiyor zaten.
Holosko'yu istedigini ben de zannediyorum, ama bu konuda Bursa bize degil, biz Bursa'ya muhtaciz. Holosko olmazsa ellerinde Volkan var zaten, olmadi yabanci piyasasindan birini alir. Holosko bizde buyuk ihtimalle yolcu, su an satmaya kalksak anca bir Rus kulubu veya Ingiltere'nin vasat takimlarindan biri talip olur, ki onlarin verecegi para maksimum 3-4 milyon euro'dur, biz peki Volkan veya Sercan'i 4 milyon euro vererek alabilir miyiz? Biraz zor....
Ayrica sunu da belirteyim, burada oyuncu kiyasina girmedim, ki bana gore Holosko hem Volkan hem Sercan'dan iyi oyuncu, ama yabanci kontenjani nedeniyle BJK boyle bir transfer dusunmeli. Bu takas olursa tamamen o kuluplerin o anki kadrolari ve sartlar nedeniyle olur, oyuncu kalitesi yuzunden olmaz, onu da belirteyim. BJK Holosko'yu Bursa'dan baskasina gonderemez, Bursa da anca Holosko'yu takasla alabilir, parasini verip alamaz....
Ozan İpek sol kanada iyi bir alternatif olur ama bu seneki performansından sonra her ne kadr Beşiktaş'ta olursa olsun yedekliği kabul edeceğini pek sanmıyorum.
bjk4ever , Slovakya 2. tura yükseldi hiç yoktan bunun bile etkisi olacak Holosko'nun fiyatında. 3-4 milyon euro yalan yani abicim ..
DedikLerin doğrudur. Bu transfer oLayında biz Zapo,HoLosko ve TeLLo yu verip, üstüne para verip Sercan ve VoLkanı da aLabiLiriz, Ya da bu transferLerin hiçbirisi de oLmayabiLir. Dediğin gibi biz Bursaspor a muhtaç gibi duruyoruz ama Bursaspor a adam vericeksekte bu adamLardan bir tanesini de mutLaka aLırız her ne oLursa oLsun. Zaten bizimkiLerin istedikLeri de o. Bursa bu adamLara taLip oLsada bizde onLardan bu üçLüden hangisi koparırsak dört ayak üstüne düşeriz hesabındaLar. Yoksa zapo yu 750.00 euro ya ES-ES e, Tabata ve TeLLo yu da yok pahasına bir fiyata ya da kiraLık oLarak başka takıma yoLLarLar HoLosko da takımda kaLır. Oyna dediğinde oynar, koş dediğinde koşar, otur dediğinde oturur.
Aynen oyle, boyle bir takas bizim icin kaymakli ekmek kadayifi olur, cunku olmazsa yabancilari yok pahasina gondermek zorunda kalacagiz.....
holoskonun su anki ederi 3 bilemedin maksimum 4 m eurodur oda turkiyede yurt disindan bi takim 4 bile vermez
Maclari seyretmedin herhalde, Holosko ilk 2 mac sonradan girip 20 dakika oynadi, hicbir varlik gosteremedi, son macta da oynamadi. Hollanda macinda da oynayacagini sanmam, belki maglup duruma duserlerse son 15-20 dakika oynar. Yani oynamadan nasil fiyatini arttirdi bilmem.
Bu arada Holosko illa gitmeli diye de dusunmuyorum. Bana gore ust duzey oyuncu olmamasina ragmen her zaman belirli bir katki yapan, cift forvet oynayan bir takim icin her zaman iyi bir alternatif olabilecek bir oyuncu. Acikcasi gitmesini istememin tek nedeni ona talip olan kulubun olmasi ve onun karsiliginda iyi bir yerli alma firsati, yoksa benim ilk tercihlerim (Gutinin alindigini var sayarsak) Zapo, Tabata, Tello ve Delgado'dur....
Kartal hız kesmiyor
25 Haziran 2010 10:29 | NTV Spor
Teknik direktörlüğe Bernd Schuster'i getirdikten sonra Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert'i renklerine bağlayan Beşiktaş'ın, bu kez Bursaspor'la dev bir takasa hazırlandığı iddia ediliyor.
Kartal hız kesmiyor
Sezonu kupasız kapatan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un yıldızlarına göz dikti. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Sercan Yıldırım ve Ozan İpek için Bursaspor'un kapısını çalan Beşiktaş yönetiminin, yeşil-beyazlılara çok cazip bir teklif sunduğu öne sürülüyor.
İlk etapta Sercan ve Ozan'a karşılık Zapotocny ve Holosko ile bir miktar para öneren siyah-beyazlıların, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Tello'nun da takasa eklenmesi talebini kabul ettiği belirtiliyor. İki kulübün, Sercan Yıldırım ve Ozan İpek'in; Holosko, Tello, Zapatocy ve 2 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a satılması konusunda anlaştığı iddia ediliyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in yurtdışına çıkmadan önce Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile el sıkıştığı gelen haberler arasında.
Bu takasın gerçekleşmesi halinde Beşiktaş hem ısrarla istediği iki futbolcuyu kadrosuna katacak hem de takımdaki yabancı oyuncu sayısını 8'e çekecek.
Maçları seyrettim kardeşim ben zaten size hak veriyorum ama Holosko patlama yapacak çok büyük paralar getirecek de demiyorum farkettiyseniz.. Yani en azından fiyatına ekler birşeyler orada bulunabilmiş olmasından dolayı..
Holosko'nun transferi konusunda da seninle aynı fikirdeyim.. En azından komple bir takım oyuncusu Holosko. Kenarda oturur sorun etmez , oyuna girer elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır her daim. Böyle bir oyuncunun gitmesini bende istemem tabiki ama dediğin gibi işin ucunda ligin en iyi yerli oyuncularından 2 oyuncu var ..
Her türlü takas teklifinde zararlı çıkacak olan takım Bursaspor olacaktır. Tello'nun ve Holosko'nun yıllık alacağı ücretler, Sercan ve Ozan'ın yıllık maaşlarından düşük olmayacağı aşikar. Ayrıca heyecanınızı kırmayı istemem ama tok satıcı Başkan Yazıcı'nın bu takasa meşhur ceketini bile satmaz. Haftalık çıkan Sercan gidiyor haberlerinden sadece biri bu haber. . .
Ya biz Sercan,VoLkan ve Ozan üçLüsünden birtanesini aLacağız. Aha görüşürüz.
O 3'lü den biri neden BJK'ya gitmek istesin ?
Bu iş çığrından çıktı yine yarış yapılıyor. Gelir yahu niye gelmesin? Beşiktaş'a gelmeyebilir ya da Fenerbahçe alır ya da başka takım alır? Saçma sapan yazılara başlandı yine. haber okumaya giriyorum; yine sataşmalar, yine yarış başlıyor. Adam sonuçta bu mal değil. İstediğini gönder istemediğin kalsın. Biraz düşünün. Aydın Karabulut'u Bursaspor'a takas malzemesi yapan yönetim Aydın'ı gönderebildi mi? ya da daha geriye gidelim Serdar Özkan Antalyaspor'a Burak Yılmaz için önerildiğinde Serdar kabul etti mi? Oyuncuya bağlı bir durum klüpler üstün durumda sözleşmeden dolayı ama işin içinde oyuncu da var bunu düşünmek gerek.
A sahi Bursaspor CL oynayacak.
Anlamadığım Bursa şampiyon olunca sanki Beşiktaştan Fenerden Galatasaraydan daha büyük takım olmuş gibi yada sanki onlarla eşit düzeye gelmiş gibi konuşuyorsunuz.
Yahu bu sene CL oynayacak adam belki seneye Avrupaya gidemeyecek. Ama 3 büyüklere geldiğinde hem Türkiyenin en iyi 3 takımından birine gelmiş olacak hemde hersene Avrupada oynayacak , her sene şampiyonluğa oynayacak.
Yani bir defa şampiyon oldu Bursa diye , "Niye BJK'ya gitsin?" demek biraz gülünç oluyor.
Şampiyonlar Ligi oynama şansı varken niye kaybetsin?
ŞL oynarken zaten yine Beşiktaş'ı düşünebilir bir sonraki sezon için ama Beşiktaş'a giderse Avrupa takımlarına transfer şansı kalmaz. Şu an kendini gösterirse Avrupa'da devam edebilir sonraki sezon, Beşiktaş'a transfer olur sonra bir kaç yıl ardından Avrupa'ya gitmek isterse büyük bedeller ister Beşiktaş.Bu da hayallerinin yıkılması demek oyuncu için.
Bursaspor ile sözleşmesi sonunda tutamayacağı için daha düşük bedellere evet demek zorunda kalacak.Kariyerinin başında Avrupa'da oynamak çok büyük bir adım.
Bu sezon Bursaspor'dan bir oyuncu almak imkansız gibi.
Kısır çekişmeler içine girmek istemiyorum takmışınız at gözlüklerini hala aynı pencereden bakıyorsunuz. 3 seneden beri alıyorsunuz ya Sercan'ı bu sene de Ozan'ı alırsınız . . .
İnanmak da inanmakta kişinin kendi mantığı ve tercihine bağlı ancak her mesajında buraya kayıtlı bile olmayan bir insanın arkasından böyle ithamlarda bulunamazsın.
Şakacı dersen bizim görüşümüzle de dalga geçmiş olursun. Bana mantıklı gelmiyor de olsun bitsin.Ayrıca o şakacı dediğin kişinin söyledikleri nedense bir bir doğru çıkıyor sanırım tesadüf olsa gerek.:icon_wink:
Bursaspor'un bu sene şampiyonlar liginde başarılı olup (başarıdan kastım gruplardan çıkmak) oyuncularının Real'e, Chelsea'ye, Inter'e, haydi onlar da olmadı Valencia'ya, Atletico'ya falan gideceğini düşünenler var mı? Beşiktaş 2 senede, olmadı 3 senede bir şampiyonlar liginde boy gösteren bir kulüp. Bursa bu sezon hani olmaz ya, Sivas gibi bir duruma düşse seneye kim alır Sercan'ı Ozan'ı avrupadan?
Ne şampiyonlar ligiymiş arkadaş, bizim Serdar Özkan Liverpoola gol attı, bedelsiz yolladık Galatasaray'a. Tello desen öyle. Bobo kaç senedir Marsilya'ya, Liverpool'a, bilmemkime gol atıyor, 20 yaşından beri avrupa arenasında başarılı maçlar çıkartıyor, 17 maçta 6 gol 4 asisti var, Marsilya'nın 5-6 milyonluk teklifinin üzerini göremedik.
Yurtdisinda kaldigim icin Forzaya kayit olamadim, olsam aynen yazardim bunu, cekinmezdim de.
Madem sen inaniyorsun, su an City ile 2 gorusme yapilmamisken, Robinho dunya kupasinda iken nasil bu transfer bitmis anlat bakalim. Quaresma icin haftalarca ugrasan yonetim Robinhoyu (ustelik sponsor bulunmadan) nasil 2 gunde alir anlat istersen. O sakaci sahis dun Robinho ve Guti bitti dedi, bugun Ozan ve Sercan, boyle 4 transfer 2 gunde biter mi sence? Sen bunlara inaniyorsan zaten safsin ve duygusal yaklasiyorsun bence, kusura bakma. Zaten takas haberi dogruysa 1-2 gun icerisinde aciklanir, gorecegiz bakalim kim hakliymis.....Ayrica Quaresma disinda dedigi ve cikan birsey yok, ki Quaresmayi herkes haftalardir biliyordu, gelecek diyen de tek o degildi, erdem ulus, murat ozen ve haluk kesim de diyordu...
Tabii ki gitmeyecek, hepsi lafta bunlar zaten. Bursa sampiyonlar liginde 1 galibiyet alsin, opup de basina koysun. Galibiyet almasi bile muamma iken, milyonlarca euro yatirim yapan uc buyukler orada yillardir kaydadeger birsey yapamiyor iken daha dunku Bursa (kusura bakmayin, kucumsemek icin soylemiyorum) gelecek ve oyuncularini parlatip satacak ha? :0: