Fener, rierayı ne yapacak. Ya da eboue yi. Bir de üstüne Gökhan'ı verecek :D tövbe Tövbe :)
Printable View
Fener, rierayı ne yapacak. Ya da eboue yi. Bir de üstüne Gökhan'ı verecek :D tövbe Tövbe :)
Bence güzel espri oldu kötü niyet yok hemen büyütmeyin arkadaşlar :)
yalniz pepe"de gelirse sezon sonu mourinho gelebilir gibi içimde bi kurt var :D
Bari Coentrao'u sallasalardı daha gerçekçi olurdu :D
Pepe gelmez beyler.
Yan odada Fenerli arkadaşlar Sneijder ve Drogba'yı da yediler valla :n: Ligin ikinci yarısı güzel olacak herhal :)
Pepe haberi bile doğruysa, yani en azından öyle bir girişim yapılırsa (ister olumsuz sonuçlansın). Seneye bariz şekilde Pique, Bale isimlerini isteriz. :D
Bak Bale olabilir. Bütün eksiğimiz kapatır.
Bale mi :D yapmayın beyler :D :D
Bale Twitter hesabından birşeyler yazmış Gs ile ilgili :) Sahte hesapmı bilemem ama "yoksa ben de mi gideceğim" gibisinden birşeyler yazmış :D Dün gece görmüştüm sanırım
bulabilirsem gösterem dicem ama zor. :D bakayım yine de
Gareth Bale bu sene gelsin at keserim :n::n:
Edit: @nannar
Hasan hocam Bale değil o fan hesabı gibi bişey. EA Sports'a dert yanıyordu orda. Drogba, Sneijder, Kuyt falan diyordu. Eski günler geride kaldı Türk futbolu kendini yeniledi, oyunda olmaları gerek yazıyordu.
Beyler,yatın,uyuyun.
at kes, eşek kes, koyun kes ama cam biblo işine girme aman diyim. twitter yıkıldı bu konuda çünkü :D
The Turkish league now boasts Meireles, Melo, Kuyt, Drogba, Snejider, Eboue, Krasic, Yobo, Allan MacGregor... Might move there myself"
diye bir tweet atmış ama fake hesapmış sanırsam
fake hesap hocam o orjinali bu ;
https://twitter.com/GarethBale11
bahsettiğin hesap ;
https://twitter.com/GarethBale22
Yahu yeter artık olmasın transfer.
"Transfer döneminde ilk olarak Sneijder'ı renklerine bağlayan Galatasaray, ikinci hamlesini Didier Drogba'yı alarak yaptı ve transferi kapattı."
Bu cümlenin karizması bozulmamalı. :)
tabii bu feyk hesap o ayrıQuote:
Gareth Bale @GarethBale22 The Turkish league has Eboue, Meireles, Drogba, Snejider, Krasic, Melo.. Yet it's not on FIFA and the Indian national team is! Sort it @EA
Gareth Bale @GarethBale22
The Turkish league now boasts Meireles, Melo, Kuyt, Drogba, Snejider, Eboue, Krasic, Yobo, Allan MacGregor... Might move there myself
evet baktım ben de,sahte hesapmış... :) olsun. o da yeter :n:
Hayaldi gerçek oldu deriz :D