Biri açıklasın bizim federasyon ile anlaşamadıkları için yok. Öyle bir karar alınmıştı ya şike davası doneminde.
Printable View
Biri açıklasın bizim federasyon ile anlaşamadıkları için yok. Öyle bir karar alınmıştı ya şike davası doneminde.
Drogba transferinde sıkıntı var, umarım karar bizden yana olur.
Çin kulübü resmi sitesinden biz üzerimize düşeni yaptık, delilleri FİFA'ya göndereceğiz demiş.
Ceylan Çalışkan'ın dediğine göre 3 aydır parasını alamıyormuş ve 1 ay parası ödenmezse tek taraflı kontratı feshetme hakkı varmış,16 Ocak 2013'te de tek taraflı olarak kontratını feshetmiş,zaten önceki sayfada da yazdım.Eğer Ceylan Çalışkan doğruyu söylüyorsa Shenhua'nın yapabileceği hiç bir şey yok.
Gelir, FIFA böyle durumlarda mağduriyet yaratmıyor oyuncu adına
Markoishvili de geldi takıma basket takımımız bir vites büyüyebilir bana göre
Allahtan daha var Drogba'nın gelmesine.Bizden yana çözülür umarım sorun.Biraz kıllığına uzatıyor gibi Çinliler.
Şimdi Drogba sözleşmemi fesh ettim diyor ya , Galatasaray Kap'a bildirirken Çin kulübü oyuncusu demiyor mu ? sözleşmeyi fesh ettiyse o kulübü niye katıyor ? bir etkisi var mı , hiç sanmıyorum. FIFA oyuncudan yana verir kararı.
Drogba 12 Şubat'ta geliyormuş.
Galatasaray'ın Drogba ile 16 Ocak'tan sonra sözleşme imzaladığını ifade eden Çalışkan, "Shanghai Shenhua ne açıklama yaparsa yapsın nereye başvurursa başvursun sonuç bellidir. Galatasaray Kulübü, Drogba'nın transferini teammüllere uygun şekilde yapmıştır. Oyuncunun, Shanghai Shenhua ile 16 Ocak'a kadar bir sözleşmesi vardı ve Çin kulübü oyuncunun parasını 3 aydır ödemedi. Drogba da sözleşmesinden doğan fırsatı değerlendirdi ve sözleşmesini feshetti. Bu konuda hiçbir şey çıkmaz, tüm evraklar zaten Galatasaray Kulübü'nün elinde de var." dedi.
Shenhua, Drogba için FIFA'ya gidiyor
Çin ekibi Shenhua, Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Didier Drogba'nın kontratının sürdüğünü belirterek konuyu FIFA'ya götüreceğini açıkladı.
Galatasaray’a transfer olan Didier Drogba’nın kontratı devam etmesine karşın, parasını alamadığı gerekçesiyle ayrıldığı Shanghai Shenhua kulübü beklenen açıklamayı yaptı.
Çin ekibi oyuncunun kontratının sürdüğünü belirterek konuyu FIFA’ya taşıyacağını açıkladı. Kulübün internet sitesinde “Drogba’nın bu hareketi kulübü şok etmiştir” denildi.
Açıklamada, “Drogba hala Shanghai Shenhua takımının oyuncusudur. İki taraf arasında yapılan kontrat geçerliliğini korumaktadır. Dolayısıyla Galatasaray’a transferiyle bu şartlar ihlal edilmiştir. Shanghai kulübü elindeki belgeleri, haklarını korumak adına FIFA’ya sunacaktır” denildi.
Haber: http://skorer.milliyet.com.tr/shenhu...89/default.htm
Fildişi yıldız Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferinde kilit bir rol oynayana FIFA menajeri Ceylan Çalışkan, Shanghai Shenhua'nın yaptığı açıklamanın hiçbir geçerliliği olmadığını söyledi.
Galatasaray'ın Drogba ile 16 Ocak'tan sonra sözleşme imzaladığını ifade eden Çalışkan, "Shanghai Shenhua ne açıklama yaparsa yapsın nereye başvurursa başvursun sonuç bellidir. Galatasaray Kulübü, Drogba'nın transferini teammüllere uygun şekilde yapmıştır. Oyuncunun, Shanghai Shenhua ile 16 Ocak'a kadar bir sözleşmesi vardı ve Çin kulübü oyuncunun parasını 3 aydır ödemedi. Drogba da sözleşmesinden doğan fırsatı değerlendirdi ve sözleşmesini feshetti. Bu konuda hiçbir şey çıkmaz, tüm evraklar zaten Galatasaray Kulübü'nün elinde de var." dedi.
Haber: http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ312990SXQ
Sözleşmede 1 ay ödenmezse fesih hakkı doğar gibi bir madde varsa ve bu ödeme yapılmayan süre 3 aysa Çin kulübü boşa kürek çekiyor demektir. Şu anda Ribery olayına benziyor, Ribery gelip Özhan Canaydın'ın elini öpecekti güya, hiç alacağı yoktu. Boşa çırpınış gibi duruyor.
Diğer ihtimal de menajerlerin oyuna getirmiş olması, transfer yatarsa dünyanın sonu değil ama ciddi bir beceriksizlik örneği olur.
Ribery vakası. Bir kere yaşayınca ögreniliyor, shenhua fazla çırpınmasın oluyor böyle şeyler :)
Drogba'nın Drogba Foundation adında bir yardım kuruluşu var,böyle bir futbolcunun bir kişiye veya kulübe kazık atacağını,hakkını yiyeceğini düşünmüyorum.Shanhua parasını ödememiştir kesinlikle.Zaten neye güvenerek böyle transfer yapar Çin kulüpleri onu da bilmiyorum.
Ayrıca bizde Ribery olayında aynı sıkıntıyı yaşamıştık,bir sorun olmaz.Zaten direk Galatasaray'ı ilgilendiren bir şey yok.Kulüp ve oyuncu arasında,zaten oyuncu ayrılmak istedikten sonra kulübün çok fazla yapabileceği bir şey yok.Bu sözleşme fesih prosedürlerini bek bilmem ancak Drogba tek taraflı sözleşmesini fesh ediyor kulüple bir bağı kalmıyor,kulüp adına oynama zorunluluğu kalmıyor ancak bonservisi hala kulüpte mi kalıyor ?
Bu arada transfer kapatılmış, Ünal Aysal açıklamış galiba. Fatih Terim savunma hattına takviyeye gerek yok demiş, dün başkan ile görüşmüşler. Fildişi elensin dualarımızın yanına, Allah Semih'i ve Dany'i korusunu da eklemek lazım herhalde. :)Quote:
Açıklama
Bugün Haber Türk Gazetesi’nin spor ekinde oyuncumuz Burak Yılmaz’ın satılması ile ilgili olarak yönetim ve teknik heyetin karar aldığı yönünde bir haber yayınlanmıştır.
Haberde yer alan ifadelerin gerçekle hiçbir ilişkisi yoktur. Futbol takımımızla ilgili olarak böyle bir tasarrufumuzun olmadığının kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.
Galatasaray Spor Kulübü
Ribery vakasının acısını çıkarttık böylece. :) Drogba bizim oyuncumuzdur. :)
İşte şimdi Ribery bize lazım :)
Ünal Aysal alt yapı için İtalya'ya gitti Sneijder geldi, şimdi Almanya'da alt yapı için. Alt yapı anlayışı farklı biraz, transfer gelebilir Almanya'dan..
Omer toprak guzel olur :D
34cimbom34 transfer olmaz diye yazdı ancak sürpriz bir son dakika transferi olabilir bence ama bu dakikadan sonra yapılacak transferin ne kadar faydalı olacağı şüpheli.Sercan Yıldırım ve Cris en iyi örnekleri.
34cimbom34 180 derece döndü şimdi :D
Quote:
34cimbom34 @34cimbom34
şuanda hiçbir isim bilmiyorum ama araştıralım bakalım hangi isimler çıkacak
34cimbom34 @34cimbom34
sanırım yanıldık bu sefeer stoperde aranıyormuş
Almanya'dan stoper adaylarını alalım. :D
Quote:
Devre arasında önemli yıldızlarla kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda stoper arayışlarına hız verdi.
Terim ve ekibi, maliyeti fazla yüksek olmayan ve kısa sürede takıma katkı sağlayabilecek bir stoper arayışında. Birçok oyuncuyu kasetten izleyen Terim, kurmaylarıyla stoper adayını belirleyecek.
Galatasaray, kalan kısa süre içinde bir stoper alarak ara transfer dönemini kapatmayı hedefliyor. Sarı - kırmızılılar, daha önce anlaşma noktasına gelinen Genoa'lı Garngvist'in yüksek maliyeti nedeniyle bekleme kararı aldı. İsmi geçen bir diğer alternatif Kolo Toure’yi ise Terim veto etti.
Terim ve ekibi, kalan kısa sürede kararını vererek kadrosuna son şeklini verecek.
ntvspor
Hummels,Badstuber,Boateng,Dante,Subotic vb. :n:
Şaka bir yana olabilecek transferleri sayarsak;
van Buyten,Ömer,Serdar,Kjaer,Koray Günter ilk aklıma gelenler.
Yüksek maliyeti olmayan oyuncu muhtemelen 32 yaşında falan olacak ki takımı veteran takımı haline getirmeyelim bence. Maliyeti boşverip Ömer Toprak alınsa ya...
Serdar Taşçı'nın Türkiye'de oynayacağını sanmıyorum ama Ömer Toprak gelebilir.
Ömer'i alirsak cok iyi olur hem milli takimdan Semih'le de maclarda görev aldi uyum sorunlari az olur ama zor bence.
Serdar çok daha iyi Ömer'den. Serdar çok iyi olur.
Serdar diyorlar hayırlısı olsun bakalım inşallah gelir de yabancı sorunumuz da ortadan kalkar