lampard a ihtiyac yok ki takımda selcuk snijder melo varken lampard gereksiz olur bence.gs stoper ihtiyacı var..
Printable View
lampard a ihtiyac yok ki takımda selcuk snijder melo varken lampard gereksiz olur bence.gs stoper ihtiyacı var..
Dany seneye melo yerine olabilir savunmayada 1 turk aldimmi iyi olur.
Sneijder ve Drogba'dan daha bomba bir transfer :n:
Şaka mı bu ? Tamam Ufuk kötü ama Aykut çok mu iyiydi ? Saçma bir transfer.
Drogba, Sneijder kimmiş be. :n:
Tanımıyor olman senin ayıbın. :D
Taffarel'in raporu sonucu alınmış Aykut, Ufuk gönderilsin o zaman. 6 aydır antreman yapmayan Aykut kadar olamıyorsa bu takımda işi yok. Kupa maçları ve hazırlık maçlarında rezildi zaten. Eray da tecrübesiz diye düşündüler herhalde, Allah'tan alacağı para çok değil Aykut'un.
12 numaralı forma Aykut'a yakışır, Drogba başka forma alsın. :D
Yuvana hoşgeldin Aykut.
aykut diyince bende aykut kocamanla alakalı yapılmış bi geyik sandım :D
bu adam torpilli galiba başka bi açıklaması olamaz.
başlığın en kısa zamanda yenilenmesini istiyorum :D
Aynen başlık değişmeli :n:
Bu ne biçim yönetim ya, sırf transfer yapmak için transfer yapıyolar, boşa para harcıyolar aykut ne ya. Yönetim istifa! :D
Adam 200 bin TL alıcakmış zaten.Diğer oyuncuların çerez parası falan :D Gerek var mıydı yoktu tabi ki ama adam kulüp bulamamış bir nevi vefa olayı olmuş.Sezon sonu ya Eray kiralanır ye Ufuk gider ya Aykut bir alıcı bulur.4 tane kaleciyi napıcaz :D
Eray fena oynamamıştı oynadığı maçlarda umarım Aykut 3. kaleci olarak gelmiştir. :)
Eray'a şans versenize bu bitmiş adamın yerine
Aykut'un alınma mantığını hala çözemedim ama neyse
Fenerbahçe'nin Emre ve Ziegler hamlesine Aykut'u alarak karşılık verdik psikolojik üstünlük bizde :D
Aykut transferi esprisine.
aykut antrenmanda forvet başına 1 kaleci düşsün die alınmışta olabilir :D
galatasaray mükemmel transferler yaptı özellikle drogra tam bi bomba zevkle izleyeceğiz inşallah
Ufuk'Un hazırlık maçlarındaki o kötü performansından sonra gerekli gibiydi eray bir kaç daha büyük ve biraz tecrübeli olsa aykut'un geri gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz :)
Aykutun en başından beri karşıydım gitmesine zaten Ufuku 34 maç banko oynat birşey yapamaz.. Aykut o şampiyon oldugumuz sene hatırlamıyorsam 20 lig maçında oynadı. Sİvas maçında 3 gol yedi diye eleştirildi ki bu adma 490 dakıka gol yemedi..İyi oldu en azından Muslera sakatlanırsa biraz daha sakin kalıcaz
Abi dedğim gibi ciddi ciddi esprisine bu transfer. Ufukla falan alakası yok.
Ben hala bir stoper transferi bekliyorum.
Aykut Erçetin transferini hatır transferi olarak görüyorum ben.