Stoperden vazgeçmişiz sanırım.İbrahim Seten öyle diyor.Bu günlerde dediği birkaç şey doğru çıkmıştı.İnşallah bu doğru değildir.
Printable View
Stoperden vazgeçmişiz sanırım.İbrahim Seten öyle diyor.Bu günlerde dediği birkaç şey doğru çıkmıştı.İnşallah bu doğru değildir.
td"de gordum gulmekten kriz girdi bana :D
unal aysal almandaydi arkadas konusmalari yayinlamis.
Ünal Aysal bugün Wiesbaden Sehrine geldi, bana 15 dakika uzak ve benim simdi haberim oldu, kahroluyorum su an.. arkadas tesadüfen görmüs, 3. lig takimlarindan sv wehen wiesbaden ile kooperativ is birligi yapacakmis
http://www.wiesbadener-kurier.de/reg...n/12794299.htm
arkadas eger sallamiyorsa
Ünal Aysal Baskan bugün Wellritzstraßeda Harput'da Taraftarla bulusdu ve sorularimizi yanitladi...
Salih: Ünal Abi, Transfer isleri noldu Stoper alinacakmi Lig Tvde bugün Serdar Aziz Denildi...
Ünal Aysal: Hocamiz istemiyor transferler yaza kaldi...
Salih: Baskan yeter zaaten Ligde 17 Takiminda Pisikolojisini bozdunuz iki transferle...
Ünal Aysal: Yani, birazda Yaza birakalim yazin bozulsun...
BÜYÜKSÜN BASKAN ! ! !
resim cekilmisler, bol bol sohbet etmisler, transfer kapanmis yani
Hessen Eyaleti Başbakanı Volker Bouffier'e, GS Başkanı Ünal Aysal tarafından başbakanlıkta forma verildi.
Konusmasi ;
hahaha yemin ediyorum baskanin kaldigi oteli buldum telefon acip "good evening, here is fatih terim, coach from galatasaray, can you connect me with ünal aysal" diyorum kadin hemen "yes, please hold the line" diyor ama baskan telefona cikmiyor
yemin ediyorum, otelin numarasi 0049 611 1330, http://www.nassauer-hof.de/
simdi tekrar aradim, yine ayni dialog, kadin demez mi "who are you" ben dedim "fatih terim, grande terim coach of galatasaray" kadin "ünal aysal is not in his room, can i give a message" diyor.. bende "he has to call me in my ofis tomorrow at 9 o'clock early, i want transfer ömer toprak" dedim yüksek seslen, kadin "okay, i tell him" dedi
hahahaa ses kaydi bile yaptim!
ses kaydi bile yapmis :D
http://www.filedropper.com/memo_3
Hahahaha alıp gelmesin şimdi :D
Hahahah çok iyi :)
Haha çok iyi ya :D
http://www.yetenekliturkfutbolcu.de....d.ue.lleri.htm
Su gurbetçi çocukları Türk futboluna kazandırsak ya.. :)
Onuruda almak lazim. sadri baskan yesil isigi yakmis.
Onur Kıvrak için 7.5 milyon Euro’yu getiren alır diye bir açıklamanız olmuştu.
Gene bu kibar tarafı. Burda bir konu var menajerleri galip getiriyorsunuz. Burak Yılmaz’ın adını bile anmak istemediğim bir menajeri var. Onların davranış şekilleri beni kahrediyor. Onur Kıvrak’ı da biri isterse gelir benimle konuşursa daha şık olur.
Galatasaray parayı verse, Onur’u alabilir mi?
Alır ama kırgınlık konusu daha büyüyerek bomba haline gelir. Paraları çok zaten yakın bir zaman da bizim takımı da alabilirler. Galatasaray, Dubai Şeyhi değil galiba. Belki böyle bir imaj yaratmak istiyor. Biz her şeyi alıp satabiliriz diye. Biz zaten Anadolu takımızı ezilmeye mahkumuz.
Sadri Şener çok duygusal birisi,o duygusallığı başarılı olmasını engelliyor ve açıklamaları ile de itici olmaya devam ediyor.
Tamamda etik olmayan ne yapılmış. Trabzonspor ile GS arasında düşmanlık değil dostluk vardır. En azından benim için böyle. Trabzonspor'u her zaman sevmişimdir ama Sadri Şener'in açıklamalarını doğru bulmadım. Kulübe para kazandırarak gitti Burak Yılmaz. %20'de satıştan alabileceği payda eklendi.
Sen Engin'i sat, Selçuk'u takımda tutamama, Burak Yılmaz için teklif yapıldığında sözleşmesinde 5 milyon madde varken 6 + Sercan teklifini kabul etme, takımdan ayrılması kesinleşen Burak Yılmaz'ı ikna eden, parasını peşin olarak ödeyen Galatasaray'a laf söyle. Anlamadım gitti bu işi.
Onur konusunda madde varsa oyuncu ikna edilirse gelsin tabii. Sen zaten sözleşmelere o maddeleri koyarak çıkış kapısı yaratıyorsun, Burak için yapılan teklifi kabul etmeyip 7.5 milyon istemişti yanlışım yoksa, yönetim kabul etseydi bunu o zaman da 5'e alınacak adamı niye 7.5'a alıyorsunuz derlerdi. Sözleşmesinde serbest kalma maddesi olan oyuncu için teklif ancak o bedelden az verilmek isteniyorsa yapılır zaten üst sınır belli. Sadri Şener'de enteresan bir mantık var..
Cidden merak ettiğim birşey var. Bu 6 M+ Sercan teklifinin kaynağı nedir?
http://spor.milliyet.com.tr/avrupa-y...40/default.htm
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ286753SXQ
Ayrıca o dönem Trabzonspor'dan bir yönetici para + takas teklifleri var ama sıcak bakmıyoruz demişti diye hatırlıyorum, tam emin değilim.
Ben sanki kendini masum gösterme çabası gibi gördüm ilkten ne yalan söyleyeyim. GS aradaki ilişkileri bozmamak için yapmış demekki o teklifi. Doğruluk payı varsa,Trabzon'un kabul etmeyişi de saçma. O teklifi kabul etmeyeceğin bir adama 5M'luk serbest kalma maddesi koydurmayacaksın :D Sadri Şener bu işleri beceremiyor hakikaten.
Onur iyi kaleci ama 7.5 milyon çok fazla. Sadece Muslera giderse bu fiyat normaldir diyebiliriz. Ancak 2. kaleci olarak bu para çok.
Zaten Muslera giderse büyük ihtimalle alınır Onur.
muslerayi 15-20"ye satsak iyi valla , onur icinde 6-7m buyuk bir rakam degil bence deger. aslinda yonetim sinan bolat"i alsak sezon sonu sozlesmesi hem bitiyor hemde kendi takiminda su an kadro disi.
Düzeltme yapayım, %20'lik bir pay eklemediniz. Satış bedeli 5 Milyon Euro+Gelecek Satıştan %25'di zaten.
Geçen seneki ev arkadaşım İzmir, Karşıyakalıydı. Onur'u yakından tanıyan birkaç arkadaşının anlattıklarını bana aktarmıştı. Geçen sene hiç oynamadığı dönemlerde dahi Trabzon'u Trabzonspor'u anlata anlata bitiremiyormuş. Ek olarak Onur'un şehir yaşantısını sevmediğini belirtmişti. Geçtiğimiz aylarda Trabzonspor Dergisi'ne de buna benzer bir açıklama yaptı.
''Bugüne kadar Trabzon'da en ufak bir problem yaşamadım. Bazı dönemler gideceğim yazıldı. Ama ben sadece Avrupa'nın çok büyük bir kulübüne giderim. Onun dışında buraya çok alıştım. Mutluyum Trabzon'da. İnsanların bana yaklaşımından çok memnunum. Burayla ilgili çok güzel bir anım var. Trabzonspor'a transfer olduğumda üçüncü kaleci pozisyonundaydım. Doğru dürüst tanınmıyordum. Benzin istasyonuna gittim. Yakıt aldıktan sonra ödemeyi yapacaktım ancak yanıma cüzdanımı almayı unutmuşum. Ben ne yapacağımı şaşırınca görevliler, 'sen git, ne zaman istersen gelir ödersin' dediler. Bu cevap beni çok etkiledi. Başka bir şehirde böyle bir cevap almanız imkansız. Sonra ailemi arayıp Trabzonspor'a gelerek çok doğru bir karar verdiğimi söyledim. Ben gökdelenlerin olduğu, çok insanın yaşadığı bir şehir aramıyorum. Ben Trabzon gibi bir şehir arıyorum. Buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkür ederim.''
Selçuk'la, Egemen'in kalacağına dair bir inancım yoktu. Burak ölürüm vs. deyince ona inanarak hata yaptık ama Onur'un farklı olduğuna dair bir düşüncem var. Umarım yanılmam ve uzun yıllar kalemizi korur, giderse de İngiltere, İspanya gibi bir lige gider umarım.
Onur doğru söylüyor aslında. Trabzon gerçekten mükemmel bir yer en azından doğal bir hayat yaşanabilecek bir şehir.
iyide galatasaraya gelip basamak olarak daha yuksek kluplere siçrama yapabilir.
Onur'un Trabzonspor'dan ayrılacağını sanmam. Satılacak bir oyuncu var ise o Tolga olabilir sezon sonu. İkisi birden Trabzonspor'a fazla.
Onur'un Avrupa'ya gitmesi için basamak olarak kullanabileceği en ideal takım bence Trabzonspor. Satılırsa yerini doldurabilecek Tolga var ve tüm taraftarlar onu avrupada izlemek istiyor. Muslera'yı sattıktan sonra Onur'u alan Galatasaray'ın onu bırakacağı minimum rakam(7.5 Milyon Euro'ya alınacağını düşünürsek) 12-14 milyon euro civarı olacaktır. Yabancı sınırının azalacağını hesaba katarsak kaleye yabancı transferi çok lüks olacaktır, piyasada yerli alternatifte kalmıyor. O yüzden olası bir satış Galatasaray'ı kaleci mevkisinde 2 gömlek düşürür. Bu rakamlara dahi Avrupa'ya gidememe ihtimali var yani. Ayrıca hepsini geçtim, bir avrupa kulübünün bir türk kaleciye 5-6 Milyon Euro'nun üzerinde bir miktar vereceğini sanmıyorum. Dünya yıldızı dediğimiz Arda'yı bile 12'ye anca satabildik sonuçta. Bence Onur Avrupa'da oynamak istiyorsa şuan doğru kulüpte, Galatasaray'a giderse yıllarca o takımın kalesini başarıyla korur. Kötü bir kariyer olmaz ama yurt dışına çıkma şansı da olmaz.
Barcelona Asbaşkanı Jose Maria Bartomeu : Futbolcumuz Adriano Correia ile Galatasaray Kulubu de yakından ilgileniyor.
Barcelona Asbaşkanı Jose Maria Bartomeu : Galatasaray bizimle Adriano için temas kurdu, fakat oyuncuyu PSG ve Milan'da istiyor.
Olursa süper ötesi olur ancak Carlinhos'u almalıyız bence.Zaten Barca sözleşmesini uzatmayı düşünüyormuş.
Adriano olur olmasına ama yerli 6 tane iyi adam lazım önce kadroya :) Heryere yabancıyı doldurduk, kadroda selçuk-burak-semih'ten başka 11'de türk yok :D Hamit ve emre çolak bari toparlansa da sayı 5'e çıksa. Sabri'yle 6 olur dicem ama ona da belli olmuyor ki...
Muslera'nın Barcelona ile ön protokol yaptığını yazıyor bazı yerler. Onur Kıvrak'ında Galatasaray'a geleceğini.
Onur israrla Ts'den baska yerde oynamam diyor. Oda bu kadar konusup daha oncekilerin yaptigini yaparsa maclardaki kufurler vs dahada artar.Birde taraftar onu oncekilerden daha cok seviyor. Gider mi bilmiyorum ama gidecekse de gitmeyecekse de bu tarz aciklama yapmamalilar.
Onur'un giderse yurt dışına gideceğini düşünüyorum.Muslera istemedikçe onu asla ve asla satmamalıyız ve satmayacağızdır :)
onur falan gelmesin arkadaş.muslera bizde kalsın. adam tek başına maç kurtardı kaç kere...