bence artık kanatta birini izlemeyelim hazır bulmuşuz sistemimizi
Printable View
Bu Burak,Mendes olayı doğru mudur?
http://i.imgur.com/Ju1TpgY.png
Hayırlı olsun beyler :) Melo'da gidici artık.
alper melonun yerini tutamaz.
Melo bu performansini sene sonuna kadar surdururse gitmesi cok zor. Alper Melo'nun yerini kesinlikle dolduramaz ama cok iyi alternatif olur.
Alperle Melo tamamen alakasız oyuncular.Alper bilekleri hızlı dribling yaparak ortasahada top cevıren cınsten teknık bır ısım Melo ise tamamen zıttı daha defansıf bır top kesıcı, gs oraya bır onlıberyo tarzı defansıf bır top kesıcı alması lazım, Alper ile Melo arasında cok fark var mevki olarak.
seneye yaya toure-alper-selçuk-hamit-sneijder 5'lisini göreceğiz :D
Ben Melo ile Alper'i karşılaştırmadım ancak Melo'ya 6,5m euro verilirse Alper alınmaz,ee 34cimbom34 emin olduğuna göre Alper alınır,Melo alınmaz.
Belki bir ihtimal yine kiralarız Melo'yu.
İlk tercih Gökhan İnler olmalı tabi napoli bırakmayacaktır şampiyonlar liginde oynadıkları için ama zorlamak lazım Fatih Terimin ününden de yararlanmak gerekli gökhan konusunda
Valla gelecek yıl kesin gelecek isimleri söyleyeyim sizlere;
Kerim Frei
Alper Potuk
Carlinhos
Ömer Toprak
Bunlar benim görüşlerim.Kerim ve Carlinhos'u Fatih Hoca çok istiyordu,Alper'i 34cimbom34 söyledi,Ömer'i de ben kendim fikir edindim :D
Gökhan İnler'in Türkiye'ye transferi çok zor yahu. Adam Napoli'nin Cavani ve Hamsik'ten sonra en değerli oyuncusu. En az 20'den açarlar kapıyı kaldı ki oyuncunun tercihi Türkiye olur mu orası da var. Napoli satmaya kalksa bir kaç dev hemen almak için harekete geçer.
Selçuk'un savunma yönü gayet iyi bence. Hele son maçlardaki 4-1-2-1-2 gibi ya da işte baklava düzeni 4-4-2 oynayacaksak. Ön liberoda Selcuk onun önünde Alper, Hamit onların önunde Sneijder şeklinde bence takım savunması yonunden fazla sırıtmaz diye düşünüyorum.
aslinda cok dogru bir yaklasim. lakin Hamit ve Alper'e bu sartlarda cok is dusecektir cunku obur turlu butun yuk Selcuk'un sırtında oluyor. Hamit ve Alper'in Football Manager tabiriyle "Cift Yonlu Orta Saha" olmalari gerekiyor bu durumda. surekli gidip gelip Selcuk'a yardim etmeleri gerekiyor ki Selcuk orta sahada yalniz kalmasin. Bir de "Oyun Kurucu" gorevi de var malum ve arada sirada ileri cikmasi da gerekecek. ayrica Alper ve Hamit'in kondisyonlarinin ve fiziklerinin cok cok iyi olmasi gerekiyor bu durumda. gerci zaten ikisi de mucadeleci birer futbolcu.
"muslera - carlinhos, toure, semih, eboue - selcuk - hamit, alper - sneijder - drogba, burak" seklinde bir 11 cok ideal olur bizim icin tabi yabanci sinirlamasina yeri geldiginde takilacagiz dolayisiyla bu ayri bir sikinti olacaktir.
Muslera yerine onur kivrak yazalim oraya :D toure yerinede omer"i alabilsek keske.
Onur bize gelmez abi boşuna ümitlenme bence.
Melo gidecekse de Melo tipinde bir adam ihtiyacımız var. Presi seven, kademeyi bilen ve ters uzun topları becerebilen bir adam. Bilmiyorum Alper, izlediğim maçlarda bütün preslerini faulle sonuçlandırıyordu. Ön Libero dediğimiz mevkide bu tür hareketler sıkıntı olabilir. Melo böyle oynasın kalsın, yeter ki oynasın. :)
Melo kalacak bence.
R.Madrid'den Xabi Alonso'yu alır getirir Ünal Aysal :D
Kalbime indirdi :( Yediğim tek 1 Nisan şakası bu.
http://img845.imageshack.us/img845/6...94288e79e0.png
Türkiye’ye ilk kez AMK’nın duyurduğu Arda Turan transferinde sıcak gelişme… Real Madrid maçı için İspanya’ya giden Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst ve yönetici Ali Gürsoy, Atletico Madrid kulübünün sahibi Angel Gil Marin ile bir araya geldi. Madrid Hotel Villa Magna’da gerçekleşen ve sadece AMK’nın görüntülediği gizli görüşmede Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut da yer aldı.
Taraflar arasında daha önce olduğu gibi Arda Turan konusunun konuşulduğu, İspanyol kulübünün satmak istediği Adrian isminin de gündeme geldiği öğrenildi. Valencia ile oynanan maçta sakatlanan Arda dün Madrid’e gelen Galatasaray kafilesini otelde ziyaret ettikten sonra takımla birlikte yemek yemişti. 9 Ağustos 2012 tarihinde yine sadece AMK’nın yakaladığı transfer görüşmesinde iki kulüp yöneticileri Başkan Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans’da bir araya gelmişti.
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/04/yasin1.jpg
Büyük ihtimal Arda'nın taksitlerinin ödemesi içindir görüşmeler.Arda olur da bize gelirse bu kariyerinin son zamanlarında olur. 33-34'ten sonra gelir en erken.
Arda'nın Atletico ile şampiyonluk yaşama şansı yok, Avrupa'da başarıyı zaten kazandı. Çok durmayacağını, ayrılacağını düşünüyorum, bir üst seviye takımlara da gitmesi çok olası gözükmüyor. Gidişini şeklen pek doğru bulmamıştım ama sonuçta o bizden biri. Hagi'nin golüne sevinen top toplayıcı çocuk olarak başladığı hizmetine çoğu zaman layıkıyla devam etti. #66 olarak gelecekse, yabancı yerli ayrımlarına girmeden, kendini üstün görmeyecekse gelsin isterim.
Yurt dışında oynamış bir futbolcunun yabancı-yerli ayrımı yapacağını sanmıyorum abi :D
Gitmeden önceki son dönemlerinde tabiri caizse takımın papazı olmuştu Arda. Yurt dışı deneyimi elbette olumlu katkı yapmıştır ama Türk insanı huylarından kolay kolay vazgeçmez.
Valla Arda'nın karakterini tartışmanın son şey olduğunu düşünüyorum.Kamuoyu üstüne gitti diye 30 yaşında ki koskoca adam Guiza oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesinde ağladı.Arda ise bizim memleketin çocuğu hayli hayli etkilenir.
23-24 yaşında ki bir futbolcunun ahlaksızca,saygısızca eleştirilmesi,üstüne gidilmesi sonucunda psikolojik sorunlar yaşamış olma ihtimalini ve bu yüzden öyle davrandığını düşünüyorum.Yoksa Arda'yı herkes tanıyor,biliyor.Kimse hakkında kötü şeyler diyemez.Futboluna zaten hiç bir şey diyemezler.
Kendini üstün görme meselesine gelirsek,öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ancak olsa bile de anormal bir durum değil ki ? Kadro da ki oyuncuların 1-2 gömlek üstüydü Arda Turan.
Neyse yeri değil zaten,gelirse süper olur,inşallah da geri gelir.
Bu arada laflarım sana değildi abi genel olarak konuştum :D
Okey masalarının vazgeçilmezleriydi mustafa sarp servet abileriyle filan ama şimdi çok üst düzey futbolcular var hepsi çalışan çabalayan yönden türk oyuncular da durmadan çalışıyor
öyle boş vakit geçiren bir emre çolak var onun da aklı başına gelir yakın zamanda uzun zamandır oynamıyor zaten
Arda geri dönebilir ancak seneye döneceğini sanmam. Atl. Madrid ile Şampiyonlar Liginde oynayacak çünkü. Bundan sonraki senelerde gelebilir, neden olmasın.
Ardada biraz akıl varsa türk ligine geri dönmez.
Olur da geri dönerse çok efsane kadro olur .
Arda - Selçuk - Şınayer - Hamit - Drogba - Burak
Buneyyyy lannnn
muslera zu barca haberleri duydum fiyati 25-30m arasiymis.