Atletico Arda'nın parasını ödeyemiyor diyorlar.Sezon sonu kesinlikle Atletico'dan ayrılır Arda.
Atletico Arda'yı başka takıma satıp,borcunu kapatır ya da Arda geri gelir Galatasaray'a.
Kesinlikle eminim bu konudan.
Printable View
Atletico Arda'nın parasını ödeyemiyor diyorlar.Sezon sonu kesinlikle Atletico'dan ayrılır Arda.
Atletico Arda'yı başka takıma satıp,borcunu kapatır ya da Arda geri gelir Galatasaray'a.
Kesinlikle eminim bu konudan.
Avrupa'da devamli basari istiyorsak takim iskeletini korumaliyiz, her sene takim yenileyerek yakalayamayiz basariyi. Takimin iskeletini olusturan isimlere astronomik teklifler gelmedigi surece birakilmamali hicbir sekilde.
Bence, Arda şuan gösterdiği performans ile birçok kulübün gözetimi altındadır. Türkiye'ye dönmesini istemem açıkcası Avrupa da tutunabilmişken orada devam edip geliştirmesi kendini çok iyi olur.
Arda İspanya serüveni ile futbolunu, ama daha çok mental yönünü geliştirdi. Öyle ego, moego hikaye. Her takıma gider, her takımda oynar. Varsayımlar üzerinden atıp tutmak hoş değil Facx.
Milli takım top mu oynuyor da Arda'yı eleştiriyorsun Allah aşkına ?
Ordan bunu mu anladın ? Çok bencil oynamasından kahraman olmaya çalışmasından bahsettim ben orda . Neyse ben Ardanın gelmesini istemiyorum kalıcam kalıcam diyip son anda kaçan, gittikten hemen sonra bize yemek vermedi " bu kulüp " diyen adam gelmesin bi zahmet tabi bu benim görüşüm kimsenin bir şey demeye hakkı yok
Kimsenin bir şey demeye hakkı yok eyvallah,ancak istemiyorum de sadece adam hakkında atıp tutma.Hoş olmuyor.
yahu belki abdullah avci diyordur biraz daha bireysel oyna diye ? ne biliyorsunuz sahsen ben ardanin geri gelmesini isterim yabanci kontenjanini goz onune alirsak. 4-3-1-2"de muthis is yapar arda. tabi seneyede o sistemle devam edersek.
fatih terim'in kontrolü altındaki arda bu takımı kaç gömlek üste taşır. gelmesini isterim ama prestij açısından değil, futbolun kalitesinden dolayı avrupa'yı tamamen görmesi daha makul gibi. yoksa yeteri kadar galatasaray adı var.
Ben de Facx gibi düşünüyorum. Milli takımda bundan önceki elemelerde de Hamit ve Arda çok top eziyordu. Arda son maçlarda da aynı şekilde ayağında çok top tutuyor.
Milli takım tabiki Arda yüzünden iyi oynamıyor ama, Atletico'daki Arda ile Mlli takımdaki Arda bana da farklı geliyor.
Ben Arda Turan'ın geri gelmesini istemiyorum. Ama kesinlikle kalıcam diyip sonradan apar topar gidişiyle alakalı değil. İstemeyebiliriz ancak büyük bir ücret kazandırarark gitti kendisi. En azından buna saygı duymalıyız...
Arda gelmesin Avrupada kalmaya devam etsin.
bence ben arda nin kariyerini avrupa sürdürmesini isterim...ardanin da milli takimda birsey yapmadigini söyleyenlere milli takim top mu oynuyorda arda ya yükleniliyor....türkiyeye gelse yine medya yine biktirirlar cocugu
Gelmez Arda, 30'unu geçmeden Türkiye'de bir takıma dönmez. O aradığı futbol ortamını, yaşamını buldu.
Dogrumu acaba kagida baktimda bazi yazialar vs silinmis :D
Galatasaray Futbol Akademi Oyuncu İzleme ekibinden Fahrettin Doğan, Kırıkhanspor Maçında genç futbolcuları izledi.
FAHRETTİN DOĞAN PTT GENÇLİKSPOR’DAN DA OYUNCU BEĞENDİ
Galatasaray Kulübü oyuncu izleme ekibinde yer alan Fahrettin Doğan’ın geçtiğimiz hafta sonunda Çorum’da oynanan U15 Türkiye Futbol Şampiyonası 2. Kademe maçlarını da izlediği öğrenilirken, Doğan’ın PTT Gençlikspor U13 takımından Burak Çamlıbel isimli futbolcuyu da beğendiği öğrenildi.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...08024698_n.jpg
Adında iş yok,boş futbolcu :n:
İzleyecek tabi işi ne ? İşi o zaten :)
Galatasaray milli yıldızla el sıkıştı, kulübü de izin verirse sezon sonu sarı kırmızılı formayı giyecek.
G.Saray, Eskişehir’in milli yıldızıyla el sıkıştı. Yeni sezon transfer çalışmaları için şimdiden kolları sıvayan G.Saray, Eskişehir’in yıldızı Alper Potuk’u renklerine bağlamak istiyor.
Milli Takım’a kadar yükselen başarılı oyuncuları bünyesine katmak isteyen Aslan’ın, Alper Potuk’la her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.
Alper ile her yıl için 1.3 milyon euro ücret karşılığında anlaşan Cim Bom, maç başına da oyuncuya 15 bin euro verecek.
SÖZLEŞME UZATTI
Trabzonspor’un da çok istemesine rağmen transfer edemediği Alper Potuk, özellikle son Macaristan maçındaki performansıyla göz doldurmuştu.
22 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu sezon başında Eskişehirspor’la sözleşme yenilemiş ve 2 yıllık daha imza atmıştı. G.Saray sezon sonunda masaya oturacağı Eskişehir yönetimini ikna edebilirse bu transfer gerçekleşecek.
Sözcü
Alper'in geçen sezon devre arasında yıllık ücrette anlaşamadığı için FB'ye transferi yatmıştı. O zaman istediği rakam 2 , 2.5 arasıydı diye biliyorum. Ama 1.3'e anlaşılmış tabi maç başı ücret var. Eses 8,9 arası bir bonservis bedeli ister diye düşünüyorum. Birde oyuncu verilir.
Haber gerçek ise eğer Eskişehir yönetiminin tavrını merak ediyorum. Önce onlar ile görüşmeleri gerekirdi.
Ütopik bir transfer uğraşı var hiç sanmıyorum. Melo'nun bonservisinde etken o transfer olacakmış.
Herkes twitter'dan Alper Potuk'u Emre Utkucan'a ( Gs Baş Gözlemcisi ) sorunca Emre Utkucan'ın attığı tweet
- Bana sürekli twitter uzerinden mesaj yazan arkadaslarıma soyleyecegim tek sey; Rahat olun.
hadi alper hayirli olsun
Alper müthiş bir ortasaha.Galatasaray alırsa aşırı kaliteli bir ortasahası olacak. Ama Alper Melo nun yerine değil Selcuk un yerine oynayacak bir oyuncu. Selcuk varken bence fazlalık olabilir Alper. 3 lü ortasaha da Alper Selcuk ikilisi çok iş yapabilir ancak Hamit e yer kalmıyor bu sefer.
Galatasaray - Alper konusnda teorim Alper gelirse Selcuk'un gideceği yönünde 15 20 arası bir fiyata elden çıkarılabilir
Alper bence as olarak alınır,Hamit beklenilen performansı veremiyor.Ayrıca takımda ki orta sahalara baktığımızda Selçuk-Hamit-Yekta-Melo-Engin var Engin ve Yekta gidici gibi duruyor,Selçuk gitmez.
Bu sefer gerek maaş yükü gerek bonservis yükü epey artıcak galatasaray da. Alperi klubü 8 milyon euro gibi bi fiyata verir en az.
Stoper ve sol bek transferleri de olası.
Klup şuan zaten finansal olarak zarar etmeye devam ediyor.
En kötü bir futbolcuyu çıkaracak elden galatasaray bence 20 milyona yakın bir paraya.Ya Muslera ya selcuk benim fikrim..
Göndermeyip Alperi de katarsa aşırı derecede kaliteli bir kadro olacak.
Alper gelişmeye çok açık ve ham yetenekleri çok çok iyi.Çok katkısı olur Selçuk ile yanyanayken, eğer Selcuk giderse, bir zaman sonra aratmaz bence..
8 milyon mu yani sneijder pahalıya diyorsunuz..
Bence 3m+2 futbolcuya çözülür bir iş sonuçta bir türk futbolcu çok üst düzey değilse 8milyon etmez hem bence selçuk ve sneijderin yedeği olur ya da takım gol bulunca drogba veya burak'ın yerine girer orta sahada top çevrilir şu anki gibi taktikten taktiğe geçeriz yani
Zarar konusunda da öncede yazdığım gibi o rakamlar stat gelirleri olmadan galatasaray da sezon başı 40bine yakın kombine yaptı hesabını siz edin ordan gelen parayı