alpere 4-5 + bizdeki fazlalıkları veririz gibi geliyo bana :D
Printable View
alpere 4-5 + bizdeki fazlalıkları veririz gibi geliyo bana :D
Alper 3 büyük dışındaki ligin en iyi oyuncusu şuan :) Türk ve 22 yaşında. Eskişehir yönetimi öyle kolay kolay bırakmaz bence Alper'i tok satıcı konumundalar ayrıca.
Bence Alper , Hamit yerine kullanılır 4-1-2-1-2 dizilişinde. Tabi Xabi Alonso olursa kanat oyuncuları alınır diye düşünüyorum.
Not : Xabi Alonso şaka değil yazı bekleyin :n:
Alper 8m etmez,en fazla 6,5m euro veririz,o da en fazla.Yaptığımız transferler maliyetli gibi gözüküyor ancak oyuncuya göre bakıldığında öyle çok para saçan bir kulüp değiliz,Riera hariç.
Alper olursa süper iş yapmış oluruz. Hamit'in yerine güzel gider. Aslı yedekli süper bir orta sahamız olur. Melo'nun görevini ise kaldırabileceğini düşünmüyorum. Melo ya erken alınsın ya da onun gibi birı alınsın.
Melo falan alınmasın, başka adam mı yok? Liglerin bitmesine 5 maç kala oynamaya başladı, tabikide takımda kalabilmek için. :)
Benim de aklıma gelse de dediğiniz şey kalan haftalarda da böyle oynarsa Melo alınacak,alınır veya alınmalı demiyorum alınacak çünkü çok fena oynuyor çok.
Göbek bağlamış Çağlar ile alt yapıdan bir oyuncu verirsiniz tamamdır :)
Eğer yazdığınız gibi 5,6 gibi bir fiyata bırakırlarsa Eses taraftarı o yönetimi taşla, sopayla kovalasın. Böylesine dinamik bir oyuncunun satışı en az sekiz olmalı. Alper Portekiz veya Hollanda liginde oynasa piyasa değeri 12 , 13 olabilirdi. Türk takımları bu konuda geride olduğu için yerli oyunculara ödenen rakam dokuzu geçmiyor genelde.
Wesley Sneijder'e 7.5 veren yönetim Alper'e 8 verirse asıl bizim taraftar onları taşla,sopayla kovalar.
Eboue'nin her maçta neredeyse yerlerde yuvarlanarak oynaması ve kendini yere atmasından tek rahatsız olan ben miyim? Riera gibi neredeyse savunma yönü sıfır olan bir oyuncuyu bile sol beke adapte eden Fatih Terim Hamit gibi savunma yönü ağır basan bir oyuncusu sağ beke monte edip orta alanı melo-selçuk-alper'den kursa daha iyi olmaz mı? em yabancı kontenjanı açılmış olur. Hem de stoperler hariç tüm takım top kullanır hale gelir...
Amrabat deme elim ayağım titriyor.108 yıllık tarihimizin en büyük kazığı Nordin Amrabat oldu.
Alper'i bugünkü yaptıklarından dolayı istemiyorum valla.Zaten 8m çok ona en fazla 3.5-4m verilmeli ki o paraya da vermezler diye düşünüyorum.Melo'nun kalmasını istiyorum ben bu sezon biraz geç alındı onun etkisi olduğunu düşünüyorum gelecek sezon daha iyi olacaktır bence alınmalı.
Eboue nin canı çok tatlı en ufak darbede yanıyo bunu yüzünden anlayabiliyoruz kendini yere attığını düşünmüyorum (süreden çalmak için) bi oyuncu da canı kolay yanıyo diye satılmaz heralde bence hala ligin açık ara en iyi beki eboue meloda bence son 5 maçtan ziyade anca form tuttuğu için çok iyi oynuyo sene başı nasıl kilo bağlamıştı anca verebildi kiloları alıcaksak transfer dönemi başlar başlamaz alıp kampa götürmeliyiz gene bu son maçlardaki performansını sergiler bence hırslı bi oyuncu melo
Alper ile Melo'yu kıyaslayanlar anlayamıyorum alper ile melo tamamen farklı tıp oyuncular.suan sızde melo top kesıc,ı durdurucu defansıf ortasaha rolunde oynuyor fakat alper daha cok dribling yaparak saga sola servıs yapan ve ıcerı kat eden bır ortasaha gorevınde oynuyor teknık becerılerı ofansıf becerılerı daha yuksek, defansıf olarak zayıf bır adam alper o yuzden melo yerıne alper tam oturur dusuncesı yanlıs olur.
Melo alperle aynı mevkide sayılmaz hem melonun adının yanında alperi karşılaştırmak bile saçma melo olmayınca orta sahanın nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz melo alınmalı tabi engin veya yektadan biri gidecekse alper alınmalı eğer şansları değerlendirse formayı kapar
Hamit sağ bek oynamaz zaten taraftar yavaş oynadığından yakınıyor orada baya kötü oynar(bence tamamen saçma bir olay sonuçta adam çizgideki kanat oyuncusu değil sağ iç oyuncusu topla oynamalı) Eboue naparsa yapsın oynamalı üst düzey bir sağ bek çıktığı maçlardan da anlaşılacağı gibi hem eboue çaldığı sürelerle takımı da dinlendiriyor bence nasıl basketbolda serbest atışta zaman geçiriyorsa oyuncular futbolcularda böyle nefesleniyor
Amrabat bence ya kafasını kullanamıyor ya da taktiğe alışmakta sorun çekiyor önceki yıl oynadığımız 4-4-2 ona göre değildi bazen maçlarda 4-2-3-1 oynarken etkili oluyor ve bence sağ kanatta da denenmeli real madrid maçında bir şeyler yaptı inşallah seneye daha başarılı olur
eboueden iyi sag bek biliyorsaniz getirin renktaslar ? 10-20 odemek istiyorsaniz tabi bu arada sol bugun yonetime cok yakin bi abi soyledi bir sol açik transferininde sonuna gelmisiz buyuk olcude bitmis yabanciymis ama ismini solemedi sene sonunda açiklariz dedi alper %90 bizde gibi gelirse cok iyi olur melo ile kontrat yapilmali ama anlasmali yapilmali limit koyulmali ornek 10 sari kart ve toplamda 3 kirmizi gordugunde kontrati fesh edilmeli parasini almamak sartiyla boyle kontrat yapilabilir. dedigim gibi melo geçen senedende daha iyi oynuyor mental olarak duzgun bir melo olsa rahat avrupanin en iyi 5 kesici oyuncusundan biridir.
seneye su kadro fena sayilmaz :D
Muslera
Eboue-Semih-O.toprak-Carlinhos
alper-selcuk-melo-sneijder-Sol açik
Drogba
Melo selçuk snaijderin oldugu yerde Alperin alınması saçmalıktır.. Melo varsa Alpere ihtiyaç yoktur.heleki 3 ü de seneye olacaksa hiç ihtiyaç yoktur..
eğer tek forvet oynayacaksak selçuk-alper-hamit-melo-sneijder ile oynanabilir.
draxler gelirse olay olur olay kisa ve net.
19 yasinda gelecegi parlak bir oyuncudan bahsediyoruz üstelik bundesligada oynuyor.. drogba transferinden bile zor.
drogba kolay geldi bize sneijder demek istedin galiba 28 yasinda 2 yil onceye kadar avrupanin en iyi ortasaha oyuncusundan biri olan adam geldiyse draxlerde gelir artik bu isler yasa bakmiyor daha farkli seylere bakiyor.
34cimbom34 gelecek yılın transfer politikası ile ilgili genel olarak bilgi verdi,aşağıdan yukarı doğru okuyun.
http://i.imgur.com/eB4KEOw.png
http://i.imgur.com/cbw4ITQ.png
http://i.imgur.com/SaKgVmP.png
Kusura bakma ama gayet te yaşa bakıyor. Avrupa'dan o yaşta oyuncu getiremezsin. Sneijder'i Inter zorla gönderdi ama karşında Draxler'ı bırakmayacak bir takım var ve üstüne oyuncu gelişim sürecinde, bu yaşta bir oyuncu zaten 11'de oynadığı bir takımı bırakıp ta GS'a gelmez. Gelmesi için hiçbir sebep yok ortada. Adamın GS'dan daha büyük hedefleri vardır.
@hirmone
aynen.. benimde demek istedigim buydu güzel özetlemissin.
Schalke Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsa ve Galatasaray şampiyon olursa elbet gelir,ancak tercih sırasında kaçıncı oluruz onu bilemiyorum.
Draxler'i bırakmaz dediğiniz kulüp 3 ay önce Holtby'i bıraktı,Draxler'i de bırakacaklar ancak bizden önce talip olacak bir çok kulüp var.
Yanlış hatırlamıyorsam Holtby'nin sözleşmesi sona eriyordu ve sene sonu bedavadan Tottenham'a gidecek idi zaten. Devre arasında çok küçük bir miktarla 6 ay erken gitmiş oldu.
Draxler'a gelirsek ikinci Bayern'e gidip elimizden kaçan eleman olabilir. İsmini unuttum elemanın :D Adam 19 yaşında Bundesliga gibi bir ligde sürekli forma giyiyor ve bu seneki performansı da iyi gol+asist bakımından. Schalke hiç takip etmiyorum 90 dakikada nasıl bilemeyeceğim. Galatasaray'a karşı izledik sadece ama iki maç üzerinden de değerlendirme yapmak saçma olur. Asıl konuşulması gereken tuzlu olması. Galatasaray'a gelmek istemesini geçtim pahalı transfer olur. Sanmıyorum ama 10 civarına alınabilirse neden olmasın. Gelsin kapımız açık :)