Arkadaslar buraya yazmayın.........Msn de konusalım .......sohbet gibi oluyor....
Kanoute olmaz evet.........Tek uyan sey.....stankovic(kiralık),Crespo bonservis (yasda uyuyor).
Printable View
Arkadaslar buraya yazmayın.........Msn de konusalım .......sohbet gibi oluyor....
Kanoute olmaz evet.........Tek uyan sey.....stankovic(kiralık),Crespo bonservis (yasda uyuyor).
Ipucuları cıkarıyoruz mertcan...........Neyse tartısma cıkmasın
Baktım bişey göremedim mesajlar silinmiş.Ayrıca para olsa bile Crespo-Stankovic'e para yetmez yetse bile o takımları bırakıp size gelmezler.Ne yani size mi gelirler demeyın bizede gelmez zaten hiç bi Türk kulübüne gelmez su an.
Evet silinmiş neyse Ö.M attım iyi geceler şimdilik..........
bu sırp oyuncu olayı başka bir forumda söylendi ve pek de inandırıcı değildi zaten o forumda hergün bombalar patlıyor böyle birkaç tane pek inanmayın derim ben
Zaten inanmıyoruz.......kardes bu yüzdende yazmıyoruz...
sizde Türk kulüplerini iyice düşürdünüz be kardeşim, niye gelmesin adamlar, parasıyla değil mi?
Kanoute neden gelmesin yahu :) Adriano Turkiye'ye geliyorda Kanoute mi gelmeyecek..
Medya'ya gore kac kisi geldi idman'a bile cikti :)
Kanoute son 2 senede 2 Uefa kupası kazanmıs.Sene bası Barca ilgilenıodu bu adamla.Bence gelmez Türkiye'ye.
Gelmez diye birsey yoktur Mertcan para her kapiyi acar R.Carlos'da Fener'e gelmezdi ama ne kadar ugrasti ve aldi.
Galatasaray'da ugrassa biraz istekli oldugunu gosterse Kanoute'yi her turlu Turkiye'ye getirir.
Arkadasalr artık sunları bırakalım futbolcu beynini mi okuyorsunuz............Gelmez denilen bir cok adam daha önce geldiiii.sürekli gelmez demeyin.....Sırf bu yüzden msn de konusyorum.....Mesela suan psv forumundayım adamlar kone yi tartısıyor.Galatasaray zengin alırlar falan diyorlar.......O yüzden konusmayın.......Her takımın bir karizması var:):):)
Geruchten Kone --> Galatasaray
Nene --> PSV
Achja gelukkig zijn het geruchten en geloof ze momenteel beide niet..
psv forumu
http://psv.netwerk.to/forums/HTML/forum7/1131-17.php
Benim düşüncem bu bence gelmezç
o adama o kadar para verirsek,bilemiyorum yani..arjantin brezilya da genç yetenek kaynıyo..gidip onlardan alacağımıza pauletalarla kanoute lerle uğraşıyoz..
Kone --> Galatasaray
şakanında şakası olur..
Mahmut abi öyle şey mi olur.Bizim kulüplerimiz 1. sınıf Avrupa kulüplerinden yaa en iyisini alırlar her zaman.
Onlarda bizim gibi haberleri almış milliyetten tartısıyor........Bizim hakkımızdada baya güzel seyler diyorlar....Kimse gelmez zaten bize..
Psv tv nin alt yazısı........
Gala is de rijkste en meest populaire club in Turkije, na de debacles van de afgelopen jaren staan ze nu onder enorme druk om iets te presteren en met grote aankopen te komen.
Gs Suan Turkiye'nin En Zengin Ve En Populair Kulubu, Gecen Sezonki Hayal Kirikligindan Sonra Uzerlerinde Cok Baski Var Ki Basarilar Ve Buyuk Oyuncular Alinsin.
O yüzden o gelmez bu gelmez laflarını bırakalım 2 gün bekliyelim.......
Kone reddetmiş herhalde.
Konenin menejeri..Galatasaraydan teklif var ama psv den ayrılmayı düsünmüyor dedi........haber cnn de cıkmış
Para her kapıyı açarda, bazı futbolcular sırf para için değil manevi şeyler peşinden de koşabiliyorlar(Başarı,kupalar vs vs);;)
Arkadaslar Haldun Apar topar Almanyaya gitmiş........(Saglam)
iki forvet olabilirmiş...ayrıca lig tv de gökmen özdemir de... iki forvet gelecek dedi...
Cacau-Ljuboja ikilisi olabilir cacau olsun da ljuboja pafta suan o olmaz ........duyum sadece.....(insallah yanılırım)
Öyle dediler........bilmiyorum..ljuboja ofansif kanatmıs aynı zaman da insallah o degıldır.......
Bence cok gereksiz olur Ljuboja.Cacau'da iyi adam ama ne kadar fayda saglar bilinmez.Tabii bunların ne kadar gercekciliği var oda biilinmiyor.
fenerbahçe_1907 sana kalsa galatsaray'a kimse gelmez gelenler işe yaramaz bi akıllı yorum yapsan