Federasyon'un yeni olmasından dolayı 2 maça tamam deriz ama inşallah gelecek yıl da aynı dengede cezalar verilir.
Printable View
Federasyon'un yeni olmasından dolayı 2 maça tamam deriz ama inşallah gelecek yıl da aynı dengede cezalar verilir.
bence de federasyon yeni diye 2 maç tamamdır, ama ileride de aynı şekilde verecekse. mesela adam bıçaklamaya para cezası verip geçiştirmeyecekse. bekleyip göreceğiz.
az olmuş diyenler hangi standarda göre söylüyorlar merak ediyorum biraz açar mısınız standartlarınızı
Ben seyircisz cezaya karşıyım stadı kapat süper ligde takımı olmayan bir ıle al maçı bari oradaki seyirciler bu takımı görsün, oradaki ınsanlar içinde ıyi olur 1 gun bile olsa şehir senlenir yoksa stada kadın çocuk sok buna ceza de pek anlami kalmaz. Takım stada alışık yine 50 bin kişilik topluluk ne anladık bu cezadan, hem kadınlar en ufak hareketi bile alkışlıyor, hata olunca yuh çekmiyor motive edici bir yapıları var, böyle ceza mi olur bildiğin ödül (:
iki an en az 10 maç olması lazımdı adam bıçaklandıya sahada
Ünal Aylsal'ın açıklası vardı, Galatasaray camiası böyle değildir, bizde olsa taraftar tepkisini koymuş çoktan olağanüstü seçime gidilmiş ve başkan değişmişti diye.
Gerçi bu açıklamayı da o dönemde UEFA havasını pompalaması, asıl amaç olan Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'den koparılmasına paralel bir açıklama olarak görmüştüm ben, sürekli basında çıkan bıraksa iyi olur, bırakıp iyi niyet gösterse diye.
Arkadaşım maçtaydı. Tribüne girecekleri sırada arbede yaşanmış. Polis bibergazı kullanmış ve bu arada taraftarlar arasında kavga çıkmış. Sözlü kavga bir anda bir tarafın bıçak çıkarması ile iyice büyümüş. Ama kazasız belasız atlatılmış.
Normal şartlarda 2 maç fazlasıyla ağır bir ceza. Ama eğer yeni TFF, biz en ufak yabancı madde atımına bile bundan sonra saha kapatma cezası vereceğiz diyorsa kabul. Standartlarının takipçisiyiz.
Fenerin zaten 4 tane uyarısı vardı küfürden dolayı.Yani Gs maçı olmasa yine küfürden dolayı ceza alınacaktı. 1 maç sanırım küfürden diğeride atılan maddelerden gelmiştir.
Tr kupasında rakip Kayserispor oldu.Eger elersek Karabükspor-Boluspor galibiyle oynıycaz.
Maçlar tarafsız sahada oynancaktı sanırım.
Acaba yabancı liglerde olduğu gibi % 50 mi olucak? :)
Doğal olarak %50-%50 olacak. Bu sezon mutlaka bir kupa kazanmamız lazım, lig ve tr kupası farketmez ama birini mutlaka almamız lazım.
kuralar çekildimi nerde oynayacağız ?
Galatasaray - Fenerbahçe çeyrek finalde eşlesseydi ne olrudu düşünemiyorum seyirciler %50 %50 :D
@yolcu kuralar çekildi fenerbahçe kayserispor ile eşleşti nerde oynanacağı belli değil galiba.
GG niye kadroya alınmadı bilen var mı ?
Sarı kart sınırındaymış. Bursa maçında oynatmayıp Trabzon maçına saklaması da bana saçma geldi :)
Neyse Orhan Samsun maçında fena oynamadı.Bu maçta da iyi oynar umarım.
Orhan'ı mı iyi bulmuş?
Bursa maçında birde bahh sen....
Muhtemelen sarı kartından dolayı Orhanın Bursaspor maçını kaldırabileceğini düşünmüştür ondan riske atmamıştı gg yi.
Galatasaray maçında bizi Gökhan - Serdar ikilisi yaktı. 2 maçtır oynamamaları çok iyi oldu. Gökhan antremanlarda üst düzey performans göstermezse yine Orhan oynasın. Kaç maçtır çekiyoruz yeter.
Alex de Souza, 136.golünü atıp lig tarihinin en golcü 10.ismi olan Ümit Karan'ı yakaladı.
4 gol daha atarsa -ki 2 lig maçı, 6 play-off maçı atar gibi görünüyor :) - Aykut Kocaman'ı yakalıyor. Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe formasıyla 140 golü varmış.
kaymak : terete sıpor
Bence bu sezon geçer.Aykut Kocaman kendisini geçmesin diye mi her fırsatta çıkarıyor Alex'i yahu :icon_eek:
Ömer Temelli'ye sezon bitmeden transfer hamlesi olucak mı diye sordum hayır dedi.Sanırım şu kararın verilmesi beklenecek.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...79984014_n.jpg
Fenerbahçe & FK Novi Pazar 1928 dostluğu Fenerbahçe SK Müzesi'nde.
Fenerbahçe Universal bayan voleybol takımı şampiyonlar ligi finalinde Cannes'ı 3-0 yendi şampiyon oldu. İki yıldır Türk takımları kazanıyor bu kupayı, inşallah futbolumuzu da bayan basketbolunda, voleybolunda olduğu gibi zirvede görmek nasip olur :) Tebrikler.
armanın gururu sarı melekler helal olsun size :)
3. seferde oldu şampiyonluk.
Şükrü Saracoğlu yeni açık tribünü önündeki kale direği, şike soruşturması kapsamında gözaltına alındı krmpn