Ljuboja gelebilir fakat Cacau'yu birakacaklarini sanmiyorum.
Printable View
Ljuboja gelebilir fakat Cacau'yu birakacaklarini sanmiyorum.
Biraz gercekci ol arkadasım ya burda gelmez dediğim adamlar benim;Crespo,Stankovic,Kanoute başka gelmez dediğim hatırlamıyorum.Adam akıllı yorum sen yap asıl ucmadan yorum yap gelcek adam var gelmicek adam var para için oynamıo bütün futbolcular kupalrda önemli onlar için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Elde var Postiga
Lincoln'ü bile gölgede bırakacak bir forvet transfer etmek için günlerdir büyük bir gizlilik içinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Porto'da oynayan Postiga ile her konuda anlaştı. Sarıkırmızılılarda asıl hedef ise PSV Eindhoven'lı Arouna Kone. Ancak Fildişili forvetin maliyeti çok yüksek.
Postiga'yı yedekte bekleten Cimbom, Arouna Kone için 15 milyon euro'yu gözden çıkarmaya hazırlanıyor. Ayrıca Le Mans'ta oynayan Grafite ile de görüşmeler sürüyor. PSG'li Pauleta ise dün sarı-kırmızılı yöneticilere son kararını iletti ve Fransa'da kalmak istediğini açıkladı.
Postiga favori
PSV'li Kone pahalı gelince rotayı Portekiz'e çeviren yönetim, Postiga ve kulübü ile büyük ölçüde anlaştı.
Kone ateş pahası
Golcü transferinde sona yaklaşan Cimbom'da ibre Helder Postiga'ya döndü. Pauleta'nın Fransa'dan ayrılmak istememesi üzerine PSV'li Arouna Kone'ye teklif götüren sarıkırmızılılar, 15 milyon euro'luk bonservis rakamı üzerine Fildişili oyuncudan vazgeçti. Yönetim, Porto'lu Postiga'yı listesinin başına aldı.
Ufak pürüzler
kaldı
Portekizli golcü için kulübüne teklif yapıldığı ve ufak pürüzlerin kaldığı belirtiliyor. Postiga'nın G.Saray'a gelmeye hazır olduğu bildirildi. 25 yaşındaki yıldız, geçen sezon Porto'da 21 maçta 10 gol attı. Portekiz Milli Takımı'nda da 9 golü bulunan Postiga, bir sorun çıkmazsa haftaya imzaya getirilecek.
Elde var Postiga
Lincoln'ü bile gölgede bırakacak bir forvet transfer etmek için günlerdir büyük bir gizlilik içinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Porto'da oynayan Postiga ile her konuda anlaştı. Sarıkırmızılılarda asıl hedef ise PSV Eindhoven'lı Arouna Kone. Ancak Fildişili forvetin maliyeti çok yüksek.
Postiga'yı yedekte bekleten Cimbom, Arouna Kone için 15 milyon euro'yu gözden çıkarmaya hazırlanıyor. Ayrıca Le Mans'ta oynayan Grafite ile de görüşmeler sürüyor. PSG'li Pauleta ise dün sarı-kırmızılı yöneticilere son kararını iletti ve Fransa'da kalmak istediğini açıkladı.
Postiga favori
PSV'li Kone pahalı gelince rotayı Portekiz'e çeviren yönetim, Postiga ve kulübü ile büyük ölçüde anlaştı.
Kone ateş pahası
Golcü transferinde sona yaklaşan Cimbom'da ibre Helder Postiga'ya döndü. Pauleta'nın Fransa'dan ayrılmak istememesi üzerine PSV'li Arouna Kone'ye teklif götüren sarıkırmızılılar, 15 milyon euro'luk bonservis rakamı üzerine Fildişili oyuncudan vazgeçti. Yönetim, Porto'lu Postiga'yı listesinin başına aldı.
Ufak pürüzler kaldı
Portekizli golcü için kulübüne teklif yapıldığı ve ufak pürüzlerin kaldığı belirtiliyor. Postiga'nın G.Saray'a gelmeye hazır olduğu bildirildi. 25 yaşındaki yıldız, geçen sezon Porto'da 21 maçta 10 gol attı. Portekiz Milli Takımı'nda da 9 golü bulunan Postiga, bir sorun çıkmazsa haftaya imzaya getirilecek.
Yaşar YALÇIN
Hani biz pauletayı almıstık. Ah fotomac ah.
FotoMaç Portekizli futbolcuları Galatasaray'a transfer etti maşallah :) Nuno Gomes, Pauleta ve Postiga, yarın da Hugo Viana derler :D
Bütün Gazeteler Postiga ile anlastıgımızı yazıyor....
09.08.2007 Taze:D:D
http://www.yenisafak.com.tr/spor/?t=...&Postiga-tamam
http://www.fotomac.com.tr/gal110.html
http://www.bugun.com.tr/haberler/090807/p62864.asp
http://www.gazeteoku.com/go.php?link....takvim.com.tr
http://www.gazeteoku.com/go.php?link...w.sabah.com.tr
İnternette cıkmayan gazeteler var bence onlarda postiga yazar:):)
Yoksa Postiga nı??? Valla o gelsin sevinirim.):):)
Helder Postiga transfer haberleri arasında favorilerimdendi.İnşallah gelir.
Arkadaşlar, diğer gazetlerde çıkan haberler, gündemde dolaşan isimler, Emrah'ın ulaştığı Haldun Ustunel'in Almanya'ya gitmesi, UEFA'ya verilcek listelr konsunda en tutarlı haberi Milliyet'de buldum. Bnece Sırp futbolcu haberi hariç her soruya cevap veriyor :
Kone çıkarması
Galatasaray, Feldkamp'ın istediği yıldız futbolcunun transferini bitirmek için düğmeye bastı. Almanya'ya giden yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel bugün Hollanda'ya geçerek PSV Eindhoven'la pazarlık masasına oturacak
http://www.milliyet.com.tr/2007/08/0...esim/spo03.jpg
ERHAN TELLİ
Golcü transferinde ilk hedefini PSV Eindhoven forması giyen Arouna Kone olarak belirleyen Galatasaray Yönetimi kolları sıvadı. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın da onay verdiği Kone'nin transferi için dün Almanya'ya çıkarma yapan yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel bugün Hollanda'ya geçecek.
Üstünel, Hollanda'da PSV Eindhoven'la pazarlık masasına oturarak, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın da formasını giyen 24 yaşındaki Kone'yi resmen isteyecek. Taraflar bonservis bedelinde anlaşmaya varırsa, kadroların UEFA'ya bildirileceği son gün olan cumaya kadar imzalar atılacak.
Sarı-kırmızılılar, Arouna Kone'de problem çıkması halinde ise yedekte bekletilen Porto'lu Postiga ve Le Mans'da top koşturan Grafite'ye rotayı çevirecek.
Teknik patron Feldkamp'ın, Brezilyalı Grafite ve Portekizli Postiga'nın transferini de onayladığı, ancak ilk tercihinin Kone olduğu belirtildi.
Adnan Polat beklemede
Bu arada Haldun Üstünel'den gelecek habere göre Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın da yurt dışı operasyonuna katılacağı öğrenildi. İstanbulspor'la geçen hafta oynanan hazırlık maçından sonra, "Takım bana golcü lazım diye bağırıyor" diyen Polat'ın, en kısa sürede santrfor transferinin bitirilmesini istediği vurgulandı.
Bu haber'e göre UEFA'ya liste bildirimi için son gün Cuma... Kaldı 2 gün....:0:
Postiga gelirse iyi olur.
Bugün akşama kadar mutlaka birini açıklarız.Zaten açıklamazlarsa yalancı duruma düşer bizimkiler.Umarım Kone gelir...
keske hangi ülkeden olacagınıda söyleselerdi.ona gore bulurduk hemen
Pauleta'nın getirileceğini düşünmüyorum gelme ihtimali çok az. inşallah Kone-Morientes-Postiga üçlüsünden biri gelir.
Kone'nin gelmesi bence iyi olur.Morientes çok zor.Postigayı tanımıyorum.Pauleta gelebilir ama çok yaşladnı.
beyler bu oyuncularda olabilirmi.saha+vidic özelliklerede uyuyor
Saha çok çok çok zor bence.
vidic ne alaka yahu ama saha gelebilir??
bide bunları buldum .Arouna Kone ve Danko Lazovic.
Konenin menaceri Galatasaray'a gitmek istemiyor dedi..
ne vidici ya saçmalamayın.4. yabancı stoperi nabıcaksınız ki vidic gelmez.ayrıca sen nerden keşfediyosun bu oyuncuları fm den mi:D
Dün haldun Almanyaya gitti demişdim........Bugün gazetletede yazıyor demekki sizlere bir gün önceden dogrubir haber verdim.....
Galatasaray'ın dünyaca ünlü bir golcü ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre, Sarı-Kırmızılı yönetimin ismini sır gibi sakladığı bir golcüyü lig başlamadan önce İstanbul'a getireceği bildirildi.
Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın bugün yapacağı basın toplantısında her konuda anlaşmaya varılan forvet oyuncunun ismini açıklaması bekleniyor.
Zaman
hadi hayırlısı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dün italyada kupa maçı vardı adını unuttum kupanın.inter juventus ve napoli takımları katıldı.interin kadrosunda hatta ilk 18de crespoyu göremedim.içime bişeler doguyo ama
bugunku toplanti saat kactaymis bari?
henuz resmi siteden veya baska sitelerden kaçta olacagını gormedim.resmi siteden acıklarlar belkı.
Toplantı yok arkadaslar olsa resmi site yazardı....
Arkadaslar bu bi forvet arti onun takim arkadasi Sirp kaynagi saglam mi??
eger bugunde acıklama olmassa butun umutlarımı yitircem
Bilmiyoruz.......Bekliyecez artk.
sırp buldum mainz'de ama adanları tanımıyorum ki 2. söyleyeyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mladen krstajıc ve kevın kuranyi mladen sırp
Bu arada sarı kırmızı kulüpte bir grup yöneticinin, "Transferde artık acele etmeye gerek yok. Çünkü UEFA'ya liste verme zamanı (3 Ağustos) geçti. Artık 1 Eylül'e kadar zamanımız var. Bir ayda her şey olabilir" görüşünde olduğu öğrenildi
pfff bu ne ya:s: