Bende teknik direktör olsam Takımıma Ronaldoyu alırım
Printable View
Bende teknik direktör olsam Takımıma Ronaldoyu alırım
Chelseada dengeler çok bozuldu Drogba Lmapard Carvalho mutsuzlar Anelka bu sorınları çözemez
İkiside mevkisinde dünyanın en iyisi. Ancak bir kıyaslama yapılırsa ; Kaka derim.. (:
Altına imzamı atarım;)Çok doğru söylemiş...
Ronaldo biraz çamurcu.Kendini yere kolay atmasa daha mücadeleci olsa kimse onu yıkamaz zaten güçlü fiziği var.O zaman Kaka'dan daha etkili olur
Kesinlikle doğru söylemiş :1:
Herşeyi geç adam Zidane ile kıyaslamış... C.Ronaldo lu Portekiz zar zor AGrubundan katıldı Avrupa Şampiyonasına...
Bencede doğru söylemiş..
ManU destekçisiyim ama katılmıyorum bu açıklamaya.. Kaka komple bir oyuncu, adam herşeyi yapıyor.. C.Ronaldo daha çok tekniği ile ön plana çıkıyor..
O kadar abartılıyor Belçika-Finlandiya-Polonya-Sırbıstan-Kazakistan-Ermenistan ın olduğu grupta zar zor çıktılar... Ronaldo o kadar abartılıyor bu kadar da kasmaması lazımdı ama Pottekiz in 1kişinin üstüne değil ama Bu kadar abartılan bir oyuncunun takımı bu kadar zorlanmamalı...
Zidane'li Fransa 98 v 2000 ide kazandı... Büyük turnuvaların havası başkadır... Ya da Kaka'lı Brezilya nın elendiği Zidane'li Fransa ile Belçika-Finlandiya-Polonya-Sırbıstan-Kazakistan-Ermenistan ile ya da Dünya Kupası Çeyrek Final zorluğunu baskısını önemini Eleme grupları ile kıyaslıyosan senin bileceğin iş tabii:)
Zidane nin yakaladığı başarılar üst üste koy C.Ronaldo nun yaşını geçer :p
Ronaldo-Kaka tartışmaları da olmasa foruma mesaj atan olmayacak.
Verdin örnekler ile benim söylediğim şey farklı sen Dünya Kupasından bahsediyon ben eleme grubundan... Aynı şey değil başarısızlığa gelirse bu kadar büyüttünüz Ronaldo oynadığı Portekiz bu kadar kasmaması lazımdı bunu söylemek istiyorum. Küçük maçların büyük adamı C.Ronaldo...
Zidane gibi oynasında bir Dünya Kupasında gruptan çıkamasınlar...:)
Açıklamaya katılıyorum. C.Ronaldo Kaka'dan bence iyidir.. Ronaldo'yu seyretmek bile büyük bir zevk veriyor insana.
C.Ronaldo bana görede tartışmasız ''Dünyanın En İyi Futbolcusudur.''
fm diliyle diyecek olursak manu da herkes 7 ile oynarken ronaldo 7 veya 8 ile oynar herkes 8-9 ile oynarken ronaldo 10 ile oynar
kaka ya gelirsek herkes 7 ile oynarken kaka 10 ile oynar
*kaka nın milan a kattıkları ortada,ronaldonun man utd ye kattıkları ortada.
*kaka nın aldığı ödüller ortada(dünya çapında).ronaldonun alamadığı ödüller ortada.
*kaka sız milan,beyinsiz einstein gibi olur..ama ronaldo suz man utd yoluna yine devam eder.
kaka komple bir futbolcu maçın her dakikasında var ve bence c.ronaldodan daha iyi şampiyonlar ligi kupası var kakanın
c.ronaldo tabiki çok iyi futbolcu ama ancak geniş alanlarda iyi oynar pres ve yavaş oyun gördüğü maçlarda yerden kalkamıyor.bana göre m.anu durdurmanın yolu oyunu yavaşlatıp kısa pas oynamaktır yani milan gibi.İngilterede hızlı ve geniş alanlı oyun oynadığı için c.ronaldo daha iyi oynuyor cl de bu yüzden başarısız.Ama kaka komple bir futbolcu presi mücadeleciğiyle bunun için milan cl şampiyonu oldu.C.ronaldo'nun fazla çalım atıp şov yapması insanları etkiliyor.
Kaka komple bir futbolcu. Zihnini çok iyi kullanan bir futbolcu. Ne zaman nerede durması gerektiğini bilen bir futbolcu. Ancelotti'nin sisteminde Kaka çok önemli bir yere sahip. Ronaldo ise fiziksel açıdan çok harika bir futbolcu. Diri, aynı zamanda topu kullanma konusunda çok becerikli. Takımınıza ikisinden birini koyacaksınız, hangisini koyarsınız derseniz, ben Kaka derim. Çünkü devamlılığı olan bir futbolcu.
C.R. hızıyla, Kaka zekasıyla oynuyor.
Futbolcunun zeki, çevik ve ahlaklısı -> Kaka.
Her frikikte topun gerisine koşan artist şekilde gerilen işi gücü hava olan Ronaldo ile mütevaziliği hiç bırakmayan Kaka'ile karşılaştırılması bile gülünç ztn FİFA oylaması ortada neyi tarışıyoruz 1. Belli 2.kim hatta 3.kim...
Istatistikler de belli Firatcan.Ronaldo´nun gecen sene ligde kac gol attigi,kac asist yaptigi,Clde kac gol atip kac asist yaptigi,senin dedigin gibi artizce gelip frikikten kac gol attigi da ortada. ;)
Kaka iyi futbolcudur ama Ronaldo kadar kapasitesi yoktur.
her şey gol değildir ama... CL de gol kralıda Kaka' olmuştur... + şu artistçe gerilip hava basıp vurduğu %90 baraja attığı frikik tarzından attığı kalburüstü bir takıma golün videosunu paylaşabilirmisin önemli belirtim dediğim tarzdan cidden çok merak ettim sen yakından takip edersin Ronaldo tu hele bir paylaş izliyeyim Man Unt 7 numarasını ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayaklar yarışında da kazanan Kaka' zaten msla sen Ronaldo dersin ben Kaka' futbolun evi herşeyi merkezi FİFA Kaka' der... Tabi kişilkte önemlidir söz gümüşse skut altın hesabı...
Clde ikisinin istatistikleri ;
Kaka gecen sene 10 gol atmistir,cogu penaltidan.Sadece 1 asist yapmistir.
Ronaldo ise 5 gol atip,5 asist yapmistir.
[YOUTUBE]ETTD_jkE9Ao[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]8bdY6WZaN44[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]8efYl5CaNhQ[/YOUTUBE]
Devamini youtube´ta arastir,cok rahat bulursun.
Ayrica frikikte Cristiano Ronaldo dünyanin en iyisi degildir,ama sen onu kücümsedigin icin o lafi kullandim.
[SIZE="2"]Güzelim bak bunumu dedim ben Ronaldo nun frikik atamadığını söylemedim ben hatta gecen Dünya Karması-Man Unt maçında da attı ben artistçe geldiği pozisyonlarda diyorum...
Nsl atmışsa 1tane Lizbona atmış...
Şampiyonlar Ligindeki Kaka' golleri Ronaldo yu gol krallığında 2ye katladığı...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NSpCkgk1smg[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=PQSK2rOLfCs[/YOUTUBE]
Tüm Golleri
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=eofY8pkDfUw[/YOUTUBE]
Ronaldo´nun gollerine bakalim. (:
[YOUTUBE]NM7NPeD-L84[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]G-FJ7sQRVtw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]TYRngwTnISE[/YOUTUBE]
Cristiano Ronaldo her yönden Kakadan üstündür.Hiz,teknik,fizik,istikrar vs.