Arsenal yenmeli, şu ana kadar ortada ama güzel bir maç oluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ah adebayor ah!
Printable View
Arsenal yenmeli, şu ana kadar ortada ama güzel bir maç oluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ah adebayor ah!
4 tane forvet var Chelsea de hala 4-6-0 oynuyor ne diyim...
Helal be Chelsea, yürü bu kafayla..
liverpool saçma sapan bir kadro ve taktikle çıkmış maça.tek forvetle başlamış.kuyt sağ kanatta oynamış.sol bekte riise dururken aurelio ,hypia dururkende skrtel arbeloa gibi ismlerle başlaması zaten manu baştan yenmiş demektir.10 kişi kalınca birde reinanın saçmalıkları eklenince 3-0 la iyi kurtulmuş liverpool.
ben ronaldoya büyük maçların küçük adamı demedim ama büyük maçlarda maça damgasını hiç vuramadı dedim.bugünde takım nasıl oynadıysa oda öyle oynamaış anladığım kadar.gol atması pek bişi ifade etmiyor tuncayda atmıştı liverpoola.ronaldonun bir büyük maçı tek başına aldığını görmedim mesela wigan athletic maçındakki ronaldo olsaydı bugün 6-0 7-0 olması gerekridi demek istediğim bu benim.
ayrıca dikkat ettiğim bişey var dünya kupasındaki ronaldo rooney kavgasına kadar ronaldo hep rooney in arkasında kalıyordu.o günden bugüne rooney fazla gelişmezken ronaldo kendini geliştirip rooney in önüne geçti.rooney sadece kilo almış benim gördüğüm bu.eminim ronaldonun forması 2 kat daha fazla satıyodur.
arsenalin yenceğini düşünüyorum van persie fabregas ikilisine dikkat.adebayor güvenilecek bir forvet asla deil.
L'Pool forvet sorununu çözdüde doğru dürüst bir AMR almalı iyi bir sağ kanatları yok Babel her gecen gün daha iyiye gidicektir ama sağ tafafı Pennant-Benayoun ile götüremezsiniz... Defans lazım Skrtel-Hyypia yakışmayan isimler defansa...
bir ara david silva haberleri vardı silva liverpoola giderse bomba transfer olur.
Chelsea durumu 2-1 yaptı. ManUtd zirvede Tek
Chelsea : 2 - 1 : Arsenal
Arsenal bu maç nakavt oluyor.
En büyük rakibimiz Chelsea olur bundan sonra.
van perise nin eski halinden eser yok.:confused:
ManU rahat sampiyon olur.Arsenal de yenildi.
Gayet iyi bir sonuç, 3-0 . Tebrikler Kuyt.. :)
Arsenal düşüşe geçti toparlanması lazım hemen ama zor görünüyor
la olm tartışmayın ya bu kadar sanki Man Unt faydası ne L'Pool ün faydası ne boşverin elbette fenomenlerinizi destekleyin ama bu kadar aşırı...
çok fair play gördüm kendimi... :zuhaha
ManU bana kalırsa bu sezonda şampiyon...Hatta şampiyonlar liginide kazanır diye düşünüyorum eğer finalde karşılarına Fenerbahçe çıkmazsa...:)Cristiano Ronaldo inanılmaz formda takımı tek başına sırtlıyor resmen ve diğerleride Ronaldo ya ayak uydurunca yenilmez bir takım oluyorlar...ARada sırada kaza yaşamaları normal...
Liverpool yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi sağ kanada ve defansın ortasına yatırım yapmalı...Hyppia artık miladı doldurdu...Skrtel da ligi olmasa bile Liverpool un hedeflerini kaldıracak düzeyde değil...Agger in sakatlanması Liverpool için handikap...
Chelsea de Avram Grant a rağmen ikinci olması sürpriz...Türkiye nin Galatasara yı gibi...Takım içi huzursuzluk futbolcularda olmasa bile teknik direktör istenmeyen adam ilan edilmiş durumda...Roman oynadığı kumarın dietini ödüyece sezon sonunda...
Arsenal şubat ayında yakaladığı düşüşü sürdürüyor...Şampiyon gözüyle bakılan Arsenal in gençleri kışın son aylarından itibaren baharında gelmesiyle iyice kötü formdalar...Bana bir anda Ersun Yanal ın çalıştırdığı takımları aklıma getirdi...Belli bir süre ligi domine ettikten sonra düşüşe geçiyordu Ersun Yanal ın takımlarıda...
büyük ihtimalle berabere biter..L'Pool un defansı iyi man utd nin hücumu..bakalım neler olacak
olmayacak dua ya amin liverpool unki. O ligi alamazlar, istikrar yok
Chelsea, Barcelonalı yıldız futbolcu Xavi Hernandez'in transferi için harekete geçti.
Chelsea başkanı Roman Abramovich, sezon sonunda takımda köklü değişiklikler yapmakta kararlı... İngiltere'den gelen son haberlere göre, Chelsea'nin sezon sonunda Xavi için Barcelona'nın kapısını çalacağı söyleniyor.
Sport gazetesinde yer alan habere göre, Jose Mourinho'nun Chelsea teknik direktörüyken alınmasını ısrarla istediği Xavi'nin, yeniden gündeme alındığı öğrenildi.
Jose Mourinho'nun görevinin başındayken Xavi'yle görüştüğü, uzun zamandır izlediği ve ilgilendiği bu futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu, gelen diğer haberler arasında...
Peki Xavi ister mi?
Barcelona'yla 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Xavi'nin, 60 milyon Avro gibi bir ücretle başka bir kulübe gidebileceği iddia edilirken, transferde tek engelin, daha önce yaptığı açıklamalarda futbolu Barcelona'da bırakmayı istediğini söyleyen Xavi'nin, Chelsea'ye gelmeyi isteyip istemeyeceği olduğu belirtildi.
goal.com
satmaz barca... Xavi emekli olana kadar kalır...
İngiltere Championship lideri Stoke City'nin, Newcastle United'da forma şansı bulamayan Nijerya'lı golcü futbolcu Shola Ameobi'yi sezon sonuna kadar kiraladığı açıklandı. Newcastle United'da forvet hattında Michael Owen, Obafemi Martins ve Mark Viduka gibi isimlerin arkasında kalarak forma şansı bulmakta zorlanan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece 8 maçta görev almış ve gol sevinci yaşayamamıştı.Newcastle formasını son olarak Ocak sonunda Arsenal'le oynanan maçta giyen golcü futbolcu, 1995 yılında çatısı altına girdiği siyah beyazlı kulüpte 2000 yılından itibaren A takımda şans bulmaya başlarken, 95'i yedekten olmak üzere toplam 229 maçta sahaya çıkmış ve 46 kez fileleri havalandırmıştı.Özellikle son 2 sezonda geçirdiği ciddi sakatlıklar sebebiyle futboldan uzun süreler uzak kalan Nijerya asıllı futbolcu, İngiltere U-21 Milli takım formasını 20 defa terletmiş ve 7 gol kaydetmişti.Ameobi, yeni takımının formasını Cumartesi günü Sheffield Wednesday'le oynanacak maçta giyebilecekmackolik
http://www.sporx.com/images/1/33/803...oalves001b.jpg
"Alves çok çalışmalı"
Middlesbrough menajeri Gareth Southgate, Afonso Alves'in takımda yer bulabilmesi için çok çalışmasının gerektiğini söyledi.
Southgate, Heerenveen'den Ocak ayı transfer döneminde yaklaşık 25 milyon dolar karşılığında transfer edilen Brezilyalı'nın aldığı ücretin, kadrodaki yerini garantilemediğini ifade etti.
Tuncay'ın bonservissiz, Jeremie Aliadiere'nin de yaklaşık 5 milyon dolar karşılığında geldiğini söyleyen Southgate, bu ücretlerin kadroda olup olmamalarına bir faydasının olmadığını söyledi. Eski kulübünde 49 gol kaydeden Alves, geldiğinden beri M'Boro ile 7 karşılaşmada forma bulabilirken, bunların sadece 3'ünde ilk 11'de yer almış olmasına rağmen ama henüz gol kaydedebilmiş değil.
http://www.sporx.com/images/1/33/674...mpenza001b.jpg
Mpenza City'den ayrılmıyor
Manchester City'nin Belçikalı oyuncusu Emile Mpenza, takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz haftalarda Championship takımları tarafından kiralanmak istenirken, yedek de kalsa City'den ayrılmaycağını ifade etti. Bu sezon 14 karşılaşmada forma giyen Mpenza, bunların sadece 8'inde ilk 11'de yer alırken, sadece 2 gol kaydedebilmişti. Kongo asıllı Belçikalı oyuncunun kararını değerlendiren Sven Goran Eriksson, oyuncusunun sözleşmesinin olduğunu ve yapacabilecekleri birşeyin olmadığını söyleyerek, kalıyorsa, kadroya girmesi için savaşması gerektiğini belirtti.
http://www.sporx.com/images/1/33/499_B_1.jpg
Arsenal'de Sagna şoku
Arsenal'in savunma oyuncusu Bacary Sagna'nın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Chelsea'ye karşı alınan 2-1'lik yenilgide takımının tek golünü kaydeden Sagna, bu mücadele esnasında sakatlanmıştı. Geçtiğimiz yaz Auxerre'den transfer edilen 25 yaşındaki Fransız oyuncu, 13 Nisan'da Manchester United'la yapılacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek. Arsenal menajeri Arsene Wenger, yaptığı açıklamada Sagna'nın bir süre takımda olamayacağına dairdi.
28.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Gerrard zaman istiyor...
İngiltere Milli Takımı'nda Fabio Capello tarafından Wayne Rooney'nin arkasında oynatılan Steven Gerrard, yerine alışması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.
Fransa ile yapılan hazırlık karşılaşmasında, özellikle ilk yarıda etkili olamayan Gerrard, sürekli ortasahada oynadığını, Rooney ile forvet olarak oynmasının kendisi için kısa sürede alışabilecek birşey olmadığını ifade etti.
Gerrard, bu pozisyonda oynamayı zamanla öğreneceğini ama gerçek yerinin ortasahanın ortası olduğunu belirtirken, kariyerinde 10-15 kez bu mevkide oynadığını ama zamanla istenilenden daha iyisini yapacağına, güveninin tam olduğunu söyledi.
28.03.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Barcelona kolay kolay satmaz bencede amma Chelsea'nın maddi gücünü biliyoruz hiç belli olmaz ...
İiyi transfer stoke seneye premier ligde zaten büyük ihtimal
Güzel transfer Stoke için.
Barça kolay kolay satmasada Chelsea'nın başkanı Abromovich isterse alır.
SözLeşmesinde serbest kaLma bedeLi 60 miLyon Euro ise Abram bu parayı verir hiçte şaşmam :) Ancak Xavi'nin tercihi ne oLur biLemem...
Xavi sadık bir oyuncuya benziyor, kulübünü bırakmaz diye düşünüyorum.. :)
Xavi Barca'yı kolay kolay bırakmaz
xavi ya süper adam...var mı onun gibi orta saha.takımın cansimidi.dünyanın en iyi takımlarında oynamayı hakeden birisi zaten oynuyor şu anda chelseaye giderse takımın en iyi orta sahası olur:yildiz:
Ne Barca Xavi´yi birakir,ne de Xavi Barcayi birakir.Xavi´nin baska bir takima transfer olacagini sanmiyorum,futbolu Barca da birakir.
Xavi kalsın Barca'da Chelsea´da ne işi var.. :)
Sadık bir oyuncu Xavi kalır.
Xavi nin yerine Xabi Alonso yu verelim...fazla fark yok aralarında aynı mevkinin adamları...sadece bir harf idare etsin Abramovich...
İngiltere de golcü sıkıntısı var ki Gerrard gibi üst düzey bir orta saha oyuncusunu forvet hattında oynatıyor...
Kendisininde Dediği gibi Zamanla Alışması Lazım...Alışamazsa İŞİ çok zor...!