bayernden alınacak kişi sosa olabilir
Printable View
bayernden alınacak kişi sosa olabilir
B.Munich'den gelecek ismi merak ediyorum, umarm Hamit olur. Onun gibi bir ismi yabancı olarak bulmak çok zor.
olacaksa hamit olsun bayernde ortada oynayan 2 tane iyi oyuncu vardı gecen yıl ze roberto ve hami. roberto zaten yaslı ve baska bi takıma gitti.hamiti alırsak cok büyük transfer olur
Bayern'de bugüne kadar ilgilendiğimiz söylenen bir tek Hamit var. Başka bir isim beklemiyorum ben, ki zaten Hamit'te Fenerbahçe'yi düşünmediğini açıkladı.
Deniz Yilmaz ismide geciyor bu arada.
Fenerbahçe Brezilya'da stoperini buldu... Fluminense'den Maurisio ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.
Ayrıntılar Az Sonra...
Sporx
D Spor da alt yazı geçmiş sanırım. Tam bir kapalı kutu. Bu oyuncuyu izleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Lugano gitti...
Brezilya'dan gelecek olan stoperse orta saha için arayışlar sürüyor demek ki. Lugano ile anlaşılmayacağı zaten belliydi, sözleşmesi bitmiş bir oyuncuya 8 milyon bonservis istendiği nerede görülmüş?
Yalnız Maurisio orta saha olarak geçiyor Fluminense klubünün resmi sitesinde :)
Çift yönlü bir yuncudur belki, tek transfer yapıp işi bitirmek istiyor olabilir yönetim.:n:
O zaman QTM yine QTM liğini yaptı ya da bu oyuncu hem stoper hem de ön libero mevkiinde oynayabiliyor.
Acaba bu ortasaha B.Munich'den mi gelecek? Umarım Hamit olur. =))
http://img248.imageshack.us/img248/4064/mauricio.jpg
Buyrun Mauricio..
[youtube]Jx4rD68L-zA[/youtube]
[youtube]TSba06k29iI[/youtube]
Genç bir oyuncu, yedek kaldığında da sorun çıkarmayacak oyuncu arıyorlar diyeceğim, gönderdiğimiz 2 yabancı da öyleydi de ne oldu.
Şu yönden düşünenleri mutlu edecektir herhalde, neden geleceğe yatırım yapılmıyor, Brezilya'dan genç oyuncular alınmıyor, diyenleri.:)
Söylenildiği gibi tam bir kapalı kutu.Bu transfer hakkındaki tek güvencem Aykut Kocaman'ın Brezilya'ya kadar giderek izlemiş olması.Umarım başarılı olur.
Ayağını çok iyi kullanıyor, teknik bir oyuncu. Uzaktan iyi goller atmış. Belki geleceğin, Lucio veya Alex'ini satın aldık, umarım gelecekte iyi para karşılığında satarız. :)
Hayırlı olsun aykut kocaman genç oyuncu alacaz diyodu bakalım nasıl çıkacak mateusa benzemesin:)
Böylesine önemli sözler verip loto oynamak da bize has bir durum olsa gerek. Yaşının genç olması dışında tesellisi yok. Umarım lotomuz tutar, genç bir yıldızımız olur. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
Attığı goller güzel ama .... kapalı kutunun babası...
Deivid, Lugano, Edu, Luciano, Nobre ve niceleri, gelirken hiçbirini bilmiyorduk. Güney Amerika'da Maldonado dışında hiçbir kötü oyuncu getirmedik, getirdiğimiz her oyuncu ilkonbir oyuncusu oldu. 19 yaşında bir oyuncu. İlk sezon kötü oynasa bile, Türkiye'de bir sezon sonra başka kulübe kiralar oyuncuyu izleriz, düzelmesse 21 yaşında ki bir oyuncuyu satmak kolay olur.
Lugano'nun gittiğini Daum söyledi basın toplantısında.Bu arada 3 yabancı stoper ile oynayacaksak bravo yönetim..8 yabancının olduğu ülkede 3 yabancı stoper akıl işi değil ya ..
Geçen sezon resmen burda sorun var diye bas bas bağıran ortasaha bölgesine tutmazsa kiralarız mantığıyla adam mı alınır ?
Yönetime sitem eden arkadaşlardan yönetim elbet gereğini yapacaktır diye ısrarla savunduğum için de özür diliyorum.
bence stoper için degil ön libero için yapıldı bu transfer
Bence doğru bir hamle.19 yaşında Mauricio ve gelecek vaad eden bir oyuncu olduğu söyleniyor.Aykut Hoca'da beğenmişse iyi bir transfer olabilir bence.
Fenerbahçe bu oyuncuyu ilkonbir oyuncusu olarak aldığını nereden biliyoruz? Basında stoper olarak geçiyor. Fenerbahçe bu oyuncuyu +2 deki yabancı statüsü için almıştır. Fenerbahçe hala ortasahasına transfer yapmadı. Yedek oyuncu transferi yaptık, bu oyuncu geleceğe yatırım. En kötü sonuçta yapılacak olanı yazdım, hiçbir şekilde bu oyuncudan zarar etmeyiz.
En sorunlu bölgeye böylesine tecrübesiz bir adam mı alınır? Senin ön liberon olur Emana, Poulsen, o zaman yedeğine alırsın böyle bir isim. İnanılır gibi değil. Selçuk ve Deniz'den daha mı tecrübeli bu alınacak genç Brezilyalı? Daha yetenekli olabilir ama yaşı ve tecrübesi itibariyle Fenerbahçe'nin ön libero mevkiindeki sorunu giderecek nitelikte değil.
NTV Spor'da da geçti şimdi, stoper yazıyor orada, stoper olsa bile 2 tane Brezilyalı stoperimiz varken, üstelik Türkiye'nin kalbur üstü stoperleri (Önder, Bekir) varken, bu isim neden alınıyor, anlamış değilim.
Hayır Tarık Mauricio için söylemiyorum.Benim için Mauricio'nun gelmesinde ki tek sakınca Brezilyalı oluşu.Brezilyalılar tekniğe dayalı oynuyorlar ( geneli ) , bize daha çok ısıran , yapışan ön libero lazımdı.Ama mauricioyu bilmediğim için bişey diyemeyeceğim genel brezilyalıları söyledim ben.İstisnalarda vardır tabiki..Benim söylemek istediğim Lugano gidince yerine bir stoper gelecek ve Edu,Bilica,gelen yabancı 3 yabancı stoperimiz olacak madem adam alınacak Edu'da yollansın.Boşalan kontenjana sol açık alınsın..3 yabancı stoper , yabancı kontenjanının olduğu yerde aşırı lüks.
Bizim şu an +2 oyuncusuna ihtiyacımız yok ki. Bizim şu an ihtiyacımız olan adam kalitesi belli olan direkt ilk 11'e girecek adam. Ayrıca 3 tane eksik mevki varken yabancı hakkı sınırlıyken hala +2 için neden adam dolduralım ki ? Bu takıma Lugano yerine kaliteli bir defans lazımdı ama bir şekilde takım içinden halledilirdi. Bir tane direkt olarak oynayacak sol açık ve önlibero gerekliydi. Deivid'in yerine bu tip bir adam gelse sorun olmazdı. Çünkü Deivid'in yerinde oynayabilecek Özer, Topuz hatta Ali Bilgin var ama önliberoda oynayabilecek Fenerbahçe kalitesinde adam yok. Bu alınan oyuncu çok iyi de çıkabilir ama benim takıldığım nokta o değil. Böylesine önemli bir senede zar atılmasını yanlış buluyorum.
Fenerbahçe yönetiminin Edu'yu göndere ihtimalie var, belki bu transferde takas olarakda kullanılmış olunabilinir. Hangi şartlarda alındığı belli değil, oyuncuyu izlemeden yorum yapmak yanlış. Unutmayın kaliteli oyuncular bu yaşda belli olur. Takıma nasıl bir katkı sağlayacağını bilmiyoruz.
En kötü ihtimalle +2 için yapılmış bir transferdir diyorum,fakat sistemin kalbi diyebileceğimiz bir bölgeye yapılmış bu transfer umarım camiayı hayal kırıklığına uğratmaz.
Aziz Yıldırım Daum'un verdiği raporlar doğrultusunda transfer yapacağız demişti,umarım Daum ve Aykut Kocaman'ın karşılıklı fikir alışverişi çerçevesince yapılmış bir transferdir.
İşin komik tarafı yeni oyuncumuzun asıl mevkisini bile bilmiyoruz...
Belki Edu'nun sözleşmesi dondurulur...
Adamın daha mevkisi hakkında bile kesin birşey yok. Diyelim ki bu adam defansif ortasaha ve senin dediğin gibi bir tane daha önlibero alınacak. Sol açık ne olacak ? Hadi sol açığı da geçtim. Önliberoya yedek olarak Brezilyalı alıp bekleteceğine Türk futbolunda geleceği çok parlak olarak gösterilen yerli Abdülkadir bekletirsin.
Paulsen le başla bunu getir.Bravo demekten başka yapacak bişey yok.Oyuncu hakkında tek bildiğimiz; -onuda az önce videodan gördük- uzaktan balık goller atabiliyormuş kendisi.Yaşadık
Müthiş bir vizyonun eseri olsa gerek bu isim
boyu 180 stoper için kısa ve youtubeda videosunu izledim ben orta saha oynuyor adam bence ön libero için alındı ne yapacagı belli degil ama defansif yönü hiçte kötü gelmedi bana videolarda
Edu'yu Mauricio'ya tercih ederim. Neden mi? Edu takımı daha iyi tanıyor, daha adapte. Mauricio'ya göre lig ve Avrupa tecrübesi daha fazla, uyum sorunu diye bir sıkıntısı yok. Yani Edu'nun iyileşmesini beklemek daha mantıklı.
Ön libero için Mauricio düşünülüyorsa, yukarıda yazdım sebeplerini.
Kaptan'ın Afrikalı ön libero konusunda söyledikleri doğru. Siyahi bir ön libero almak varken gidip Brezilyalı almak saçma. Appiah'ı aldık en son siyahi olarak, takıma verdiği katkı ortada. Güney Amerika'nın en iyisi diye getirileni de biliyoruz.
Böylesine riskli transfer yapılmaz. Adet olmaya başladı bu olay. Maldonado, Josico ve şimdi de Mauricio. Olacak şey değil.
88 doğumlu, önlibero(ymuş) kendisi.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...io/profil.html