Tamam işte yanlış anlamış, yanlış bir şey yazmıştı.
Printable View
Geçen sene Emre Çolak'ı bir takım transfer etmek isteseydi bugün Alper'e 10 milyon fazla diyen tüm taraftar 15-20 milyon derdi. Hala futbolcuların ücretini attığı gol ve yaptığı asistle belirleyen bir grup var. Bunu en iyi bizim ülkemizin taraftarının bilmesi gerekirken Selçuk İnan ve Sneijder transferleri ile karşılaştırmak doğru değil.
Eskişehir kendi takımı için sadece Emre Çolak'ı değerli görüyordur. Özellikle takımda Tello ve Erkan Zengin varken niye istesinler Culio'yu. Bu sene de ortalıkta yoktu. Ve Eskişehir'de de bir sürü yabancı oyuncu olduğunu unutmamak lazım. Zaten defans hattında 3 yabancıları 11'de oynuyor.
Culio, Engin, Aydin, Sercan cok iyi takas kozlari yerleri transferde. Yigit Gokoglan'i araya sikistiririz fazla gozuksun.
Galatasaray adasında taraftarlar "Başkan Robben'i Cimbom'a getir" tezahüratı yapıyor.
Bu arada söylemek gerekirse,Alper Potuk veya benzeri transfer %100 gerekiyor.
Bugün de gördük ki Hamit artık başka bir aleme geçiş yapmış,o eski Hamit'ten eser yok.Geldiğinden beridir hadi,hadi,hadi diye diye 33. hafta geçti,gitti.Kötü oynuyor diyemem ancak oyunu çok yavaşlatıyor.Zaten bizi gören kapanmaya başlıyor açığı gördüğümüz zaman da Hamit'e gelen topların çoğu ölüyor.Kesinlikle dikine ve çabuk oynayan bir oyuncu almalıyız o bölgeye.
Amrabat iyi niyetli falan da tutmadı bizde bence Amrabat satılmalı.Robben gelirse süper olur bizde tabi uygun bir sistemde.
Amrabat'a 1 sene daha sabreder bence Fatih Terim.
Amrabat gönderilirise kesinlikle Arda'yı almalıyız,kesinlikle yani işi gücü bırakıp Arda'yı almalıyız.Tabi gelmez büyük ihtimal.
Muslera
Eboue-Semih-x-x
Alper-Melo-Selçuk
Burak-Drogba
Sneijder'de takılsın oralarda :n:
Tek maçla performans değerlendirmem hiç bir zaman vereceğim sadece bir örnek.Amrabat Elmander'in yerine oyuna girdiğinde ne kadar katkı yaptı acaba.1 ya da 2 dribbling dışında ben hatırlamıyorum çok ekstra bir iş yaptığını.
Bence Semih de bu kalitede değil.
Semihin yanına Terry,Ferdinand gibi sıkı bir defans lazım,sol beke de taiwo tarzı biri fena olmaz,Hamitin yerine alper cuk oturur,Burak yerine çok daha iyi biri alınmalı.. Şampiyonlar liginde final bile oynayabilir galatasaray
Final vs hayal de yabanci kontenjani oldugu surece Burak Yilmaz'dan iyisini almak imkansiz.
Burak'ın oyun stilini beğenmiyorum hatta bazen maçları izlerken çok sinirleniyorum. Ancak rezil oynadığı bir maçta bile kendini pozisyona çok iyi sokuyor. Çok iyi köşeleri görüyor, böylesine güzel plase atan adamlar bir elin parmak sayısını geçmez.
Tek eksiği; ofsayt pozisyonlarında kendini ayarlayamıyor gerçi onu son dönemlerde azalttı ama mesela orta saha yakınlarına gelip tek pasları da iyi değil, başarısız oluyor bazen ve dengesiz yakalanmamıza neden oluyor.
Burak Yılmaz, Avrupa standartlarında bir golcüdür arkadaşlar.
bu oyuncular ile cok yakindan ilgileniyormusuz
1. Aleksander Dragoviç Basel
2. Nacer Chadli
3- chedjeou
4-robben
5-Carlinhos ama zenitdente teklif varmis zor diyorlar.
Kufur etmek istemiyorum.
G.Saray ile Eskişehir arasındaki Alper Potuk transfer pazarlığında, Eskişehir 8 milyon euro artı Elmander'i istedi.
Muslera' yı falan da verelim yahu az olmuş o
AMK bitirmiş transferi.
Chedjou bitti gibi…
Son şampiyon Galatasaray ilk bombasını patlattı, Aurelien Chedjou’yu kadrosuna kattı.
Devre arasında gündeme gelen Chedjou, Sneijder-Drogba transferleri gerçekleşince sezon sonuna ertelenmişti. Kamerunlu stoperle aylar önce anlaşan sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde Chedjou’nun kulübü Lille ile de orta noktada buluştu. Taraftar sonunda 6.5 milyon euro bonservis ücretinde anlaşma sağladı. Resmi açıklama an meselesi…
Monaco ve Valencia’nın peşinde olduğu Chedjou, Şampiyonlar Ligi faktörü ile Galatasaray’a “Evet” dedi. Fransa Ligue 1’in en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen 28 yaşındaki Chedjou, Tomas Ujfalusi’yi mumla arayan sarı-kırmızılı savunmanın yeni lideri olacak.
Bahadır ÇOKİŞLER/AMK
yukardada yazdim
chedjou ve Aleksander Dragoviç (Basel) bu 2 adamla cok ciddi ilgileniyormusuz ikisinden biri olcakmis. sol bek için barcelonadaki adriano yada yine ispanyadan baska bir sol bek zenciymis ismini solemediler :D
Kulübün anahtarını da verelim,bıraksınlar almayalım,yok böyle bir paragözlük.
Edit:
Elmander'i verelim üstüne 2m euroyu onlar versin.
bu alperin sözleşmesi ne zaman bitiyo
Eskişehirspor tok satıcı şu anda, elinde talipleri olan değerli bir oyuncu var. Kolayca bırakmalarını beklemeyin, mühim olan bizim sabrımız ve Alper'in tavrı olacak. Orta yol bulunacaktır diye düşünüyorum.
Eskisehirin nakit paraya ihtiyaci var, sadece Kris Boyd davasindan bi ton ceza odiyecekler. Kaldiki bu sezonda kadroya yeterli yatirim yapmasalar Ersun Yanalin yaninda kendi yonetimleride gidecek. Galatasaray sabir ettikten sonra simdiki fiyatlarin cok altinda kapar.
Aurelien Chedjou Galatasaray'da.Quaresma'yı da istiyormuşuz,kulübü serbest bırakacakmış diyor.
https://twitter.com/34cimbom34
Ben inanıyorum bu adama,5 aydır biliyorum kendisini yanıldığını görmedim.
Aynen Q7 yi bugun 1-2 kisi daha yazdi. bedavaymis hemde..
http://eksisozluk.com/entry/33925027
Şeref Aydın da bahsetti ama biraz farklı bir şekilde.